konstantinoslp Δημ. December 29, 2011 Κοινοποίηση Δημ. December 29, 2011 Εβαλα μια &@%=&εφαρμογη για autobright δε μ'άρεσε κ την εβγαλα.απο τότε χάθηκε απο τις ρυθμίσεις η επιλογή για αυτοματη φωτεινοτητα...πως μπορώ να επαναφερω αυτη την επιλογή; Είσαι σίγουρος ότι υπάρχει η αυτόματη φωτεινότητα σαν ρύθμιση? sent εύκολα και γρήγορα via my hardware keyboard... [sIGPIC][/sIGPIC] Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
giannakosv6 Δημ. December 29, 2011 Κοινοποίηση Δημ. December 29, 2011 ZXR σε ευχαριστω για την απάντηση,δοκίμασα να γράψω Αθήνα στην εφαρμογη του καιρού και την βρήκε νομίζω,αν και δεν μου φαινετε αξιοπιστη...τομεσημερι ειχαμε -2(Αθηνα..)συμφωνα με την εφαρμογη. Για όσους είστε στο κυνήγι του κινητου προτείνω να δοκιμάσετε να ρωτησε σε διάφορα καταστήματα της βόδα,ή στην χειρότερη,παραγγελία και σε 2 μέρες θα το έχετε(11 το βράδυ έκανα ηλ παραγγελία και στης 2 την επόμενη μέρα με πήραν τηλ για να μου το στειλουν).Εγω το πηρα απο κατάστημα της Πετρούπολης(γιατι ημουν ανυπόμονος για να περιμένω το κούριερ),πήρα τηλ μου οτι το εχουν τους ειπα κρυψτε το καπου κ έρχομαι ! Κ έτσι έγινε :happy: Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Ergaleios Δημ. December 30, 2011 Κοινοποίηση Δημ. December 30, 2011 να ρωτησω κατι κι εγω, γιατι ως τωρα με παραξενευει. κατι που δεν εχω συναντησει στο desire μου. στις σελιδες με τις εφαρμογες, οταν ειναι επιλεγμενη η προσαρμοσμενη ταξινομηση..αν εχω απεγκαταστησει καποια εφαρμογη, τοτε η θεση της παραμενει κενη και η επομενη που εγκαθιστω δεν παει εκει αλλα μετα την τελευταια εγκατεστημενη. γιατι γινεται αυτο; δεν θα επρεπε να καλυπτεται πρωτα οτι κενο υπαρχει; αλλαζει αυτο καπως (περα απο το να αλλαξω τροπο ταξινομησης εννοω); Ericsson GA 628, Ericsson GH 688, Samsung SGH 600, Panasonic GD30, Nokia 8210, Panasonic GD87, Sony Ericsson P800, Siemens CX 65, Sony Ericsson K750i, Motorola V360v, Qtek S110, Samsung ZV30, Nokia N73, LG KS20, Vodafone 541, Samsung Omnia 16GB, HTC Desire, SE Xperia Neo V, HTC Sensation, LG 4X HD, Coolpad F1, Ecoo E04 Plus, Samsung Note 4, Samsung Galaxy S7 Edge, Samsung Note 9 (512/8) Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
giothesuper Δημ. December 30, 2011 Κοινοποίηση Δημ. December 30, 2011 τι πρεπει να εχω κλειστο ωστε να μην χρεωνομαι καθολου..εχω δεδομενα φοντου και δεδομενα απενεργοποιημενα αλλα νομιζω οτι ακομα με χρεωνει Φιλικά Γιώργος GIO......!!!!! ❼:respect: Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
zxr Δημ. December 30, 2011 Κοινοποίηση Δημ. December 30, 2011 (edited) Εβαλα μια &@%=&εφαρμογη για autobright δε μ'άρεσε κ την εβγαλα.απο τότε χάθηκε απο τις ρυθμίσεις η επιλογή για αυτοματη φωτεινοτητα...πως μπορώ να επαναφερω αυτη την επιλογή; Πες μας ποια εφαρμογή είναι. Ξανά εγκατέστησε την εφαρμογή και τσέκαρε μήπως πρέπει πρώτα να προβείς σε κάποιες ενέργειες πρίν κάνεις απεγκατάσταση. Εξηγώ με παράδειγμα. Το elixir προκειμένου να έχει έλεγχο πάνω στο APN δημιουργεί στο πεδίο "Ονομ. σημείου προσβ." μια καταχώρηση που την ονομάζει internet-elixir. Αν κάποιος θέλει να απεγκαταστήσει το elixir θα πρέπει να πάει να μετονομάσει την καταχώρηση σε σκέτο "internet" και στη συνέχεια να απεγκαταστήσει το elixir. Υποπτεύομαι ότι κάτι τέτοιο έχει συμβεί σε σένα οπότε κοίτα το. :) @rioener Κοίτα στο /system/app/ΌνομαΕφαρμογής.apk και πες μου αν αυτό είναι το path που θες να μάθεις. Μάλλον σου βρήκα εφαρμογή που το κάνει αυτό (elixir). Edited December 30, 2011 by zxr http://www.myphone.gr/gallery/data/500/ZXRFlame.jpg Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Administrators athanaso77 Δημ. December 30, 2011 Administrators Κοινοποίηση Δημ. December 30, 2011 τι πρεπει να εχω κλειστο ωστε να μην χρεωνομαι καθολου..εχω δεδομενα φοντου και δεδομενα απενεργοποιημενα αλλα νομιζω οτι ακομα με χρεωνει Τι σε κάνει να το νομίζεις; Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
spyros_s Δημ. December 30, 2011 Κοινοποίηση Δημ. December 30, 2011 Nα ρωτήσω κάτι αφελές: εν αναμονή του νέου μου κινητού και σε συνάρτηση με την βλάβη στο προηγούμενο χρησιμοποιώ μια παλιά συσκευή k750i! Με την παραγγελία του στην voda έκανα μια μικρή αλλαγή στο πρόγραμμα μου για να μου δώσουν 100mb σερφαρίσματος το μήνα! (Δεν έχω ιδέα για διαδίκτυο με ογκοχρεώση αφού πάντα είχα ελεύθερο...είναι λίγο; ) Μου έστειλαν λοιπόν σήμερα κάτι sms με εντολές για να ενεργοποιήσω τι σχετική υπηρεσία. Δεν τα εγκατέστησα όμως διότι η συσκευή σύντομα θ' αντικατασταθεί από το neoV που περιμένω ! Πρέπει όμως να γίνει σε αυτό ή στα android smartphones δεν χρειάζεται; Αν πρέπει να γίνει λογικά δεν θα χρειαστεί με την παραλαβή να επικοινωνήσω με την vodafone για να τα ξαναστείλουν και να τα εγκαταστήσω στο νέο μου κινητό; κανείς δεν μπορεί να βοηθήσει στα παραπάνω;:confused: Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
zxr Δημ. December 30, 2011 Κοινοποίηση Δημ. December 30, 2011 Πρέπει όμως να γίνει σε αυτό ή στα android smartphones δεν χρειάζεται; Αν πρέπει να γίνει λογικά δεν θα χρειαστεί με την παραλαβή να επικοινωνήσω με την vodafone για να τα ξαναστείλουν και να τα εγκαταστήσω στο νέο μου κινητό; Λογικά θα περαστούν αυτόματα. Αλλιώς επικοινωνείς με την εξυπηρέτηση πελατών και σου τις ξανά στέλνουν κανείς δεν μπορεί να βοηθήσει στα παραπάνω;:confused: Διαβάζετε με προσοχή τα μηνύματα. Forum δεν σημαίνει ότι όλοι ασχολούνται με έναν. Forum σημαίνει ψάχνω, διαβάζω κι αν δεν βρω ρωτάω. http://www.myphone.gr/gallery/data/500/ZXRFlame.jpg Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
iliasx8 Δημ. December 30, 2011 Κοινοποίηση Δημ. December 30, 2011 Είσαι σίγουρος ότι υπάρχει η αυτόματη φωτεινότητα σαν ρύθμιση? sent εύκολα και γρήγορα via my hardware keyboard... Ναι υπήρχε! @zxr,τη ξαναεγκατεστησα κ θα δοκιμασω,auto bright λέγεται η εφαρμογή Huawei P30/Huawei mate 10 lite/Samsung Galaxy S6 /Lg Nexus 5 Black 5.0.1/Unlock bootloader/Root Sony Xperia P Silver/ICS 4.0.4/Root Sony Ericsson Xperia Neo V Silver/GB (Sold) Sony Ericsson Xperia X8 Black/GingerDX 2.3.7 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
giannisj5 Δημ. December 30, 2011 Κοινοποίηση Δημ. December 30, 2011 Ναι υπήρχε! @zxr,τη ξαναεγκατεστησα κ θα δοκιμασω,auto bright λέγεται η εφαρμογή Φίλε μου δεν υπάρχει σαν ρύθμιση η αυτόματη φωτεινότητα, γι'αυτό κατεβάζουν όλοι το Disable Auto Brightness που απενεργοποιεί τον αισθητήρα. My Android Apps: https://play.google.com/store/apps/dev?id=6054404461506189972 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
iliasx8 Δημ. December 30, 2011 Κοινοποίηση Δημ. December 30, 2011 Φίλε μου δεν υπάρχει σαν ρύθμιση η αυτόματη φωτεινότητα, γι'αυτό κατεβάζουν όλοι το Disable Auto Brightness που απενεργοποιεί τον αισθητήρα. Μηπως ειμαι τρελος;!!μηπως τα χω χαμένα;;;!!!!!!!! Huawei P30/Huawei mate 10 lite/Samsung Galaxy S6 /Lg Nexus 5 Black 5.0.1/Unlock bootloader/Root Sony Xperia P Silver/ICS 4.0.4/Root Sony Ericsson Xperia Neo V Silver/GB (Sold) Sony Ericsson Xperia X8 Black/GingerDX 2.3.7 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
giannisj5 Δημ. December 30, 2011 Κοινοποίηση Δημ. December 30, 2011 Μηπως ειμαι τρελος;!!μηπως τα χω χαμένα;;;!!!!!!!! μπορεί να νόμιζες ότι το είδες, πάντως δεν υπάρχει αυτή η ρύθμιση στη σειρά xperia, ο αισθητήρας είναι ενεργοποιημένος συνέχεια... My Android Apps: https://play.google.com/store/apps/dev?id=6054404461506189972 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
jimmys Δημ. December 30, 2011 Κοινοποίηση Δημ. December 30, 2011 Καλημερα ! Σερφαροντας στο ιντερνετ ειδα μια ειδηση που με πονηρεψε , μηπως ισχυει κατι τετοιο και σε μας με το Neo V. Δειτε http://www.fullhd.gr/trexonta/10910-samsung-galaxy-s-to-get-a-value-pack.html Το συγκεκριμενο κινητο θα παρει εν μερη την αναβαθμιση..... !!!!!! Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
DeJaVu Δημ. December 30, 2011 Κοινοποίηση Δημ. December 30, 2011 Καλημερα ! Σερφαροντας στο ιντερνετ ειδα μια ειδηση που με πονηρεψε , μηπως ισχυει κατι τετοιο και σε μας με το Neo V. Δειτε http://www.fullhd.gr/trexonta/10910-samsung-galaxy-s-to-get-a-value-pack.html Το συγκεκριμενο κινητο θα παρει εν μερη την αναβαθμιση..... !!!!!! Αν δεις μερικές σελίδες πίσω, έχει αναφερθεί πως το neo V θα λάβει επίσημα ICS τέλη Μαρτίου-αρχές Απριλίου. Δεν νομίζω να υπάρχει λόγος ανησυχίας. Phone History: Nokia 3330, SE T310, SE K700i, SE w800i, SE w850i, SE G900, SE C510, ZTE Blade, SE Xperia Neo V, LG 4X HD, Huawei Honor 6, Samsung Galaxy S6, Xiaomi Redmi Note 4X, Samsung Galaxy A8 Dual (2018), Xiaomi Mi 9T Pro, Xiaomi Redmi Note 9 Pro Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
zxr Δημ. December 30, 2011 Κοινοποίηση Δημ. December 30, 2011 Καλημερα ! Σερφαροντας στο ιντερνετ ειδα μια ειδηση που με πονηρεψε , μηπως ισχυει κατι τετοιο και σε μας με το Neo V. Δειτε http://www.fullhd.gr/trexonta/10910-samsung-galaxy-s-to-get-a-value-pack.html Το συγκεκριμενο κινητο θα παρει εν μερη την αναβαθμιση..... !!!!!! Όχι. Pure ICS για μας. @iliasx8 Ηλία δεν υπάρχει ρύθμιση για απενεργοποίηση της αυτόματης ρύθμισης της φωτεινότητας. Νόμισα ότι δεν έβλεπες τη ρύθμιση για να ορίζεις το ποσοστό της φωτεινότητας. http://www.myphone.gr/gallery/data/500/ZXRFlame.jpg Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
jimmys Δημ. December 30, 2011 Κοινοποίηση Δημ. December 30, 2011 Όχι. Pure ICS για μας. @iliasx8 Ηλία δεν υπάρχει ρύθμιση για απενεργοποίηση της αυτόματης ρύθμισης της φωτεινότητας. Νόμισα ότι δεν έβλεπες τη ρύθμιση για να ορίζεις το ποσοστό της φωτεινότητας. Το Pure ICS λεγοντας ειναι το κανονικο 4? Αυτη την στιγμη παω να παρω μια samsung microSD 32g 10 class. Πρεπει να προσεξω κατι? Σε μερικους δεν τβλεπει την καρτα που εχουν αγορασει οπως εχω διαβασει εδω. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
otakis Δημ. December 30, 2011 Κοινοποίηση Δημ. December 30, 2011 Το elixir προκειμένου να έχει έλεγχο πάνω στο APN δημιουργεί στο πεδίο "Ονομ. σημείου προσβ." μια καταχώρηση που την ονομάζει internet-elixir. Αν κάποιος θέλει να απεγκαταστήσει το elixir θα πρέπει να πάει να μετονομάσει την καταχώρηση σε σκέτο "internet" και στη συνέχεια να απεγκαταστήσει το elixir. στο δικό μου παρ' ότι έχω εγκαταστήσει το Elixir2 οι καταχωρήσεις είναι: Vf Internet [-internet.vodafone.gr] και Vf MMS [mms.vodafone.gr]. το -internet δεν το καταλαβαίνω... ίσως επειδή είναι απενεργοποιημένη η υπηρεσία. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
zxr Δημ. December 30, 2011 Κοινοποίηση Δημ. December 30, 2011 Το Pure ICS λεγοντας ειναι το κανονικο 4? Ναι βρε! :p Κανονική 4.0 έκδοση. στο δικό μου παρ' ότι έχω εγκαταστήσει το Elixir2 οι καταχωρήσεις είναι: Vf Internet [-internet.vodafone.gr] και Vf MMS [mms.vodafone.gr]. το -internet δεν το καταλαβαίνω... ίσως επειδή είναι απενεργοποιημένη η υπηρεσία. Έχω το elixir. Ίσως το αλλάξανε. http://www.myphone.gr/gallery/data/500/ZXRFlame.jpg Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
MonDeChristo Δημ. December 30, 2011 Κοινοποίηση Δημ. December 30, 2011 Χρόνια πολλά παιδιά! Έχετε να προτείνετε κάποιο widget για να μπορώ να επιλέγω ανάμεσα σε 3g και 2g από την αρχική μου οθονη; Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
otakis Δημ. December 30, 2011 Κοινοποίηση Δημ. December 30, 2011 https://market.android.com/details?id=com.curvefish.widgets.network2g3gonoff&feature=search_result#?t=W251bGwsMSwxLDEsImNvbS5jdXJ2ZWZpc2gud2lkZ2V0cy5uZXR3b3JrMmczZ29ub2ZmIl0. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
uncommandable Δημ. December 30, 2011 Κοινοποίηση Δημ. December 30, 2011 ρε παιδια, κλεινω το fb και μετα απο λιγο το βλεπω να τρεχει απο πισω. Το κλεινω με την επιλογη που εχει στις ρυθμησεις. Ξερεις κανεις πως να το κλεινω μια και καλη? Επισης με ποια εφαρμογη να επιλεξω να μην ανοιγουν καποιες εφαρμογες με το ανοιγμα της συσκευης?? Να ειναι ευκολη στην χρηση :-P 1ον Δεν μπορείς πάντα θα στο τρέχει απο μόνο του 2ον Δεν υπάρχει λόγος να βάλεις κάποιο task killer γιατί θα σου δεσμεύει μνήμη χωρίς λόγο και δεν κάνουν και τίποτα nokia 3210, nokia 3310, nokia 3330, sony ericsson t68i, sony ericsson t610, sony ericsson t630, sharp gx30i, nokia 6670, nokia n70, sony ericsson g900, nokia 5800, samsung omnia, samsung wave, samsung corby, samsung monte, nokia 1800, sony ericsson xperia neo V, sony xperia U, sony xperia Z, lg nexus 4, sony xperia Z, sony xperia Z1 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
konstantinoslp Δημ. December 30, 2011 Κοινοποίηση Δημ. December 30, 2011 Μα μου τρωει μπαταρια! Μονο να την ξυλωσω εεε;;;; :( Πως ξερεις οτι σου τρωει μπαταρια;;; [sIGPIC][/sIGPIC] Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
maarinos Δημ. December 30, 2011 Κοινοποίηση Δημ. December 30, 2011 5MP Camera περίμενα καλύτερη ποιότητά στην εικόνα Για πιο λόγο στα 5MP και 2MP η εικόνα είναι 4:3 και όχι 16:9??? Sample Photo http://img39.imageshack.us/img39/4285/dsc0010qu.jpg Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
ss7 Δημ. December 30, 2011 Κοινοποίηση Δημ. December 30, 2011 Χρόνια πολλά! Πριν 2 μέρες παρατήρησα ότι στο scrollaρισμα δεν είναι τόσο ομαλό.. Το επανεφερα με το SEUS αλλά το πρόβλημα παραμένει.. Το παρατηρείτε και εσείς? Καμία ιδέα? Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
DeJaVu Δημ. December 30, 2011 Κοινοποίηση Δημ. December 30, 2011 5MP Camera περίμενα καλύτερη ποιότητά στην εικόνα Για πιο λόγο στα 5MP και 2MP η εικόνα είναι 4:3 και όχι 16:9??? Sample Photo http://img39.imageshack.us/img39/4285/dsc0010qu.jpg Στα 2MP μπορείς να βγάλεις και 16:9. Phone History: Nokia 3330, SE T310, SE K700i, SE w800i, SE w850i, SE G900, SE C510, ZTE Blade, SE Xperia Neo V, LG 4X HD, Huawei Honor 6, Samsung Galaxy S6, Xiaomi Redmi Note 4X, Samsung Galaxy A8 Dual (2018), Xiaomi Mi 9T Pro, Xiaomi Redmi Note 9 Pro Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts