Mivas Δημ. July 20, 2016 Κοινοποίηση Δημ. July 20, 2016 Η Mugen Power κάθε άλλο παρά φθηνή είναι. Η λεπτή μόνο κόστιζε πάνω από 40άρι, ενώ η διπλή με το εξτρά κάλυμμα κοντά ένα 100άρι... Αλλά μάλλον είναι και ευαίσθητη και έπρεπε να καταναλωθεί άμεσα... Κρίμα και την φύλαγα... :( Επόμενη φορά μόνο γνήσια που είναι και πιο φθηνή... Παράθεση Ιστορικό κινητών: Nokia 3410, 7250i, N97, Lumia 520, Lumia 925, Lumia 1020 64GB, Nokia Lumia 830 - Limited Gold Edition, Lumia 950, N950 Developer kit, Nokia Dali with Simple Dali UI, Nokia Reader - "Pine", Jolla Phone - The First One, Jolla C Limited Edition, Nokia 9 Pureview Στην άκρη: Nokia 6230i, 8210, N86 8MP, 808 PureView, Nokia "Goldfinger", Nokia "McLaren", Panasonic Lumix DMC-CM1 Σε χρήση: Leica Leitz Phone 1, Nokia 808 Pureview Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
matersci Δημ. July 20, 2016 Κοινοποίηση Δημ. July 20, 2016 Επόμενη φορά μόνο γνήσια που είναι και πιο φθηνή... Επόμενη φορά δεν αγοράζεις μέχρι να χρειαστεί. Η μπαταρίες έχουν χρόνο ζωής και ημερομηνία λήξης, δεν έχει νόημα να στοκάρεις. Τώρα που λέτε για γνήσιες, που μπορεί να βρει κανείς; Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Moralas Δημ. July 20, 2016 Κοινοποίηση Δημ. July 20, 2016 Επόμενη φορά δεν αγοράζεις μέχρι να χρειαστεί. Η μπαταρίες έχουν χρόνο ζωής και ημερομηνία λήξης, δεν έχει νόημα να στοκάρεις. Τώρα που λέτε για γνήσιες, που μπορεί να βρει κανείς; https://www.e-click.gr/index.php?dispatch=products.view&product_id=11812 Παράθεση monthly top 10 house mix set on video Anastasio@soundcloud Anastasio@mixcloud Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Mivas Δημ. July 25, 2016 Κοινοποίηση Δημ. July 25, 2016 Σχετικά με την Mugen Power που χρησιμοποιώ εδώ και μερικές μέρες, έχει αρχίσει να παίρνει τα πάνω της! Στην αρχή έβγαζε μέγιστο 600-700mAh. Τώρα είναι ήδη περί τα 1200mAh μετά από μερικούς κύκλους φόρτισης και ευελπιστώ να βελτιωθεί μέχρι να πιάσει το κανονικό μέγιστο της μπαταρίας (~1530mAh αν θυμάμαι καλά). Για να δούμε... Παράθεση Ιστορικό κινητών: Nokia 3410, 7250i, N97, Lumia 520, Lumia 925, Lumia 1020 64GB, Nokia Lumia 830 - Limited Gold Edition, Lumia 950, N950 Developer kit, Nokia Dali with Simple Dali UI, Nokia Reader - "Pine", Jolla Phone - The First One, Jolla C Limited Edition, Nokia 9 Pureview Στην άκρη: Nokia 6230i, 8210, N86 8MP, 808 PureView, Nokia "Goldfinger", Nokia "McLaren", Panasonic Lumix DMC-CM1 Σε χρήση: Leica Leitz Phone 1, Nokia 808 Pureview Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
keysmith Δημ. July 27, 2016 Κοινοποίηση Δημ. July 27, 2016 ευχάριστο και λογικό. Είναι αλήθεια ότι παρατημένες μπαταρίες συχνά αργούν λίγο να αποδώσουν. Αλλά πως μετράς τα mAh? Μετράς χρόνους φόρτισης επί (Χ) τα mA του φορτιστή σου;; Παράθεση από Ericsson GF 788 ξεκινήσαμε μη σου πω από motorola c520.. By Keysmith Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Mivas Δημ. July 27, 2016 Κοινοποίηση Δημ. July 27, 2016 ευχάριστο και λογικό. Είναι αλήθεια ότι παρατημένες μπαταρίες συχνά αργούν λίγο να αποδώσουν. Αλλά πως μετράς τα mAh? Μετράς χρόνους φόρτισης επί (Χ) τα mA του φορτιστή σου;; Με διάφορα προγράμματα βασικά, όπως το Phonetinfo, SysMonitor, qooSystem κλπ που έχουν και την απόδοση της μπαταρίας. Και φυσικά το βλέπω και στην πράξη, η διάρκεια αναμονής αυξάνεται σταδιακά. Να δούμε, μακάρι να πιάσει το μέγιστο... Παράθεση Ιστορικό κινητών: Nokia 3410, 7250i, N97, Lumia 520, Lumia 925, Lumia 1020 64GB, Nokia Lumia 830 - Limited Gold Edition, Lumia 950, N950 Developer kit, Nokia Dali with Simple Dali UI, Nokia Reader - "Pine", Jolla Phone - The First One, Jolla C Limited Edition, Nokia 9 Pureview Στην άκρη: Nokia 6230i, 8210, N86 8MP, 808 PureView, Nokia "Goldfinger", Nokia "McLaren", Panasonic Lumix DMC-CM1 Σε χρήση: Leica Leitz Phone 1, Nokia 808 Pureview Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
mclarenf1 Δημ. September 2, 2016 Κοινοποίηση Δημ. September 2, 2016 Παιδιά καλήμερα και κάλο μηνά. Έχω ένα μεγάλο πρόβλημα με το πολληαγαπημενο μου 808 και το ΞΕΡΩ ΟΤΙ σίγουρα έχει παρουσιαστεί και σε άλλους στο forum άλλα δεν έχω τον χρόνο να ψάξω. Πριν από λίγες μέρες που έβγαλε μήνυμα στην οθόνη ότι δεν έχει χώρο στην C memory άλλα δεν ξέρω τι να κάνω :!:??? Δεν θέλω να του κάνω reset γιατί θα χάσω όλα τα δεδομένα μου. Τα έχω τσεκάρει όλα τα αρχεία (εικόνες, βίντεο κτλ). Βοήθεια!!!!Ευχαριστώ. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
matersci Δημ. September 2, 2016 Κοινοποίηση Δημ. September 2, 2016 Έχεις πολλές εφαρμογές στην c; Δοκίμασε να τις εγκαταστήσεις πάλι στην μνήμη του τηλεφώνου. Υπάρχουν και κάποιες εφαρμογές που κάνουν καθαρισμό σε cache κτλ και σβήνουν αρκετά MB Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Moralas Δημ. September 2, 2016 Κοινοποίηση Δημ. September 2, 2016 Παιδιά καλήμερα και κάλο μηνά. Έχω ένα μεγάλο πρόβλημα με το πολληαγαπημενο μου 808 και το ΞΕΡΩ ΟΤΙ σίγουρα έχει παρουσιαστεί και σε άλλους στο forum άλλα δεν έχω τον χρόνο να ψάξω. Πριν από λίγες μέρες που έβγαλε μήνυμα στην οθόνη ότι δεν έχει χώρο στην C memory άλλα δεν ξέρω τι να κάνω :!:??? Δεν θέλω να του κάνω reset γιατί θα χάσω όλα τα δεδομένα μου. Τα έχω τσεκάρει όλα τα αρχεία (εικόνες, βίντεο κτλ). Βοήθεια!!!!Ευχαριστώ. Σιγά το πρόβλημα! Αυτό το κάνει το Z3c στο 6μηνο, το 808 μετά από χρόνια το λες πρόβλημα? :D Έχεις την γνήσια rom ή έχεις βάλει lagoskon? Αν έχεις γνήσια, σου συστήνουμε φυσικά lagoskon αν έχεις μια ώρα στη διάθεσή σου γιατί με το backup μέσω pcsuite και επαναφορά δε θα χρειαστείς παραπάνω, μαζί με εγκατάσταση εφαρμογών. + ότι θα έχεις άπλετο χώρο για εφαρμογές στην c πλέον (600++ MB). Αν δεν έχεις όρεξη κάνεις τα εξής: Κοιτάς για βίντεο και φωτογραφίες που τυχόν έχεις στην c και τις μεταφέρεις όλες στην e. Κοιτάς ποιές εφαρμογές έχεις εγκαταστήσει στη c και αυτές όπως σου είπε ο matersci κάνεις απεγκατάσταση και εγκατάσταση αυτή τη φορά στην e. Σε ρωτάει πάντα στην αρχή της εγκατάστασης κάθε εφαρμογής εκτός από σπάνιες εφαρμογές συνήθως συστήματος. Τέλος θα πρέπει να ψάξεις καλά και να πληροφορηθείς για ποιά εφαρμογή να βάλεις να σου καθαρίσει λίγο την c γιατί ήταν ψιλορίσκο θυμάμαι. Κάποιες μπορεί να σου κάνουν ζημιά. Παράθεση monthly top 10 house mix set on video Anastasio@soundcloud Anastasio@mixcloud Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Mivas Δημ. September 2, 2016 Κοινοποίηση Δημ. September 2, 2016 Μια ήπια εφαρμογή που δεν μου έχει δημιουργήσει πρόβλημα, εκτός από το ότι κάποια εικονίδια εφαρμογών πχ tripadvisor που έχω σε φακέλους μου τα βγάζει χύμα στο μενού μετά από ένα καθάρισμα (απλά τα ξαναβάζω μέσα μετά), είναι το Mobile Cleaner. Υπήρχε μια πολύ πιο πολύπλοκη εφαρμογή, δεν θυμάμαι το όνομά της, αλλά αφαιρούσε τόσα πολλά αρχεία και ρυθμίσεις, ανάμεσά τους και σημαντικά. Εξαιτίας της όλες οι εφαρμογές χαρτών μου είναι πλέον στα αγγλικά και δεν επαναφέρονται (μου έσβησε τα αρχεία στα ελληνικά). Οπότε Mobile Cleaner που είναι απλό και ήπιο για προσωρινά αρχεία και RAM blow Pro για καθάρισμα της RAM για καλύτερη απόδοση (εναλλακτικά qooSystem). Παράθεση Ιστορικό κινητών: Nokia 3410, 7250i, N97, Lumia 520, Lumia 925, Lumia 1020 64GB, Nokia Lumia 830 - Limited Gold Edition, Lumia 950, N950 Developer kit, Nokia Dali with Simple Dali UI, Nokia Reader - "Pine", Jolla Phone - The First One, Jolla C Limited Edition, Nokia 9 Pureview Στην άκρη: Nokia 6230i, 8210, N86 8MP, 808 PureView, Nokia "Goldfinger", Nokia "McLaren", Panasonic Lumix DMC-CM1 Σε χρήση: Leica Leitz Phone 1, Nokia 808 Pureview Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
alphonso79 Δημ. September 10, 2016 Κοινοποίηση Δημ. September 10, 2016 Στο photoshop ξέρει κανείς πως υπολογίζουμε το ζουμ στη φωτογραφία που θα κόψουμε ? Π. χ. θέλω να κάνω crop τη φωτογραφία 3.6x από μια μεγάλη 38mp Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
keysmith Δημ. September 11, 2016 Κοινοποίηση Δημ. September 11, 2016 Στο photoshop ξέρει κανείς πως υπολογίζουμε το ζουμ στη φωτογραφία που θα κόψουμε ? Π. χ. θέλω να κάνω crop τη φωτογραφία 3.6x από μια μεγάλη 38mp Στο ζουμ (μεγέθυνση) Χ2 ονομάζεται αυτό που έχει το μισό εμβαδόν από το Χ1. Το Χ2 δλδ αν η αρχική φωτογραφία είναι 38mp αντιστοιχεί σε 19mp. Το Χ4 σε 9.5mp και το 3.6Χ.. χμμμ... κάθισε υπολόγισέ το :lol::p Παράθεση από Ericsson GF 788 ξεκινήσαμε μη σου πω από motorola c520.. By Keysmith Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
alphonso79 Δημ. September 19, 2016 Κοινοποίηση Δημ. September 19, 2016 http://www.myphone.gr/forum/showthread.php?t=441391 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
mitsoschios Δημ. December 30, 2016 Κοινοποίηση Δημ. December 30, 2016 Μετα απο πολυ καιρο εμεις οι τελευταιοι των 808 (εγω ακομα ειμαι νεουδι μπροστα σε αλλους συμφορουμιτες που του εχουν αλλαξει τα φωτα -με τη καλη εννοια παντα:)) ακομα εμπιστευομαστε το τελευταιο των Nokia...Επειδη ομως καπου καπου μας κανει "νερα",ετσι κι εμενα εδω και καιρο δε μου λειτουργει το gps.Δεν ασχοληθηκα με το προβλημα,αλλα επειδη το θελω το εργαλειο στο 100% των δυνατοτητων του (εστω αυτων των λιγων αλλα καλων) θα ηθελα λιγο τα φωτα σας.Μηπως να του περασω ξανα τη φοβερη rom του lagoskon! Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Mivas Δημ. December 30, 2016 Κοινοποίηση Δημ. December 30, 2016 Καλησπέρα φίλε Δημήτρη! :) Χαίρομαι που το θρυλικό αυτό κινητό χρησιμοποιείται ακόμη από μέλη του φόρουμ, είτε σαν πρώτη, είτε σαν 2η συσκευή. Στην περίπτωσή μου αναγκαστικά σαν 2η γιατί χρειάζομαι κάποιες ιντερνετικές υπηρεσίες έξω, αλλά στα περισσότερα με καλύπτει. Δυστυχώς με GPS δεν μπορώ να πω ότι έχω εμπειρία πέρα από κάποιες δοκιμές που έκανα κατά καιρούς, οπότε δεν ξέρω τι μπορεί να φταίει. Πάντως για να μην χαθούν εφαρμογές κλπ, θα ρωτούσα στην θέση σου από κάποιον τεχνικό να το δει για να αποκλείσει θέμα hardware. Αν είναι software, σαφώς η πιο ελαφριά ρομ είναι η 4η και τελευταία του lagoskon, οπότε λογικά θα πετάει και πάλι :) Παράθεση Ιστορικό κινητών: Nokia 3410, 7250i, N97, Lumia 520, Lumia 925, Lumia 1020 64GB, Nokia Lumia 830 - Limited Gold Edition, Lumia 950, N950 Developer kit, Nokia Dali with Simple Dali UI, Nokia Reader - "Pine", Jolla Phone - The First One, Jolla C Limited Edition, Nokia 9 Pureview Στην άκρη: Nokia 6230i, 8210, N86 8MP, 808 PureView, Nokia "Goldfinger", Nokia "McLaren", Panasonic Lumix DMC-CM1 Σε χρήση: Leica Leitz Phone 1, Nokia 808 Pureview Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
mitsoschios Δημ. December 31, 2016 Κοινοποίηση Δημ. December 31, 2016 Σε ευχαριστω πολυ φιλε Mivas για την απαντηση!Εεπιδη το εχω αρκετο καιρο με τη rom του lagoskon μου φαινεται οτι ηρθε η ωρα της ανανεωσης:p. Που μπορω να βρω τη 4η και τελευταια rom?Να φανταστω οτι ειναι και η καλυτερη ολων?Θα ηθελα να ρωτησω ποιες εφαρμογες ειναι ακομα σε λειτουργια και βεβαια αξιζουν το κοπο(δεν εχω χρησιμοποιησει και πολλες στο 808)?Με επιασε παλι να κανω δοκιμες τωρα που βρηκα λιγο χρονο λογω εορτων:) Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Mivas Δημ. December 31, 2016 Κοινοποίηση Δημ. December 31, 2016 Η 4η βασικά είναι και η πιο ελαφριά, καθώς έχουν αφαιρεθεί από όσο θυμάμαι κάποιες ενσωματωμένες εφαρμογές που δεν λειτουργούσαν πια και μπορείς να τις αντικαταστήσεις με άλλες λειτουργικές ;) Όλες οι εκτός σύνδεσης εφαρμογές λειτουργούν σαφώς, η αγαπημένη μου για 808 είναι το CameraPro για να πιάνεις 41.5MP, όλη την ανάλυση δηλαδή και επιπλέον να αποθηκεύεις σε lossless jpeg που είναι ίσως τα καλύτερα αρχεία jpeg σε κάμερα κινητού. Από ιντερνετικές κάποιες υποστηρίζονται ακόμη με fix όταν χρειάζεται κλπ, κάποιες τις έχουν αφήσει στην μοίρα τους, αλλά λειτουργούν ακόμη και προφανώς κάποιες άλλες όχι. Αλλά γενικά αν εξαιρέσεις υπηρεσίες μηνυμάτων (το Whatsapp θα υποστηρίζεται για λίγο ακόμη, το Viber δεν ξέρω, το Skype μας άφησε προ πολλού), σε όλα τα άλλα, όλο και κάτι γίνεται ;) Από ραδιόφωνο, νέα, λεξικά, κοινωνικά δίκτυα κλπ Για να μην είμαστε εκτός θέματος, για εφαρμογές γράψε εδώ καλύτερα http://www.myphone.gr/forum/showthread.php?p=7002767#post7002767 Παράθεση Ιστορικό κινητών: Nokia 3410, 7250i, N97, Lumia 520, Lumia 925, Lumia 1020 64GB, Nokia Lumia 830 - Limited Gold Edition, Lumia 950, N950 Developer kit, Nokia Dali with Simple Dali UI, Nokia Reader - "Pine", Jolla Phone - The First One, Jolla C Limited Edition, Nokia 9 Pureview Στην άκρη: Nokia 6230i, 8210, N86 8MP, 808 PureView, Nokia "Goldfinger", Nokia "McLaren", Panasonic Lumix DMC-CM1 Σε χρήση: Leica Leitz Phone 1, Nokia 808 Pureview Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Mivas Δημ. January 2, 2017 Κοινοποίηση Δημ. January 2, 2017 Καλή χρονιά κι εδώ!!! :) Λοιπόν σχετικά με το GPS μετά από καιρό δοκίμασα το Nokia City Lens που λειτουργεί μόνο με GPS και έδειξε ότι λειτούργησε κανονικά. Αντίθετα το GPS Info δεν λαμβάνει σήμα από δορυφόρο... Δημήτρη με ποια εφαρμογή δοκίμασες και δεν λειτουργεί; Μήπως φταίει η εφαρμογή κι όχι το GPS? Παράθεση Ιστορικό κινητών: Nokia 3410, 7250i, N97, Lumia 520, Lumia 925, Lumia 1020 64GB, Nokia Lumia 830 - Limited Gold Edition, Lumia 950, N950 Developer kit, Nokia Dali with Simple Dali UI, Nokia Reader - "Pine", Jolla Phone - The First One, Jolla C Limited Edition, Nokia 9 Pureview Στην άκρη: Nokia 6230i, 8210, N86 8MP, 808 PureView, Nokia "Goldfinger", Nokia "McLaren", Panasonic Lumix DMC-CM1 Σε χρήση: Leica Leitz Phone 1, Nokia 808 Pureview Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Mivas Δημ. January 7, 2017 Κοινοποίηση Δημ. January 7, 2017 Εντελώς τυχαία, μετά από πολύ καιρό είδα την εξαιρετικά σπάνια, γνήσια σκληρή θήκη της Nokia για το 808 και μάλιστα καινούργια, σφραγγισμένη!!! Για πραγματικούς λάτρεις-συλλέκτες (εκεί απευθύνεται προφανώς αυτή η τιμή), σε μαύρο ή και στο ακόμη πιο σπάνιο κόκκινο χρώμα! http://www.ebay.de/itm/NOKIA-CC-3046-Hard-Cover-fur-for-Nokia-808-PureView-red-rot-NEU-OVP-/182390250052?hash=item2a774e5a44:g:RgUAAOSw5ClXxmeH http://www.ebay.de/itm/NOKIA-CC-3046-Hard-Cover-fur-for-Nokia-808-PureView-black-schwarz-NEU-OVP-/182390250136?hash=item2a774e5a98:g:GMwAAOSwxg5Xxmbo Θυμάμαι όταν είχα πρωτοπάρει το λευκό 808 μου, τι τρελό ψάξιμο είχα κάνει για να την βρω σε οποιοδήποτε χρώμα και τελικά κατάφερα και την βρήκα σε μαύρο, έπειτα από παραγγελία, το τελευταίο (όπως μου είπαν) stock κομμάτι που είχε η αντιπροσωπεία της Nokia... Πραγματικά, μαζί με το λουράκι καρπού, το έσωσε από πολλά χτυπήματα/πτώσεις σε κάποιες δύσκολες λήψεις. Αξέχαστες εποχές! Παράθεση Ιστορικό κινητών: Nokia 3410, 7250i, N97, Lumia 520, Lumia 925, Lumia 1020 64GB, Nokia Lumia 830 - Limited Gold Edition, Lumia 950, N950 Developer kit, Nokia Dali with Simple Dali UI, Nokia Reader - "Pine", Jolla Phone - The First One, Jolla C Limited Edition, Nokia 9 Pureview Στην άκρη: Nokia 6230i, 8210, N86 8MP, 808 PureView, Nokia "Goldfinger", Nokia "McLaren", Panasonic Lumix DMC-CM1 Σε χρήση: Leica Leitz Phone 1, Nokia 808 Pureview Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
lagoskon Δημ. January 7, 2017 Κοινοποίηση Δημ. January 7, 2017 (edited) Γιατί δεν προειδοποιεις τον κόσμο πριν πατήσει τα λινκ για τις τιμές....!!!! Παραλίγο να πάθω ανακοπή. Πλάκα κάνω. Είδα τι γράφεις στην παρένθεση... Edited January 7, 2017 by lagoskon Παράθεση Xiaomi Mi 9T 128GB Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Mivas Δημ. January 7, 2017 Κοινοποίηση Δημ. January 7, 2017 Να πω την αλήθεια, ψήθηκα να πάρω μια δεύτερη σε λογική τιμή, οπότε δοκίμασα με την δυνατότητα καλύτερης τιμής να του κάνω παζάρια, αλλά κάτω από 55 ευρώ δεν την δίνει... Δεν υπάρχει πουθενά, είναι καινούργια στην συσκευασία κλπ, αλλά και πάλι 55 ευρώ για μια θήκη πολλά μου φαίνονται... Αν ενδιαφέρεται κάποιος παρόλα αυτά, σαν συλλεκτική να την κρατήσει, να ξέρετε αυτή είναι η τελική τιμή που την δίνει. Παράθεση Ιστορικό κινητών: Nokia 3410, 7250i, N97, Lumia 520, Lumia 925, Lumia 1020 64GB, Nokia Lumia 830 - Limited Gold Edition, Lumia 950, N950 Developer kit, Nokia Dali with Simple Dali UI, Nokia Reader - "Pine", Jolla Phone - The First One, Jolla C Limited Edition, Nokia 9 Pureview Στην άκρη: Nokia 6230i, 8210, N86 8MP, 808 PureView, Nokia "Goldfinger", Nokia "McLaren", Panasonic Lumix DMC-CM1 Σε χρήση: Leica Leitz Phone 1, Nokia 808 Pureview Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
koloko Δημ. January 14, 2017 Κοινοποίηση Δημ. January 14, 2017 Εγω βλεπω οτι στις λεπτομέρειες το 808 μας το παταει το σ7.ακομα δεν μπορώ να το πιστέψω Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Moralas Δημ. January 14, 2017 Κοινοποίηση Δημ. January 14, 2017 Εγω βλεπω οτι στις λεπτομέρειες το 808 μας το παταει το σ7.ακομα δεν μπορώ να το πιστέψω Και το S8 θα πατάει. Είναι θέμα φυσικής. Παράθεση monthly top 10 house mix set on video Anastasio@soundcloud Anastasio@mixcloud Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Mivas Δημ. January 14, 2017 Κοινοποίηση Δημ. January 14, 2017 Το μόνο που ίσως να νικούσε το 808 στη λεπτομέρεια, θα ήταν ίσως το Lumia 1030 με τα 50MP και μεγαλύτερο αισθητήρα από το 808. Με τις τούμπες της M$ όμως, το 808 παραμένει κορυφαίο σε ανάλυση και λεπτομέρεια ;) Παράθεση Ιστορικό κινητών: Nokia 3410, 7250i, N97, Lumia 520, Lumia 925, Lumia 1020 64GB, Nokia Lumia 830 - Limited Gold Edition, Lumia 950, N950 Developer kit, Nokia Dali with Simple Dali UI, Nokia Reader - "Pine", Jolla Phone - The First One, Jolla C Limited Edition, Nokia 9 Pureview Στην άκρη: Nokia 6230i, 8210, N86 8MP, 808 PureView, Nokia "Goldfinger", Nokia "McLaren", Panasonic Lumix DMC-CM1 Σε χρήση: Leica Leitz Phone 1, Nokia 808 Pureview Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
natna Δημ. January 14, 2017 Κοινοποίηση Δημ. January 14, 2017 Το φοβερο ειναι οτι παροτι ποτε δεν ενθουσιαστηκα απο το dynamic range στα 8mp ή το θορυβο στα 41mp, λιγο πριν το παροπλισω ως δευτερη συσκευη παρατηρησα οτι μερα το dr στα 38mp, με τη μαμα καμερα και χωρις μειωση ev, ηταν αξιοπροσεκτο. Δεν το χρησιμοποιουσα λογω χωρου κυριως. Απλα παιρνεις αυτο το αρχειο, το κατεβαζεις στα 12mp και με λιγη αυξηση στην οξυτητα ή στο κοντραστ, ειχες κατι ίσως καλυτερο και απο μηχανες με 1" ή micro 4/3 σενσορα. Επισης για να μην ψαχνω δεκαδες σελιδες πισω μπορει κανεις να μου μου θυμισει ποιος ειναι ο σωστος ή καλυτερος τυπος μπαταριας για το 808 και το Ν8; ή ριχτε και κανενα link για γνησιες... Παράθεση Νokia Ngage(x2) -> SE K700 -> SE K750 -> N73 -> N95 -> Nokia N8-> 808 Pureview-> Meizu M2 Note -> Lumia 950 -> LG V40 (όλο στα μυστήρια πάω και πέφτω :p ) Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts