Jump to content

[Επίσημο] Nokia 808 PureView

stendor
 Κοινοποίηση

Recommended Posts

Δυστυχώς και το δικό μου έχει το γνωστό "3g hspa bug" που μαυρίζει η οθόνη και θέλει βγάλσιμο μπαταρίας για να ξανανάψει. Αυτό γίνεται όταν χρησιμοποιεί κανείς 3.5g (hspa on) και έχει σχετικά αδύναμο σήμα. Είναι hardware issue οπότε πρέπει να πάει σε nokia care...

• Απαντήσεις 3,1χιλ.
  • Δημιουργία
  • Τελευταία απάντηση

Top Posters In This Topic

Δημοφιλείς μέρες

Δυστυχώς και το δικό μου έχει το γνωστό "3g hspa bug" που μαυρίζει η οθόνη και θέλει βγάλσιμο μπαταρίας για να ξανανάψει. Αυτό γίνεται όταν χρησιμοποιεί κανείς 3.5g (hspa on) και έχει σχετικά αδύναμο σήμα. Είναι hardware issue οπότε πρέπει να πάει σε nokia care...

Καλησπέρα. Πρόσφατα διάβασα πως αυτό το θέμα το έχουν τα 808 που έχουν στο ΙΜΕΙ τους το 5050,από το πέμπτο ψηφίο και μετά. Εμένα που έχει το 5051 δεν μου έχει παρουσιάσει ποτέ αυτό το πρόβλημα.

5050 ειναι εμένα

Δυστυχώς είσαι από τους άτυχους :( Δεν ξέρω αν θα μπορέσεις να βγάλεις ακρή σε nokia care ή αν με κάποια αναβάθμιση μπορεί να λυθεί το πρόβλημα :)

Είναι hardware θεμα. Το λένε και στο site τους http://www.nokia.com/gb-en/support/product/808/troubleshooting/?action=faqSearch&comp=nokiatroubleshootingcontent&qt=Turns+off&subtopic=Device+turns+off+%2F+restarts+%2F+freezes&topic=Power+%26+charging&page=2

Όμως γιατί στο ελληνικό site δεν το έχει το 808 καθόλου ?

Όμως γιατί στο ελληνικό site δεν το έχει το 808 καθόλου ?

http://www.nokia.com/gr-el/products/phone/808/

[sIGPIC][/sIGPIC]

The only time I'm easy's when I'm Killed by death.

τελικά το πήγα στο nokia care στη κατεχάκη, του εξήγησα ακριβώς το θέμα (του έδειξα και το link που έχω πιο πάνω) και μου πε σε περίπου 15 εργάσιμες θα το χω πίσω. Θα φυγει εξωτερικό φυσικά. Άντε να δούμε. Τώρα είμαι ξανά με το αθάνατο n95

η οθονη του σε σχεση με το λουμια 800 πως ειναι παιδια??? του λουμια 800 που εχω πιξελιαζει αρκετα. ( ειχα συνηθισει στο sensation που ητανε αψογη και μου κακοφανηκε στην αρχη.)

η οθονη του σε σχεση με το λουμια 800 πως ειναι παιδια??? του λουμια 800 που εχω πιξελιαζει αρκετα. ( ειχα συνηθισει στο sensation που ητανε αψογη και μου κακοφανηκε στην αρχη.)

σκέψου μόνο αυτό: (ΝΟΚΙΑ 808)4' 360x640 (ΝΟΚΙΑ LUMIA 800) 3,7' 800x600

όπως καταλαβαίνεις θα δεις παραπάνω πιξελακια αλλα γνώμη μου ολα ειναι συνήθεια

σκέψου μόνο αυτό: (ΝΟΚΙΑ 808)4' 360x640 (ΝΟΚΙΑ LUMIA 800) 3,7' 800x600

όπως καταλαβαίνεις θα δεις παραπάνω πιξελακια αλλα γνώμη μου ολα ειναι συνήθεια

Εμένα προσωπικά δε με ενοχλούν τα πιξελς παρ οτι εχω μάθει σε οθοναρες.

Είναι τέτοια η ποιότητα, η φωτεινότητα και η ευκρίνεια της οθόνης που του συγχωρώ και τυχόν pixels στο browsing π.χ. Γιατί σε φώτο και καθημερινή χρήση δε θα έχει θέμα.

Το lumia800 το είχα και παρ ολη τη καλύτερη ανάλυση στα χαρτιά, στη πράξη το 808 μου αρέσει καλύτερα! :)

Παντα φιλικα Μανος

Παρε το Nexus στα δικα σου χερια

Είναι τέτοια η ποιότητα, η φωτεινότητα και η ευκρίνεια της οθόνης που του συγχωρώ και τυχόν pixels στο browsing π.χ. Γιατί σε φώτο και καθημερινή χρήση δε θα έχει θέμα.

Το lumia800 το είχα και παρ ολη τη καλύτερη ανάλυση στα χαρτιά, στη πράξη το 808 μου αρέσει καλύτερα! :)

Μανο μια και τα ειχες και τα δυο πες μου σε παρακαλω ,πιξελιαζει περισσοτερο απο το 800??? Εκτος απο φωτο το θελω και για πλοηγηση στο ιντερνετ γι αυτο επιμενω.

τελικά το πήγα στο nokia care στη κατεχάκη, του εξήγησα ακριβώς το θέμα (του έδειξα και το link που έχω πιο πάνω) και μου πε σε περίπου 15 εργάσιμες θα το χω πίσω. Θα φυγει εξωτερικό φυσικά. Άντε να δούμε. Τώρα είμαι ξανά με το αθάνατο n95

Φιλε κι εγώ τα ίδια με παρτίδα 5050, αύριο επισκέπτομαι nokia care.

Φιλε κι εγώ τα ίδια με παρτίδα 5050, αύριο επισκέπτομαι nokia care.

Την παρτίδα που την βλέπω παιδιά?

Τhere is nothing more powerful than the human being itself ,

Οι φωτογραφικές μου στιγμές --> flickr - instagram :!:

Oneplus 5 - 128GB

Την παρτίδα που την βλέπω παιδιά?

Στο imei που το λέει πάνω στο κουτί ή στο κινητό σου πληκτρολογώντας *#06#.

Το lumia 800 εχει pentile.

In a world without walls and fences, who needs windows and gates?

ρε παιδια για εγω ειμαι στη παρτιδα δυστυχώς.αν το παω αυριο στο νοκια care στην πατησιων θα μου το παρουν ; η θα μου λενε ιστοριες και θα πρεπει να κατσω να τους δειξω εγω το θεμα; το εχει παει κανενας εκει;

ρε παιδια για εγω ειμαι στη παρτιδα δυστυχώς.αν το παω αυριο στο νοκια care στην πατησιων θα μου το παρουν ; η θα μου λενε ιστοριες και θα πρεπει να κατσω να τους δειξω εγω το θεμα; το εχει παει κανενας εκει;

γιατι δεν πας στην κατεχακη που γραφει το παλικαρι πιο πανω για να εισαι σιγουρος???

θα κανω αυριο μια προσπαθεια για αυτο στην πατησων μιας και ειναι αρκετα κοντα μου και αν μου πουν ιστοριες παω καρφι για κατεχακη

εμενα παιδια ειναι το imei 351965050223279 οποτε και εγω μεσα σε αυτη την κατηγορια ειμαι? τι αλλα προβληματα μπορει να εχω ακτος απο αυτο που συζητιέται?γιατι εχω κατι θεματα με το wifi και την κληση οποτε με παιρνουν καμια φορα δεν μπορω να δω ποιος ειναι

εμενα παιδια ειναι το imei 351965050223279 οποτε και εγω μεσα σε αυτη την κατηγορια ειμαι? τι αλλα προβληματα μπορει να εχω ακτος απο αυτο που συζητιέται?γιατι εχω κατι θεματα με το wifi και την κληση οποτε με παιρνουν καμια φορα δεν μπορω να δω ποιος ειναι

Λύση για wifi.

Με τις κλήσεις τι εννοείς?

καμια φορα οταν με περνουν η οθονη ειναι μαυρη και δεν φαινεται ποιος με καλει. ηθελα να σε ρωτησω και κατι αλλο. εγω ποτε δεν προκεται να καλεσω μεσω 3g αξιζει να το παω στην νοκια για να διορθωσουν το προβλημα η να το αφησω το κινητο ετσι οπως ειναι 15 μερες ειν αι πολλες! κανονικα δεν θα επρεπε να τα αντικαταστησουν ολα αφου εχουν αυτο το προβλημα αναγνωρισμενο απο την νοκια?

Αφορά όταν κάνεις πχ browsing ή χρησιμοποιείς nokia maps etc μέσω 3.5g (hspa) οπότε κατά την γνώμη μου είναι σημαντικό θέμα .

edit λόγω autocorrect

Edited by stavpal

και ειπα οτι δεν προκεται ποτε να συνδεθω μεσω 3.5 γιατι δεν εχω πακετο δεδομενων και ουτε εχω σκοπω να βαλω εχω ενα απιστευτα ικανοποιητικο προγραμμα που απλα δεν εχει μβ γιατι δεν τα χρειαζομαι. αρα τι λες αξιζει να παω ή να το παιξω τρελος για αντικατασταση

και ειπα οτι δεν προκεται ποτε να συνδεθω μεσω 3.5 γιατι δεν εχω πακετο δεδομενων και ουτε εχω σκοπω να βαλω εχω ενα απιστευτα ικανοποιητικο προγραμμα που απλα δεν εχει μβ γιατι δεν τα χρειαζομαι. αρα τι λες αξιζει να παω ή να το παιξω τρελος για αντικατασταση

Φίλε μου δε θα το παίξεις πουθενά τρελός. Είναι αναγνωρισμένο πρόβλημα οπότε πας και απλά ζητάς αντικατάσταση και αυτοί ξέρουν. Αν το παίξουν αυτοί τρελοί, τότε τους δείχνεις την ανακοίνωση της nokia ή το πας σε κάποιο κατάστημα που συστήνουν τα παιδιά εδώ. Αν έχεις αντιληφτεί το πρόβλημα το πας εννοείται.

οταν δουλευα το 3g παλιοτερα ειμαι 100% σιγουρος οτι το κινητο μαυριζε η οθονη και ηθελε ρεσταρτ σε ειχα ρωτησει κιολας και μου ειπες το κολπακι με το πληκτρο κλειδωματος και το σβησιμο που ηταν σαν να εβγαζες την μπαταρια οποτε εγω τωρα πρεπει να το παω σε nokia care και να ζητησω αντικατάσταση? ευτυχως εχω εδω στην ζακυνθο ετσι ειναι μοραλας?