stavpal Δημ. February 10, 2013 Κοινοποίηση Δημ. February 10, 2013 Δυστυχώς και το δικό μου έχει το γνωστό "3g hspa bug" που μαυρίζει η οθόνη και θέλει βγάλσιμο μπαταρίας για να ξανανάψει. Αυτό γίνεται όταν χρησιμοποιεί κανείς 3.5g (hspa on) και έχει σχετικά αδύναμο σήμα. Είναι hardware issue οπότε πρέπει να πάει σε nokia care... Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
nektaria Δημ. February 10, 2013 Κοινοποίηση Δημ. February 10, 2013 Δυστυχώς και το δικό μου έχει το γνωστό "3g hspa bug" που μαυρίζει η οθόνη και θέλει βγάλσιμο μπαταρίας για να ξανανάψει. Αυτό γίνεται όταν χρησιμοποιεί κανείς 3.5g (hspa on) και έχει σχετικά αδύναμο σήμα. Είναι hardware issue οπότε πρέπει να πάει σε nokia care... Καλησπέρα. Πρόσφατα διάβασα πως αυτό το θέμα το έχουν τα 808 που έχουν στο ΙΜΕΙ τους το 5050,από το πέμπτο ψηφίο και μετά. Εμένα που έχει το 5051 δεν μου έχει παρουσιάσει ποτέ αυτό το πρόβλημα. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
stavpal Δημ. February 10, 2013 Κοινοποίηση Δημ. February 10, 2013 5050 ειναι εμένα Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
nektaria Δημ. February 10, 2013 Κοινοποίηση Δημ. February 10, 2013 5050 ειναι εμένα Δυστυχώς είσαι από τους άτυχους :( Δεν ξέρω αν θα μπορέσεις να βγάλεις ακρή σε nokia care ή αν με κάποια αναβάθμιση μπορεί να λυθεί το πρόβλημα :) Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
stavpal Δημ. February 10, 2013 Κοινοποίηση Δημ. February 10, 2013 Είναι hardware θεμα. Το λένε και στο site τους http://www.nokia.com/gb-en/support/product/808/troubleshooting/?action=faqSearch&comp=nokiatroubleshootingcontent&qt=Turns+off&subtopic=Device+turns+off+%2F+restarts+%2F+freezes&topic=Power+%26+charging&page=2 Όμως γιατί στο ελληνικό site δεν το έχει το 808 καθόλου ? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
impreza_sti Δημ. February 10, 2013 Κοινοποίηση Δημ. February 10, 2013 Όμως γιατί στο ελληνικό site δεν το έχει το 808 καθόλου ? http://www.nokia.com/gr-el/products/phone/808/ Παράθεση [sIGPIC][/sIGPIC] The only time I'm easy's when I'm Killed by death. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
stavpal Δημ. February 11, 2013 Κοινοποίηση Δημ. February 11, 2013 τελικά το πήγα στο nokia care στη κατεχάκη, του εξήγησα ακριβώς το θέμα (του έδειξα και το link που έχω πιο πάνω) και μου πε σε περίπου 15 εργάσιμες θα το χω πίσω. Θα φυγει εξωτερικό φυσικά. Άντε να δούμε. Τώρα είμαι ξανά με το αθάνατο n95 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
THED Δημ. February 12, 2013 Κοινοποίηση Δημ. February 12, 2013 η οθονη του σε σχεση με το λουμια 800 πως ειναι παιδια??? του λουμια 800 που εχω πιξελιαζει αρκετα. ( ειχα συνηθισει στο sensation που ητανε αψογη και μου κακοφανηκε στην αρχη.) Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Aneroll Δημ. February 13, 2013 Κοινοποίηση Δημ. February 13, 2013 η οθονη του σε σχεση με το λουμια 800 πως ειναι παιδια??? του λουμια 800 που εχω πιξελιαζει αρκετα. ( ειχα συνηθισει στο sensation που ητανε αψογη και μου κακοφανηκε στην αρχη.) σκέψου μόνο αυτό: (ΝΟΚΙΑ 808)4' 360x640 (ΝΟΚΙΑ LUMIA 800) 3,7' 800x600 όπως καταλαβαίνεις θα δεις παραπάνω πιξελακια αλλα γνώμη μου ολα ειναι συνήθεια Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
manan69t Δημ. February 13, 2013 Κοινοποίηση Δημ. February 13, 2013 σκέψου μόνο αυτό: (ΝΟΚΙΑ 808)4' 360x640 (ΝΟΚΙΑ LUMIA 800) 3,7' 800x600 όπως καταλαβαίνεις θα δεις παραπάνω πιξελακια αλλα γνώμη μου ολα ειναι συνήθεια Εμένα προσωπικά δε με ενοχλούν τα πιξελς παρ οτι εχω μάθει σε οθοναρες. Είναι τέτοια η ποιότητα, η φωτεινότητα και η ευκρίνεια της οθόνης που του συγχωρώ και τυχόν pixels στο browsing π.χ. Γιατί σε φώτο και καθημερινή χρήση δε θα έχει θέμα. Το lumia800 το είχα και παρ ολη τη καλύτερη ανάλυση στα χαρτιά, στη πράξη το 808 μου αρέσει καλύτερα! :) Παράθεση Παντα φιλικα Μανος Παρε το Nexus στα δικα σου χερια Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
THED Δημ. February 13, 2013 Κοινοποίηση Δημ. February 13, 2013 Εμένα προσωπικά δε με ενοχλούν τα πιξελς παρ οτι εχω μάθει σε οθοναρες. Είναι τέτοια η ποιότητα, η φωτεινότητα και η ευκρίνεια της οθόνης που του συγχωρώ και τυχόν pixels στο browsing π.χ. Γιατί σε φώτο και καθημερινή χρήση δε θα έχει θέμα. Το lumia800 το είχα και παρ ολη τη καλύτερη ανάλυση στα χαρτιά, στη πράξη το 808 μου αρέσει καλύτερα! :) Μανο μια και τα ειχες και τα δυο πες μου σε παρακαλω ,πιξελιαζει περισσοτερο απο το 800??? Εκτος απο φωτο το θελω και για πλοηγηση στο ιντερνετ γι αυτο επιμενω. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
protsimer Δημ. February 13, 2013 Κοινοποίηση Δημ. February 13, 2013 τελικά το πήγα στο nokia care στη κατεχάκη, του εξήγησα ακριβώς το θέμα (του έδειξα και το link που έχω πιο πάνω) και μου πε σε περίπου 15 εργάσιμες θα το χω πίσω. Θα φυγει εξωτερικό φυσικά. Άντε να δούμε. Τώρα είμαι ξανά με το αθάνατο n95 Φιλε κι εγώ τα ίδια με παρτίδα 5050, αύριο επισκέπτομαι nokia care. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
SaintPetrouil Δημ. February 13, 2013 Κοινοποίηση Δημ. February 13, 2013 Φιλε κι εγώ τα ίδια με παρτίδα 5050, αύριο επισκέπτομαι nokia care. Την παρτίδα που την βλέπω παιδιά? Παράθεση Τhere is nothing more powerful than the human being itself , Οι φωτογραφικές μου στιγμές --> flickr - instagram :!: Oneplus 5 - 128GB Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Moralas Δημ. February 13, 2013 Κοινοποίηση Δημ. February 13, 2013 Την παρτίδα που την βλέπω παιδιά? Στο imei που το λέει πάνω στο κουτί ή στο κινητό σου πληκτρολογώντας *#06#. Παράθεση monthly top 10 house mix set on video Anastasio@soundcloud Anastasio@mixcloud Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Sofoklas Δημ. February 13, 2013 Κοινοποίηση Δημ. February 13, 2013 Εμένα προσωπικά δε με ενοχλούν τα πιξελς παρ οτι εχω μάθει σε οθοναρες. Είναι τέτοια η ποιότητα, η φωτεινότητα και η ευκρίνεια της οθόνης που του συγχωρώ και τυχόν pixels στο browsing π.χ. Γιατί σε φώτο και καθημερινή χρήση δε θα έχει θέμα. Το lumia800 το είχα και παρ ολη τη καλύτερη ανάλυση στα χαρτιά, στη πράξη το 808 μου αρέσει καλύτερα! :) Το lumia 800 εχει pentile. Παράθεση In a world without walls and fences, who needs windows and gates? Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
tsamadas Δημ. February 13, 2013 Κοινοποίηση Δημ. February 13, 2013 ρε παιδια για εγω ειμαι στη παρτιδα δυστυχώς.αν το παω αυριο στο νοκια care στην πατησιων θα μου το παρουν ; η θα μου λενε ιστοριες και θα πρεπει να κατσω να τους δειξω εγω το θεμα; το εχει παει κανενας εκει; Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
THED Δημ. February 13, 2013 Κοινοποίηση Δημ. February 13, 2013 ρε παιδια για εγω ειμαι στη παρτιδα δυστυχώς.αν το παω αυριο στο νοκια care στην πατησιων θα μου το παρουν ; η θα μου λενε ιστοριες και θα πρεπει να κατσω να τους δειξω εγω το θεμα; το εχει παει κανενας εκει; γιατι δεν πας στην κατεχακη που γραφει το παλικαρι πιο πανω για να εισαι σιγουρος??? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
tsamadas Δημ. February 13, 2013 Κοινοποίηση Δημ. February 13, 2013 θα κανω αυριο μια προσπαθεια για αυτο στην πατησων μιας και ειναι αρκετα κοντα μου και αν μου πουν ιστοριες παω καρφι για κατεχακη Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
koloko Δημ. February 15, 2013 Κοινοποίηση Δημ. February 15, 2013 εμενα παιδια ειναι το imei 351965050223279 οποτε και εγω μεσα σε αυτη την κατηγορια ειμαι? τι αλλα προβληματα μπορει να εχω ακτος απο αυτο που συζητιέται?γιατι εχω κατι θεματα με το wifi και την κληση οποτε με παιρνουν καμια φορα δεν μπορω να δω ποιος ειναι Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Moralas Δημ. February 15, 2013 Κοινοποίηση Δημ. February 15, 2013 εμενα παιδια ειναι το imei 351965050223279 οποτε και εγω μεσα σε αυτη την κατηγορια ειμαι? τι αλλα προβληματα μπορει να εχω ακτος απο αυτο που συζητιέται?γιατι εχω κατι θεματα με το wifi και την κληση οποτε με παιρνουν καμια φορα δεν μπορω να δω ποιος ειναι Λύση για wifi. Με τις κλήσεις τι εννοείς? Παράθεση monthly top 10 house mix set on video Anastasio@soundcloud Anastasio@mixcloud Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
koloko Δημ. February 16, 2013 Κοινοποίηση Δημ. February 16, 2013 καμια φορα οταν με περνουν η οθονη ειναι μαυρη και δεν φαινεται ποιος με καλει. ηθελα να σε ρωτησω και κατι αλλο. εγω ποτε δεν προκεται να καλεσω μεσω 3g αξιζει να το παω στην νοκια για να διορθωσουν το προβλημα η να το αφησω το κινητο ετσι οπως ειναι 15 μερες ειν αι πολλες! κανονικα δεν θα επρεπε να τα αντικαταστησουν ολα αφου εχουν αυτο το προβλημα αναγνωρισμενο απο την νοκια? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
stavpal Δημ. February 16, 2013 Κοινοποίηση Δημ. February 16, 2013 (edited) Αφορά όταν κάνεις πχ browsing ή χρησιμοποιείς nokia maps etc μέσω 3.5g (hspa) οπότε κατά την γνώμη μου είναι σημαντικό θέμα . edit λόγω autocorrect Edited February 16, 2013 by stavpal Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
koloko Δημ. February 16, 2013 Κοινοποίηση Δημ. February 16, 2013 και ειπα οτι δεν προκεται ποτε να συνδεθω μεσω 3.5 γιατι δεν εχω πακετο δεδομενων και ουτε εχω σκοπω να βαλω εχω ενα απιστευτα ικανοποιητικο προγραμμα που απλα δεν εχει μβ γιατι δεν τα χρειαζομαι. αρα τι λες αξιζει να παω ή να το παιξω τρελος για αντικατασταση Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Moralas Δημ. February 16, 2013 Κοινοποίηση Δημ. February 16, 2013 και ειπα οτι δεν προκεται ποτε να συνδεθω μεσω 3.5 γιατι δεν εχω πακετο δεδομενων και ουτε εχω σκοπω να βαλω εχω ενα απιστευτα ικανοποιητικο προγραμμα που απλα δεν εχει μβ γιατι δεν τα χρειαζομαι. αρα τι λες αξιζει να παω ή να το παιξω τρελος για αντικατασταση Φίλε μου δε θα το παίξεις πουθενά τρελός. Είναι αναγνωρισμένο πρόβλημα οπότε πας και απλά ζητάς αντικατάσταση και αυτοί ξέρουν. Αν το παίξουν αυτοί τρελοί, τότε τους δείχνεις την ανακοίνωση της nokia ή το πας σε κάποιο κατάστημα που συστήνουν τα παιδιά εδώ. Αν έχεις αντιληφτεί το πρόβλημα το πας εννοείται. Παράθεση monthly top 10 house mix set on video Anastasio@soundcloud Anastasio@mixcloud Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
koloko Δημ. February 16, 2013 Κοινοποίηση Δημ. February 16, 2013 οταν δουλευα το 3g παλιοτερα ειμαι 100% σιγουρος οτι το κινητο μαυριζε η οθονη και ηθελε ρεσταρτ σε ειχα ρωτησει κιολας και μου ειπες το κολπακι με το πληκτρο κλειδωματος και το σβησιμο που ηταν σαν να εβγαζες την μπαταρια οποτε εγω τωρα πρεπει να το παω σε nokia care και να ζητησω αντικατάσταση? ευτυχως εχω εδω στην ζακυνθο ετσι ειναι μοραλας? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts