ioathe Δημοσιεύτηκε February 10, 2012 Κοινοποίηση Δημοσιεύτηκε February 10, 2012 (edited) http://imageshack.us/a/img341/8485/omegateambanner2012newl.png http://dl.dropbox.com/u/8588904/OmegaRomSeriesForGalaxyS2.png Omega Jelly Bean 4.1.2 Samsung Based Διαβάστε περισσότερα εδώ http://dl.dropbox.com/u/8588904/Paypal_Donate_Button_01.png http://dl.dropbox.com/u/8588904/Twitter.png Ευχαριστίες: Στην γυναίκα μου στο myphone.gr και σ' όλους εσάς που στηρίζεται την δουλειά μου και με βοηθάτε. Edited August 14, 2013 by ioathe Παράθεση Μ.Φ.Χ. Γιάννης ::indie's:: Omega Rom series: Samsung I9300 Galaxy S III @ Omega rom Series Android 4.0.4 Samsung I9100 Galaxy S II @ Omega ◄Stock►◄Black Blue►◄Ice Cream Sandwich► Android 4.0.3 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
nnik_1969 Δημ. February 10, 2012 Κοινοποίηση Δημ. February 10, 2012 (edited) Όσοι θέλετε swype στη νέα ICS του Γιάννη βάλτε αυτό. http://www.myphone.gr/forum/showthread.php?t=313102 Εγκατάσταση σαν κανονικό apk. Γιάννη έρχεται το τρίτο μου donation. Σε ευχαριστουμε πολύ. Επίσης προτείνω σαν launcher αυτόν.http://forum.xda-developers.com/showthread.php?t=1389071 Ο Nova launcher κατά τη γνώμη μου είναι ότι καλυτερο για ICS roms Edited February 10, 2012 by nnik_1969 Παράθεση Τύχη είναι, όταν η ικανότητα συναντά την ευκαιρία Για αποφυγή παρεξηγήσεων το όνομά μου είναι Αντώνης Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
jimmis1974 Δημ. February 10, 2012 Κοινοποίηση Δημ. February 10, 2012 (edited) Mπραβο Γιαννη και σε ευχαριστουμε θερμα !!!! απο themes τι παιζει ? Το black blue μπορουμε να το βαλουμε ?? Edited February 10, 2012 by jimmis1974 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
tsigo21 Δημ. February 10, 2012 Κοινοποίηση Δημ. February 10, 2012 (edited) Γιαννη καλημερα και σ ευχαριστουμε. Ολα καλα μεχρι τωρα. Edited February 10, 2012 by tsigo21 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
emperor4her Δημ. February 10, 2012 Κοινοποίηση Δημ. February 10, 2012 Γιαννη καλημερα! αψογος λοιπον! μια μοναχα ερωτηση.. δουλευει και χωρις wipe αν εχω πανω την omega 10.2? Παράθεση [sIGPIC][/sIGPIC] Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
kiriakos1963 Δημ. February 10, 2012 Κοινοποίηση Δημ. February 10, 2012 Γιάννη καλημέρα Η ΡΟΜ είναι πολύ καλή από χθες που έβαλα την 0.1 και σήμερα την 1.0 όλα είναι τέλεια. Ευχαριστώ. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
nnik_1969 Δημ. February 10, 2012 Κοινοποίηση Δημ. February 10, 2012 Γιαννη καλημερα! αψογος λοιπον! μια μοναχα ερωτηση.. δουλευει και χωρις wipe αν εχω πανω την omega 10.2? Είναι full wipe η ρομ .Θα στα σβήσει όλα από μόνη της. Παράθεση Τύχη είναι, όταν η ικανότητα συναντά την ευκαιρία Για αποφυγή παρεξηγήσεων το όνομά μου είναι Αντώνης Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
emperor4her Δημ. February 10, 2012 Κοινοποίηση Δημ. February 10, 2012 Είναι full wipe η ρομ .Θα στα σβήσει όλα από μόνη της. ερωτηση: δοκιμασε κανεις να επαναφερει Backup μηνυματων? γιατι σε οσες isc εχω δοκιμασει μου τα επαναφερει με εναν αχταρμα! διπλα ονοματα μεσα στα μηνυματα, χωρις χρονικη συνεχεια, αλλα 'ντι αλλων. Παράθεση [sIGPIC][/sIGPIC] Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
polo1400 Δημ. February 10, 2012 Κοινοποίηση Δημ. February 10, 2012 καλημερα παιδια!μπορει καποιος να μου δωσει ta apn για vodafone internet+mms γιατι η rom δεν τα περιεχει και πρεπει να τα φτιαξω manual και δεν τα εχω προχειρα τωρα καθως μπαινω απο το κινητο με wifi? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
nnik_1969 Δημ. February 10, 2012 Κοινοποίηση Δημ. February 10, 2012 ερωτηση: δοκιμασε κανεις να επαναφερει Backup μηνυματων? γιατι σε οσες isc εχω δοκιμασει μου τα επαναφερει με εναν αχταρμα! διπλα ονοματα μεσα στα μηνυματα, χωρις χρονικη συνεχεια, αλλα 'ντι αλλων. Όχι,γενικώς η επαναφορά πραγμάτων στην ICS πρέπει να είναι επιλεκτική και με προσοχή γιατί όπως είπες εύκολα γίνονται όλα αχταρμάς. Παράθεση Τύχη είναι, όταν η ικανότητα συναντά την ευκαιρία Για αποφυγή παρεξηγήσεων το όνομά μου είναι Αντώνης Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
nnik_1969 Δημ. February 10, 2012 Κοινοποίηση Δημ. February 10, 2012 καλημερα παιδια!μπορει καποιος να μου δωσει ta apn για vodafone internet+mms γιατι η rom δεν τα περιεχει και πρεπει να τα φτιαξω manual και δεν τα εχω προχειρα τωρα καθως μπαινω απο το κινητο με wifi? http://lmgtfy.com/?q=vodafone+greece+apn Παράθεση Τύχη είναι, όταν η ικανότητα συναντά την ευκαιρία Για αποφυγή παρεξηγήσεων το όνομά μου είναι Αντώνης Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
emperor4her Δημ. February 10, 2012 Κοινοποίηση Δημ. February 10, 2012 Όχι,γενικώς η επαναφορά πραγμάτων στην ICS πρέπει να είναι επιλεκτική και με προσοχή γιατί όπως είπες εύκολα γίνονται όλα αχταρμάς. μα αυτο δεν ειναι εφαρμογη.. data ειναι οπως επαναφερω τις επαφες απο το google acc.. δοκιμασα σχεδον ολα τα προγραμματα Backup Που ειπαρχουν στο Market.. κανενα δεν δουλευει για την επαναφορα μηνυματων? τι στον κορακα!:(:( Παράθεση [sIGPIC][/sIGPIC] Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
cho Δημ. February 10, 2012 Κοινοποίηση Δημ. February 10, 2012 ερωτηση: δοκιμασε κανεις να επαναφερει Backup μηνυματων? γιατι σε οσες isc εχω δοκιμασει μου τα επαναφερει με εναν αχταρμα! διπλα ονοματα μεσα στα μηνυματα, χωρις χρονικη συνεχεια, αλλα 'ντι αλλων. Εμένα με το MyBackUp μου επανέφερε μηνύματα, ιστορικό κλήσεων μια χαρά. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
polo1400 Δημ. February 10, 2012 Κοινοποίηση Δημ. February 10, 2012 http://lmgtfy.com/?q=vodafone+greece+apn ευχαριστω παρα πολυ! Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
emperor4her Δημ. February 10, 2012 Κοινοποίηση Δημ. February 10, 2012 Εμένα με το MyBackUp μου επανέφερε μηνύματα, ιστορικό κλήσεων μια χαρά. Ποσα μημυματα περιπου? στη συγκεκριμενη ρομ η γενικα και σε αλλες isc? Σε αυτη του Γιαννη δεν εχω δοκιμασε ακομη γιατι ειμαι στη δουλεια (για ολες τις υπολοιπες isc που εχω δοκιμασει εκανα λογο) Παράθεση [sIGPIC][/sIGPIC] Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
cho Δημ. February 10, 2012 Κοινοποίηση Δημ. February 10, 2012 Ποσα μημυματα περιπου? στη συγκεκριμενη ρομ η γενικα και σε αλλες isc? Σε αυτη του Γιαννη δεν εχω δοκιμασε ακομη γιατι ειμαι στη δουλεια (για ολες τις υπολοιπες isc που εχω δοκιμασει εκανα λογο) 140 συνομιλίες, περίπου 500 μην. Μόνο στην Omega. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
emperor4her Δημ. February 10, 2012 Κοινοποίηση Δημ. February 10, 2012 140 συνομιλίες, περίπου 500 μην. Μόνο στην Omega. οκ! thanks! το μεσσημερι που θα δοκιμασω θα πω εντυπωσεις.. εχω 70 συνομιλιες.. περιπου 13.000 μηνυματα.. :cry::cry: Να φανταστεις ειναι μηνυματα 3 χρονων παλια απο εποχη magic.. Παράθεση [sIGPIC][/sIGPIC] Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
dimitris15 Δημ. February 10, 2012 Κοινοποίηση Δημ. February 10, 2012 την περασα και γω αλλα οταν κατεβαζω εφαρμογες μπου δημιουργει συντομευσεις στις αρχικες οθονες γιατι? Παράθεση υπογραφή εκτός ορίων Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
j1miroquai Δημ. February 10, 2012 Κοινοποίηση Δημ. February 10, 2012 Καλησπέρα παιδιά Συγχαρητήρια για την προσπάθεια σας. 2 απορίες. 1ον αν δεν έχεις paypal πως μπορείς να συνεισφέρεις. 2ον θα βάλω την rom τώρα θα ήθελα να ρωτήσω αν υπάρχει κανένα σημαντικό bug ή κάτι που θα πρέπει να προσέξω με τις εφαρμογές πχ αν παίζει το radio , gps κλπ. ευχαριστώ πολύ παιδιά Υ.Γ keep up the great work guys!!!!!thunbs up!!:up: Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
nnik_1969 Δημ. February 10, 2012 Κοινοποίηση Δημ. February 10, 2012 μα αυτο δεν ειναι εφαρμογη.. data ειναι οπως επαναφερω τις επαφες απο το google acc.. δοκιμασα σχεδον ολα τα προγραμματα Backup Που ειπαρχουν στο Market.. κανενα δεν δουλευει για την επαναφορα μηνυματων? τι στον κορακα!:(:( Σωστά.Στα data γίνεται o χαμός. Παράθεση Τύχη είναι, όταν η ικανότητα συναντά την ευκαιρία Για αποφυγή παρεξηγήσεων το όνομά μου είναι Αντώνης Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
nnik_1969 Δημ. February 10, 2012 Κοινοποίηση Δημ. February 10, 2012 την περασα και γω αλλα οταν κατεβαζω εφαρμογες μπου δημιουργει συντομευσεις στις αρχικες οθονες γιατι? Γιατί έτσι είναι η μαμά ρομ. Παράθεση Τύχη είναι, όταν η ικανότητα συναντά την ευκαιρία Για αποφυγή παρεξηγήσεων το όνομά μου είναι Αντώνης Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Driver_3 Δημ. February 10, 2012 Κοινοποίηση Δημ. February 10, 2012 την περασα και γω αλλα οταν κατεβαζω εφαρμογες μπου δημιουργει συντομευσεις στις αρχικες οθονες γιατι? Γιατί έτσι είναι ρυθμισμένο το μαρκετ. Αν δεν το θες πήγαινε στις επιλογές του μάρκετ και ξετίκαρε την συγκεκριμένη επιλογή:) Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
j1miroquai Δημ. February 10, 2012 Κοινοποίηση Δημ. February 10, 2012 Οκ για το πρώτο παιδιά ξεστραβώθηκα και το είδα !!!! Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
ioathe Δημ. February 10, 2012 Author Κοινοποίηση Δημ. February 10, 2012 Νέα έκδοση Omega v1.1 Changelog Omega v1.1: Added customizable 14 statusbar toggle buttons (lidroid mob) Statusbar toggle buttons themed jKay BlueDoubleGinger style Added QuickPanel Settings app Rom is no Full Wipe Αν σας αρέσει η νέα Omega ICS βοηθήστε την ανάπτυξη της με το Donate σας! Παράθεση Μ.Φ.Χ. Γιάννης ::indie's:: Omega Rom series: Samsung I9300 Galaxy S III @ Omega rom Series Android 4.0.4 Samsung I9100 Galaxy S II @ Omega ◄Stock►◄Black Blue►◄Ice Cream Sandwich► Android 4.0.3 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
djivo Δημ. February 10, 2012 Κοινοποίηση Δημ. February 10, 2012 (edited) Καλημέρα, συγχαρητήρια για τη φανταστική δουλειά. Υπάρχει περίπτωση να δούμε αυτό το mod στην ομεγα ics? Το είχα δει πριν στη Resurrection ics και βόλευε λόγω συνήθειας από JKay Settings.:happy: Edit: Καλά δεν υπάρχεις, αυτά δε γίνονται ούτε στο σινεμά!!!:lol: Edited February 10, 2012 by djivo Παράθεση Κώστας Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts