Jump to content

Cosmote GPRS/3G/HSDPA: Κάλυψη, υπηρεσίες, χρεώσεις, προβλήματα

alexkotsis
 Κοινοποίηση

Recommended Posts

Διαφήμιση είναι μεν, το πόσο παραπλανητική είναι δεν ξέρω δε... ;)

Samsung Galaxy A52s 5G (SM-A5288/DS)

Samsung Galaxy Watch5 Pro (SM-R920)

★ ★ ★ ★ ★ ★ ★

• Απαντήσεις 4,1χιλ.
  • Δημιουργία
  • Τελευταία απάντηση

Top Posters In This Topic

Δημοφιλείς μέρες

Top Posters In This Topic

Καλησπέρα σας.

Μου δώσανε ένα stick της cosmote και συγκεκριμένα το ZTE HSUPA MF636 usb modem.

Αν βάλω μία οποιαδήποτε κάρτα cosmote θα μπορώ να μπώ στο internet?Δηλαδή σκέφτομαι να το χρησιμοποιώ μία στο τόσο σε κάνα ταξιδάκι να χαζεύω στο internet για λίγο αλλά με καρτοκινητού sim.Επειδή δεν έχω καμμία επαφή με τέτοια stickάκια ,χρεώσεις κτλ,θα μπορούσε κάποιος να με διαφωτίσει άν μπορώ να κάνω κάτι τέτοιο με cosmote ή ακόμα και αν δέχεται το stick κάρτα άλλης εταιρίας και αν ναι,τί θα με συνέφερε περισσότερο από ποια εταιρία κλπ...?

Αναβάθμισαν τις ταχύτητες στο Βαρθολομιό Ηλείας :) Από 1.8 που ήταν το μέγιστο τώρα είναι μέχρι 7,2 (http://www.speedtest.net/result/828566080.png) ( με τον IDM κατέβαζα το Ubuntu με 600-650kb/sec κατέβαζα πριν). Επιτέλους ήταν κάτι που έπρεπε να γίνει απο καιρό :)

Kαλησπερα σας, εχω ενα πρόβλημα με την cosmote ελπίζω αν καποιος γνωρίζει να με βοηθήσει στο πρόβλημα μου!

Έκανα την θητεία μου στην Κω σαν Δόκιμος και για να έχουμε internet με τον συγκάτοικο μου έκανα μια σύνδεση internet on the go unlimited και επειδή είχα και σύνδεση cosmote έκανα ένα λογαριασμό smart play!

Oλα καλα τον πρώτο μηνα δεν είχαμε κανένα πρόβλημα είχαμε και πολυ καλό σήμα στην περιοχή 5 γραμμές HSDPA, ενα πρωινό δεν μπορούσα να πάρω τηλ ούτε να συνδεθώ στο internet, είχα φραγή στο κινητό μου!

Κάλεσα την εξυπηρέτηση πελατών και μου είπανε ότι έκανα χρήση 900 ευρώ σε δυο μερες και για αυτό μου βάλανε φραγή, φυσικά δεν είχα καμμια ενημέρωση από την εταιρία..

Η ζημιά ήτανε το usb modem έπιασε Τούρκικο δίκτυο και εκανε περιαγωγή και η ζημιά αυτη ήτανε 1200 ευρώ!!

Έστειλα επιστολή στην cosmote να κοιταξουνε το θέμα μου διοτι παντα στην οθονη του υπολογιστή συνδεόμουν με το δίκτυο της cosmote και μόνο και να κοιταξουνε το θεμα μου.

Μετα απο ένα μηνα που απαντησανε οτι δεν έχουνε ευθύνη και ότι πρέπει να τα πληρώσω.

Δεν τα πλήρωσα και η cosmote μου έστειλε εξώδικο!!

Έκανα καταγγελία στην ΕΕΤΤ και περιμένω απάντηση τους.

Σας κούρασα με όλα αυτά που εγραψα αλλά ειναι κρίμα τόσα χρήματα, σε Ελληνικό έδαφος βρισκόμουνα..

Τώρα θα πάω να πληρώσω όλα τα παγία που τρέχανε οσο ήτανε κομμένο το τηλ και το internet μαζι και την επιδότηση της συσκευής που είχα πάρει..

Εχετε καμμια λυση?

Σας ευχαριστώ πολύ!!!

Γνώμη μου, εφόσων δεν έχεις βγεί αποδεδειγμένα απο τη χώρα (μιας και υπηρετούσες και νομίζω αυτό φαίνεται καθαρά), θα πρέπει να πάς σε δικηγόρο να κινήσεις νομικές διαδικασίες κι εσύ. Αλλοιώς δε θα βγάλεις άκρη.

Φιλε μου σε ευχαριστώ για την απάντηση σου!

Εχω και χαρτί από το στρατοπαιδο που το αποδυκνυει αυτο ότι δεν μπορούσα να βγω απο την Χώρα!

Η Cosmote παντως στην επιστολή της μου γράφει οτι δεν ευθύνεται εκείνη..

Κάπου έχω διαβάσει οτι έχει γίνει θέμα Κέρκυρα νομίζω και επέστρεψαν χρήματα. Μπορεί βέβαια και να ευθύνεται η Τούρκικη εταιρία επειδή εκπέμπει ελλάδα χωρίς να πρέπει. Αρα λογικά η cosmote δεν ευθύνεται! Ευθύνεται όμως η τούρκικη και μεταξύ τους οι εταιρίες θα έπρεπε να τα έχουν βρεί αυτά τα θέματα. Τώρα το οτι σου κάνανε φραγή σημαίνει κάτι... οτι γνωρίζουνε το πρόβλημα..

Mου κάνανε φραγή διοτι σε ενα λογαριασμό που κάθε μηνα κυμαίνεται γυρω στα 80 ευρω μόνο τα πάγια δεν είναι φυσιολογικό σε δυο μέρες να χρεωθεί 1000 κάτι ευρώ..

Τι να πω δεν ξέρω είναι κρίμα τόσα λεφτά!!

Παιδια συνδεομαι κανονικα για να δω αναλυτικα τις χρεωσεις μου αλλα μου λεει οτι :

Δεν υπάρχουν Αριθμοί Συνδέσεων προς επιλογή.

Εχω dual sim με καρτοκινητο και συμβολαιο.

Καποια ιδεα ? Ευχαριστω.

Φιλικά Γιάννης

Μέγιστο μέγεθος εικόνας υπογραφής 420x150 pixels και 16,3KBytes.

Επεσε το ματι μου σε κατι προγραμματα "απεριοριστα με ιντερνετ" και ψηνομαι πολυ, συγκεκριμενα για το απεριοριστα με ιντερνετ 60 που προσφερει τα εξης

Μιλάς 1500 λεπτά προς κινητά COSMOTE και σταθερά τηλέφωνα

Στέλνεις 1500 SMS προς κινητά COSMOTE

Μιλάς 270 λεπτά προς τα υπόλοιπα Εθνικά Δίκτυα κινητής τηλεφωνίας

Στέλνεις 270 SMS προς τα υπόλοιπα Εθνικά Δίκτυα

Έχεις Δωρεάν 1,5 GB για πλοήγηση στο internet και δωρεάν απεριόριστη πρόσβαση στο COSMOTE my view

Το θεμα ειναι οτι κοιταω και τα προγραμματα i, συγκεκριμενα το 60 και βλεπω τα εξης

Μηνιαίο πάγιο 61.01€

300 λεπτά δωρεάν χρόνος ομιλίας ή και βιντεοκλήσης προς Εθνικά Δίκτυα κάθε μήνα

250 μηνύματα (SMS ή MMS) προς Εθνικά Δίκτυα κάθε μήνα

750 ΜΒ για πλοήγηση στο Internet κάθε μήνα

Χρέωση ανά δευτερόλεπτο ομιλίας*

Eπιδότηση συσκευής

Δηλαδη προσφερει στην ιδια τιμη λιγοτερα απο το "απεριοριστα με ιντερνετ 60", πως γινεται να προσφερει και τα 2 προγραμματα ενω το ι 60 ειναι εμφανεστατα υποδεεστερο? Μηπως κατι "παιζει" με το "απεριοριστα με ιντερνετ"? υπαρχει καποιο "catch" που λενε?

τοτε μαλλον θα "μετακομισω" σε αυτο το προγραμμα, νομιζω οτι με καλυπτει απολυτα :D

απλα ακομα δεν μπορω να καταλαβω τι λογο υπαρξης εχουν τα i προγραμματα οταν τα "απεριοριστα με ιντερνετ" προσφερουν περισσοτερα στην ιδια τιμη

Όταν λέει στα προγράμματα απεριόριστα

Μιλάς 1500 λεπτά προς κινητά COSMOTE και σταθερά τηλέφωνα

εννοεί και όταν παίρνεις σε whats up? ή όταν παίρνεις σε whats up θεωρείται κλήση σε άλλο δίκτυο?

Τα Whats up Cosmote ειναι οποτε ειναι μεσα στα 1500 λεπτα.Οπως και στα σταθερα δεν εννοει μονο τα σταθερα ΟΤΕ..Που να ξερω δηλ αν ο άλλος έχει Forthnet,Τελλας ktl ktl.Εφοσον ειναι σταθερό είναι σταθερό..
Υπογραφή....

Καλησπέρα παιδιά.

Δεν ξέρω να ρωτάω στο κατάλληλο σημείο.

Πρίν 4 χρόνια άλλαξα την sim που είχα και πήρα από την Cosmote μια 3g.

Πρίν λίγες μέρες έκανα συμβόλαιο Απεριοριστα με ίντενρετ.

Υπάρχει λόγος να πάω να ζητησω καινούργια sim?

Θέλω να πώ,θα είναι πιο γρήγορο το σερφάρισμα ή δεν θα έχει κάποια διαφορά με αυτήν που έχω εδώ και 4 χρόνια?

Και αν ξέρετε πόσο στοιχίζει η αντικατάσταση.

Σήμερα στην δουλειά εκεί που τόσους μήνες είχε 2-3/5 μπάρες gsm βλέπω φουλ 3g !!! Έκανα ένα speedtest και πιάνει 220kb/s!!!

Πολύ ωραία μιας και εδώ το χρειάζομαι !

Μπήκε και Καιβουργια κεραία η έγινε καμία αλλαγή στην υπάρχουσα;

Samsung S21 Ultra

Τα Whats up Cosmote ειναι οποτε ειναι μεσα στα 1500 λεπτα.Οπως και στα σταθερα δεν εννοει μονο τα σταθερα ΟΤΕ..Που να ξερω δηλ αν ο άλλος έχει Forthnet,Τελλας ktl ktl.Εφοσον ειναι σταθερό είναι σταθερό..

Οπότε υποθέτω ότι το ίδιο ισχύει και για την βιντεοκλήση που λέει.

thanks

Γεια σας σχετικα με το θεμα που ετυχε σε ενα μελος παραπανω με τα 1200 ευρω απο την Κω. ειμαι σε παρομοια φαση...ειχα το πακετο internet on the go 10GB+laptop τους πρωτους 3 μηνες πληρωνα κανονικα το παγιο μου, μετα λογω σπουδων στο εξωτερικο δεν ειχα τροπο να το πληρωνω...για να μη σας κουραζω το ειχα αμελησει κ εγω τον απριλιο μου κανανε οριστικη διαγραφη που αυτοματα με βαλανε κ το ποσο του λαπτοπ απο τιν επιδοτηση.. κ μου ειπανε εχω 2 μηνες διορια να το πληρωσω το ποσο ειναι 680 ευρω. στο ποσο μεσα ειναι κ τα ανεξοφλητα παγια. Η διορια ληγει στις 8 ιουνιου... μετα το περας αυτο τι γινετε? γτ δυστηχως τελος του μηνα θα εχω λεφτα να το εξοφλησω.. Συγνωμη αμα κουρασα. Edited by smeagolgr

Γεια σας σχετικα με το θεμα που ετυχε σε ενα μελος παραπανω με τα 1200 ευρω απο την Κω. ειμαι σε παρομοια φαση...ειχα το πακετο internet on the go 10GB+laptop τους πρωτους 3 μηνες πληρωνα κανονικα το παγιο μου, μετα λογω σπουδων στο εξωτερικο δεν ειχα τροπο να το πληρωνω...για να μη σας κουραζω το ειχα αμελησει κ εγω τον απριλιο μου κανανε οριστικη διαγραφη που αυτοματα με βαλανε κ το ποσο του λαπτοπ απο τιν επιδοτηση.. κ μου ειπανε εχω 2 μηνες διορια να το πληρωσω το ποσο ειναι 680 ευρω. στο ποσο μεσα ειναι κ τα ανεξοφλητα παγια. Η διορια ληγει στις 8 ιουνιου... μετα το περας αυτο τι γινετε? γτ δυστηχως τελος του μηνα θα εχω λεφτα να το εξοφλησω.. Συγνωμη αμα κουρασα.

Δεν κούρασες.Να ξέρεις πως αν δεν εξοφλήσεις τότε θα αρχίζουν να σε πρήζουν εισπρακτικές και αν δεν εξοφλήσεις πάλι θα σου ρθει ένα πολύ ωραίο χαρτάκι από δικηγόρο που θα σε υποχρεώνει να εξοφλήσεις.Άρχιζε να μαζεύεις λεφτά...

Παιδιά έχετε δει κανένα πρόβλημα με το ίντερνετ σήμερα? Προσπαθώ να βρώ αν υπάρχει κάποιο πρόβλημα ή είναι κανένα bug στην custom rom του android κινιτού μου...

Δοκίμασα ήδη κάτι για αυτό το θέμα αλλα δε βρήκα λύση οπότε είπα να δω μήπως παίζει κανένα γενικότερο πρόβλημα...

Motorola Moto G 5.1 Official

Nexus 7 (2012), CM 1.2

Προηγούμενα: Nexus S, CM 10.2, HTC Magic, CM 6.1

Λοιπον 3g της vodafone μεσο ρυθμισεων wap δουλευει το skype στο e52 μου, με 3g cosmote παλι μεσο ρυθμισεων wap δε δουλευει με τιποτα. Γιατι?
ΜΑΘΕ ΝΑ ΕΙΣΑΙ ΠΑΝΤΑ ΜΕ ΤΟΥΣ ΠΡΩΤΟΥΣ!!!

Παιδια ερωτηση

Εχω stickaki απο cosmote

Μπορω να κανω συνδεση vodafone mobile connect on demand με το παραπανω stickaki ?

Στο πλαισιο (που συνεργαζεται και με τις 2 εταιρειες) ειπαν πως δε γινεται διοτι "εχει κλειδωμενο APN" . Βεβαια προφιλ αλλο μπορεις να κανεις ..δε ξερω απλα αν το stickaki ειναι κλειδωμενο για το δικτυο της cosmote. Μη μου μεινει στο χερι η vodafone mobile connect καρτα

Το μέλος έχει τη δυνατότητα προσθήκης εικόνας στην υπογραφή του με την χρήση του κώδικα «img», αρκεί αυτή να μην υπερβαίνει σε διαστάσεις τα 420x150 pixels και το μέγεθός της να μην υπερβαίνει τα 16.384 bytes.

Ερωτηση:

εχει κανεις απο εδω συνδεσει το Alcatel x200 σε ubuntu 10.04;; :cry:

εχω ανοιξει διαφορα θεματα σε διαφορα φορα αλλα δεν εχω βγαλει ακρη.

κυριως στο ελληνικο φορουμ: ubuntu οπου γραφω ως dstil.

το εχω κανει να τρεξει μονο με τροπο μη φιλικο προς το χρηστη (μεσα απο εντολες τερματικου) και δεν εχει τρεξει σωστα,

γιατι να μας περιοριζει μονο σε Windows;;; :mad:

αν το εχει κανει κανεις να τρεξει ας ενημερωσει.

ευχαριστω.

παιδια εχω την υπηρεσια internet on the phone basic με τα 100mb πιο πρεπει να εχω ως σημειο προσβασης το cosmote-internet που εχει το κινητο η το COSMOTE-WIRELESS INTERNET που μου εστειλε η cosmote οταν ενεργοποιησα την υπηρεσια. εχουν καμια διαφορα αυτα τα δυο?
υπογραφή εκτός ορίων