lefkaditis Δημ. March 22, 2006 Κοινοποίηση Δημ. March 22, 2006 Μια και έλειπα το Σαββατοκύριακο να προσθέσω δύο περιοχές που έχει 3G σήμα η cosmote. Στην Μεγάπολη και στην αρχαία Ολυμπία ενώ μου έκανε εντύπωση ότι δεν είχε στην Τρίπολη(Αρτεμίσιο). Ας μου θυμίσει κάποιος στο 3g νομίζω δεν έχουμε κωδικοποίηση φωνής EFR αλλά τι? Κάτι καλύτερο απο το παραπάνω και το FR που χρησιμοποιεί η κοσμοτέ στο 2,5g? Παράθεση Η ομορφιά θα σώσει τον κόσμο!! Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
gmmour Δημ. March 22, 2006 Κοινοποίηση Δημ. March 22, 2006 Το 3GPP έχει υιοθετήσει ως codec το AMR (Adaptive Multi-Rate). Για περισσότερες πληροφορίες ξεκίνα μία αναζήτηση στη wikipedia ή στο google... http://en.wikipedia.org/wiki/Adaptive_Multi-Rate Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
mixtri Δημ. March 23, 2006 Κοινοποίηση Δημ. March 23, 2006 Ας μου θυμίσει κάποιος στο 3g νομίζω δεν έχουμε κωδικοποίηση φωνής EFR αλλά τι? Κάτι καλύτερο απο το παραπάνω και το FR που χρησιμοποιεί η κοσμοτέ στο 2,5g? κάτι πολύ καλύτερο από το EFR...είναι το AMR! Κρυστάλλινος ήχος,χωρίς διακοπές στο handoff και ομιλία πεντακάθαρη χωρίς παρεμβολές ακόμη και με πολύ λίγη ποσότητα σήματος! ;) όμως καταναλώνει τεράστια ποσά μπαταρίας αυτή η ισχυρή κωδικοποίηση ήχου κατά τη διάρκεια συνομιλίας με όφελος όμως την ασφάλεια και την ποιότητα!:) Παράθεση Easy2Install:Easy2Integrate:Easy2Scale :: /// PD Baseband Developer [sIGPIC][/sIGPIC] Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
lefkaditis Δημ. March 23, 2006 Κοινοποίηση Δημ. March 23, 2006 κάτι πολύ καλύτερο από το EFR...είναι το AMR! Κρυστάλλινος ήχος,χωρίς διακοπές στο handoff και ομιλία πεντακάθαρη χωρίς παρεμβολές ακόμη και με πολύ λίγη ποσότητα σήματος! ;) όμως καταναλώνει τεράστια ποσά μπαταρίας αυτή η ισχυρή κωδικοποίηση ήχου κατά τη διάρκεια συνομιλίας με όφελος όμως την ασφάλεια και την ποιότητα!:) Δεν μπορώ να καταλάβω αυτόν τον κρυστάλλινο ήχο,συγκεκριμένα σήμερα μου έκανε εντύπωση στην πλατεία της νέας Σμύρνης άκουγα κατά την διάρκεια της συνομιλίας μου ενα εκνευριστικό χρ....χρ...Πληροφοριακά η κεραία της κοσμοτέ ήταν στα 50μέτρα απο εμένα.Ενα άλλο που μου κάνει εντύπωση με το 3g της κοσμοτέ είναι οτι παρότι εχω full σήμα στο σπίτι μου δεν ξέρω γιατί σήμερα δεν μπορώ να κάνω κλήση, μου γράφει δηλαδή σφάλμα σύνδεσης, μόνο όταν το γυρίσω το τηλέφωνο στο GSM δεν έχω πρόβλημα!!!Τι μπορεί να συμβαίνει άραγε?Που μπορώ να βρώ για να εγκαταστήσω στο Ν70 net monitor? Παράθεση Η ομορφιά θα σώσει τον κόσμο!! Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
mixtri Δημ. March 23, 2006 Κοινοποίηση Δημ. March 23, 2006 Εδώ στο Βόλο τόσο η Cosmote όσο και η ΤΙΜ δε μου έχουν παρουσιάσει προβλήματα στο 3g! Αυτή τη βδομάδα άρχισα να τεστάρω το 3g network της cosmote,δε μπορώ να έχω γνώμη,σε λίγο καιρό θα σας πω! Πάντως δεν έχει καμία σχέση με πριν 1 χρόνο... Όσον αφορά την Πλατεία της Νέας Σμύρνης.Πιθανότατα το κινητό σου ήταν σε αυτόματη λειτουργεία και έκανε handover για κάποιο λόγο στο gsm! Αλλιώς,θέλω να πιστεύω,ότι στο 3g δεν έχεις αυτό το σπαστικό "χρουτς" όπως στο gsm... Όσον αφορά το τελευταίο,ΕΙΝΑΙ ΠΡΟΒΛΗΜΑ! Πάρε cc να τους το πεις! Να πω και εγώ την μέχρι τώρα εμπειρία μου στο Βόλο: Από σήμα στο κέντρο είναι η καλύτερη λόγω ΟΤΕ στην Ελ.Βενιζέλου.Παντού 5/5 στο κέντρο,ακόμα και στον Αγ.Νικόλαο που οι άλλες ψάχνουν gsm...Η κάλυψη στην παραλία είναι πολύ μέτρια σε σχέση με ΤΙΜ 3g.Γενικώς από όσο πρόλαβα να συγκρίνω είναι χειρότερη σε σχέση με ΤΙΜ εκτός από κέντρο που είναι ΚΛΑΣΕΙΣ ανώτερη η cosmote. Το πρόβλημα που παρατήρησα ήταν ότι στη Ν.Δημητριάδα ενώ έχεις σήμα,πάπαλα,είναι πλασματικό.Επίσης κάτι τέτοιο συμβαίνει πολύ συχνά μέσα στα κτίρια. Συμπερασματικά: η κάλυψή της στο Βόλο είναι για εμένα πολύ καλή,και μιλώ για κέντρο!Στις άλλες περιοχές και κυρίως σε αυτές που είναι μακριά από ΟΤΕ έχει πρόλημα... Εκεί που πρέπει να δώσει βάση είναι το handover που το κρίνω προβληματικό(η ΝΟΚΙΑ φταίει,η ericsson φταίει δε ξέρω,πάντως πρέπει να τα βρουν...:blink: ) και το πλασματικό σήμα(ακόμα και με 5/5 το τηλέφωνο είναι νεκρό) σε αρκετές περιοχές! Αυτά από εμένα! lefkaditis:πρέπει να υπάρχει Symbian application για netmonitor,το cell track και για έκδοση 3g! Γενικώς πάντως οι μπάρες και κυρίως των ΝΟΚΙΑ είναι παραπλανητικές άρα θα χρειαστείς νετμονιτορ! Παράθεση Easy2Install:Easy2Integrate:Easy2Scale :: /// PD Baseband Developer [sIGPIC][/sIGPIC] Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
SUMMER_2000 Δημ. March 31, 2006 Κοινοποίηση Δημ. March 31, 2006 Στη Θεσσαλονικη πως ειναι η 3G καλυψη της cosmote? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
NeverMind Δημ. March 31, 2006 Κοινοποίηση Δημ. March 31, 2006 Σε ενα vodafone live κινητο (sharp 703) μπορω να κανω βιντεοκλησεις?Μονο με Cosmote η και με αλλες εταιρειες?Εχω συνδεση Παράθεση :) Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
doganos Δημ. March 31, 2006 Κοινοποίηση Δημ. March 31, 2006 Nai mporeis Παράθεση Samsung S21 Ultra Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
doganos Δημ. April 1, 2006 Κοινοποίηση Δημ. April 1, 2006 Phra USIM cosmote, de mporw na mpw sto 3G, vevaia de moy leei oti de mporw alla den emfanizei to sima 3G sto N70. Giati? Kanw xeirokiniti anazitisi, vriskei 3G Cosmote, to epilegw leei epilextike to diktio... alla de grafei 3G... kamia idea? Kai pote arxizei o dwrean xronos omilias? Apo tote pou ekana tin AITISI i apo tote pou phra tin SIM? Παράθεση Samsung S21 Ultra Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
mixtri Δημ. April 1, 2006 Κοινοποίηση Δημ. April 1, 2006 Phra USIM cosmote, de mporw na mpw sto 3G, vevaia de moy leei oti de mporw alla den emfanizei to sima 3G sto N70. Giati? Kanw xeirokiniti anazitisi, vriskei 3G Cosmote, to epilegw leei epilextike to diktio... alla de grafei 3G... kamia idea? Kai pote arxizei o dwrean xronos omilias? Apo tote pou ekana tin AITISI i apo tote pou phra tin SIM? μήπως έχεις πλασματικό σήμα 3g;:wacko: Και εγώ σε κάποια σημεία στο Βόλο έτσι είμαι:O Αυτό στο κάνει παντού; :( Σε ποια πόλη;;; Παράθεση Easy2Install:Easy2Integrate:Easy2Scale :: /// PD Baseband Developer [sIGPIC][/sIGPIC] Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
doganos Δημ. April 1, 2006 Κοινοποίηση Δημ. April 1, 2006 thessaloniki. De 3erw an einai plasmatiko. Twra tin evala tin SIM. 8a paw se ligo kentro k 8a sou pw... elpizw na bgalei kanena sima. Epishs gia na kanw videoklisis h ipiresia einai HDH energopoihmenh h prepei na toys parw thlefono? Exw USIM. 3ereis gia ton dwrean xrono omilias? Παράθεση Samsung S21 Ultra Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
mixtri Δημ. April 1, 2006 Κοινοποίηση Δημ. April 1, 2006 thessaloniki. De 3erw an einai plasmatiko. Twra tin evala tin SIM. 8a paw se ligo kentro k 8a sou pw... elpizw na bgalei kanena sima. Epishs gia na kanw videoklisis h ipiresia einai HDH energopoihmenh h prepei na toys parw thlefono? Exw USIM. 3ereis gia ton dwrean xrono omilias? Aν δε σου βγάλει και κέντρο έχει πρόβλημα η USIM σου φίλε... Θεσσαλονίκη επίσης δε νομίζω να έχεις πλασματικό σήμα.Για Δράμα ίσως:confused: Για δωρεάν χρόνο ομιλίας δε ξέρω,CosmoKarta 3g έχω:p Παράθεση Easy2Install:Easy2Integrate:Easy2Scale :: /// PD Baseband Developer [sIGPIC][/sIGPIC] Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
doganos Δημ. April 1, 2006 Κοινοποίηση Δημ. April 1, 2006 min mou les tetia... twra tin pira tin SIM! Παράθεση Samsung S21 Ultra Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Nosferatu Δημ. April 1, 2006 Κοινοποίηση Δημ. April 1, 2006 Πάρε την εξυπηρέτηση πελατών. Μπορεί να μην έχεις ενεργοποιημένες 3G υπηρεσίες. Μάλλον δεν γίνεται αυτόματα όταν πάρεις usim ! Παράθεση "Διαφωνώ με αυτό που λες, αλλά θα υπερασπιστώ μέχρι θανάτου το δικαίωμά σου να το λες." Βολταίρος Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
mixtri Δημ. April 1, 2006 Κοινοποίηση Δημ. April 1, 2006 Πάρε την εξυπηρέτηση πελατών. Μπορεί να μην έχεις ενεργοποιημένες 3G υπηρεσίες. Μάλλον δεν γίνεται αυτόματα όταν πάρεις usim ! μπορεί να μην έχει ενεργοποιημένη τη video-κλήση.Παρόλα αυτά με USIM δεν υπάρχει λόγος να μην μπαίνει στο 3g network. Βασικά πάρε ένα τηλέφωνο καλού κακού βέβαια,μη σε πάρω στο λαιμό μου:) Και δε σκεφτήκαμε το πιο λογικό: μπορεί να μη σε έχουν καταχωρήσει στο κέντρο συνδρομητών ακόμη;) Παίρνει κάμποση ώρα Παράθεση Easy2Install:Easy2Integrate:Easy2Scale :: /// PD Baseband Developer [sIGPIC][/sIGPIC] Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
doganos Δημ. April 1, 2006 Κοινοποίηση Δημ. April 1, 2006 Twra eimai kentro. Exei 3G. Molis perpatisa 50metra apo to spiti moy tote epiase to 3G. An prosferete kaneis na me kanei mia anapantiti (me videoklisi) as mou stilei pm na dw an doulevei :lol: Παράθεση Samsung S21 Ultra Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
mixtri Δημ. April 1, 2006 Κοινοποίηση Δημ. April 1, 2006 Twra eimai kentro. Exei 3G. Molis perpatisa 50metra apo to spiti moy tote epiase to 3G. An prosferete kaneis na me kanei mia anapantiti (me videoklisi) as mou stilei pm na dw an doulevei :lol: εγώ τι να πω που έχω 3/5 cosmote 3g στο δωμάτιο μου και δε μπορώ να κάνω τίποτα; Η ΤΙΜ με 1/5 κάνει video κλήση από το δωμάτιο μου(μάρτυρας: petrosthegreat)... Εν τω μεταξύ η cosmote από το σαλόνι με 2/5 λειτουργεί άψογα... όποτε θέλει παίρνει στροφές:p Αυτό που υποψιάζομαι τουλάχιστον για το δωμάτιο μου είναι ότι το κινητό έχει λήψη από Β.Πήλιο ή από μεγάλη απόσταση με αποτέλεσμα το σήμα να είναι πλασματικό:worry: Αυτό συμβαίνει στη Ν.Δημητριάδα,Γ.Δήμου,********η(δε φταίω,έτσι λένε την περιοχή)Άναυρο(όπου μένω και εγώ) που μάλλον σηματοδοτούνται από τον ίδιο σταθμό:shifty: doganos:περιμένουμε εντυπώσεις από cosmote 3g :) Παράθεση Easy2Install:Easy2Integrate:Easy2Scale :: /// PD Baseband Developer [sIGPIC][/sIGPIC] Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
doganos Δημ. April 2, 2006 Κοινοποίηση Δημ. April 2, 2006 Oson afora to shma tis Cosmote 3G, stin 8essalonikh, epesa apo ta sinefa... einai elaxisto!!! An kaneis anazitisi 8a sou bgazei oti Iparxei sima 3G tis cosmote, alla den mporeis na mpeis, mallon einai plasmatiko. De 3erw ti ginete. Hmoyn kamara (eswteriko xwro) kai den eixe 3G. Me mia anazitisi epiane alla den empene. To kinito diladh mono toy den empene. Krima, vodafone pou eixa, eixe sxedon pantoy shma. Alla i cosmote oses fores eixa 3G kai ekana klisi (omilias) H me phran thl, kamia fora den epese i klhsh h otidipote enw me vodafone ginotan kamia fora. Stis perioxes pou kinoyme einai anyparkto to shma. .. Giati omws toso pisw? :( Παράθεση Samsung S21 Ultra Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
mixtri Δημ. April 2, 2006 Κοινοποίηση Δημ. April 2, 2006 Σημασία έχει που σου λειτουργεί καλά! :) Εντάξει,οκ,η vodafone έχει πιο πυκνό δίκτυο αλλά αυτό που μετράει είναι ότι,όπου καλύπτεσαι θα έχεις πολύ καλή απόδοση(όπως και εγώ) Εγώ απλά από ότι έχω δει δεν έχει βάλει και πάρα πολλές κεραίες όπως η vodafone αλλά σύντομα θα πυκνώσει και το δίκτυο της:!: όσον αφορά Me mia anazitisi epiane alla den empene. To kinito diladh mono toy den empene. και εγώ απορώ...το 2g με το 3g δε μπορεί να συνεργαστεί καθόλου;;; από 3g->2g γίνεται η αλλαγή ΑΝΕΤΑ , από 2g->3g ακόμα και σε αναμονή είναι σπάνιο(μια φορά ήμουν δίπλα σε dual mode σταθμό της cosmote και το κινητό έκανε 10 λεπτά για να αλλάξει σε 3g σε αναμονή!!!) Δε ξέρω τι μπορεί να γίνεται...λίγο το handover να φροντίσουν όπως είπα παραπάνω και θα είναι οκ! Η κάλυψη φτιάχνεται... Το πλασματικό το σήμα είναι αναπόφευκτο σε πρώτη φάση.Να σου θυμίσω πόσες φορές λέγαμε στο forum της vodafone ότι "είχαμε σήμα και δε μπορούσαμε να κάνουμε τίποτα".Απλά η vodafone το χειρίστηκε καλύτερα,έκανε όλη την Ελλάδα beta-users του δικτύου της,και διόρθωσε πολλά προβλήματα με μετρήσεις που "της έπαιρναν" οι πελάτες της.Η cosmote τα διορθώνει μόνη της (με αποτέλεσμα να της πάρει καιρό ) ,η ΤΙΜ νομίζω ότι δεν έχει προβλήματα(μόνο στον data έχει κάποια από ότι έχω ακούσει αλλά αυτό οφείλεται στο μικρό backbone:worry: ) Παράθεση Easy2Install:Easy2Integrate:Easy2Scale :: /// PD Baseband Developer [sIGPIC][/sIGPIC] Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
doganos Δημ. April 2, 2006 Κοινοποίηση Δημ. April 2, 2006 Mia fora katafera spiti my na xw 3G, -105dB. Na piknwsei ligo to diktio kai 8a einai ok. 8a paw k drama na dw k ekei ti paizei.. Παράθεση Samsung S21 Ultra Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
TakeOverNet Δημ. April 2, 2006 Κοινοποίηση Δημ. April 2, 2006 ,η ΤΙΜ νομίζω ότι δεν έχει προβλήματα μην υπερβάλουμε. Δεν ξέρω αν έχει διορθώσει το πρόβλημα που δεν κλείνει η γραμμη, αλλά μου έκοψε κλήση στην Εγνατία γιατί δεν μπορούσε να κάνει handover σε GSM. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
mixtri Δημ. April 2, 2006 Κοινοποίηση Δημ. April 2, 2006 μην υπερβάλουμε. Δεν ξέρω αν έχει διορθώσει το πρόβλημα που δεν κλείνει η γραμμη, αλλά μου έκοψε κλήση στην Εγνατία γιατί δεν μπορούσε να κάνει handover σε GSM. εμένα τουλάχιστον δε μου έχει παρουσιάσει κανένα πρόβλημα... Αυτό που λες γίνεται στην περίπτωση που δεν έχει πυκνό δίκτυο στο συγκεκριμένο σημείο.Ε,πόσες neighbour cell μπορεί πια να δει μία cell; Αυτό το είπα,χρειάζεται πυκνότητα το δίκτυο της ΤΙΜ...Αλλά γενικά δεν έχει τέτοια προβλήματα,πρώτη φορά άκουσα "πτώση κλήσης λόγω handover σε GSM" :worry: Βέβαια οι τεχνικοί έχουν datasheets που συγκεντρώνουν τέτοια δεδομένα:!: Αν είσαι και 1 στους 1000 που πέφτει η κλήση σου λόγω handover δε νομίζω ότι πρόκειται για αποτυχία του δικτύου στο τομέα αυτό,διαφωνείς;;; Εγώ θα ήθελα να δω τα datasheets της vodafone:X Aπό εκεί και πέρα για να πάμε στην cosmote: Σήμερα,στην παραλία Βόλου(λιμάνι) ένας από την παρέα μας που είχε 6680 δεν είχε 3g με cosmote.Αλλά το πρόβλημα είναι ότι καλύπτεται η παραλία :confused: Τι έχει γίνει; με manual επιλογή μπαίνει κανονικά,αυτόματα ... τίποτα!!! Παράθεση Easy2Install:Easy2Integrate:Easy2Scale :: /// PD Baseband Developer [sIGPIC][/sIGPIC] Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
doganos Δημ. April 2, 2006 Κοινοποίηση Δημ. April 2, 2006 Pia paralia? De 3erw ti paizei, kai emena stin arxh (prox8es :P) etsi ekane... Παράθεση Samsung S21 Ultra Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
TakeOverNet Δημ. April 2, 2006 Κοινοποίηση Δημ. April 2, 2006 εμένα τουλάχιστον δε μου έχει παρουσιάσει κανένα πρόβλημα... Αυτό που λες γίνεται στην περίπτωση που δεν έχει πυκνό δίκτυο στο συγκεκριμένο σημείο.Ε,πόσες neighbour cell μπορεί πια να δει μία cell; Αυτό το είπα,χρειάζεται πυκνότητα το δίκτυο της ΤΙΜ...Αλλά γενικά δεν έχει τέτοια προβλήματα,πρώτη φορά άκουσα "πτώση κλήσης λόγω handover σε GSM" :worry: Βέβαια οι τεχνικοί έχουν datasheets που συγκεντρώνουν τέτοια δεδομένα:!: Αν είσαι και 1 στους 1000 που πέφτει η κλήση σου λόγω handover δε νομίζω ότι πρόκειται για αποτυχία του δικτύου στο τομέα αυτό,διαφωνείς;;; Εγώ θα ήθελα να δω τα datasheets της vodafone:X Aπό εκεί και πέρα για να πάμε στην cosmote: Σήμερα,στην παραλία Βόλου(λιμάνι) ένας από την παρέα μας που είχε 6680 δεν είχε 3g με cosmote.Αλλά το πρόβλημα είναι ότι καλύπτεται η παραλία :confused: Τι έχει γίνει; με manual επιλογή μπαίνει κανονικά,αυτόματα ... τίποτα!!! Εννοείται ότι έχει περισσότερα dropped η Vodafone. Αφού έχει πολλαπλάσια κίνηση στο 3G οπότε και στατιστικά είναι λογικό. (Αλήθεια να έχει τουλάχιστον 100 φορές πάνω ) Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
akikos39 Δημ. April 4, 2006 Κοινοποίηση Δημ. April 4, 2006 Υπηρεσίες 3ης γενιάς και στην καρτοκινητή από την COSMOTE -------------------------------------------------------------------------------- Την εμπορική διάθεση υπηρεσιών 3ης γενιάς και για τους κατόχους καρτοκινητής τηλεφωνίας, COSMOΚΑΡΤΑ και WHAT’S UP, ξεκινά η COSMOTEπαρέχοντας, στο σύνολο πλέον της πελατειακής της βάσης, ακόμη καλύτερη ποιότητα, μεγαλύτερη ζωντάνια και ταχύτητα στην επικοινωνία. Έτσι, εκτός από το ευρύ φάσμα των υπηρεσιών που ήδη προσφέρονται μέσω του δικτύου 2 ης γενιάς, όλοι οι πελάτες καρτοκινητής της COSMOTE μπορούν τώρα να απολαμβάνουν και τα μοναδικά προνόμια των υπηρεσιών της 3 ης γενιάς [1] , οι οποίες, σε συνδυασμό με την εξέλιξη των συσκευών 3G, έχουν ήδη αρχίσει να κερδίζουν την προτίμηση των πελατών της COSMOTE. Συγκεκριμένα, η COSMOTE παρέχει στους κατόχους καρτοκινητής 3 ης γενιάς: Την υπηρεσία Video Κλήσης που δίνει τη δυνατότητα στους χρήστες να βλέπουν στην οθόνη του κινητού τους το συνομιλητή τους Ακόμη μεγαλύτερες ταχύτητες πλοήγησης στο i-mode ® [2] και το WAP και στην αποστολή MMS Επιπλέον, οι πελάτες καρτοκινητής της COSMOTE θα μπορούν να χρησιμοποιούν όλες τις υπόλοιπες υπηρεσίες φωνής και SMS, μέσω του δικτύου 3 ης γενιάς. Το δίκτυο τρίτης γενιάς της COSMOTE, καλύπτει σήμερα στο σύνολό τους τις περιοχές της Αττικής, της Θεσσαλονίκης και όλες τις μεγάλες ελληνικές πόλεις, το μισό, δηλαδή, περίπου του ελληνικού πληθυσμού, ενώ συνεχώς επεκτείνεται και σε νέες περιοχές. Η COSMOTE, με στόχο την παροχή απρόσκοπτης επικοινωνίας υψηλής ποιότητας σε όλους τους πελάτες της, αλλά και την κάλυψη των πιο εξειδικευμένων αναγκών τους, ενισχύει διαρκώς το δίκτυό της και εμπλουτίζει περαιτέρω το ήδη διευρυμένο φάσμα υπηρεσιών που προσφέρει συνδυάζοντας την υψηλή ποιότητα υπηρεσιών με προσιτές χρεώσεις. [1] Για να μπορούν να απολαύσουν τις υπηρεσίες 3 ης γενιάς, οι πελάτες καρτοκινητής της COSMOTE αρκεί να βρίσκονται εντός κάλυψης δικτύου 3G, να έχουν προμηθευτεί μία από τις εξελιγμένες 3G συσκευές, καθώς και την ειδική κάρτα USIM (UniversalSIM), η οποία επιπλέον προσφέρει τηλεφωνικό κατάλογο με προηγμένες δυνατότητες και χαρακτηριστικά. Για την πλοήγηση στο i-mode3 ης γενιάς απαιτείται η συσκευή 3 ης γενιάς να είναι i-mode. [2] Το i-mode ® και το λογότυπο i-mode ® είναι εμπορικά σήματα ή κατοχυρωμένα εμπορικά σήματα της NTT DoCoMo, Inc. στην Ιαπωνία και σε άλλες χώρες. exo whats up tha mou peite ti xreiazetai gia na energopoiiso to 3g; Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts