dgeorge4 Δημ. July 16, 2015 Κοινοποίηση Δημ. July 16, 2015 Πλέον η εφαρμογή της Cosmote σου δείχνει σε real time το υπόλοιπο χρήσης του μήνα, κι όχι με καθυστέρηση διωρου+ όπως πριν Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
lefkaditis Δημ. July 17, 2015 Κοινοποίηση Δημ. July 17, 2015 (edited) Πλέον η εφαρμογή της Cosmote σου δείχνει σε real time το υπόλοιπο χρήσης του μήνα, κι όχι με καθυστέρηση διωρου+ όπως πριν Απο πότε ίσχυει αυτό?Μέσω sms ισχύει? Edited July 17, 2015 by lefkaditis Παράθεση Η ομορφιά θα σώσει τον κόσμο!! Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
dgeorge4 Δημ. July 17, 2015 Κοινοποίηση Δημ. July 17, 2015 Ναι ισχύει, μέσα στη βδομάδα πρέπει να το φτιάξανε Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
MIKU Δημ. July 26, 2015 Κοινοποίηση Δημ. July 26, 2015 Όταν σε μια περιοχή δεν έχει καλό σήμα που είναι προτιμότερο να βάζουμε το δίκτυο στο κινητό? Στο αυτόματο ,στο edge ή στο 3G? Παράθεση COSMOTE VDSL 100/10, COSMOTE TV FULL PACK, COSMOTE GIGAMAX UNLIMITED, COSMOTE INTERNET ON THE GO με κάρτα (εξοχικό), F2G + CU (για δοκιμές), EON TV FULL PACK. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
fotisk13 Δημ. July 27, 2015 Κοινοποίηση Δημ. July 27, 2015 Όταν σε μια περιοχή δεν έχει καλό σήμα που είναι προτιμότερο να βάζουμε το δίκτυο στο κινητό? Στο αυτόματο ,στο edge ή στο 3G? Στο "μόνο Gsm" δηλαδή στο edge αν θέλεις ίντερνετ . Σου τρώει λιγότερη μπαταρία και έχεις καλύτερο σήμα. Παράθεση Ιστορικό: Ericsson T28s, Nokia 3330, Sony ericsson T630,K750i, K800i, Motorola V3x, Sony ericsson w950i, Nokia n95 8gb, Sony ericsson vivaz , Nokia Ν8 , iphone 4 , Samsung Galaxy SIII , Samsung Galaxy S4, Samsung Galaxy S7 και τώρα Samsung Galaxy Νοte10 Plus + Samsung galaxy tab s2 8" 4G 2016 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Mark_K Δημ. July 27, 2015 Κοινοποίηση Δημ. July 27, 2015 Θα έλεγα ότι είναι προτιμότερο να εναλλάσσει χειροκίνητα μεταξύ gsm και 3g όσο και αν είναι λίγο σπαστικό. 3g όταν χρειάζεται δεδομένα και gsm όλη την υπόλοιπη ώρα. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
odim Δημ. August 2, 2015 Κοινοποίηση Δημ. August 2, 2015 το χω λοκαρει στο 3G όντως έχει καταπληκτική ποιότητα ήχου,μίλησα απο Κιλκίς με Πειραιά τζάμι η cosmote,λοιπόν να το έχετε lock in 3G μπορεί να καταναλώνει περισσότερη μπαταρία αλλά δεν κάνει διακοπές ποτέ κι ο ήχος κρύσταλλο.. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Mark_K Δημ. August 2, 2015 Κοινοποίηση Δημ. August 2, 2015 Αρκεί να έχει βέβαια και ο άλλος σύγχρονο τηλέφωνο ώστε να τον ακούς έτσι. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
apollon11 Δημ. August 4, 2015 Κοινοποίηση Δημ. August 4, 2015 εγω εχω 1 νουμερο κοσμοκαρτα πολλα χρονια και το χρησιμοποιω σε ενα απλο dual sim NOKIA .. εχω παρει και ενα ταμπλετ MLS που δεχετε καρτα σιμ ... Η ερωτηση ειναι αν μπορω να βγαλω 2 καρτες με τον ιδιο αριθμο, αλλα θα ειναι ενεργες ταυτοχρονα , απλα η μια θα ειναι μονο για κλησεις , και η αλλη μονο για ιντερνετ..αυτο γινετε;; βεβαια εχω παρει ενα αριθμο whats up για το ταμπλετ. και αγραζω τα 500μβ με 5 ευρω.αλλα δεν ξερω αν πρεπει να παραμεινω ετσι και να μην το ψαξω διαφορετικα Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
alfa Δημ. August 4, 2015 Κοινοποίηση Δημ. August 4, 2015 Αυτό που θέλεις γίνεται μόνο στα συμβόλαια (και όχι σε όλα), όπου σου δίνουν και μια δεύτερη κάρτα για το τάμπλετ που τρώει από τα ΜΒ του προγράμματός σου. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Mark_K Δημ. August 4, 2015 Κοινοποίηση Δημ. August 4, 2015 Αυτό που έχω διαπιστώσει χρησιμοποιώντας και twin sim σε Vodafone/Cosmote και αντιγραμμένη σε wind παλιότερα που αντιγράφονταν, είναι πως αν έχεις ενεργή σύνδεση δεδομένων στην μία κάρτα, μπορείς να πάρεις τηλέφωνο από την άλλη. Δηλαδή σαν να είναι 2 διαφορετικοί τύποι συνδέσεων, δεδομένων και φωνής και (έστω και άτυπα) μπορείς να χρησιμοποιείς ταυτόχρονα τις 2 κάρτες για ένα από τα 2 στην κάθε μία. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
apollon11 Δημ. August 4, 2015 Κοινοποίηση Δημ. August 4, 2015 ΑΡΑ το καλυτερο ειναι αυτο που εχω κανει ..δευτερο νουμερο το whats up [αυτο καθοτανε ετσι και αλλιως]] και αγορα πακετου ιντρνετ με 5 ευρω τα 500 μβ που τωρα δινει δωρο αλλο 1 γιγα..μεχρι τελος αυγουστου.. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Vasileios Δημ. August 4, 2015 Κοινοποίηση Δημ. August 4, 2015 Το καλύτερο είναι να το κάνεις FROG Α) 500 ΜΒ με την ανανεώση των 5 ευρώ β) 1GB με την ανανέωση των 10 ευρώ.. γ) 100 λεπτά τον μήνα σε όλα τα Εθνικά δίκτυα για 5 μήνες από την αλλαγή πακέτου με την πρώτη ανανέωση. δ) Ισχύει η προσφορά Αυγούστου. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
alfa Δημ. August 5, 2015 Κοινοποίηση Δημ. August 5, 2015 Αυτό που έχω διαπιστώσει χρησιμοποιώντας και twin sim σε Vodafone/Cosmote και αντιγραμμένη σε wind παλιότερα που αντιγράφονταν, είναι πως αν έχεις ενεργή σύνδεση δεδομένων στην μία κάρτα, μπορείς να πάρεις τηλέφωνο από την άλλη. Δηλαδή σαν να είναι 2 διαφορετικοί τύποι συνδέσεων, δεδομένων και φωνής και (έστω και άτυπα) μπορείς να χρησιμοποιείς ταυτόχρονα τις 2 κάρτες για ένα από τα 2 στην κάθε μία. Εγώ στη Vodafone όταν είχα twin SIM με τι που άνοιγα την μια συσκευή και έκανα μια κλήση νέκρωνε η άλλη, ίσως να μιλάς για κάτι άλλο που δεν κατάλαβα. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Mark_K Δημ. August 5, 2015 Κοινοποίηση Δημ. August 5, 2015 Αν κρατήσεις και τις 2 συσκευές ανοιχτές, δέχεται κλήσεις αυτή που άνοιξε τελευταία. Ωστόσο αν πραγματοποιήσεις κλήση από την προηγούμενη, ενεργοποιείται εκείνη ξανά. Ωστόσο αυτό δεν είναι ασφαλές γιατί με την παραμικρή αυξομοίωση του σήματος μπορεί να αλλάξει την ενεργή συσκευή. Όμως αυτό είναι άσχετο. Άλλο πράγμα είπα. Ότι αν χρησιμοποιείς την μία για δεδομένα και μόνο, μπορείς να έχεις την άλλη για κλήσεις. Όπως έγραψα, μπορείς να το κάνεις αυτό έστω και άτυπα, για μια ανάγκη, καθώς υπάρχει πιθανότητα αν χάσει το σήμα να γυρίζει στην άλλη. Αν όμως έχεις την μία σε ένα tablet και την άλλη σε τηλέφωνο, πιθανώς να είναι οκ. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Nikifoross Δημ. August 5, 2015 Κοινοποίηση Δημ. August 5, 2015 (edited) Καλημερα, προχτες πήρα κάρτες twin sim 4g για whats up. 10 ευρώ είναι μια μικρή και μια μεγάλη και παίζει άμεσα. Μου είπαν να είναι κλειστή ή μια συσκευή ή απλά αν κλείνει ή κάρτα όπως πχ κάνει το κινητό μου. Την μια την έχω στο κινητό και την άλλη σε 7αρι ταμπλετ τηλέφωνο που έχω εγκαταστήσει σε 2din βάση στο αμάξι μου....μου έλυσε τα χέρια απλά! Αυτό ή μια κάρτα δεδομένα και ή άλλη τηλ δεν γινεται τουλάχιστον με αυτό τον τρόπο όπως μου είπαν. Αν θέλει όμως και το δοκιμάσει κανείς ενημερώνει... Edited August 5, 2015 by Nikifoross Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Mark_K Δημ. August 5, 2015 Κοινοποίηση Δημ. August 5, 2015 Μόλις το δοκίμασα. Όπως είπα μπορεί να γίνει υπό προϋποθέσεις, και για μια ανάγκη. Φυσικά δεν πρέπει οι 2 συσκευές να είναι τηλέφωνα. Η μία πρέπει να χρησιμοποιεί μόνο σύνδεση δεδομένων και η 2η που θα είναι τηλέφωνο να έχει κλειστά τα δεδομένα. Έχω λοιπόν twin sim σε what's up και έβαλα την μία σε μια συσκευή mi-fi (αυτήν), έπιασε 3G κανονικά και συνδέθηκα στον υπολογιστή μου. Στο τηλέφωνο για να λειτουργήσει, έπρεπε να κλείσω τα δεδομένα, και να βάλω δίκτυο 2G. Με αυτόν τον τρόπο κατάφερα να έχω δεδομένα από τη μία κάρτα και να μιλάω στην άλλη. Φυσικά όπως είπα μπορεί εύκολα να αλλάξει η ενεργή συσκευή ακόμα και με μια αυξομείωση του σήματος, αν δεν είναι πολύ καλό στην περιοχή. Σωστά λένε πως δεν πρέπει να χρησιμοποιούνται και οι 2 μαζί, αλλά αν υπάρχει μια ανάγκη, όπως σε διακοπές π.χ. μπορείς με αυτήν την πατέντα να το λειτουργήσεις. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Nikifoross Δημ. August 5, 2015 Κοινοποίηση Δημ. August 5, 2015 Κατάλαβα thanks! Εμένα ή rom του ταμπλετφωνου δεν έχει να κλείσω κάτι ενώ το τηλ μου έχει. Έτσι όταν είμαι στο αμάξι μπορώ να έχω δεδομένα στο ταμπλετ αλλά και να μιλάω από εκεί αν τύχει τηλ αφού είναι και τηλέφωνο! Έτσι με βολευει πολύ. Ξερει κανείς που να βρω usb modem hdpa+ που να παίρνει κεραία; Στο κατάστημα είχαν ένα με 27 ευρώ zte και μου το άνοιξε το παλικάρι αλλά δεν επαιρνε. Εδώ στο εξοχικό κάτι έγινε με το σήμα και έχει θέμα το ίντερνετ. Ενώ παλιά όλο Ή+ είχε! Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Mark_K Δημ. August 5, 2015 Κοινοποίηση Δημ. August 5, 2015 Δεν έχω ψαχτεί τόσο πολύ με αυτά. Είχα πάρει ένα Huawei πριν 4-5 χρόνια της vodafone, το οποίο είχε υποδοχή για κεραία εσωτερικά. Το άνοιξα και αφού τη βρήκα, έκοψα το περίβλημα σε εκείνο το σημείο, βρήκα ένα κατάλληλο ανταπτοράκι και του έβαλα μεγάλη κεραία, αλλά δεν είδα μεγάλη βελτίωση μετά. Το πρόβλημα είναι πως αυτά τα απλά έχουν μέγιστη ταχύτητα 7,2mbps στο κατέβασμα, οπότε μοιραία δεν θα πετύχεις κάτι καλό. Αν βρεθεί κανένα με τουλάχιστον 21, θα είναι αρκετά καλύτερα. Π.χ. αυτό το tp-link που αναφέρω προηγουμένως, έχει μέγιστη τα 21,6 και έτσι αν έχεις καλό σήμα πετυχαίνεις 12-15 σχετικά εύκολα. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Nikifoross Δημ. August 5, 2015 Κοινοποίηση Δημ. August 5, 2015 Καλά εγώ θέλω να βάλω pigtail που μετά βγάζει σε Rsma ή ntype βύσμα και βάζεις εξωτερική κεραία ιστού τύπου yagi δηλαδή. Τα μικρά εσωτερικά κεραιακια τι να κάνουν; Δεν πήρα από ebay ή aliexpress όταν μπορούσα τώρα άντε να βρεις! Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
theodorg Δημ. August 10, 2015 Κοινοποίηση Δημ. August 10, 2015 (edited) Πιστευω πως η cosmote εχει καλο internet.Στο χωριο μου,την Κυπαρισσια Μεσσηνιας,εβαλαν 4g και παει σφαιρα ομως στο Περιστερι,οπου κατοικω,η ταχυτητα του internet εχει θεματα.μπαινω στο internet και κολλαει παρα πολυ...βεβαια η cosmote εχει καλυτερες ταχυτητες απο τα αλλα δικτυα απο οτι εχω ακουσει αλλα ακομα και ετσι στο Περιστερι εχουμε σοβαρο προβλημα!!! Υ.Γ.Το κινητο μου ειναι nokia lumia 930... Edited August 10, 2015 by theodorg Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Nikifoross Δημ. August 10, 2015 Κοινοποίηση Δημ. August 10, 2015 Και εγω επειδή δουλεύω εκεί το επιβεβαιωνω δεν ξέρω για όλο το περιστέρι, αλλά ψηλά voda δεν έχει σήμα και wind είναι χειρότερα.... Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
theodorg Δημ. August 10, 2015 Κοινοποίηση Δημ. August 10, 2015 αστα βραστα φιλε μου!!πρεπει να το διορθωσουν!! Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
fanatikos Δημ. August 10, 2015 Κοινοποίηση Δημ. August 10, 2015 (edited) Μην εχετε αυταπάτες! Ας ειναι καλά ο δήμαρχος, πρωτοδιδάξας την βαριοπούλα! Έχει και ομάδα κρούσης! Edited August 10, 2015 by fanatikos Παράθεση Τρεις λαλούν και δυο χορεύουν! (Three are singing and two are dancing!) Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Nikifoross Δημ. August 10, 2015 Κοινοποίηση Δημ. August 10, 2015 Που να γράφω τι είχα πάθει εγώ κοντά κέντρο Αθήνας με δήμαρχο τον Κακλαμάνη....σήμα μηδέν ή cosmote και είχα 18μηνο συμβόλαιο! Είδα και επαθα να με γυρίσουν σε μηδενικό παγιο αλλά τα κατάφερα! Μετά πήγα wind, τώρα είναι ανάποδα τα πράγματα! Έτσι είναι αυτά δυστυχώς! Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts