georgemv Δημ. January 26, 2011 Κοινοποίηση Δημ. January 26, 2011 george επειδή προφανώς είμαι ...άσχετος, μπορούμε να πούμε απλά ότι στην Cosmote τα VoIP δουλεύουν ρολόι; :D Για την Wind γνωρίζουμε; ευχαριστώ και πάλι :rolleyes: Μέχρι πριν από 3 ημέρες, εταιρικό Cosmote skype και SIP έπαιζαν κανονικά. Δεν άκουσα να έχει αλλάξει κάτι από τότε. Τη Wind την έχω αφήσει εδώ και 4 μήνες. Τότε δούλευε κανονικά και SIP και skype, αλλά το 3G σήμα ήταν πιο σπάνιο και από το να ακούσεις αλήθεια από τον κυβερνητικό εκπρόσωπο... Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
hoopsn95 Δημ. January 26, 2011 Κοινοποίηση Δημ. January 26, 2011 καλησπερα 350 mb ιντερνετ ειναι αρκετα για ενα μηνα ? μονο για email και 10-15 σελιδες την ημερα ? Και αν θελω να απενεργοποιησω για να μπενω μονο απο wi-fi το κανω μεσα απο τις ρυθμησεις ? Εχω iphone.. Πως μπορω να κοιταω ποσα mb μου εχουν μεινει ? καποιο sms καπου ? η καποιο προγραμμα ισως ? Ευχαριστω πολυ :) Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
rodriguez Δημ. January 26, 2011 Κοινοποίηση Δημ. January 26, 2011 Η Vodafone κόβει το VoIP στα APN "internet.vodafone.gr" και "webonly.vodafone.gr" Η Cosmote ΔΕΝ κόβει στο "internet" και στο "3g-internet" Σε ποιο apn ΔΕΝ κόβει το voip η vodafone; Παράθεση Ζητείται άτομο με πρόγραμμα cosmote gigamax unlimited για να του δίνω €10 τον μήνα για να αποκτήσω 1 extra sim στο συμβόλαιό του Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
rebirth Δημ. January 26, 2011 Κοινοποίηση Δημ. January 26, 2011 Μέχρι πριν από 3 ημέρες, εταιρικό Cosmote skype και SIP έπαιζαν κανονικά. Δεν άκουσα να έχει αλλάξει κάτι από τότε. Τη Wind την έχω αφήσει εδώ και 4 μήνες. Τότε δούλευε κανονικά και SIP και skype, αλλά το 3G σήμα ήταν πιο σπάνιο και από το να ακούσεις αλήθεια από τον κυβερνητικό εκπρόσωπο... A μάλιστα όσο πάει απομακρύνομαι και περισσότερο από τη wind... Σημ: Αν και με το που έμαθαν ότι πάω cosmote μου πρότειναν -50% στο πάγιο + την επιδότηση των 450 περίπου ευρώ. iPhone όμως; χμμμμ Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
TakeOverNet Δημ. January 26, 2011 Κοινοποίηση Δημ. January 26, 2011 Σε ποιο apn ΔΕΝ κόβει το voip η vodafone; Σε οποιοδηποτε, αρκει το παγιο σου να ειναι πανω απο 70 ευρω. Νομιζω εχει βγει καποτε ενα δελτιο τυπου και το ποσο ηταν καπου εκει. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
hostolis Δημ. January 26, 2011 Κοινοποίηση Δημ. January 26, 2011 Στο webkarta πάντως η βονταφον δεν κόβει το voip :hmm: Παράθεση [sIGPIC][/sIGPIC] Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
pavlos77 Δημ. January 28, 2011 Κοινοποίηση Δημ. January 28, 2011 Τα πακέτα δεδομένων και πιο συγκεκριμένα το COSMOTE Internet On The Phone 60 που είναι για το ιντερνετ και αφορούν κατόχους καρτοκινητών σε τι ταχύτητες δίνονται?Σε HSDPA δίνονται (7,2Mbps)?Ξέρετε ποιό δίκτυο προσφέρει τέτοιες ταχύτητες? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
soublaki-3 Δημ. January 28, 2011 Κοινοποίηση Δημ. January 28, 2011 Στο πλοίο για Κρήτη πιάνει 3G; Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Vasileios Δημ. January 29, 2011 Κοινοποίηση Δημ. January 29, 2011 Τα πακέτα δεδομένων και πιο συγκεκριμένα το COSMOTE Internet On The Phone 60 που είναι για το ιντερνετ και αφορούν κατόχους καρτοκινητών σε τι ταχύτητες δίνονται?Σε HSDPA δίνονται (7,2Mbps)?Ξέρετε ποιό δίκτυο προσφέρει τέτοιες ταχύτητες? Ναί δίνετε και στα καρτοκινητά αυτή η ταχύτητα αρκεί να υπάρχει στην περιοχή σου . Όλα τα δίκτυα δίνουν αυτή την ταχύτητα, Η Cosmote Πάει μέχρι 28 Μbps , Και η Vodafone ανακοίνωσε 42 Μbps αλλά αυτά τα θαυμάσια συμβαίνουν σε ελάχιστες περιοχές. Ερώτηση κρίσης : με 7,2 Mbps σε πόσα δευτερόλεπτα τελειώνει το πακέτο των 60 ΜΒ ; Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Nagata Δημ. January 29, 2011 Κοινοποίηση Δημ. January 29, 2011 Φίλος έβαλε καινούργια κάρτα sim στο κινητό του και δεν μπορεί να δεχτεί κλήσεις, του λέει φραγή εισερχόμενων κλήσεων. Τί πρέπει να κάνει; Παράθεση Κυριακή 18.06.23 │Νέο meeting @ Thessaloniki Συζητήσεις, διαγωνισμοί, εκπλήξεις... σας περιμένουμε! 💡"ο κάθε άνθρωπος είναι ευτυχισμένος τόσο... όσο του επιτρέπει το μυαλό του..." Α.Lincoln Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
RODAKINO Δημ. January 29, 2011 Κοινοποίηση Δημ. January 29, 2011 Στο πλοίο για Κρήτη πιάνει 3G; Ναί, το λέω με σιγουριά όπως επίσης και Vodafone. Παράθεση :cry: :whip: Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
dgeorge4 Δημ. January 29, 2011 Κοινοποίηση Δημ. January 29, 2011 Φίλος έβαλε καινούργια κάρτα sim στο κινητό του και δεν μπορεί να δεχτεί κλήσεις, του λέει φραγή εισερχόμενων κλήσεων. Τί πρέπει να κάνει; Για κανα δυωρο απο την ενεργοποιηση μπορεις μονο να καλεσεις και οχι να σε καλεσουν Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Nagata Δημ. January 29, 2011 Κοινοποίηση Δημ. January 29, 2011 Και εγώ έτσι ήξερα, αλλά από το πρωί που πήρε την κάρτα sim και την ενεργοποίησε, ακόμη δεν μπορεί να δεχτεί κλήση. Στο τμήμα εξυπηρέτησης μας είπαν πως ίσως εντός της επόμενης ημέρας ( κυριακής ) να επιλυθεί το πρόβλημα από μόνο του. Παράθεση Κυριακή 18.06.23 │Νέο meeting @ Thessaloniki Συζητήσεις, διαγωνισμοί, εκπλήξεις... σας περιμένουμε! 💡"ο κάθε άνθρωπος είναι ευτυχισμένος τόσο... όσο του επιτρέπει το μυαλό του..." Α.Lincoln Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
bonanhel Δημ. January 30, 2011 Κοινοποίηση Δημ. January 30, 2011 Καλό θα ήταν όταν δίνουμε μια απάντηση σε κάποιον να έχουμε επιβεβαιώσει πρώτα κάποια πράγματα ... Δεν γνωρίζω για τις άλλες εταιρίες αλλα η Cosmote έχει ανοιχτές όλες τις πόρτες. Προσωπικά έχω Cosmote internet on the go unlimited ώς κύρια σύνδεση στο σπίτι εδώ και 1 χρόνο. Το 3G είναι συνδεδεμένο με router και εξωτερική κεραία ... Έχω Voip τηλεφωνία με hardware συσκευή σαν κύριο τηλέφωνο μια που δεν υπάρχει χαλκός στην περιοχή και ο ΟΤΕ θέλει 5.000 ευρώ για την εγκατάσταση απλής τηλεφωνικής γραμμής ... Όπως και να έχει οι πόρτες VOIP είναι ανοιχτές ... και σε TCP και σε UDP ... Καλησπέρα! Οι VoIP εφαρμογές τρώνε ΜΒ ανάλογα με το πόσο τις χρησιμοποιείς... Γενικά δεν είναι μεγάλη η κατανάλωση του όγκου, αλλά αυτό που πρέπει να ξέρεις είναι πως και οι 3 εταιρίες κόβουν τα πακέτα VoiP, οπότε αν δε σου παίζει τίποτα να ξέρεις γιατί... Η γνώμη μου είναι να ρωτήσεις αν μπορούν να παίξουν οι εφαρμογές σου, πρίν κάνεις το οποιοδήποτε συμβόλαιο! Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
KostasDj_2 Δημ. January 30, 2011 Κοινοποίηση Δημ. January 30, 2011 Η εγκυρότητα των απαντήσεων δεν είναι διασφαλισμένη, γι'αυτό τον λόγο πρέπει να συλλέγει ο κάθε χρήστης διάφορες γνώμες για να εξάγει συμπεράσματα... Από εκεί και πέρα, από προσωπική μου εμπειρία με την cosmote, δεν κατάφερα να βγάλω VoIP κλήση. Η vodafone έχει γνωστοποιήσει πως τα κόβει, κι απ' ότι ξέρω και η wind κάνει το ίδιο. Από την περιγραφή σου, καταλαβαίνω πως είσαι σε ερημική (η απομακρυσμένη) περιοχή. Οπότε, είναι πολύ πιθανό να μπορείς να κάνεις κίνηση πακέτων VoIP λόγω χαμηλής κίνησης δικτύου. Πιστεύω πως αν πάρεις το stickάκι της cosmote και το φέρεις στο κέντρο της αθήνας, δεν θα μπορέσεις να κάνεις τέτοια πράγματα! Καλωσήρθες στο φόρουμ! Παράθεση Η στέρηση είναι παιδί της γνώσης. Δεν στερείσαι κάτι αν δεν γνωρίζεις ότι υπάρχει Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
georgemv Δημ. February 1, 2011 Κοινοποίηση Δημ. February 1, 2011 Η εγκυρότητα των απαντήσεων δεν είναι διασφαλισμένη, γι'αυτό τον λόγο πρέπει να συλλέγει ο κάθε χρήστης διάφορες γνώμες για να εξάγει συμπεράσματα... Από εκεί και πέρα, από προσωπική μου εμπειρία με την cosmote, δεν κατάφερα να βγάλω VoIP κλήση. Η vodafone έχει γνωστοποιήσει πως τα κόβει, κι απ' ότι ξέρω και η wind κάνει το ίδιο. Από την περιγραφή σου, καταλαβαίνω πως είσαι σε ερημική (η απομακρυσμένη) περιοχή. Οπότε, είναι πολύ πιθανό να μπορείς να κάνεις κίνηση πακέτων VoIP λόγω χαμηλής κίνησης δικτύου. Πιστεύω πως αν πάρεις το stickάκι της cosmote και το φέρεις στο κέντρο της αθήνας, δεν θα μπορέσεις να κάνεις τέτοια πράγματα! Καλωσήρθες στο φόρουμ! Από εμπειρία με εταιρικό Cosmote, με GPRS δεν μιλάς σαν άνθρωπος, με EDGE είναι οριακό (μιλάς καλά για λίγη ώρα, μετά αργεί/χάνει πακέτα, ξαναφτιάχνει, κτλ) και με 3G/HSDPA είναι ΑΨΟΓΟ. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
doganos Δημ. February 1, 2011 Κοινοποίηση Δημ. February 1, 2011 Πήγα μια βόλτα στην Καβάλα και κατέβαζε μέχρι και 740KB/s σε HSDPA ! :cool: Πρώτη φορά είδα αυτό το νούμερο, ήταν και καθημερινή που θα πρεπε να «σέρνετε» λίγο. Θα θελα να ήξερα, σε ώρες μη αιχμής, πόσο θα έπιανε... Παράθεση Samsung S21 Ultra Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
pgpap Δημ. February 1, 2011 Κοινοποίηση Δημ. February 1, 2011 Καλησπέρα, Βρίσκομε εντός αττικής και το τελευταίο 4αμηνο έχω φοβερό πρόβλημα σήματος σε παρα πολλά μέρη. Εχω το iphone 3GS, υπαρχει περίπτωση να είναι δικό μου το πρόβλημα? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
rodriguez Δημ. February 2, 2011 Κοινοποίηση Δημ. February 2, 2011 Καλησπέρα, Βρίσκομε εντός αττικής και το τελευταίο 4αμηνο έχω φοβερό πρόβλημα σήματος σε παρα πολλά μέρη. Εχω το iphone 3GS, υπαρχει περίπτωση να είναι δικό μου το πρόβλημα? Το iPhone δεν είπες ότι έχεις; Και έχεις προβλήματα με το σήμα. Ποια είναι η ακριβώς η απορία σου; Παράθεση Ζητείται άτομο με πρόγραμμα cosmote gigamax unlimited για να του δίνω €10 τον μήνα για να αποκτήσω 1 extra sim στο συμβόλαιό του Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
damokles Δημ. February 2, 2011 Κοινοποίηση Δημ. February 2, 2011 Καλησπέρα, Βρίσκομε εντός αττικής και το τελευταίο 4αμηνο έχω φοβερό πρόβλημα σήματος σε παρα πολλά μέρη. Εχω το iphone 3GS, υπαρχει περίπτωση να είναι δικό μου το πρόβλημα? Όχι. Η διάκριση μεταξύ κινητών (πιάνει, δεν πιάνει) αφορά αποκλειστικά και μόνο περιπτώσεις προβληματικού σήματος. Όπου το σήμα είναι "καμπάνα" όλα τα κινητά είναι τα ίδια (στο σήμα). Παράθεση iPhone XS max 256GB iPad Pro 10.5" WiFi 256GB Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
rodriguez Δημ. February 3, 2011 Κοινοποίηση Δημ. February 3, 2011 Όχι. Η διάκριση μεταξύ κινητών (πιάνει, δεν πιάνει) αφορά αποκλειστικά και μόνο περιπτώσεις προβληματικού σήματος. Όπου το σήμα είναι "καμπάνα" όλα τα κινητά είναι τα ίδια (στο σήμα). εκτός από το iPHONE Παράθεση Ζητείται άτομο με πρόγραμμα cosmote gigamax unlimited για να του δίνω €10 τον μήνα για να αποκτήσω 1 extra sim στο συμβόλαιό του Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
zerokill Δημ. February 5, 2011 Κοινοποίηση Δημ. February 5, 2011 εκτός από το iPHONE Δεν ισχυει σε καμια περιπτωση ... οπου εχει φουλ σημα εχει φουλ σημα Παράθεση Vodafone:Ανακοινώσεις για συνδρομητές Cosmote: Ανακοινώσεις για συνδρομητές NOVA: Γενικές ανακοινώσεις συνδρομητών. zerokill@mowned.com Οδηγίες προς ναυτιλομένους Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Nosferatu Δημ. February 16, 2011 Κοινοποίηση Δημ. February 16, 2011 (edited) Το iPhone δεν είπες ότι έχεις; Και έχεις προβλήματα με το σήμα. Ποια είναι η ακριβώς η απορία σου; Το 3GS δεν είχε ενοχοποιηθεί για ζητήματα σήματος, για το 4άρι είχαν ακουστεί διάφορα αν το είχες χωρίς θήκη... Όσον αφορά τα προβλήματα στο μη-δίκτυο της κοσμοτέ, ας αναζητήσουμε καλύτερα την αιτία στο μη-δίκτυο και όχι στην όποια συσκευή... :) ΣΗΜΑΝΤΙΚΗ ΠΡΟΤΑΣΗ: Καθώς ο όρος "σήμα μπανάνα" περιγράφει το δίκτυο της κοσμοτέ, όμως δεν ακούγεται πολύ επιστημονικός, προτείνω την αντικατάστασή του από τον όρο "μη-δίκτυο" για να περιγράφουμε στο εξής το δίκτυο της κοσμοτέ... :) Κάθε παρατήρηση ευπρόσδεκτη! ;) Edited February 16, 2011 by Nosferatu Παράθεση "Διαφωνώ με αυτό που λες, αλλά θα υπερασπιστώ μέχρι θανάτου το δικαίωμά σου να το λες." Βολταίρος Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
chrismasgr Δημ. February 17, 2011 Κοινοποίηση Δημ. February 17, 2011 Θα διαφωνήσω μαζί σας . Το iphone είτε 3GS είτε 4 είναι για τα μπάζα . Το λέω εκ πείρας . Για να μην φγούμε εκτός θέματος όποιος θέλει ας μου στείλει pm για περισσότερα. Παράθεση London for ever Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
rodriguez Δημ. February 17, 2011 Κοινοποίηση Δημ. February 17, 2011 Θα διαφωνήσω μαζί σας . Το iphone είτε 3GS είτε 4 είναι για τα μπάζα . Το λέω εκ πείρας . Για να μην φγούμε εκτός θέματος όποιος θέλει ας μου στείλει pm για περισσότερα. Ακριβώς έτσι είναι. Αλλά αφού υπάρχουν κορόιδα να δίνουν τα λεφτά τους... τι να πεις. Παράθεση Ζητείται άτομο με πρόγραμμα cosmote gigamax unlimited για να του δίνω €10 τον μήνα για να αποκτήσω 1 extra sim στο συμβόλαιό του Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts