cca Δημ. December 4, 2010 Κοινοποίηση Δημ. December 4, 2010 Ξέρει κανεις τι παίζει απο 3G στην πόλη του Βόλου? Θα είμαι εκεί την επόμενη βδομάδα και θέλω να ξέρω τι δυνατότητες έχει εκεί η Cosmote για Internet/Data Παράθεση Βασική συσκευή: Xiaomi Redmi Note 5 Global (whyred) -- OS: MiUI 10 Global Beta (Android 8.1) Εφεδρική συσκευή: Xiaomi Redmi Note 4 Global (mido) -- OS: LineageOS 15.1 (Android 8.1) Δίκτυο: WIND Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
mixtri Δημ. December 5, 2010 Κοινοποίηση Δημ. December 5, 2010 Ξέρει κανεις τι παίζει απο 3G στην πόλη του Βόλου? Θα είμαι εκεί την επόμενη βδομάδα και θέλω να ξέρω τι δυνατότητες έχει εκεί η Cosmote για Internet/Data Προσωπικά,το θεωρώ προβληματικό. Ανάλογα την περιοχή που θα είσαι. Στο κέντρο,κοντά στον ΟΤΕ λειτουργεί αρκετά καλά. Αν απομακρυνθείς από το κέντρο,ενώ θα έχεις σήμα "καμπάνα" θα έχεις ποιότητα "μπανάνα". Πολλές φορές η χωρητικότητα μειώνεται τόσο πολύ ώστε να χάνεις κλήσεις και το handover γίνεται με αρκετή δυσκολία με αποτέλεσμα πολλές φορές να έχεις "drop call". Στην περιοχή που έμενα (Άγιος Κωσταντίνος) ήταν προβληματική η Cosmote,όπως και η Vodafone... Καταπληκτικό HSDPA έχει η Cosmote στους Σοφάδες Καρδίτσας. Σε κάλυψη τούμπανο (-65dBm μέσα στο σπίτι μου! ) και σε ταχύτητες επίσης τούμπανο (~3Mbps) Παράθεση Easy2Install:Easy2Integrate:Easy2Scale :: /// PD Baseband Developer [sIGPIC][/sIGPIC] Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Mitsos_The_Great Δημ. December 5, 2010 Κοινοποίηση Δημ. December 5, 2010 Όλη μέρα πετάει http://www.speedtest.net/result/1058384399.png http://www.speedtest.net/result/1058385611.png ... Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
kiriakoulis Δημ. December 7, 2010 Κοινοποίηση Δημ. December 7, 2010 παιδια εχω ενα lg gw520 κ δεν μπορω να βρω τις ρυθμισεις του ιντερνετ. παρακαλω καποιος να με διαφωτισει να το κανω χειροκινητα. (κοσμοτε) Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
mikeff Δημ. December 9, 2010 Κοινοποίηση Δημ. December 9, 2010 γεια σας, οποιος μπορει ας με βοηθησει:εχω ενα αρχαιο siemens c65 μονο για το ιντερνετ με whats up.ενεργοποιω απο το μενου το gprs και μπαινω και ολα οκ.γιατι ομως σε μερικες περιοχες παω να μπω και μου βγαζει csd και κανει κληση 697κλπ και χρεωνομαι;εχω ενεργο ενοειται το gprs.στην εξυπ.πελατων μου ειπαν οτι κανω λαθος και αυτο δεν γινεται:) Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
kotsianis7 Δημ. December 9, 2010 Κοινοποίηση Δημ. December 9, 2010 Στην δουλειά σε κάποια φάση δεν είχα σήμα (τυχαία το πρόσεξα) και όταν το έβγαλα απο 3G είχα κανονικά. Εντύπωση μου έκανε ότι το κινητό από μόνο του δεν πήγε στην 2η γενιά και είχε "κολλήσει" στο 3G. Στην VF θα σε γυρνούσε απευθείας σε 2η γενιά. Καλύτερη χωρητικότητα θαρρώ το λένε :rolleyes: Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
gregorisvas Δημ. December 13, 2010 Κοινοποίηση Δημ. December 13, 2010 Ρε παιδιά υπάρχει κανείς απ' την περιοχή του Περιστερίου ή whatever που να έχει πρόβλημα αυτή τη στιγμή με το σήμα της Cosmote?Εδώ και λίγη ώρα είμαι εντελώς εκτός δικτύου..Άνοιξα-έκλεισα τη συσκευή αλλα παραμένει..Είναι θέμα της Cosmote? :confused: Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
damokles Δημ. December 15, 2010 Κοινοποίηση Δημ. December 15, 2010 Στην VF θα σε γυρνούσε απευθείας σε 2η γενιά. Καλύτερη χωρητικότητα θαρρώ το λένε :rolleyes: Όχι απαραίτητα (δεν μιλάω για την χωρητικότητα αλλά για το αν το κινητό θα διάλεγε 2G). Έχει να κάνει με τη παραμετροποίηση που έχει κάνει η Cosmote με το πόσο "κρατάει" τα dual mode τερματικά στο 3G πριν τα στείλει στο 2G. Παράθεση iPhone XS max 256GB iPad Pro 10.5" WiFi 256GB Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
kotsianis7 Δημ. December 15, 2010 Κοινοποίηση Δημ. December 15, 2010 Σίγουρα. Όμως γιατί υποψιάζομαι ότι το κρατάει "επίτηδες" σε gsm για άλλους λόγους; Αν με πιάνεις... ;):p Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
damokles Δημ. December 15, 2010 Κοινοποίηση Δημ. December 15, 2010 Σίγουρα. Όμως γιατί υποψιάζομαι ότι το κρατάει "επίτηδες" σε gsm για άλλους λόγους; Αν με πιάνεις... ;):p Προφανώς σε πιάνω. Το δίκτυο των κόκκινων έχει αναβαθμιστεί τρελά, χωράει πλέον τα πάντα. Ελπίζω να ακολουθήσει και η Κοτέ. Παράθεση iPhone XS max 256GB iPad Pro 10.5" WiFi 256GB Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
PappouC_ALeXi5 Δημ. December 20, 2010 Κοινοποίηση Δημ. December 20, 2010 λοιπόν έχουμε και λέμε βάζω χθες μια κάρτα κοσμοτέ τον 5$ και πάω στο site τις what'sup και κάνω reload τον κωδικό που μου έστειλαν. και διαλέγω το δώρο τον 30 mb ως εκεί καλά. εγώ την sim μου την είχα σε ένα nokia μάρκα δεν θυμάμαι απλά μπορώ να σας πω ότι είναι σχετικά παλιό. μου ήρθε ένα μήνυμα και λέει θα σ έρθει ένα άλλο μηνιμα για το wap (?)δεν θυμάμαι.. και να βάλω τον κωδικό 1 μου ήρθε και μου έβγαζε error και υπέθεσα ότι παιζει να φταίει το ότι είναι παλιό κινητό ε και έτσι έψαξα και βρήκα μια αλλη συσκευή πιο καινούρια το k770η (<<) και έβαλα τι sim εκεί αλλα τώρα δεν ξέρω τι να κάνω ώστε να μου ξανά έρθουν τα μηνύματα εκείνα και να βάλω τον κωδικό ώστε να μπορώ να μπω στο internet:ninja: A !! για να μην ξεχάσω η "σικευι" αυτή η sony eric λέει vodafone και έχει το vodafone live και εγώ θέλω να bo από κοσμοτέ θα ύπαρξη πρόβλημα αν λυθούν τα παραπάνω? ευχάριστο πολύ για τον χρόνο σας Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
diGalaxiakos Δημ. December 25, 2010 Κοινοποίηση Δημ. December 25, 2010 Καλησπέρα και καλα Χριστουγεννα! Χθες πηγα στον Γερμανο για να βαλω ιντερνετ στο κινητο και με ειπαν οτι με το ενεργοποιησαν (300mb) Μετα απο 5' ηρθε sms που εγραφε οτι θα λαβω οδηγιες στα επομενα sms αλλα αλλα sms δεν ηρθαν... μηπως πρεπει να το ενεργοποιησω μεσω της συσκευης; ερωτησεις απο νιουμπα στον συνδισμο νετ+κινητο Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
anastas95 Δημ. December 26, 2010 Κοινοποίηση Δημ. December 26, 2010 (edited) παιδια δεν ξερω αν εχει αναφερθει πιο πριν αλλα εχω προβλημα με το 0.facebook.com δεν μπορω να μπω .... στο m.facebook.com μπαινει κανονικα ...... τι πρεπει να κανω ..... pls help ...... http://www.whatsup.gr/0facebook κατεβασα τις ρυθμισεις απο εδω ..... αλλα και παλι μου βγαζει οτι μονο συγκεκριμενς εταιριεσ κινιτης τηλεφωνιας υποστιριζουν αυτον τον ιστοτοπο. σε αυτες δεν περιλαμβανεται η εταιρια σας . αν επικοινωνησετε με τον παροχο κινιτης τηλεφωνιας αναφερεται οτι η διευθυνση ip 109.178.200.99 δεν υποστηριζεται. Edited December 26, 2010 by anastas95 Παράθεση That is Mahogany! Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
steve9 Δημ. December 30, 2010 Κοινοποίηση Δημ. December 30, 2010 Οι ρυθμίσεις μπορούν να σου έρθουν αν στείλεις sms τη λεξη Wap (δεν έχει σχέση αν είναι κεφαλαία όλα) στο 1333. ;) Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Vasileios Δημ. December 30, 2010 Κοινοποίηση Δημ. December 30, 2010 παιδια δεν ξερω αν εχει αναφερθει πιο πριν αλλα εχω προβλημα με το 0.facebook.com δεν μπορω να μπω .... στο m.facebook.com μπαινει κανονικα ...... τι πρεπει να κανω ..... pls help ...... http://www.whatsup.gr/0facebook κατεβασα τις ρυθμισεις απο εδω ..... αλλα και παλι μου βγαζει οτι μονο συγκεκριμενς εταιριεσ κινιτης τηλεφωνιας υποστιριζουν αυτον τον ιστοτοπο. σε αυτες δεν περιλαμβανεται η εταιρια σας . αν επικοινωνησετε με τον παροχο κινιτης τηλεφωνιας αναφερεται οτι η διευθυνση ip 109.178.200.99 δεν υποστηριζεται. Για να μπείς δωρεάν στο 0.facebook θα πρέπει να έχεις τις κατάλληλες ρυθμίσεις WAP APN στο κινητό σου. Για να αποθηκεύσεις τις ρυθμίσεις στο κινητό σου στείλε δωρεάν WAP στο 1333. Προσοχή , πρέπει να μπαίνεις με WAP, όχι με ρυθμίσεις Internet Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
anastas95 Δημ. December 31, 2010 Κοινοποίηση Δημ. December 31, 2010 (edited) Για να μπείς δωρεάν στο 0.facebook θα πρέπει να έχεις τις κατάλληλες ρυθμίσεις WAP APN στο κινητό σου. Για να αποθηκεύσεις τις ρυθμίσεις στο κινητό σου στείλε δωρεάν WAP στο 1333. Προσοχή , πρέπει να μπαίνεις με WAP, όχι με ρυθμίσεις Internet Οταν λες με WAP ???? Το κινητο μου εχει cosmote gprs, cosmote internet, cosmote mms-gprs, συνδεση το μυνημα νομιζω το εστειλα και την προηγουμενη φορα ... αλλα θα ξαναπροσπαθησω .... ναι καλα θυμομουν το ειχα ξαναστειλει τοτε που κερδισα 30mb ιντερνετ για να παρω τις ρυθμισεις ...... Edited December 31, 2010 by anastas95 Παράθεση That is Mahogany! Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
cocu Δημ. January 1, 2011 Κοινοποίηση Δημ. January 1, 2011 (edited) Μέχρι και αυτή την στιγμή (2:10) σε όλη την πόλη και γύρω από αυτήν έχει καταρεύσει όλο το δίκτυο 3G!Στο νότιο τμήμα της πόλης που μένω πιάνω σήμα (2/7 γραμμές) από κεραία η οποία βρίσκεται στον Ν.Παντελεήμονα!!35km δηλαδή από εδώ χωρίς φυσικά να μπορώ να κάνω κλήση κτλ.! Στο 2g είχε πρόβλημα μέχρι 0:30 και μετά κάτι μικροπροβλήματα μέχρι και τώρα!Πρώτη φορά είναι τόσο χάλια η κατάσταση και ειδικά στο 3G! Edit!Μόλις ήρ8ε το σήμα (2:30) και παίζει κανονικά τώρα!! Edited January 1, 2011 by cocu Παράθεση Ψηφίστε όλοι τον Όλυμπο μας για τα 7 νέα θαύματα του κόσμου Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
doganos Δημ. January 1, 2011 Κοινοποίηση Δημ. January 1, 2011 Ολα καλα παντως εδω, οπως καθε χρονο :) Το μονο που παρατηρησα ειναι οτι δεν δουλευε η μουσικη που τυχων ειχε καποιος οταν τον καλεις :) Παράθεση Samsung S21 Ultra Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Nosferatu Δημ. January 1, 2011 Κοινοποίηση Δημ. January 1, 2011 Στην Αθήνα πάντως τα γραπτά μηνύματα έφευγαν κανονικά μέχρι και τις 00:15. Μετά "μπούκωναν" κατά διαστήματα, έφευγαν μεν, έκαναν 20-30 λεπτά να παραδοθούν δε... Κλήσεις φωνής δεν δοκίμασα... Παράθεση "Διαφωνώ με αυτό που λες, αλλά θα υπερασπιστώ μέχρι θανάτου το δικαίωμά σου να το λες." Βολταίρος Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
astrobilos Δημ. January 1, 2011 Κοινοποίηση Δημ. January 1, 2011 Βόλο μεριά, εξαιρετικά μπουκωμένο θα έλεγα για χθές βράδυ, μετά τις 12, κινηση πολύ προφανώς, αλλά τί να κάνουμε ... Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Nosferatu Δημ. January 2, 2011 Κοινοποίηση Δημ. January 2, 2011 Να "κοπεί" η προσφορά των 1500 στα WU ή να χρεωθεί περισσότερο (το οποίο θα ήταν και πιο λογικό). Μόνο έτσι θα αποκτήσει ξανά δίκτυο η κοσμοτέ... Παράθεση "Διαφωνώ με αυτό που λες, αλλά θα υπερασπιστώ μέχρι θανάτου το δικαίωμά σου να το λες." Βολταίρος Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
anesperos13 Δημ. January 7, 2011 Κοινοποίηση Δημ. January 7, 2011 Να ρωτησω παιδια.. Μου ρθε ο λογαριασμος και εχω ογκοχρεωση απο εξωτερικο 60 ευρω.. Που μπορω να απευθυνθω για να υποβαλω ενσταση? Παράθεση N95 -> N95 8g -> OMNIA -> Xperia -> OMNIA HD -> HTC HD -> N97 -> Iphone 3gs -> HTC HD2 -> Iphone 4 -> HTC Desire HD -> Samsung Galaxy S II -> Samsung Galaxy Note -> Samsung Galaxy SIII -> Samsung Galaxy Note 2 -> Samsung Galaxy S4 -> Samsung Galaxy Note 3 -> HTC M8 -> Iphone 5s -> LG G3 -> Samsung Galaxy Note 4 -> SONY Z3 -> LG G4 -> Xiaomi Mi MAX Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
zerokill Δημ. January 7, 2011 Κοινοποίηση Δημ. January 7, 2011 (edited) Να "κοπεί" η προσφορά των 1500 στα WU ή να χρεωθεί περισσότερο (το οποίο θα ήταν και πιο λογικό). Μόνο έτσι θα αποκτήσει ξανά δίκτυο η κοσμοτέ... Εγω λεω να το κανουνε 10 ευρω το λεπτο να αποσυμφορηθει τελειως το δικτυο.Η βονταφον γιατι δεν μπουκωνει δηλαδη στα 1500 .. http://tapa.tk/mu/6db2328f-598c-f0a3.jpg Τρίκαλα Κορινθίας! Not bad :) Βέβαια σε κομμάτι στο δρομο δεν Εχει σήμα Αλλά γενικά παει πολυ Καλα σαν δίκτυο. Sent from my iPhone using Tapatalk Να σου πω .. και γω την εχω δοκιμασει την εφαρμογη και οποτε δοκιμαζω στο καπακι με το speedtest της cisco μου βγαζει πολυ καλυτερα αποτελεσματα δεν δοκιμαζεις και με τα δυο???Αυτη παντα σερνεται και η αλλη μου δειχνει διαφορετικα αποτελεσματα. Edited January 8, 2011 by Petros the Great Συνένωση συνεχόμενων μηνυμάτων. Παράθεση Vodafone:Ανακοινώσεις για συνδρομητές Cosmote: Ανακοινώσεις για συνδρομητές NOVA: Γενικές ανακοινώσεις συνδρομητών. zerokill@mowned.com Οδηγίες προς ναυτιλομένους Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
doganos Δημ. January 7, 2011 Κοινοποίηση Δημ. January 7, 2011 Εννοεις οτι έχει βγάλει εφαρμογή για iphone η cisco για speedtest? Εαν ναι πως λεγεται; Παράθεση Samsung S21 Ultra Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
KostasDj_2 Δημ. January 7, 2011 Κοινοποίηση Δημ. January 7, 2011 http://tapa.tk/mu/6db2328f-598c-f0a3.jpg Τρίκαλα Κορινθίας! Not bad :) Βέβαια σε κομμάτι στο δρομο δεν Εχει σήμα Αλλά γενικά παει πολυ Καλα σαν δίκτυο. Sent from my iPhone using Tapatalk Συγνώμη, αλλά με ούτε 500Kbps download πάει καλά σαν δίκτυο????? :blink: Εμένα γιατί μου φαίνεται ότι σέρνεται τραγικα?:X Παράθεση Η στέρηση είναι παιδί της γνώσης. Δεν στερείσαι κάτι αν δεν γνωρίζεις ότι υπάρχει Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts