alany Δημ. July 17, 2008 Κοινοποίηση Δημ. July 17, 2008 Μου αρεσε η ιδεα του internet on the go, αλλα -διορθωστε με αν κανω λαθος- είδα ότι μπορώ να κάνω το ίδιο (και χωρις 12μηνη δεσμευση) με την υπηρεσία wireless internet. Έχει τις ίδιες χρεώσεις και "μπαινει πάνω" στο συμβολαιο της κοσμοτε. Αυτο που θελω να ρωτησω αν ξερετε είναι, αν μπορω ενεργοποιώντας την υπηρεσία στο κινητό μου να παρεχω ιντερνετ μεσω bluetooth (ή και καλωδίου, δεν κολλαμε εκει) στο λαπτοπ και ποιές τηλεφωνικες συσκευες υποστηρίζονται (εχω νοκια 5500). Αν είναι ετσι, το ενεργοποιώ για δυο μηνες τώρα το καλοκαίρι και είμαι κύριος... Μπορείς να το κάνεις αυτό αλλά δεν θα έχεις απεριόριστο. Το απεριόριστο είναι μόνο στο internet on the go. Αν θες το απεριόριστο για δύο μήνες και χωρίς δέσμευση μπορείς να κανείς συμβόλαιο internet on the go χωρίς επιδότηση μόντεμ και βάζοντας την νέα κάρτα στο κινητό σου θα έχεις ίντερνετ απεριόριστο. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
xenopoulos Δημ. July 17, 2008 Κοινοποίηση Δημ. July 17, 2008 Αν θες το απεριόριστο για δύο μήνες και χωρίς δέσμευση μπορείς να κανείς συμβόλαιο internet on the go χωρίς επιδότηση μόντεμ και βάζοντας την νέα κάρτα στο κινητό σου θα έχεις ίντερνετ απεριόριστο. Γνωρίζει κανείς αν η Cosmote το απεριόριστο στο internet on the go το παρέχει ακόμα και αν δεν κάνεις 12μηνη σύμβαση με επιδότηση modem; Ρωτάω μήπως σε αυτήν την περίπτωση (όταν έχεις δικό σου modem) και κάνεις σύνδεση internet on the go μήπως δεν σου παρέχουν το απεριόριστο; Παράθεση . Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
japetus Δημ. July 17, 2008 Κοινοποίηση Δημ. July 17, 2008 Μπορείς να το κάνεις αυτό αλλά δεν θα έχεις απεριόριστο. Το απεριόριστο είναι μόνο στο internet on the go. Δεν καιγομαι για απεριοριστο, μονο για τα μαιλ το θελω, αλλα γιατί δεν μπορώ να έχω με wireless internet; Τα ίδια προγράμματα είναι (πανω-κατω). To 200MB με ενδιαφερει (250 στο on the go). Το απεριοριστο εχει και στα δυο 49 ευρω -πολλα για μενα. Αν χρησιμοποιήσω bluetooth έως τί ταχύτητες μετάδοσης μπορώ να πιάνω; Wireless internet Internet on the go Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
funkosgr Δημ. July 17, 2008 Κοινοποίηση Δημ. July 17, 2008 Αν χρησιμοποιήσω bluetooth έως τί ταχύτητες μετάδοσης μπορώ να πιάνω; Wireless internet Internet on the go Τι συσκευη εχεις και τι bluetooth usb; Υποστηριζουν EDR; Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
japetus Δημ. July 18, 2008 Κοινοποίηση Δημ. July 18, 2008 Τι συσκευη εχεις και τι bluetooth usb; Υποστηριζουν EDR; OK ευχαριστω, το έψαξα λιγο και ειδα ότι με 1.2 μπορώ να πιάσω πρακτικά γυρω στα 768 Kbps και με 2.0+EDR (που μαλλον εχω) το τριπλάσιο. Μια χαρα είναι και στη μια και στην αλλη περιπτωση.. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
StavrosD Δημ. July 18, 2008 Κοινοποίηση Δημ. July 18, 2008 Μου αρεσε η ιδεα του internet on the go, αλλα -διορθωστε με αν κανω λαθος- είδα ότι μπορώ να κάνω το ίδιο (και χωρις 12μηνη δεσμευση) με την υπηρεσία wireless internet. Έχει τις ίδιες χρεώσεις και "μπαινει πάνω" στο συμβολαιο της κοσμοτε. Αυτο που θελω να ρωτησω αν ξερετε είναι, αν μπορω ενεργοποιώντας την υπηρεσία στο κινητό μου να παρεχω ιντερνετ μεσω bluetooth (ή και καλωδίου, δεν κολλαμε εκει) στο λαπτοπ και ποιές τηλεφωνικες συσκευες υποστηρίζονται (εχω νοκια 5500). Αν είναι ετσι, το ενεργοποιώ για δυο μηνες τώρα το καλοκαίρι και είμαι κύριος... Αν έχεις δικό σου montem, μπαίνεις σε όποιο πρόγραμμα θες για όσο θες. Σχετικά με bluetooth, είναι θέμα του κινητού σου και όχι του ΟΤΕ. Π.χ. το δικό μου κινητό (HTC Touch, το περσινό μοντέλο) υποστηρίζει μόνο USB σύνδεση για internet sharing. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
japetus Δημ. July 18, 2008 Κοινοποίηση Δημ. July 18, 2008 Λοιπον, άνοιξα το πρωι ενα λογαριασμο στο cosmote my account, έκανα ηλεκτρονικα αίτηση για wireless internet 200GB και μεσα σε ενα τεταρτο ειχε γινει η ενεργοποίηση χωρις καποια αλλη μεσολαβηση δικιά μου. Απο το nokia data suite κανωντας connect to internet εχω κανονικα τωρα συνδεση απο το λαπτοπ μου μεσω bluetooth. Μενει τωρα να δω πώς θα μπορέσω να συνδέσω και το pda που έχω (mio p550) ώστε να έχω εμαιλ τουλαχιστον και εκει... Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Te_salat Δημ. July 18, 2008 Κοινοποίηση Δημ. July 18, 2008 Θα ήθελα μια βοήθεια. Ζω μόνιμα στο εξωτερικό αλλά ταξιδεύω στην ελλάδα για καμια 20αρια μέρες 2-3 φορές το χρόνο. Στην χώρα που είμαι χρησιμοποιώ το κινητό μου για αποστολή και λήψη mail. Με όσους είναι σχετικοί, πλέον δεν χρησιμοποιούμε SMS. Στην Ελλάδα θα μου χρειαστεί ακόμα περισσότερο η αποστολή mail μέσω κινητού γιατί το κόστος ομιλείας με εξωτερικό είναι απαγορευτικό και τα sms των 170 χαρακτήρων κοστίζουν 0.22 ευρώ προς το εξωτερικό. Όταν είμαι Ελλάδα χρησιμοποιώ μια κάρτα cosmote στο κινητό μου. Ποιός είναι ο οικονομικότερος τρόπος στην cosmote για άποστολή και λείψη mail μέσω 3G ή gprs? Οι υπηρεσίες αυτές είναι διαθέσημες και για καρτοκινητά ή μόνο με συμβόλαιο? Βεβαίως το κινητό μου διαθέτει Wi Fi αλλά δεν μπορώ να βασιστώ στην σύνδεση του γείτονα:lol: Μια ματιά που έρειξα στο site της cosmote, δείχνει να είναι διαθέσημες οι υπηρεσίες και για καρτοκινητά αλλά δεν είναι πολύ διαφωτιστικό. Αν κάποιος τις χρησιμοποιεί ας μου πεί το κόστος, ρυθμίσεις κλπ. Ευχαριστώ. Παράθεση Φιλικά, Κώστας [/b] [ HTC U11, iPad mini 4, iPhone 6, Galaxy S7 Edge, Xiaomi A1, Nexus 5X , Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
haris_led Δημ. July 18, 2008 Κοινοποίηση Δημ. July 18, 2008 Θα ήθελα μια βοήθεια. Ζω μόνιμα στο εξωτερικό αλλά ταξιδεύω στην ελλάδα για καμια 20αρια μέρες 2-3 φορές το χρόνο. Στην χώρα που είμαι χρησιμοποιώ το κινητό μου για αποστολή και λήψη mail. Με όσους είναι σχετικοί, πλέον δεν χρησιμοποιούμε SMS. Στην Ελλάδα θα μου χρειαστεί ακόμα περισσότερο η αποστολή mail μέσω κινητού γιατί το κόστος ομιλείας με εξωτερικό είναι απαγορευτικό και τα sms των 170 χαρακτήρων κοστίζουν 0.22 ευρώ προς το εξωτερικό. Όταν είμαι Ελλάδα χρησιμοποιώ μια κάρτα cosmote στο κινητό μου. Ποιός είναι ο οικονομικότερος τρόπος στην cosmote για άποστολή και λείψη mail μέσω 3G ή gprs? Οι υπηρεσίες αυτές είναι διαθέσημες και για καρτοκινητά ή μόνο με συμβόλαιο? Βεβαίως το κινητό μου διαθέτει Wi Fi αλλά δεν μπορώ να βασιστώ στην σύνδεση του γείτονα:lol: Μια ματιά που έρειξα στο site της cosmote, δείχνει να είναι διαθέσημες οι υπηρεσίες και για καρτοκινητά αλλά δεν είναι πολύ διαφωτιστικό. Αν κάποιος τις χρησιμοποιεί ας μου πεί το κόστος, ρυθμίσεις κλπ. Ευχαριστώ. Κοίτα κατά τη γνώμη μου, καλύτερα να πηγαίνεις σε ένα internet cafe να κάνεις τη δουλειά σου και να φεύγεις. Από το να έχεις μια σύνδεση και να την πληρώνεις όλο το χρόνο για 2-3 φορές, καλύτερα ένα net cafe. Εκτός και αν εκεί που μένεις όταν έρχεσαι δεν έχει κάποιο internet cafe, πράγμα λιγάκι δύσκολο :p Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
funkosgr Δημ. July 19, 2008 Κοινοποίηση Δημ. July 19, 2008 Οι υπηρεσίες αυτές είναι διαθέσημες και για καρτοκινητά ή μόνο με συμβόλαιο? Μονο για συμβολαιο οποτε ειναι λιγο πακετο η περιπτωση σου:confused: Αυτο που μπορεις να κανεις ειναι να κανεις μια συνδεση στο κοσμοτε μηδενικο παγιο αλλα χωρις επιδοτηση (αν παρεις επιδοτηση πρεπει να κανεις καθε μηνα λογαριασμο τουλαχιστον 10 ευρω) και οταν ερχεσαι να βαζεις μονο για εκεινο το μηνα ενα προγραμμα data αναλογα με το ποιο σε βολευει... Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
mixtri Δημ. July 19, 2008 Κοινοποίηση Δημ. July 19, 2008 Η Cosmote πότε θα βγάλει χάρτη κάλυψης 3ης γενιάς; Στην Αργαλαστή Πηλίου στο μπαλκόνι μου βλέπω 2/4 3g με διαθεσιμότητα HSDPA (-101dBm περίπου) Εσείς με λίγο σήμα βλέπετε καλές ταχύτητες; Ή αστάθεια; Σκέπτομαι να βάλω το on the go που δίνει απεριόριστο όγκο download. Aλλιώς πάω για WIND Student που έχει ούτως ή άλλως full 3g στην περιοχή... Απλά φοβάμαι μη με εκνευρίσει η Cosmote! Παράθεση Easy2Install:Easy2Integrate:Easy2Scale :: /// PD Baseband Developer [sIGPIC][/sIGPIC] Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Te_salat Δημ. July 19, 2008 Κοινοποίηση Δημ. July 19, 2008 Μονο για συμβολαιο οποτε ειναι λιγο πακετο η περιπτωση σου:confused: Αυτο που μπορεις να κανεις ειναι να κανεις μια συνδεση στο κοσμοτε μηδενικο παγιο αλλα χωρις επιδοτηση (αν παρεις επιδοτηση πρεπει να κανεις καθε μηνα λογαριασμο τουλαχιστον 10 ευρω) και οταν ερχεσαι να βαζεις μονο για εκεινο το μηνα ενα προγραμμα data αναλογα με το ποιο σε βολευει... H WIND έχει πακέτο προπληρωμένου χρόνου 30 ευρώ για 7 μέρες με 1G την μέρα, αλλά στην περιοχή που μένω έχει πολύ κακό σήμα. Τι κακό κι αυτό με τις κεραίες στην ελλάδα. Κανείς δεν θέλει κεραία κοντά του, αλλά όλοι θέλουν τέλειο σήμα. Δεν γίνεται αυτό. Οπότε πρέπει να δω αν μπορώ να έχω καρτοσυμβόλαιο χωρίς πάγιο. Στο site cosmote βρήκα τα παρακάτω, αλλά θα ήθελα κάποιες διευκρινίσεις από όσους ξέρουν: **Οι χρήστες του “COSMOTE my view» μπορούν να επιλέξουν το μηνιαίο πάσο «My View ‘n’ Web» με κόστος 4.0€/μήνα και να απολαμβάνουν α) για ένα (1) μήνα απεριόριστη πλοήγηση στο «COSMOTE my view» και β) μέχρι 40 MB πλοήγηση σε WAP και Internet sites εκτός περιβάλλοντος «COSMOTE my view». Μετά την κατανάλωση των 40 ΜΒ(1ΜΒ=1024 Kbytes) η χρέωση θα ανέρχεται σε 0.0119€/ Kbyte. Η εγγραφή στο μηνιαίο πάσο «my view n web» γίνεται μέσω του «COSMOTE my view» ή και του δικτύου πωλήσεων της COSMOTE. Για τους συνδρομητές συμβολαίου το μηναίο πάσο ανανεώνεται κάθε μήνα αυτόματα εκτός εάν ο συνδρομητής προβεί σε διαγραφή του μέσω του «COSMOTE my view» η οποία και θα ισχύει από την αντίστοιχη ημερομηνία λήξης του μηνιαίου πάσου. Για τους χρήστες ΚαρτοΣυμβολαίου, COSMOΚΑΡΤΑ και WHAT’S UP η αυτόματη ανανέωση του μηνιαίου πάσου προϋποθέτει την ύπαρξη επαρκούς υπολοίπου του λογαριασμού τους. ***Για πλοήγηση σε περιβάλλον εκτός «COSMOTE my view» η χρέωση ανέρχεται σε 0,0119 € / kbyte. Αν κατάλαβα καλά λέει ότι οι χρήστες Καρτοσυμβολαίου μπορούν να έχουν πρόσβαση σε όλα τα sites μέχρι 40 ΜΒ. Μπορεί κάποιος να κάνει ενεργοποίηση σαν καρτοσυμβόλαιο για ένα μήνα? Παράθεση Φιλικά, Κώστας [/b] [ HTC U11, iPad mini 4, iPhone 6, Galaxy S7 Edge, Xiaomi A1, Nexus 5X , Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
niko1925 Δημ. July 19, 2008 Κοινοποίηση Δημ. July 19, 2008 ti akriwia re gam... na bis internet me kinito xoris na exis simwoleo. Edo pou ime sti Germania exo kartokininito kai beno internet me 0,29 EUR to 1 MB. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
funkosgr Δημ. July 19, 2008 Κοινοποίηση Δημ. July 19, 2008 ti akriwia re gam... na bis internet me kinito xoris na exis simwoleo. Edo pou ime sti Germania exo kartokininito kai beno internet me 0,29 EUR to 1 MB. Καλα δεν ειναι και πολυ φτηνο παντως... Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
niko1925 Δημ. July 20, 2008 Κοινοποίηση Δημ. July 20, 2008 Καλα δεν ειναι και πολυ φτηνο παντως... E tote dikse mou apo Cosmote Vodafone kai Wind poso kostizi, na beno internet meso kinitou xoris karta me simwoleo ala me prepaid. Tha dis oti i wind zitai 10 EUR gia 2 meres i 30 gia 10 meres. E imarton Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
greatst Δημ. July 20, 2008 Κοινοποίηση Δημ. July 20, 2008 H WIND έχει πακέτο προπληρωμένου χρόνου 30 ευρώ για 7 μέρες με 1G την μέρα, αλλά στην περιοχή που μένω έχει πολύ κακό σήμα. Τι κακό κι αυτό με τις κεραίες στην ελλάδα. Κανείς δεν θέλει κεραία κοντά του, αλλά όλοι θέλουν τέλειο σήμα. Δεν γίνεται αυτό. Οπότε πρέπει να δω αν μπορώ να έχω καρτοσυμβόλαιο χωρίς πάγιο. Στο site cosmote βρήκα τα παρακάτω, αλλά θα ήθελα κάποιες διευκρινίσεις από όσους ξέρουν: **Οι χρήστες του “COSMOTE my view» μπορούν να επιλέξουν το μηνιαίο πάσο «My View ‘n’ Web» με κόστος 4.0€/μήνα και να απολαμβάνουν α) για ένα (1) μήνα απεριόριστη πλοήγηση στο «COSMOTE my view» και β) μέχρι 40 MB πλοήγηση σε WAP και Internet sites εκτός περιβάλλοντος «COSMOTE my view». Μετά την κατανάλωση των 40 ΜΒ(1ΜΒ=1024 Kbytes) η χρέωση θα ανέρχεται σε 0.0119€/ Kbyte. Η εγγραφή στο μηνιαίο πάσο «my view n web» γίνεται μέσω του «COSMOTE my view» ή και του δικτύου πωλήσεων της COSMOTE. Για τους συνδρομητές συμβολαίου το μηναίο πάσο ανανεώνεται κάθε μήνα αυτόματα εκτός εάν ο συνδρομητής προβεί σε διαγραφή του μέσω του «COSMOTE my view» η οποία και θα ισχύει από την αντίστοιχη ημερομηνία λήξης του μηνιαίου πάσου. Για τους χρήστες ΚαρτοΣυμβολαίου, COSMOΚΑΡΤΑ και WHAT’S UP η αυτόματη ανανέωση του μηνιαίου πάσου προϋποθέτει την ύπαρξη επαρκούς υπολοίπου του λογαριασμού τους. ***Για πλοήγηση σε περιβάλλον εκτός «COSMOTE my view» η χρέωση ανέρχεται σε 0,0119 € / kbyte. Αν κατάλαβα καλά λέει ότι οι χρήστες Καρτοσυμβολαίου μπορούν να έχουν πρόσβαση σε όλα τα sites μέχρι 40 ΜΒ. Μπορεί κάποιος να κάνει ενεργοποίηση σαν καρτοσυμβόλαιο για ένα μήνα? μπες στο θέμα για το COSMOTE my view και θα βρεις τις απαντήσεις που ψάχνεις ;):cool: Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Nosferatu Δημ. July 20, 2008 Κοινοποίηση Δημ. July 20, 2008 Θα ήθελα μια βοήθεια. Ζω μόνιμα στο εξωτερικό αλλά ταξιδεύω στην ελλάδα για καμια 20αρια μέρες 2-3 φορές το χρόνο. Στην χώρα που είμαι χρησιμοποιώ το κινητό μου για αποστολή και λήψη mail. Με όσους είναι σχετικοί, πλέον δεν χρησιμοποιούμε SMS. Στην Ελλάδα θα μου χρειαστεί ακόμα περισσότερο η αποστολή mail μέσω κινητού γιατί το κόστος ομιλείας με εξωτερικό είναι απαγορευτικό και τα sms των 170 χαρακτήρων κοστίζουν 0.22 ευρώ προς το εξωτερικό. Όταν είμαι Ελλάδα χρησιμοποιώ μια κάρτα cosmote στο κινητό μου. Ποιός είναι ο οικονομικότερος τρόπος στην cosmote για άποστολή και λείψη mail μέσω 3G ή gprs? Οι υπηρεσίες αυτές είναι διαθέσημες και για καρτοκινητά ή μόνο με συμβόλαιο? Βεβαίως το κινητό μου διαθέτει Wi Fi αλλά δεν μπορώ να βασιστώ στην σύνδεση του γείτονα:lol: Μια ματιά που έρειξα στο site της cosmote, δείχνει να είναι διαθέσημες οι υπηρεσίες και για καρτοκινητά αλλά δεν είναι πολύ διαφωτιστικό. Αν κάποιος τις χρησιμοποιεί ας μου πεί το κόστος, ρυθμίσεις κλπ. Ευχαριστώ. Με καρτοκινητό δύσκολα μπορείς να έχεις ιντερνετ. Μόνο μέσω wap και δεν είσαι ποτέ σίγουρος ότι μπορείς να δεις μια σελίδα. Δεν γνωρίζω κατά πόσο μπορείς να ενεργοποιήσεις το συμβόλαιο με μηδενικό πάγιο και πάνω του να βάλεις ένα πακέτο wireless internet το οποίο και να ενεργοποιείς για 1 μήνα και μετά να το κόβεις... Δυστυχώς η πιο οικονομική λύση χωρίς δεσμεύσεις είναι ένα νετ καφέ ή μια βόλτα με wifi συσκευή στην πλατεία Συντάγματος ή όπου αλλού έχει δωρεάν wifi... Παράθεση "Διαφωνώ με αυτό που λες, αλλά θα υπερασπιστώ μέχρι θανάτου το δικαίωμά σου να το λες." Βολταίρος Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
mikel Δημ. July 21, 2008 Κοινοποίηση Δημ. July 21, 2008 λύση για να τρέχει το usb modem που δίνει η cosmote σε mac έχει βρεθεί??Είμαι ψιλοαπελπισμένος οπότε plz help!!! Παράθεση http://www.imageshack.gr/files/8zc0csfk7pvik1f4kgwd.jpg http://www.greekgamers.com Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
funkosgr Δημ. July 21, 2008 Κοινοποίηση Δημ. July 21, 2008 E tote dikse mou apo Cosmote Vodafone kai Wind poso kostizi, na beno internet meso kinitou xoris karta me simwoleo ala me prepaid. Tha dis oti i wind zitai 10 EUR gia 2 meres i 30 gia 10 meres. E imarton Καλα ναι οι ελληνικες ειναι πανακριβες απλα λεω οτι και αυτες που ανεφερες δεν συγκρινονται ας πουμε με τις τιμες στην Αμερικη... Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
konandrio Δημ. July 22, 2008 Κοινοποίηση Δημ. July 22, 2008 Καλα ναι οι ελληνικες ειναι πανακριβες απλα λεω οτι και αυτες που ανεφερες δεν συγκρινονται ας πουμε με τις τιμες στην Αμερικη... Wind plus non stop μονοδρομος Παράθεση s100-Artemis-Cruise-Diamond Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
johnthegreek Δημ. July 23, 2008 Κοινοποίηση Δημ. July 23, 2008 Ρε παιδιά επειδή είμαι ψιλό-άσχετος με τις υπηρεσίες της COSMOTE θα ήθελα να ρωτήσω το εξής: Μπορώ να συνδεθώ στο internet με την κάρτα sim της COSMOTE?(στον υπολογιστή μου!.Δεν έχω laptop!) και εάν ναι πως μπορώ να συνδεθώ??????????. Please Help!S.O.S,S.O.S,S.O.S,S.O.S!:worry::worry::O:O:cry::cry: Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Guest pazios13 Δημ. July 23, 2008 Κοινοποίηση Δημ. July 23, 2008 με usb συνδεης το τηλεφωνο και μπορης να μπης αλλα οι χρεωσεις ειναι μεγαλες και δεν λεει δεν γραφης τι κινητο εχεις και αλλες λεπτομεριες παιδια εχω μια 3g cosmote και το ΝΟΚΙΑ Ν81 vodafon live ξερη κανης ρυθμησεις να μπενω ιντερνετ ? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Nosferatu Δημ. July 24, 2008 Κοινοποίηση Δημ. July 24, 2008 Αθήνα, Πανόρμου, στο ύψος Αγ.Δημητρίου, 100μέτρα από Αλεξάνδρας: όχι HSDPA, ούτε καν 3G! Μόνο GSM σύνδεση... Θυμίζει άλλες εποχές σε κεντρικότατο σημείο, πολύ κοντά στο μετρό Αμπελοκήπων. Μπράβο κοσμοτέ !!! Παράθεση "Διαφωνώ με αυτό που λες, αλλά θα υπερασπιστώ μέχρι θανάτου το δικαίωμά σου να το λες." Βολταίρος Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
TakeOverNet Δημ. August 1, 2008 Κοινοποίηση Δημ. August 1, 2008 Κεντρο Ιωαννινων. HSDPA γυρω στα 50 KB/s Εξω απο τα Ιωαννινα με gprs: μεταξυ b/s με μεγιστο τα 6 KB/s. Αλλα το κακο ειναι οτι επιμενει στα b/s. Mε Voda πεταει η συνδεση. Αλλα την Voda την εχω σε προγραμμα χωρις δωρεαν και την cote στα 5 gb. Λιβανατες που τη χρησιμοποιω, εχω 3g μονο σε cosmote. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
greatst Δημ. August 2, 2008 Κοινοποίηση Δημ. August 2, 2008 έχω σήμερα πρόβλημα με το GPRS: είτε δεν έχω σήμα, είτε δεν μπορώ να συνδεθώ. Κατερίνη όλα αυτά. Παρατήρησε κανείς τίποτα παρόμοιο σήμερα; :confused: Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts