Hyde Δημ. October 26, 2007 Κοινοποίηση Δημ. October 26, 2007 Κάτι άκουσα ότι η cosmote έχει πολλές πόρτες κλείστες. Π.χ. δεν μπορείς να μπείς yahoo,msn,ftp αλλά ούτε και imap ... ίσχυει αυτό; Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
TakeOverNet Δημ. October 26, 2007 Κοινοποίηση Δημ. October 26, 2007 Κάτι άκουσα ότι η cosmote έχει πολλές πόρτες κλείστες. Π.χ. δεν μπορείς να μπείς yahoo,msn,ftp αλλά ούτε και imap ... ίσχυει αυτό; Στο site τους αναφερουν Tα οικονομικά προγράμματα COSMOTE DATA PACK και οι υπηρεσίες Wireless Internet / Intranet / Intranet Plus υποστηρίζουν αποκλειστικά υπηρεσίες μετάδοσης δεδομένων και δεν υποστηρίζουν τη μετάδοση φωνής μέσω Voice over Internet Protocol (VoIP). Απο προσωπικη εμπειρια, ξαφνικα περσυ σταματησα να μπαινω σε msn. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Hyde Δημ. October 26, 2007 Κοινοποίηση Δημ. October 26, 2007 Ποίες άλλες πόρτες έχει κλειστές; Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
alany Δημ. October 26, 2007 Κοινοποίηση Δημ. October 26, 2007 Εγώ πάντως με κινητό 6680 και apn το internet όταν συνδέομαι με το pc και το internet μπαίνω κανονικά στο msn. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
gkc Δημ. October 29, 2007 Κοινοποίηση Δημ. October 29, 2007 Στο site τους αναφερουν Tα οικονομικά προγράμματα COSMOTE DATA PACK και οι υπηρεσίες Wireless Internet / Intranet / Intranet Plus υποστηρίζουν αποκλειστικά υπηρεσίες μετάδοσης δεδομένων και δεν υποστηρίζουν τη μετάδοση φωνής μέσω Voice over Internet Protocol (VoIP). Απο προσωπικη εμπειρια, ξαφνικα περσυ σταματησα να μπαινω σε msn. δεν ειναι ακριβές. και msn και skype ΚΑΝΟΝΙΚΟΤΑΤΑ. Φαντάζομαι ότι εννοούν ότι οι ίδιοι δεν τα δίνουν, αλλά επιβεβαιώνω και εγω ότι αυτά που ανέφερα προηγουμένως δεν τα κόβουν. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Hyde Δημ. October 29, 2007 Κοινοποίηση Δημ. October 29, 2007 δεν ειναι ακριβές. και msn και skype ΚΑΝΟΝΙΚΟΤΑΤΑ. Φαντάζομαι ότι εννοούν ότι οι ίδιοι δεν τα δίνουν, αλλά επιβεβαιώνω και εγω ότι αυτά που ανέφερα προηγουμένως δεν τα κόβουν. Τελικά κόβουν κάτι; Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
gkc Δημ. October 30, 2007 Κοινοποίηση Δημ. October 30, 2007 Τελικά κόβουν κάτι; από αυτά που χρησιμοποιώ εγώ, δεν κόβουν τίποτα. Τώρα αν κάποιος φίλος εδώ ξέρει σίγουρα ότι κάτι άλλο κόβεται, ας μας το πει να ενημερωθούμε. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
alany Δημ. October 30, 2007 Κοινοποίηση Δημ. October 30, 2007 Κόβουν το Voip. Σε εμένα τουλάχιστον δεν δουλεύει το evoice της HOL και το i-call της altec. To skype δεν ξέρω αν το κόβει διότι δεν το χρησιμοποιώ γιατί είναι πανάκριβο και δεν έχεις καλή επικοινωνία. Θα δοκιμάσω αν δουλεύει το gtalk της google και θα σας πω. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Hameleon Δημ. October 30, 2007 Κοινοποίηση Δημ. October 30, 2007 Κόβουν το Voip. Σε εμένα τουλάχιστον δεν δουλεύει το evoice της HOL και το i-call της altec. To skype δεν ξέρω αν το κόβει διότι δεν το χρησιμοποιώ γιατί είναι πανάκριβο και δεν έχεις καλή επικοινωνία. Θα δοκιμάσω αν δουλεύει το gtalk της google και θα σας πω. Επιβεβαιώνω και εγώ ότι το i-call παρά τις φιλότιμες προσπάθειες που έκανα δεν δουλεύει, καθώς χρησιμοποιεί μόνο την standard πόρτα (5060) η οποία είναι κομμένη :( Το άλλο πρόγραμμα voip (iconnecthere) που χρησιμοποιώ λειτουργεί αλλά με πολύ κακή ποιότητα (καθυστερήσεις).:wacko: Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
cicilianos Δημ. October 30, 2007 Κοινοποίηση Δημ. October 30, 2007 Επιβεβαιώνω και εγώ ότι το i-call παρά τις φιλότιμες προσπάθειες που έκανα δεν δουλεύει, καθώς χρησιμοποιεί μόνο την standard πόρτα (5060) η οποία είναι κομμένη :( Το άλλο πρόγραμμα voip (iconnecthere) που χρησιμοποιώ λειτουργεί αλλά με πολύ κακή ποιότητα (καθυστερήσεις).:wacko: Prin kamia 2etia xrhsimopoiousa kati analogo sthn Italia me thn TRE (3) kai thimamai pws ekanan akribws to idio! Παράθεση ΘΑΣΟΣ το σμαραγδενιο νησι! http://www.myphone.gr/gallery/data/500/12161p_goldenbeach1.JPG Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
NTG Δημ. November 1, 2007 Κοινοποίηση Δημ. November 1, 2007 H cosmote exei kalipsi HSDPA opou exei 3G i mono Athina kai Thessaloniki??:O Παράθεση http://img250.imageshack.us/img250/6788/csiwatcherpn7.gif Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
alany Δημ. November 1, 2007 Κοινοποίηση Δημ. November 1, 2007 H cosmote exei kalipsi HSDPA opou exei 3G i mono Athina kai Thessaloniki??:O Παντού 1,8 Mb και σε Αθήνα και Θεσσαλονίκη από 3,6 Mb έως 7,2 Mb. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
H2SO4 Δημ. November 1, 2007 Κοινοποίηση Δημ. November 1, 2007 και σε Αθήνα και Θεσσαλονίκη από 3,6 Mb έως 7,2 Mb.:lol::lol: Αληθεια, τι συσκευη πωλει η κοσμοτε που υποστηριζει 7.2???? Σοβαρα τωρα... Υπαρχει διαθεσιμο μοντεμακι απο την κοσμοτε , στα 7.2 και εαν ναι, πιο ειναι? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
gkc Δημ. November 2, 2007 Κοινοποίηση Δημ. November 2, 2007 :lol::lol: Αληθεια, τι συσκευη πωλει η κοσμοτε που υποστηριζει 7.2???? Σοβαρα τωρα... Υπαρχει διαθεσιμο μοντεμακι απο την κοσμοτε , στα 7.2 και εαν ναι, πιο ειναι? διαβασε μερικά posts πιο πάνω, δεν είναι κακό να διαβάζουμε πιο πάνω πότε πότε Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
H2SO4 Δημ. November 2, 2007 Κοινοποίηση Δημ. November 2, 2007 Εξυπναδες.... χαχα. Εαν λες το E220 φιλε μου, αυτο που πωλειται στην Ελλαδα αυτη τη στιγμη σηκωνει 3.6 Mbps. Γιατι εαν ειδες, εχω ποσταρει κι εγω σχετικα με το μοντεμακι πιο πανω. Και αυτο που ειχε το site του κατασκευαστη ηταν ενα firmware upgrade για αμερικανικο δικτυο, Verizon εαν θυμαμαι καλα, το οποιο δεν το βλεπω πλεον. Ξαναρωταω λοιπον, ποιο μοντεμ που πουλαει η κοσμοτε, πιανει τα 7.2???? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
H2SO4 Δημ. November 2, 2007 Κοινοποίηση Δημ. November 2, 2007 **Bump** Πωλειται κανενα μοντεμ απο κοσμοτε που σηκωνει 7.2, και εαν ναι, πιο? Κανεις δεν ξερει?!?!? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
hellenic_sun Δημ. November 3, 2007 Κοινοποίηση Δημ. November 3, 2007 Μερικές ερωτήσεις από έναν νέο στην COSMOTE: 1. Χθες απέκτησα 3G συσκευή και έχω εδώ και 10 μέρες την TwinSim της COSMOTE. Χρειάζεται να πάρω ειδική sim για να μπαίνω στο 3G δίκτυο ή μπορώ να μπαίνω και με τις 2 κάρτες μου; (1 αριθμός σε 2 κάρτες). Μάλλον γίνεται, μια και απ' όσο ξέρω οι TWINSim είναι usim... 2. Πρέπει να περάσω χειροκίνητα ή να ζητήσω να μου σταλούν τίποτε ρυθμίσεις OTA από την COSMOTE για να ξεκινήσω βιντεοκλήσεις και άλλες υπηρεσίες τρίτης γενιάς ή είμαι έτοιμος αρκεί να έχω απλώς 3G συσκευή; 3. Πληρώνω κάποιο πάγιο για βιντεοκλήσεις ή μόνο χρεώνομαι ανά κλήση βάσει του τιμοκαταλόγου; Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
poseidon2004 Δημ. November 3, 2007 Κοινοποίηση Δημ. November 3, 2007 Μερικές ερωτήσεις από έναν νέο στην COSMOTE: 1. Χθες απέκτησα 3G συσκευή και έχω εδώ και 10 μέρες την TwinSim της COSMOTE. Χρειάζεται να πάρω ειδική sim για να μπαίνω στο 3G δίκτυο ή μπορώ να μπαίνω και με τις 2 κάρτες μου; (1 αριθμός σε 2 κάρτες). Μάλλον γίνεται, μια και απ' όσο ξέρω οι TWINSim είναι usim... 2. Πρέπει να περάσω χειροκίνητα ή να ζητήσω να μου σταλούν τίποτε ρυθμίσεις OTA από την COSMOTE για να ξεκινήσω βιντεοκλήσεις και άλλες υπηρεσίες τρίτης γενιάς ή είμαι έτοιμος αρκεί να έχω απλώς 3G συσκευή; 3. Πληρώνω κάποιο πάγιο για βιντεοκλήσεις ή μόνο χρεώνομαι ανά κλήση βάσει του τιμοκαταλόγου; 1.όχι 2.νομιζω ότι δεν χρειαζεται τίποτα.. 3.οχι δεν εχει πάγιο,..σαν να εχω την εντύπωση οτι τρέχει και κάποια προσφορά αυτη τη περιόδο.. Παράθεση Κυνήγα το λευκό της ζωής σου Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
H2SO4 Δημ. November 4, 2007 Κοινοποίηση Δημ. November 4, 2007 Βρε σεις, κανεις δεν ξερει πιο μοντεμ πουλα η κοσμοτε που σηκωνει 7.2 mbps?!?! Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
SAXOVTS Δημ. November 4, 2007 Κοινοποίηση Δημ. November 4, 2007 παιδιά πως μπορούμε να μετράμε τα μβ που έχουμε σερφαρει για να ξέρουμε τι μας γίνετε? Παράθεση [sIGPIC][/sIGPIC] Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
H2SO4 Δημ. November 4, 2007 Κοινοποίηση Δημ. November 4, 2007 Απο τις 2 Νοεμβριου ρωταω εαν ξερει κανεις πιο μοντεμ πουλαει η κοσμοτε που σηκωνει τα 7.2 mbps σε ταχυτητα. Να κανω ενα πιο απλο ερωτημα τοτε, Ξερει κανεις εαν υπάρχει αυτη τη στιγμη μοντεμ ικανο για 7.2 που πουλαει η κοσμοτε ( παραλειψτε το πιο ειναι τμημα...) Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Hyde Δημ. November 4, 2007 Κοινοποίηση Δημ. November 4, 2007 Απο τις 2 Νοεμβριου ρωταω εαν ξερει κανεις πιο μοντεμ πουλαει η κοσμοτε που σηκωνει τα 7.2 mbps σε ταχυτητα. Να κανω ενα πιο απλο ερωτημα τοτε, Ξερει κανεις εαν υπάρχει αυτη τη στιγμη μοντεμ ικανο για 7.2 που πουλαει η κοσμοτε ( παραλειψτε το πιο ειναι τμημα...) Μάλλον κανείς δεν ξέρει :) Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
H2SO4 Δημ. November 4, 2007 Κοινοποίηση Δημ. November 4, 2007 Μαλλον ετσι ειναι, γιατι δεν θελω να σκεφτω οτι η κοσμοτε με φανφαρες κτλ ανακοινωσε αυξηση της ταχυτητας στα 7.2 χωρις να παρεχει τον αναλογο εξοπλισμο στους συνδρομητες της ωστε να αξιοποιησουν την ταχυτητα των 7.2 .... δεν το χωρα ο νους μου... Γιαυτο σιγουρα απλα πιθανοτατα δεν γνωριζει ακομα καποιος απο το φορουμ να μας ενημερωσει. Γιατι διαφορετικα, τι να πω, εγινε αναβαθμιση για το θεαθηναι και μονο! Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
kotsianis7 Δημ. November 4, 2007 Κοινοποίηση Δημ. November 4, 2007 E καλά.η ΚΟΤΕ για το θεαθήναι κάνει ό,τι κάνει....Ας μη μιλήσουμε για την επέκταση της κάλυψης 3ης γενιάς που έγινε για καθαρά διαφημιστικούς σκοπούς για να πει ότι 1η παρείχε σε μεγαλυτερο βαθμό 3G και στην ουσία έπιανες ταχύτητες 15-20 KB......Καλά έκανε και επέκτεινε το 3G και θα πρέπει να θεωρείται υπόδειγμα για τις άλλες 2,αλλά στην πράξη η απόδοση..............:X Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
H2SO4 Δημ. November 4, 2007 Κοινοποίηση Δημ. November 4, 2007 Δεν αντεξα, μπηκα στο site της κοσμοτε, κι εκτος κι εαν κανω μεγαλο λαθος, χαχαχα, δεν διαθετει αναλογο μοντεμ, μονο μεχρι 3.6!!!! χαχαχαχα. http://www.cosmote.gr/cosmote/cosmote.portal?_pageLabel=L41_business_service_fullstory&path=/SCSDevRepository/content/el/sections/business/service/service_wireless_connect_card.xml&_nfpb=true http://www.cosmote.gr/cosmote/controller.jsp?url=/content/el/sections/business/service/service_wireless_connect_card.xml&breadcrumbTitle=%CE%98%CE%AD%CE%BB%CF%89%20%CE%BD%CE%B1...%20%CE%B5%CE%AF%CE%BC%CE%B1%CE%B9%20on-line%20%CF%8C%CF%80%CE%BF%CF%85%20%CE%BA%CE%B9%20%CE%B1%CE%BD%20%CE%B2%CF%81%CE%AF%CF%83%CE%BA%CE%BF%CE%BC%CE%B1%CE%B9! Σοβαρη αναβαθμιση!!! Θα χαιρονται τωρα οι υποψηφιοι πελατες της κοσμοτε οτι θα εχουν 7.2 και θα μεινουν με την χαρα γιατι δεν υπαρχει αναλογο μοντεμ...lol .... Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts