Jump to content

gkc

Members
  • Δημοσιεύσεις

    225
  • Εγγραφή

  • Αξιολογήσεις

    0%

Everything posted by gkc

  1. http://opensignal.com/ για όλες τις εταιρίες, με βάση τις μετρήσεις των χρηστών και όχι των εταιριών
  2. διαβασε μερικά posts πιο πάνω, δεν είναι κακό να διαβάζουμε πιο πάνω πότε πότε
  3. από αυτά που χρησιμοποιώ εγώ, δεν κόβουν τίποτα. Τώρα αν κάποιος φίλος εδώ ξέρει σίγουρα ότι κάτι άλλο κόβεται, ας μας το πει να ενημερωθούμε.
  4. δεν ειναι ακριβές. και msn και skype ΚΑΝΟΝΙΚΟΤΑΤΑ. Φαντάζομαι ότι εννοούν ότι οι ίδιοι δεν τα δίνουν, αλλά επιβεβαιώνω και εγω ότι αυτά που ανέφερα προηγουμένως δεν τα κόβουν.
  5. η Huawei E220 (η άσπρη "κάρτα" με USB) που δίνουν όλοι, παίρνει αναβάθμιση σε 7.2 downlink και HSUPA. Μην πετάτε τίποτα!!
  6. και μου φαίνεται ότι δεν μπορείς να έχεις φαξ (τουλάχιστον προς το παρόν)
  7. τι σε κάνει να πιστεύεις ότι το iPhone έχει σχέση με την κάλυψη 3G;
  8. στο HSDPA το download φτάνει μέχρι θεωρητικό 3.6Mbps (πρακτικά μέχρι 2.6-2.8) και το upload μέχρι 384Κbps. Με την εισαγωγή του HSUPA, (όποτε γίνει αυτό στα ελληνικά δίκτυα), θα έχουμε θεωρητικό upload από 0.73 εώς 5.76Μbps (ανάλογα με το HSUPA category 1-6 που θα υποστηρίζει συσκευή-δίκτυο). Οπότε για μεγαλύτερο U (upload), υπομονή να το βάλουν στα ελληνικά δίκτυα...
  9. αν έχεις καρτα/κινητό 3G (σκέτο) πρέπει να φτάνεις μέχρι 128kbps (εφόσον το υποστηρίζει η συσκευή σου). Αν έχεις 3G/HSDPA κάρτα/κινητό πρέπει να φτάνεις μέχρι 384kbps (εφόσον το υποστηρίζει η συσκευή σου). Με ποια συσκευή προσπαθείς;
  10. αν έχω καταλάβει καλά, έχεις κάρτα SIM και όχι USIM. Τέλος πάντων, εφόσον σου "παίζει" το apn "internet" σε GPRS, θα πρέπει να σου παίζει και σε 3G. Δεν έχει σημασία στην ταχύτητα το apn. apn "internet" και στα δύο, δεν χρειάζεται να κάνεις τίποτα παραπάνω
  11. επειδή δεν το είδα: ΔΕΝ πιστεύω να έβαλε τον μούσι να τα κάνει μπροστα στην κάμερα και μετά να σκουπιστεί!!!;;; (τι άλλο να κάνει πια αυτό το παιδί;)
  12. προφανώς, κάποια λίγα από αυτά που δείχνει είναι κανονικά (και βασίζει σε αυτά την αληθοφάνεια του). Τα υπόλοιπα (συνήθως τα πιο τρανταχτά) είναι απλώς για να έχει πολλά βίντεο να δείχνει. Είναι τουλάχιστον αφελές να πιστεύουμε ότι κάποιος που κάνει τρανταχτές απατεωνιές, θα "μάθαινε" τα κόλπα "της δουλειάς" σε κάποιον που μόλις προσέλαβε, και μάλιστα μετά από τόσο ντόρο που έχει γίνει. Εξάλλου, πόσους συνεργάτες έχει πια ξαμολήσει; Ούτε 50 άτομα δε θα έφταναν, κι η "πιάτσα" ως γνωστόν έχει άμυνες.
  13. παιδιά, πόσο σίγουροι είστε ότι τα "μάχιμα" ρεπορτάζ είναι αυθεντικά; Φυσικά υπάρχουν απατεώνες σε όλα τα επαγγέλματα, και σίγουρα όλοι έχουμε ακούσει για απατεωνιές με ηλεκτρολόγους, υδραυλικούς, πετρελαιάδες, διαχειριστές κλπ.... αλλά τα ρεπορτάζ του ευαγγελάτου, ξαναρωτώ, είστε σιγουροι ότι είναι αυθεντικά;!
  14. αφου σας χαλάει ρε παιδια, γιατι δεν κάνετε αυτό που κάνω και εγω: ΔΕΝ τη βλέπω! εχουμε αναλώσει 70 σελίδες να συζητάμε για κρέμες, σαπούνια και κυτταρίτιδες, και δεν λέμε το αυτονόητο: Όποιος δεν γουστάρει ή θεωρεί ότι συστηματικά διαστρεβλώνεται η πραγματικότητα, ας γυρίσει κανάλι. Όποιος θέλει να την βλέπει, καλά κάνει. Όποιου προσβάλει την προσωπικότητα ας αλλάξει κανάλι, όποιος είναι θαυμαστής ας κάνει προπαγάνδα στη θεία του να την βλέπει και αυτή. Είχα την "ατυχία" να δω κάποιες εκπομπές λόγω επαγγελματικής υποχρέωσης, και επιπρόσθετα παρακολουθούσα αυτή τη συζήτηση για να ενημερωθώ καλύτερα, αλλά εδώ και μερικές εβδομάδες διαβάζω για κρέμες και πετσέτες. Ο καθένας ας λέει μια φορά την άποψή του, δεν είναι ανάγκη να μας πει 10 φορές το πόσο καλή ή κακή είναι η εκπομπή. Και καλά αυτοί που την γουστάρουν, την υπερασπίζονται. Οι υπόλοιποι που δεν την γουστάρουν γιατί δεν γράφουν μια φορά (για κάθε εκπομπή) την γνώμη τους, να τελειώνουμε;
  15. τι λέτε ρε παιδιά; Ποιος σας είπε ότι δεν μπορείτε να μπαίνετε και στο koutsimaria.gr;
  16. χωρίς να θέλω να δικαιολογήσω την όντως απαραδεκτή πρακτική "ανάπτυξης" δικτύου, απλώς επισημαίνω ότι στην Ελλάδα είμαστε... και γι'αυτό οι άδειες μιλάνε για 144Κb/s (!)... "Έτος ευρυζωνικότητας" κηρύχθηκε κατά τα άλλα...
  17. και η δική μου γνώμη είναι ότι ειναι μια χαρά τηλέφωνο (είμαι εξαιρετικά heavy user). Μοναδικό σημαντικο πρόβλημα για το δικό μου "κύκλο" χρήσης είναι η μη υποστήριξη DHCP στο WiFi (ή τουλάχιστον δεν έχω βρει εγώ πως "παίζει" σωστά). Τα υπόλοιπα προβλήματα είναι για να γεμίζει το forum.
  18. όπως αναφέρει και ο φίλος (πολύ εύστοχα) πιο πριν, είναι ΟΛΕΣ στην ίδια συχνότητα... αυτό που έχει γίνει στο Βόλο (έχω κάνει φαντάρος εκεί), με το δίκτυο 3G της κοσμοτε, είναι τουλάχιστον βλακώδες! και ο λόγος είναι αυτό ακριβώς που αναφέρεις: πολλά overlayed cells που σημαδεύουν την ίδια περιοχή (ο "χρυσός κανόνας" είναι το πολύ 3 cells -ιδιας συχνότητας- overlayed). Γι'αυτο έχετε σημα "καμπάνα", αλλά κλήσεις δεν "βγαινουν" ή δεν "στέκεται" το κινητό στο 3G.
  19. δυστυχως παιδια, στο 3G δεν παιζει ρόλο η "ισχύς του σήματος" μόνο, αλλά και το Ec/No (σήμα προς θόρυβο). Ετσι υπάρχει περίπτωση να έχεις ιδιαιτέρως "δυνατό" σήμα, αλλά το Ec/No να μην είναι καλο, επειδή κάποιος "σχεδιαστής" δικτύου έχει "κοτσάρει" όπου του κάπνισε κάμποσα cell, επειδή είχε χώρο! 9/10 των περιπτώσεων αυτά που αναφέρετε είναι "χαμηλά" σε ύψος 3G cells τα οποία έχουν "απο πάνω" τους ένα 3G cell σε μεγάλο ύψος/κτίριο. Δυστυχώς οι περισσότεροι "σχεδιαστές" στις ελληνικές εταιρίες, planαρουν το 3G σαν το GSM...
  20. εφόσον έχεις καρτα SIM 3G (USIM), δεν χρειάζεται να κάνεις απολύτως τιποτα για να έχεις και HSDPA.
  21. 1)Για το συνδεση με το διακομιστη: πρεπει να ανοιξεις τον Real Player και στις ρυθμίσεις του να επιλέξεις στην προσβαση δικτύου το APN που χρησιμοποιείς για το i-mode (ειναι ενα που εχει ενα "λουκετακι" δίπλα του). 2) Για το ανεπαρκές ευρος ζώνης: Βρισκεσαι σε περιοχή που δεν έχει 3G. Τα ΝΟΚΙΑ, δυστυχως, όταν δεν είσαι σε 3G δεν σου δείχνουν "streams" τα οποία έχουν φτιαχτει για ρυθμούς πάνω από 50Κbps. Άλλα τηλέφωνα στο δείχνουν αλλά σταματάνε για "buffering" πότε ποτε. βρες καλυτερη καλυψη 3G... ή άλλαξε τηλέφωνο!
  22. πρεπει να εχει η SIM σου subscription στο i-mode (APN:i-mode). μπορείς να το κανεις σε καποιο καταστημα φανταζομαι, ίσως και απο το cc.
  23. ναι, εχεις δικιο. αυτο ακριβως ισχυει. Ομως το ενδιαφερον εχουν τα υπολοιπα sites (ειδησεις κλπ), γιατι: αυτα που εχουν παιχνιδια, εχουν μονο για DoJa (οποτε δε σε νοιαζει), ringtones (who cares) αμα εχεις κινητο που παιζει mp3 βαζεις οποιο ηχο θελεις που κατεβαζεις απο το internet και imail (who cares παλι), ακομα και το mycosmos email να εχεις είναι καλυτερο (δεν εχεις περιορισμο στα ΚΒ). Αρα, ουτως ή άλλως τα υπολοιπα sites ειναι που εχουν ενδιαφερον για καποιον με "κανονικο" τηλεφωνο! και αυτα... παιζουν!
  24. δεν ισχυει αυτο που λες παρα μόνο σε πολυ συγκεκριμενα sites που υπαρχουν στο menu. Στα περισσοτερα μπαινεις αερα, ακομα κι οταν δεν εχεις παρα ενα απλο html browser (κινητού ή υπολογιστή). το "ζητούμενο" είναι να υπάρχει traffic, από κει βγάζουν λεφτά.
  25. γιατι να τους βαλει χερι; επειδη θα βρεθει "θυμα", να βαλει i-mode, χωρις να εχει παρει φθηνοτερη συσκευή (λόγω μεγαλύτερης επιδότησης των i-mode); αμα το καλοσκεφτουν, δεν νομιζω να τους πειραζει....
×
×
  • Create New...