Jump to content

Cosmote GPRS/3G/HSDPA: Κάλυψη, υπηρεσίες, χρεώσεις, προβλήματα

alexkotsis
 Κοινοποίηση

Recommended Posts

• Απαντήσεις 4,1χιλ.
  • Δημιουργία
  • Τελευταία απάντηση

Top Posters In This Topic

Δημοφιλείς μέρες

Top Posters In This Topic

says who???? οτι πρεπει να αλλαξω καρτα???

kanena diktuo den to leei auto!!!!

haloooooo 3eroume ti prosferei i usim????

ti parapanw dinei????

Έχει συζητηθεί αρκετές φορές... Ενδεικτικά:

-περισσότερο κατάλογο και μηνύματα

-καταχωρήσεις καταλόγου με 3 αριθμούς και 1 e-mail ανά όνομα

-κρυπτογράφηση επικοινωνίας κινητού-κεραίας για περισσότερη ασφάλεια

-καλύτερη συνεργασία συσκευής-κάρτας-δικτύου

Εγώ είχα αναφέρει ότι σε λίγο καιρό δεν θα είναι απαραίτητη η αλλαγή... Μου το είπαν στο τμήμα εξυπηρέτησης πελατών.

says who???? οτι πρεπει να αλλαξω καρτα???

kanena diktuo den to leei auto!!!!

haloooooo 3eroume ti prosferei i usim????

ti parapanw dinei????

Η cosmote (τουλάχιστον προς το παρόν) απαιτεί τη χρήση κάρτας USIM για να έχεις πρόσβαση σε υπηρεσίες τρίτης γενιάς. Έτσι είναι και έτσι ήταν από τη μέρα που έδωσε 3G. Δεν μπορείς να το αλλάξεις, έχεις απλώς τη δυνατότητα και την επιλογή να φύγεις από την cosmote. Σκέψου ότι η ΤΙΜ τον πρώτο καιρό που έδινε 3G, εκτός από την αλλαγή κάρτας σιμ σε υποχρέωνε να έχεις και ένα πάγιο 25 ευρώ!

http://www.myphone.gr/forum/image.php?type=sigpic&userid=862&dateline=1324629158

Paidia kalimera i cosmote exei 3g gia ta wats up?kamia prosfora yparxei?
Ενοικιαζομενα δωμάτια και διαμερίσματα στην παραλία των Μυλων Αργολιδος δέκα λεπτά απο το Ναύπλιο σε προσιτές τιμές.

Paidia kalimera, i cosmote exei 3g gia ta what's up ? kamia prosfora yparxei?

Bεβαίως και έχει. - Πλέον, οι 3G υπηρεσίες, υποστηρίζονται ΚΑΙ από τους χρήστες καρτοκινητής τηλεφωνίας. (Cosmokarta + What's up).

:!: Κοίταξε στο http://www.cosmote.gr ,μήπως είναι διαθέσιμη, κάποια προσφορά. :cool:

Με έχει σπάσει τα νεύρα αυτό το 3G στην Δράμα. 1 στις 2 κλήσεις που δέχομαι δεν ακούω τον άλλον αλλά τον εαυτό μου (αντίλαλος). :blink:

Με τις εποχές πάει... μια δουλεύει καλά μια χάλια...

Samsung S21 Ultra

• 2 weeks later...

Σήμερα, η cosmote, και μετά από πάρα πολλά τηλέφωνα δικά μου και φίλων μου, έφτιαξε το σήμα 3G στην Άνω Κυψέλη!!

Πλέον, όπου κι αν είσαι, γυρνάει μόνο του σε 3G, και το σήμα είναι πολύ δυνατό!

Στο σπίτι μου, το netmonitor παιζει απο 32%-48%, ενώ κάποια στιγμή σήμερα, μου έδειξε 83%!!

Μέχρι τώρα, έπρεπε να κλειδώσω το κινητό μου σε 3G, πράγμα που όμως του ξελίγωνε την μπαταρία...

Μακάρι να συνεχίζει έτσι η cosmote, και να βγάζει και υπηρεσίες, ώστε να μπορούμε να το χρησιμοποιούμε!! (πχ, vodafoneDj ή TIM Plus NONSTOP)

Η στέρηση είναι παιδί της γνώσης. Δεν στερείσαι κάτι αν δεν γνωρίζεις ότι υπάρχει

Σήμερα, η cosmote, και μετά από πάρα πολλά τηλέφωνα δικά μου και φίλων μου, έφτιαξε το σήμα 3G στην Άνω Κυψέλη!!

Πλέον, όπου κι αν είσαι, γυρνάει μόνο του σε 3G, και το σήμα είναι πολύ δυνατό!

Στο σπίτι μου, το netmonitor παιζει απο 32%-48%, ενώ κάποια στιγμή σήμερα, μου έδειξε 83%!!

Μέχρι τώρα, έπρεπε να κλειδώσω το κινητό μου σε 3G, πράγμα που όμως του ξελίγωνε την μπαταρία...

Μακάρι να συνεχίζει έτσι η cosmote, και να βγάζει και υπηρεσίες, ώστε να μπορούμε να το χρησιμοποιούμε!! (πχ, vodafoneDj ή TIM Plus NONSTOP)

Κώστα, όλο ακούω για αυτό το περίφημο "netmonitor". Είναι μόνο για Nokia ή υπάρχει και για SonyEricsson? Που/πώς το βρίσκει κανείς? :confused:

ΥΓ: συγνώμη για το ψιλό-off topic :rolleyes:

φίλε greatst,

Δε γνωρίζω αν βγαίνει για sonyericsson...

Δε νομίζω βέβαια να βγαίνει, αφού πρόκειται για μια sis εφαρμογη, η οποία απευθύνεται στο symbian S60.

Αν θες να σου το στείλω με mail, στείλε μου με ΡΜ το mail σου και θα στο στείλω το συντομότερο δυνατό...

Η στέρηση είναι παιδί της γνώσης. Δεν στερείσαι κάτι αν δεν γνωρίζεις ότι υπάρχει

φίλε greatst,

Δε γνωρίζω αν βγαίνει για sonyericsson...

Δε νομίζω βέβαια να βγαίνει, αφού πρόκειται για μια sis εφαρμογη, η οποία απευθύνεται στο symbian S60.

Αν θες να σου το στείλω με mail, στείλε μου με ΡΜ το mail σου και θα στο στείλω το συντομότερο δυνατό...

Μπα Κώστα,

αφού πρόκειται για sis εφαρμογή ... δεν παίζει στο δικό μου κινητό (το οποίο ΔΕΝ έχει Symbian λειτουργικό) :( Ευχαριστώ πάντως.

Παρακαλώ...

Πάντως, σαν εφαρμογή, δε λέει και πολλά...

Μόνο το όνομα και τα στοιχεία της κεραίας σου λέει, καθώς και την ποιότητα του σήματος.

Αυτή η εφαρμογή που αξίζει να την έχει κανείς, είναι το NetMonitor της Nokia.

Η εφαρμογή αυτή, δεν μπορεί να μπεί σε όλα τα Nokia, και είναι διαφορετική για κάθε μοντέλο (για πολλά μόλιστα όπως η σειρά Ν, δεν υπάρχει καν)

Το Netmonitor, σου δείχνει πάρα πολλές πληροφορίες σχετικά με ό,τι αφορά το δίκτυο, και σε αφηνει να "πειράζεις" και επιλογές που δε διαθέτει το κινητό, όπως κλείδωμα σε 3G, ή κλείδωμα σε συγκεκρμένο ΒΤS, καθώς και χρησιμοποίηση των "κρυφών" καναλιών που έχει κάθε κεραία, και τα οποία δεν χρησιμοποιούνται από το ευρύ κοινο...

Το καλο ειναι στα καρτοκινητα η υπηρεσια θα λεει εφσον εχει χαμηλες χρεωσεις, τωρα μια παρατηρηση για το σημα, ανακαλψα μια ακομα περιοχη στη Δυτικη Πελοποννησου που εχει φουλ σημα. ΕΠισης προσφατα ειδα οτι η Κοτε εχει παντου σημα 3ης γενιας στην πολη της Κυπαρισσιας από το Ράδιο -Κυπαρισσια 93,6 μέχρι την παραλια, η Κοτε εχει μεσα στη πολη μια κεραια και μια δευτερη στο βουνο πανω απο το Καστρο,συνολο 2. Δηλαδη εχει παντου φουλ σημα..

ΝΤΡΟΠΗ στην Κοτε, ενεργοποιησα ενα whats up αλλα δεν ενεργοποιει η σιμ το δικτυο 3ης γενιας. Μου ειπε το 1313 οτι πρεπει να παρω αλλα καρτα δηλαδη μια USIM, δηλαδη να πληρωσω κι αλλα χρηματα περα απο αυτα που εδωσα. Στο βιβλιαρακι ομως λεει ρητα οτι αν εχεις συμβατη συσκευη θα μπορεις να χρησιμοποιεις υπηρεσιες 3ης γενιας αλλα δεν αναφερει πουθενα την χρηση ειδικης καρτας. Επομενως θεωρω οτι ειναι κοροιδια...

Είπαν ότι σύντομα θα αλλάξει μπορείς να περιμένεις. Κι εγώ πάντως πήγα και έσκασα 17.50 έουρος για την κάρτα και έμαθα ότι την αλλάζουν στην COSMOTE μόλις με 14... Άσε μια εταιρία κ*χανείο είναι εκεί μέσα...

ΝΤΡΟΠΗ στην Κοτε, ενεργοποιησα ενα whats up αλλα δεν ενεργοποιει η σιμ το δικτυο 3ης γενιας. Μου ειπε το 1313 οτι πρεπει να παρω αλλα καρτα δηλαδη μια USIM, δηλαδη να πληρωσω κι αλλα χρηματα περα απο αυτα που εδωσα. Στο βιβλιαρακι ομως λεει ρητα οτι αν εχεις συμβατη συσκευη θα μπορεις να χρησιμοποιεις υπηρεσιες 3ης γενιας αλλα δεν αναφερει πουθενα την χρηση ειδικης καρτας. Επομενως θεωρω οτι ειναι κοροιδια...

Από την ημερομηνία εγγραφής σου και τα posts που έχεις κάνει δείχνει οτι είσαι καιρό εδώ μέσα και γνωρίζεις αρκετά.

Δεν είχες διαβάσει οτι για να έχεις υπηρεσίες τρίτης γενιάς πρέπει να έχεις USim?

Εγώ τον Αυγουστο που πήρα το Ν73 και παρόλο που δεν χρησιμοποιώ 3G πήγα και άλλαξα την κάρτα σε USim.

Συμφωνω αρχικα με τα λεγομενα του chris 2005, ο φιλος Μπιλυ 541 εχει δικιο εξισου αλλα φιλε μου δεν ειχα καθολου καρτοκινητο της Κοτε και ειπα να δοκιμασω, διαβασα το φορουμ και πιστευα οτι τα καινουργια πακετα whats up θα εχουν μεσα τετοια καρτα. Εχω 2 κινητα, Μ600 και Νοκια 6233 και τωρα στη περιοχη μου μονο η Κοτε εχει 3G.

Το ειχα αναφερει και εγω παλια για το 3G στην καρτοκινητη!Αγοραζεις μια καρτα SIΜ 19eurο και σου ζητανε και 14eurο για αντικατασταση σε USΙΜ.Συννλο 33eurο για μια νεα 3G καρτοκινητη συνδεση.

Εγώ έχω What's up και τον Αύγουστο που πήρα το κινητό άλλαξα την κάρτα σε USIM με 14 ευρώ.

Την παλιά την είχα 6 χρόνια.Όχι οτι δεν δούλευε αλλά ήταν καιρός να την αλλάξω.

Υποτιθεται οτι τα καινουργια πακετα εχουν ενσωματωμενη την καρτα αλλα μαλλον δεν το προτιμουν γιατι τσιγκουνευονται και για να τα οικονομησουν απο αφελεις καταναλωτες...

Υποτιθεται οτι τα καινουργια πακετα εχουν ενσωματωμενη την καρτα αλλα μαλλον δεν το προτιμουν γιατι τσιγκουνευονται και για να τα οικονομησουν απο αφελεις καταναλωτες...

Δεν ξέρω.Τι να σου πώ.Σε αυτό το θέμα ίσως έχεις δίκιο.

Exω απο χθες εταιρικο τηλ. και θα ηθελα να μαθω πως θα καταλαβω αν ειναι 3g η καρτα sim. Επισης τι χρειαζεται να κανω για να εχω Wireless Internet στο προγραμμα χωρις παγιο και που θα βρω τις ρυθμισεις.

Ευχαριστω

ΕΙΤΕ ΧΙΟΝΙΖΕΙ ΕΙΤΕ ΒΡΕΧΕΙ ΜΕΝΕΙ ΛΕΥΚΟ ΤΟ ΓΙΑΣΕΜΙ...

Μου έκανε τρομερή εντύπωση οτι η Κοσμοτε είχε κάλυψη 3G στα Καλάβρυτα αλλά και στην διαδρομή του τρένου από Καλάβρυτα προς Δομοκό (ο οδοντοτός που λέμε) και η διαδρομή είναι ανάμεσα σε γκρεμίλες με καμιά επαφή με τον "ορίζοντα"...

Βλέπεις πράγματα και αναρωτιέσαι "Γιατί;"

Αλλά εγώ ονειρεύομαι πράγματα που δεν υπήρξαν ποτέ και λέω "Γιατί όχι;"