AnestisX Δημ. January 7, 2013 Κοινοποίηση Δημ. January 7, 2013 σχετικα με την καμερα,το ζουμ;βαλανε η οχι τελικα(οι φημες ελεγαν θα εχει ζουμ,αλλα πες μας εσυ που το ειδες κιολας),επισης αμα μπορουσες να γινεις λιγο πιο λεπτομερης στη διαφορα και στο τι αλλαγες παρατηρησες θα μας βοηθουσες περισσοτερο.ευχαριστω εκ των προτερων. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Chris8056 Δημ. January 8, 2013 Κοινοποίηση Δημ. January 8, 2013 Μολις εκανα την αναβαθμιση. Το κινητο απλα τα σπαει. Πλεον ειναι οτι καλυτερο υπαρχει στα λεφτα του. Ram που μπορει να χρησιμοποιηθει -625mb, camera zoom 4x, zoom και στα video και αλλες πολλες ρυθμισεις που μεχρι τωρα ειχε μονο το galaxy s3. Ολα εγινα πολυ ευκολα και κατευθειαν ειχε ελληνικο μενου. Προφανως κραταει τις προηγουμενες ρυθμισεις. Δεν χρειαζεται να περιμενετε να ερθει στην Ελλαδα. Δεν θα εχει καμια διαφορα. Απλα εγκαταστειστε το. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
modechristo Δημ. January 8, 2013 Κοινοποίηση Δημ. January 8, 2013 Μολις εκανα την αναβαθμιση. Το κινητο απλα τα σπαει. Πλεον ειναι οτι καλυτερο υπαρχει στα λεφτα του. Ram που μπορει να χρησιμοποιηθει -625mb, camera zoom 4x, zoom και στα video και αλλες πολλες ρυθμισεις που μεχρι τωρα ειχε μονο το galaxy s3. Ολα εγινα πολυ ευκολα και κατευθειαν ειχε ελληνικο μενου. Προφανως κραταει τις προηγουμενες ρυθμισεις. Δεν χρειαζεται να περιμενετε να ερθει στην Ελλαδα. Δεν θα εχει καμια διαφορα. Απλα εγκαταστειστε το. τετοια λεγε μου..... :) να ρωτησω η αναβαθμιση εκτως απο το kies μπορει να γινει και με OTA? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
mr_47 Δημ. January 8, 2013 Κοινοποίηση Δημ. January 8, 2013 καλα θα το αφησω και εγω προς το παρον τοτε και βλεπουμε:p για τον ηχο ετσι πρεπει να ειναι δεν νομιζω να αλλαζει τελικα... εχεις βαλει καρτα μνημης?και αν ναι υπαρχει τροπος να βαλεις εφαρμογες στην καρτα μνημης?γιατι σκεφτομαι να παρω μια... επισης βγαινει και μια ειδοποιηση για samsung account στο κινητο.πρεπει να κανω η μπορω να το αφησω? Ναι, έχω βάλει μία sandisc, 8gb class 10. Αυτό που έχω καταλάβει είναι ότι ένα μέρος της εφαρμογής πηγαίνει στη μνήμη συστήματος ( περίπου 1,6gb ) και ένα μέρος στην μνήμη usb ( τα πιο πάνω περίπου 4gb ). Αν πάρεις κάποια κάρτα sd νομίζω μερικές εφαρμογές επιτρέπουν ( ? ) τη μετακίνησή τους σε αυτή, αλλά ένας συμφορουμίτης μου είχε πει πως μόνο με root και κάποια ανάλογη εφαρμογή μπορούν να μετακινηθούν στην κάρτα μνήμης. :confused: P.S.: Όποιος γνωρίζει καλύτερα, διορθώνει ελεύθερα. :) Παράθεση Huawei Nova 5T Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
christos43 Δημ. January 8, 2013 Κοινοποίηση Δημ. January 8, 2013 Πολυ ευχαριστα νεα,ειδικα για το ζουμ που ελειπε πραγματικα. Να ρωτησω, η αναβαθμιση πρεπει να γινει με τη μπαταρια στο φουλ? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Administrators athanaso77 Δημ. January 8, 2013 Administrators Κοινοποίηση Δημ. January 8, 2013 Να ρωτησω, η αναβαθμιση πρεπει να γινει με τη μπαταρια στο φουλ? Για λόγους ασφαλείας συνίσταται να είναι πάνω από 50%. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
manos11 Δημ. January 8, 2013 Κοινοποίηση Δημ. January 8, 2013 Μολις εκανα την αναβαθμιση. Το κινητο απλα τα σπαει. Πλεον ειναι οτι καλυτερο υπαρχει στα λεφτα του. Ram που μπορει να χρησιμοποιηθει -625mb, camera zoom 4x, zoom και στα video και αλλες πολλες ρυθμισεις που μεχρι τωρα ειχε μονο το galaxy s3. Ολα εγινα πολυ ευκολα και κατευθειαν ειχε ελληνικο μενου. Προφανως κραταει τις προηγουμενες ρυθμισεις. Δεν χρειαζεται να περιμενετε να ερθει στην Ελλαδα. Δεν θα εχει καμια διαφορα. Απλα εγκαταστειστε το. με ποιο τροπο εκανες την αναβαθμιση,μπορεις να δωσεις ενα συντομο οδηγο,προσπαθησα με odin και δεν τα καταφερα, ευχαριστω Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
stapd_21 Δημ. January 8, 2013 Κοινοποίηση Δημ. January 8, 2013 Μολις εκανα την αναβαθμιση. Το κινητο απλα τα σπαει. Πλεον ειναι οτι καλυτερο υπαρχει στα λεφτα του. Ram που μπορει να χρησιμοποιηθει -625mb, camera zoom 4x, zoom και στα video και αλλες πολλες ρυθμισεις που μεχρι τωρα ειχε μονο το galaxy s3. Ολα εγινα πολυ ευκολα και κατευθειαν ειχε ελληνικο μενου. Προφανως κραταει τις προηγουμενες ρυθμισεις. Δεν χρειαζεται να περιμενετε να ερθει στην Ελλαδα. Δεν θα εχει καμια διαφορα. Απλα εγκαταστειστε το. Καλημέρα.Ξέρω ότι ρωτάνε και άλλοι αλλά πως έκανες την αναβάθμιση;Στο Kies δε μου βγάζει κάτι.Εμφανίζει ότι έχω τη τρέχουσα έκδοση λογισμικού.Αν μπορείς :help: Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Chris8056 Δημ. January 8, 2013 Κοινοποίηση Δημ. January 8, 2013 καλημερα. Επειδη εχει γινει χαμος παραθετω τον παρακατω οδηγο εγκαταστασης κατεβαζουμε την official 4.1.2 απo εδω: http://samsung-updates.com/device/?id=GT-I9070 μετα κατεβαζουμε το odin 1.85 απο εδω: http://www.google.com/url?sa=t&rct=j&q=&esrc=s&source=web&cd=1&ved=0CB8QFjAA&url=http%3A%2F%2Fforum.xda-developers.com%2Fattachment.php%3Fattachmentid%3D581913%26d%3D1304094576&ei=H9zSTvn5Lsio2wXasci3Dw&usg=AFQjCNF7sF0f2yJp0IxHp1ISlP2fzGKhtw&sig2=O3tJ2TzbhJddk98d09wqHw. Και μετα ακολουθουμε τις οδηγιες που λεει εδω: http://www.teamandroid.com/2012/06/26/update-samsung-galaxy-s-advance-i9070-to-android-2-3-6-xxle2-gingerbread-firmware/ Αφορα την προηγουμενη αναβαθμιση της 2.3.6 απλα η μονη διαφορα ειναι οτι βαζετε το αρχειο της 4.1.2 οπου ζητηθει. Εγω το εκανα με απολυτη επιτυχια. Για να προλαβω καποιες ερωτησεις: se download mode μπαινουμε κρατωντας το volume down και το κεντρικο κουμπι και μετα το κουμπι power on/off. επισης να εχετε ενεργοπιησει το usb debugging απο εφαρμογες-αναπτυξη-ενεργοποιηση usb debugging και τελος βεβαιωθειτε οτι το pc εχει αναγνωρισει πληρως το κινητο σας και οτι η μπαταρια σας ειναι απο 70% και πανω. Θυμηθειτε οτι η διαδικασια τελειωνει οταν το τηλεφωνο ξαναανοιξει παλι κανονικα. Μετα μπορουμε να το αποσυνδεσουμε αλλιως θα εχουμε δυσαρεστα αποτελεσματα. Ελπιζω να βοηθησα :O Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
stapd_21 Δημ. January 8, 2013 Κοινοποίηση Δημ. January 8, 2013 καλημερα. Επειδη εχει γινει χαμος παραθετω τον παρακατω οδηγο εγκαταστασης κατεβαζουμε την official 4.1.2 απo εδω: http://samsung-updates.com/device/?id=GT-I9070 μετα κατεβαζουμε το odin 1.85 απο εδω: http://www.google.com/url?sa=t&rct=j&q=&esrc=s&source=web&cd=1&ved=0CB8QFjAA&url=http%3A%2F%2Fforum.xda-developers.com%2Fattachment.php%3Fattachmentid%3D581913%26d%3D1304094576&ei=H9zSTvn5Lsio2wXasci3Dw&usg=AFQjCNF7sF0f2yJp0IxHp1ISlP2fzGKhtw&sig2=O3tJ2TzbhJddk98d09wqHw. Και μετα ακολουθουμε τις οδηγιες που λεει εδω: http://www.teamandroid.com/2012/06/26/update-samsung-galaxy-s-advance-i9070-to-android-2-3-6-xxle2-gingerbread-firmware/ Αφορα την προηγουμενη αναβαθμιση της 2.3.6 απλα η μονη διαφορα ειναι οτι βαζετε το αρχειο της 4.1.2 οπου ζητηθει. Εγω το εκανα με απολυτη επιτυχια. Για να προλαβω καποιες ερωτησεις: se download mode μπαινουμε κρατωντας το volume down και το κεντρικο κουμπι και μετα το κουμπι power on/off. επισης να εχετε ενεργοπιησει το usb debugging απο εφαρμογες-αναπτυξη-ενεργοποιηση usb debugging και τελος βεβαιωθειτε οτι το pc εχει αναγνωρισει πληρως το κινητο σας και οτι η μπαταρια σας ειναι απο 70% και πανω. Θυμηθειτε οτι η διαδικασια τελειωνει οταν το τηλεφωνο ξαναανοιξει παλι κανονικα. Μετα μπορουμε να το αποσυνδεσουμε αλλιως θα εχουμε δυσαρεστα αποτελεσματα. Ελπιζω να βοηθησα :O Ευχαριστώ!Δύο απορίες (μάλλον χαζές αλλά...) 1.Χρειάζεται να έχουμε κάνει root; 2.Χάνουμε την εγγύηση με τον τρόπο που αναφέρεις; Ευχαριστώ εκ των προτέρων! Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Chris8056 Δημ. January 8, 2013 Κοινοποίηση Δημ. January 8, 2013 οχι δεν χρειαζεται root. Δεν χανεις την εγγυηση γιατι ειναι official αναβαθμιση :) Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
rosanera Δημ. January 8, 2013 Κοινοποίηση Δημ. January 8, 2013 καλημερα. Επειδη εχει γινει χαμος παραθετω τον παρακατω οδηγο εγκαταστασης κατεβαζουμε την official 4.1.2 απo εδω: http://samsung-updates.com/device/?id=GT-I9070 μετα κατεβαζουμε το odin 1.85 απο εδω: http://www.google.com/url?sa=t&rct=j&q=&esrc=s&source=web&cd=1&ved=0CB8QFjAA&url=http%3A%2F%2Fforum.xda-developers.com%2Fattachment.php%3Fattachmentid%3D581913%26d%3D1304094576&ei=H9zSTvn5Lsio2wXasci3Dw&usg=AFQjCNF7sF0f2yJp0IxHp1ISlP2fzGKhtw&sig2=O3tJ2TzbhJddk98d09wqHw. Και μετα ακολουθουμε τις οδηγιες που λεει εδω: http://www.teamandroid.com/2012/06/26/update-samsung-galaxy-s-advance-i9070-to-android-2-3-6-xxle2-gingerbread-firmware/ Αφορα την προηγουμενη αναβαθμιση της 2.3.6 απλα η μονη διαφορα ειναι οτι βαζετε το αρχειο της 4.1.2 οπου ζητηθει. Εγω το εκανα με απολυτη επιτυχια. Για να προλαβω καποιες ερωτησεις: se download mode μπαινουμε κρατωντας το volume down και το κεντρικο κουμπι και μετα το κουμπι power on/off. επισης να εχετε ενεργοπιησει το usb debugging απο εφαρμογες-αναπτυξη-ενεργοποιηση usb debugging και τελος βεβαιωθειτε οτι το pc εχει αναγνωρισει πληρως το κινητο σας και οτι η μπαταρια σας ειναι απο 70% και πανω. Θυμηθειτε οτι η διαδικασια τελειωνει οταν το τηλεφωνο ξαναανοιξει παλι κανονικα. Μετα μπορουμε να το αποσυνδεσουμε αλλιως θα εχουμε δυσαρεστα αποτελεσματα. Ελπιζω να βοηθησα :O Να σε ευχαριστήσω για την προσπάθεια να μας βοηθησεις, αν σε μένα τον άσχετο... Να ρωτήσω αν θα μπορεσουμε να κανουμε την αναβάθμιση με κάποιον πιο εύκολο τρόπο, με το kies πχ ή θα πρεπει να το παλεψω με την διαδικασία που αναφέρεις; Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Chris8056 Δημ. January 8, 2013 Κοινοποίηση Δημ. January 8, 2013 Να εισαι καλα. Με το kies θα μπορεσεις οταν η samsung βγαλει την αναβαθμιση για Ελλαδα. Δεν ειναι δυσκολο να το κανεις. Κι εγω αρχαριος ειμαι. Απλα ακολουθησε τα βηματα ενα ενα και θα εχεις αριστα αποτελεσματα... Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
rosanera Δημ. January 8, 2013 Κοινοποίηση Δημ. January 8, 2013 Να εισαι καλα. Με το kies θα μπορεσεις οταν η samsung βγαλει την αναβαθμιση για Ελλαδα. Δεν ειναι δυσκολο να το κανεις. Κι εγω αρχαριος ειμαι. Απλα ακολουθησε τα βηματα ενα ενα και θα εχεις αριστα αποτελεσματα... Εγινε... Να είσαι καλά και πάλι ευχαριστώ... Θα το τολμήσω και ελπίζω να μην κάνω καμιά ζημιά..:worry: Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
gaster Δημ. January 8, 2013 Κοινοποίηση Δημ. January 8, 2013 τετοια λεγε μου..... :) να ρωτησω η αναβαθμιση εκτως απο το kies μπορει να γινει και με OTA? Δεν μπορεί να γίνει μέσω Kies ή OTA πρός το παρόν γιατί το CSC είναι Ρώσικο στην αναβάθμηση που κυκλοφορεί ήδη.Αν εσύ έχεις Ελληνικό CSC και βγεί η Ελληνική 4.1.2 τότε ναι θα στο εμφανίσει.Αλλά δεν υπάρχει λόγος να περιμένεις.Όρμα με το Odin.Ακριβώς όπως θα ήταν η Ελληνική έτσι είναι και η Ρώσικη και η κάθε άλλης χώρας.Έχει Ελληνικά σε όλα κανονικά Παράθεση OnePlus 6 Midnight Black 128 SC & 8GB RAM OnePlus 3T Gunmetal Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
stapd_21 Δημ. January 8, 2013 Κοινοποίηση Δημ. January 8, 2013 Δεν μπορεί να γίνει μέσω Kies ή OTA πρός το παρόν γιατί το CSC είναι Ρώσικο στην αναβάθμηση που κυκλοφορεί ήδη.Αν εσύ έχεις Ελληνικό CSC και βγεί η Ελληνική 4.1.2 τότε ναι θα στο εμφανίσει.Αλλά δεν υπάρχει λόγος να περιμένεις.Όρμα με το Odin.Ακριβώς όπως θα ήταν η Ελληνική έτσι είναι και η Ρώσικη και η κάθε άλλης χώρας.Έχει Ελληνικά σε όλα κανονικά Και ο Θεός βοηθός για εμένα που είμαι άσχετος!Αλλά αφού δε χάνω την εγγύηση, λέω να το τολμήσω! Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
modechristo Δημ. January 8, 2013 Κοινοποίηση Δημ. January 8, 2013 Δεν μπορεί να γίνει μέσω Kies ή OTA πρός το παρόν γιατί το CSC είναι Ρώσικο στην αναβάθμηση που κυκλοφορεί ήδη.Αν εσύ έχεις Ελληνικό CSC και βγεί η Ελληνική 4.1.2 τότε ναι θα στο εμφανίσει.Αλλά δεν υπάρχει λόγος να περιμένεις.Όρμα με το Odin.Ακριβώς όπως θα ήταν η Ελληνική έτσι είναι και η Ρώσικη και η κάθε άλλης χώρας.Έχει Ελληνικά σε όλα κανονικά γενικα ρωταω αν γινεται και με ΟΤΑ εκτως απο kies!! ετσι κι αλλιως δεν βιαζομαι να το αναβαθμισω οποτε θα περιμενω οταν ερθει και εδω..... :D ευχαριστω παντως! Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
anetos82 Δημ. January 8, 2013 Κοινοποίηση Δημ. January 8, 2013 Τι είναι το ΟΤΑ? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
modechristo Δημ. January 8, 2013 Κοινοποίηση Δημ. January 8, 2013 Τι είναι το ΟΤΑ? over the air ασυρματα πχ με wifi :) Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
volanis1980 Δημ. January 8, 2013 Κοινοποίηση Δημ. January 8, 2013 Παιδιά κι εγώ το τόλμησα και πλέον είμαι ένας πανευτυχής κάτοχος S Advance με Jelly Bean. Απλούστατη η διαδικασία και απροβλημάτιστο το update. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
gbotsas Δημ. January 8, 2013 Κοινοποίηση Δημ. January 8, 2013 Παιδιά κι εγώ το τόλμησα και πλέον είμαι ένας πανευτυχής κάτοχος S Advance με Jelly Bean. Απλούστατη η διαδικασία και απροβλημάτιστο το update. για πες εντυπωσεις lagari? ειναι πιο γρηγορο? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
modechristo Δημ. January 8, 2013 Κοινοποίηση Δημ. January 8, 2013 παιδια πειτε μας γενικα εντυπωσεις απο την jelly bean , δηλαδη πως το νιωθετε μετα την αλλαγη και σε βαθος χρονου πειτε μας και αν αλλαξε τιποτα στο θεμα αυτονομιας της συσκευης! :happy: Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
mr_47 Δημ. January 8, 2013 Κοινοποίηση Δημ. January 8, 2013 Και μια απορία και από 'μένα. Αν δεν κάνω το update που κυκλοφορεί εδώ και περίπου 1 μήνα, θα μπορέσω να αναβαθμίσω σε Jelly Bean ή είναι προϋπόθεση το μικρότερο update; :confused: Κανείς; :worry: Παράθεση Huawei Nova 5T Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
volanis1980 Δημ. January 8, 2013 Κοινοποίηση Δημ. January 8, 2013 Πρώτες εντυπώσεις θετικές. Ταχύτερο άνοιγμα των εφαρμογών (τουλάχιστον αυτή την εντύπωση δίνει), σίγουρα καλύτερο scrolling στις σελίδες. Πλήθος επιλογών παραμετροποίησης, δεν τις έχω ψάξει ακόμα όλες! Απλούστερη η χρήση και η διάταξη των widgets. Ομορφότερα εφέ κίνησης. Γενικώς η 4.1 δεν έχει διάθεση να σε μπερδέψει. Σου δίνει τις βασικές επιλογές φάτσα φόρα, μειώνοντας το χρόνο που χρειάζεσαι για να επιλέξεις κάτι. Για διάρκεια μπαταρίας είναι νωρίς να μιλήσω. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
djnick Δημ. January 8, 2013 Κοινοποίηση Δημ. January 8, 2013 Κανείς; :worry: επανερχομαι και εγω μιας και εχουμε την ιδια απορια:p τελικα να την κανουμε την αναβαθμιση που μας εχει ερθει και μετα σε jelly bean? εγω μαλλον θα περιμενω την επισημη ελληνικη μην κανω και καμια βλακεια στο κινητο... παιδια εχω δυο ερωτησεις ακομα μιας και δεν ξερω ακομα και πολλα απο android... γιατι παρολο που εχω κλειστες καποιες εφαρμογες (πχ κατεβασα facebook και facebook messenger) αυτες βλεπω να τρωνε ραμ?δεν γινεται να τις σταματησω? αξιζουν οι δυο εφαρμογες του facebook η να τις βγαλω? τα update που ερχονται για τις εφαρμογες τις αυξανουν τοσο πολυ σε μεγεθος?ενα update στο youtube εκανα και κατεβασε ποσα πραγματα... Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts