gaiosgf Δημ. December 10, 2013 Κοινοποίηση Δημ. December 10, 2013 μπορει καποιος να μου δωσει το preinit του; βρισκεται στον φακελο sbin https://www.dropbox.com/s/k76aq8y6u2965ru/preinit Παράθεση K 700 - K 800 - N 95 - N 96 - N 900 - Zte blade(κουτρα) - N 9 - SE XPERIA tipo (για τον κανακαρη μου) - JOLLA - MEIZU M2 MINI - REDMI NOTE 2 - REDMI NOTE 3 PRO (KENZO) Send from my REDMI NOTE 3 PRO (KENZO) Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
anapospastos Δημ. December 10, 2013 Κοινοποίηση Δημ. December 10, 2013 anapospastos κατα την κληση εσενα σου δουλευει κανονικα; εμενα μαυριζει η οθονη. και οταν το καλω δεν αναβει πρεπει να πατησω το power button.. Επειδή δεν δουλεύει ο proximity sensor. Πρέπει να τον ενεργοποιείς (μετά από κάθε boot) εκτελώντας ως root echo 1 > /sys/devices/platform/i2c_omap.2/i2c-2/2-0039/prox_enableΜερικά screenshots για τον thePRODIGY αλλά και γι αυτούς που ακόμη διστάζουν να το εγκαταστήσουν:rolleyes: https://dl.dropboxusercontent.com/u/12073980/20131210_104644.jpg https://dl.dropboxusercontent.com/u/12073980/20131210_104809.jpg https://dl.dropboxusercontent.com/u/12073980/20131210_104827.jpg https://dl.dropboxusercontent.com/u/12073980/20131210_104852.jpg Εδώ για την updated σημερινή image. Παράθεση My name was Maemo, then it became Meego and now I'm getting a third one. I am Sailfish. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
okourkoulos Δημ. December 10, 2013 Κοινοποίηση Δημ. December 10, 2013 Πάρα πολύ καλά! Θα περιμένω, όμως. Πόσο δύσκολο ήταν? Παίζει Tutorial στο ΤΜΟ? Αυτό είναι ΝΕΜΟ, σωστά? Δεν το έχω παρακολουθήσεις αρκετά, σορρυ. Παράθεση make love not work Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
thePRODIGY Δημ. December 10, 2013 Κοινοποίηση Δημ. December 10, 2013 Πάρα πολύ καλά! Θα περιμένω, όμως. Πόσο δύσκολο ήταν? Παίζει Tutorial στο ΤΜΟ? Αυτό είναι ΝΕΜΟ, σωστά? Δεν το έχω παρακολουθήσεις αρκετά, σορρυ. Όχι, αυτό είναι το Sailfish OS το οποίο είναι βασισμένο στο Nemo OS. Tutorial παίζει στο ΤΜΟ. Εδώ. anapospastos, σε ευχαριστούμε! όποτε θελήσεις, κάνε ένα mini review της συμβίωσής σου με το Sailfish : ) Παράθεση Itchy. Tasty. - YouTube ^Το gaming κανάλι μου 🙂 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
anapospastos Δημ. December 10, 2013 Κοινοποίηση Δημ. December 10, 2013 (edited) Πάρα πολύ καλά! Θα περιμένω, όμως. Πόσο δύσκολο ήταν? Παίζει Tutorial στο ΤΜΟ? Αυτό είναι ΝΕΜΟ, σωστά? Δεν το έχω παρακολουθήσεις αρκετά, σορρυ. Είναι mer core με το ui του sailfish. Η όλη υπόθεση είναι να στηθεί το ubiboot. Μετά απλά αντικαθιστάς το nemo. Υπάρχει αναλυτικός οδηγός εδώ. edit: Με πρόλαβε ο από πάνω:p. Θα δω για το review. Γνώμη μου πάντως είναι όποιος δεν έχει το Ν9 για πρώτη συσκευή να το δοκιμάσει. Edited December 10, 2013 by anapospastos Παράθεση My name was Maemo, then it became Meego and now I'm getting a third one. I am Sailfish. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Dark_ds Δημ. December 10, 2013 Κοινοποίηση Δημ. December 10, 2013 (edited) https://www.dropbox.com/s/k76aq8y6u2965ru/preinit ευχαριστω! αλλα μπορεις να το ξανανεβασεις; δεν υπαρχει το αρχειο λεει! Επειδή δεν δουλεύει ο proximity sensor. Πρέπει να τον ενεργοποιείς (μετά από κάθε boot) εκτελώντας ως root echo 1 > /sys/devices/platform/i2c_omap.2/i2c-2/2-0039/prox_enableΜερικά screenshots για τον α και καθε φορα κιολας :p δοκιμασες την updated? σημαντικες διαφορες; gaiosgf ενταξει το βρηκα απο αλλου! ευχαριστω παντως! ετοιμος και ο οδηγος! :) http://www.myphone.gr/forum/showthread.php?p=5066243#post5066243 --- Από Ομάδα Διαχείρισης --- Θα σε παρακαλούσα να αποφεύγεις τα συνεχόμενα μηνύματα.Χρησιμοποίησε τη Τροποποίηση Μηνύματος όταν θέλεις να προσθέσεις κάτι στο μήνυμα σου ή τη Πολλαπλή Παράθεση όταν θέλεις να απαντήσεις ταυτόχρονα σε περισσότερα του ενός μηνυμάτων. Edited December 10, 2013 by impreza_sti Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
nikos523 Δημ. December 10, 2013 Κοινοποίηση Δημ. December 10, 2013 Άνοιξε λίγο 40 εφαρμογές και βγαλε ss να δουμε πως φαίνεται στα tiles :D Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
anapospastos Δημ. December 10, 2013 Κοινοποίηση Δημ. December 10, 2013 βίντεο: Sailfish OS (1.0.1.10) Running on Nokia N9 @nikos523 λες ε;:D Παράθεση My name was Maemo, then it became Meego and now I'm getting a third one. I am Sailfish. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
anapospastos Δημ. December 13, 2013 Κοινοποίηση Δημ. December 13, 2013 Ακολουθώντας τις οδηγίες αυτού του post μπορούμε να κατεβάσουμε εφαρμογές από το store. Το πρόβλημα είναι ότι επειδή έχουμε το ui γυρισμένο κατά 180 μοίρες όπως γράφουν, γι αυτό και τα swypes είναι ανάποδα, μερικές εφαρμογές τρέχουν ανάποδα κι άλλες όπως πχ το maps έχουν το touchscreen ανάποδα. Παράθεση My name was Maemo, then it became Meego and now I'm getting a third one. I am Sailfish. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
thePRODIGY Δημ. December 13, 2013 Κοινοποίηση Δημ. December 13, 2013 βίντεο: Sailfish OS (1.0.1.10) Running on Nokia N9 @nikos523 λες ε;:D Αμαν...αρχίζω και πορώνομαι! *Παιδιά, για να το βάλω θέλω Ubuntu PC? Παράθεση Itchy. Tasty. - YouTube ^Το gaming κανάλι μου 🙂 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Dark_ds Δημ. December 14, 2013 Κοινοποίηση Δημ. December 14, 2013 Αμαν...αρχίζω και πορώνομαι! *Παιδιά, για να το βάλω θέλω Ubuntu PC? καλα μην πορωνεσαι και τοσο ( :p ) εχει ακομα μελλον! εδω λεει να κανεις κανονικα μεχρι το βημα 5 και μετα να πας στο βημα W (απο windows) αν και δεν πολυ καταλαβαινω πως θα βρεις μετα το sailfish απο τη στιγμη που σταματας στην εγκατασταση του ubiboot εκτος και αν ο moslo εχει και bootloader μεσα.. βαλε linux να τελειωνεις :p Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
montoya_42 Δημ. December 14, 2013 Κοινοποίηση Δημ. December 14, 2013 καλα μην πορωνεσαι και τοσο ( :p ) εχει ακομα μελλον! εδω λεει να κανεις κανονικα μεχρι το βημα 5 και μετα να πας στο βημα W (απο windows) αν και δεν πολυ καταλαβαινω πως θα βρεις μετα το sailfish απο τη στιγμη που σταματας στην εγκατασταση του ubiboot εκτος και αν ο moslo εχει και bootloader μεσα.. βαλε linux να τελειωνεις :p Ακόμα δεν κατάλαβα. Να αρχίσω να ψάχνω για 64αρι μαύρο ή όχι??? Παράθεση SEX is like NOKIA (connecting people) http://i.imgur.com/zWrMLZe.jpg Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
TrObAs Δημ. December 14, 2013 Κοινοποίηση Δημ. December 14, 2013 Καλημέρα, ρε παιδια φτανω στο σημείο που πρέπει να γίνουν τα partition απο το moslo αλλά μου λεει partition success και μολις παω στο επόμενο σταδιο μου εμφάνίζει μόνο ενα partition τι κάνω λάθος ?? Παράθεση 3ipnas mesa mou to zwo!!! Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Dark_ds Δημ. December 14, 2013 Κοινοποίηση Δημ. December 14, 2013 (edited) Ακόμα δεν κατάλαβα. Να αρχίσω να ψάχνω για 64αρι μαύρο ή όχι??? εχει ακομα δρομο το sailfish για να δουλευει τελεια.. αλλα πιστευω οτι σε λιγο καιρο θα εχει στρωσει. ελπιζω δηλαδη τωρα ξαφνικα να μην το παρατησουν και μεινουμε με την ιδεα.. Καλημέρα, ρε παιδια φτανω στο σημείο που πρέπει να γίνουν τα partition απο το moslo αλλά μου λεει partition success και μολις παω στο επόμενο σταδιο μου εμφάνίζει μόνο ενα partition τι κάνω λάθος ?? μονο ενα partition? ποιο ? αν ειναι το alt_os κανε extract το sailfish μπορει και να δουλεψει... αν δεν θα πρεπει να δωσεις αυτη την εντολη στον flasher ( flasher -f -F main.bin --erase-user-data=secure -F emmc.bin --erase-mmc=secure ) και μετα ολα παλι απο την αρχη Edited December 14, 2013 by Dark_ds Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
TrObAs Δημ. December 14, 2013 Κοινοποίηση Δημ. December 14, 2013 Τελικά βρήκα γιατί δεν εμφανίζονται τα partition . Τα linux τα βλέπουν , τα windows από την αλλη οχι . Αρα γι αυτό το κομμάτι πρέπει να βάλεις μια διανομή linux . Επιτέλους είμαι στο τελευταίο στάδιο και κοντεύω να τελειώσω ......... για να δουμε Παράθεση 3ipnas mesa mou to zwo!!! Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
TrObAs Δημ. December 14, 2013 Κοινοποίηση Δημ. December 14, 2013 Τελικά βρήκα γιατί δεν εμφανίζονται τα partition . Τα linux τα βλέπουν , τα windows από την αλλη οχι . Αρα γι αυτό το κομμάτι πρέπει να βάλεις μια διανομή linux . Επιτέλους είμαι στο τελευταίο στάδιο και κοντεύω να τελειώσω ......... για να δουμε τελικα δεν μπορω να μεταφέρω το image του sailfish με την εντολή που λέει ο οδηγος μου βγάζει σφάλμα στα ubuntu. Στα windows μου βγάζει παλι μόνο ένα partition το n9 και διάφορά αλλά τα οποία δεν τα δείχνει στον υπολογιστή μου Παράθεση 3ipnas mesa mou to zwo!!! Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Dark_ds Δημ. December 14, 2013 Κοινοποίηση Δημ. December 14, 2013 τελικα δεν μπορω να μεταφέρω το image του sailfish με την εντολή που λέει ο οδηγος μου βγάζει σφάλμα στα ubuntu. Στα windows μου βγάζει παλι μόνο ένα partition το n9 και διάφορά αλλά τα οποία δεν τα δείχνει στον υπολογιστή μου τι σφαλμα σου βγαζει; Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
thePRODIGY Δημ. December 15, 2013 Κοινοποίηση Δημ. December 15, 2013 (edited) Γρηγορα γρηγορα, ετσι να αναφέρω τι δεν μου δουλεύει. camera, κατάστημα (δεν μπορεί να εγκαταστήσει τίποτα), Δεν αναπαράγει μουσική (mp3) και βίντεο. Δεν συνδέεται στο pc (mass storage) όταν τραβάω το pull down menu το ηχείο κάνει ένα περίεργο ήχο σαν χρατς χρουτς : D Edited December 15, 2013 by thePRODIGY Παράθεση Itchy. Tasty. - YouTube ^Το gaming κανάλι μου 🙂 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
pgetsopoulos Δημ. December 15, 2013 Κοινοποίηση Δημ. December 15, 2013 θελω εντυπωσεις απο σενα που ησουν δυσπιστος :p Παράθεση Learn Colemak, the better keyboard layout! :happy: Μην αφήνεις τα μικρά μυαλά να σε πείσουν ότι τα όνειρα σου είναι πολύ μεγάλα. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
thePRODIGY Δημ. December 15, 2013 Κοινοποίηση Δημ. December 15, 2013 Κοίτα θα πω εντυπώσεις από αισθητικής άποψης γιατί λειτουργικά είναι αρκετά πράγματα που δεν λειτουργούν (λογικά σε επόμενα updates θα φτιάξουν) Λοιπόν εμφανησιακά είναι φανταστικό, τα μενού, τα swipes το Pull down. Τέλειο. Μακάρι να βγει πλήρως λειτουργικό για Gnexus, να το εγκαταστήσω και να μην κοιτάξω πίσω ξανά (αν και η Kitkat είναι πολύ όμορφη και λιτή. όπως ακριβώς θέλω) Παράθεση Itchy. Tasty. - YouTube ^Το gaming κανάλι μου 🙂 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
pgetsopoulos Δημ. December 15, 2013 Κοινοποίηση Δημ. December 15, 2013 βρε, βρε.... πως αλλαζουν οι γνωμες :lol: παμε παρεα για JollaPhone 2 ρε :D Παράθεση Learn Colemak, the better keyboard layout! :happy: Μην αφήνεις τα μικρά μυαλά να σε πείσουν ότι τα όνειρα σου είναι πολύ μεγάλα. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
anapospastos Δημ. December 15, 2013 Κοινοποίηση Δημ. December 15, 2013 Τελικά η φυσική εξέλιξη των πραγμάτων είναι να πάμε σε jolla έτσι; Παράθεση My name was Maemo, then it became Meego and now I'm getting a third one. I am Sailfish. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
thePRODIGY Δημ. December 15, 2013 Κοινοποίηση Δημ. December 15, 2013 Έτσι φαινεται! Εντάξει, δεν λέω συμπαθω την κιτ κατ και ακόμη περισσότερο το wp8, ομως ενα πλήρως λειτουργικό sailfish os θα ηταν το τέλειο για εμενα . Έπισης, (δεν πίστευα πως θα το έλεγα ποτέ αυτό) το sailfish δείχνει πιο ζωηρό απο το harmattan. Πιο προσχαρο, πιο πολύχρωμο, με ισάξιο , μάλλον και καλύτερο multitasking. Μόνο το swipe ui είναι άπιαστο στο harmattan. Παράθεση Itchy. Tasty. - YouTube ^Το gaming κανάλι μου 🙂 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
pgetsopoulos Δημ. December 15, 2013 Κοινοποίηση Δημ. December 15, 2013 ε μετα το Symbian ( Και μη κοιταζοντας καθολου στα παραθυρα), εχοντας απογοητευτει εν μερει με το ρομποτακι για καποια απλα θεματακια.... παλι για φινλανδους με κοβω, δε γλυτωνω :p Παράθεση Learn Colemak, the better keyboard layout! :happy: Μην αφήνεις τα μικρά μυαλά να σε πείσουν ότι τα όνειρα σου είναι πολύ μεγάλα. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
aliengoa Δημ. December 15, 2013 Κοινοποίηση Δημ. December 15, 2013 Πω πω να που αρχίσαμε να λυγουρευομαστε το τζολλα. Και εκει που νομιζα πως μονο ο Λεωνιδας και εγω θα το περναμε... ο Νικος το εχει παρει ηδη... Παράθεση ΑΙΕΝ ΥΨΙΚΡΑΤΕΙΝ Pocophone F1 // iPhone X // Nokia N9 64GB Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts