Jump to content

[Συζήτηση] Nokia Ν9-00 (Γενικός Σχολιασμός)

stendor
 Κοινοποίηση

Recommended Posts

Μπα, το 16άρι έχω.

Θα το σκεφτώ περισσότερο.

Αν με χάσετε θα καταλάβετε!

make love not work

• Απαντήσεις 1χιλ.
  • Δημιουργία
  • Τελευταία απάντηση

Top Posters In This Topic

Top Posters In This Topic

Το navifirm+ πλέον δεν δουλεύει, χρησιμοποίησα τις πληροφορίες απο εδώ **************** για να κατεβάσω το firmware. Μου κατέβασε τα παρακάτω αρχεία :

DFL61_HARMATTAN_40.2012.13-7.MEA_EMMC_MEA.bin (1.82 gb)

DFL61_HARMATTAN_40.2012.21-3_PR_LEGACY_006-OEM1-958_ARM.bin (1.02 gb)

040-10116002.pcx (6 kb)

ape_ccc_059J228_120221225030.bin (1 kb)

ape_hwc_059J228_120221225030.bin (1 kb)

cmt_ccc_059J228_120221225030.bin (1 kb)

cmt_hwc_059J228_120221225030.bin (1 kb)

dbitrcdata_seriesC_keyidentifers32_41.bin (1 kb)

RM696_059J228_40.2012.21.3_001.dcp (26 kb)

RM696_059J228_40.2012.21.3_001.vpl (4 kb)

RM696_059J228_40.2012.21.3_001_signature.bin (4 kb)

rm696_label_cfg_eu_gen_ce_01092011.xml (5 kb)

simlock_maemo__deB_allowed2_3gstandard_bb5_multi_asic0.bin (1 kb)

simlock_maemo__deB_allowed2_3gstandard_bb5_multi_asic1.bin (1 kb)

Μαζί με τα 2 πρώτα βάζω και κάποιο απο τα υπόλοιπα στο φάκελο του flasher; Επίσεις μόλις τελειώσει η διαδικασία και κάνει reboot το n9 το ξεσυνδέω την ώρα που το κάνει;

Παιδιά συγνώμη για το πρήξιμο αλλα θέλω να είμαι σίγουρος για το τι κάνω :)

Edited by impreza_sti

Υπενθυμίζω ότι απαγορεύεται η δημοσιοποίηση συνδέσμων που παραπέμπουν σε copyrighted υλικό. Το Nokia Care Suite δεν είναι εμπορικό πρόγραμμα, διανέμεται στα επίσημα service και υπάρχει απαγόρευση διακίνησης αυτού, όπως επίσης και των manuals του.

Edit: Αφαιρέθηκαν οι ανάλογοι σύνδεσμοι.

[sIGPIC][/sIGPIC]

The only time I'm easy's when I'm Killed by death.

Φιλε sm0k3 οπως τα λες ειναι

βαζεις τα αρχεια στον φακελο του flasher συνδεεις το κινητο κλειστο(με φουλ μπαταρια) και μολις τελειωσει αποσυνδεεις

Φιλε sm0k3 οπως τα λες ειναι

βαζεις τα αρχεια στον φακελο του flasher συνδεεις το κινητο κλειστο(με φουλ μπαταρια) και μολις τελειωσει αποσυνδεεις

Βάζω μόνο τα 2 πρώτα αρχεία απο αυτά που σας έδειξα ή και όλα τα υπόλοιπα αρχεία μαζί?

το κινητο το θέλω για 2η συσκευή μιας και το s3 μου δε το αλλάζω και δε περιμένω κιόλας να το πλησιάζει το n9. μ έχει τρελάνει το λειτουργικό του ν9 και το πόσο όμορφο είναι. η καλύτερη τιμή που έχω βρεί είναι εδώ. απο sκroutz δε παίζει να δώσω 400Ε για 2η συσκευή. μάλλον θα περιμένω... κρίμα πάντως που η νόκια το εγκατέλειψε έτσι ένα τέτοιο κόσμημα και έβαλε τα παλιοπαράθυρα σα κυριο λειτουργικό της. τι να πω θα μπορούσε να παίζει πολυ ψηλα αν το συνέχιζε

- Samsung Galaxy SIII - Nokia Ν9 - HTC One Black - LG G2 - Xiaomi Hongmi

- iphone 5s space grey - Sony Xperia Z3 - Samsung Galaxy S6 - Iphone 6 Space Grey - Nexus 5x - Iphone 6s Space Grey - xiaomi mi9t pro - oneplus 5t - nexus 6p - realme gt master edition 

- Oneplus 12

Ή μπορείς να κάνεις υπομονή και να περιμένεις να βγει το Jolla. Αν δούμε και την εξέλιξη του ΒΒ10 της Blackberry είναι σίγουρο ότι το "πράγμα πάει προς τα εκεί" δηλαδή σε λειτουργικό με πολλά gestures για τον χειρισμό της συσκευής. Νομίζω, πως μπορείς να βρεις κάποιες ευκαιρίες κοντά στα 200 ευρώ για ένα 16αρι Ν9.

ΑΙΕΝ ΥΨΙΚΡΑΤΕΙΝ

Pocophone F1 // iPhone X // Nokia N9 64GB

αν παω για το 16αρι θα παω. καλο φαίνεται το sailfish εώς και πολύ καλό αλλά αν κρίνω από τη 1η συσκευή που το ενσωματώνει (από άποψη αισθητικής) έχει μέλλον ακόμα..

- iphone 5s space grey - Sony Xperia Z3 - Samsung Galaxy S6 - Iphone 6 Space Grey - Nexus 5x - Iphone 6s Space Grey - xiaomi mi9t pro - oneplus 5t - nexus 6p - realme gt master edition 

- Oneplus 12

212€ για καινουργιο 64αρι και το σκεφτεσαι?!?!

Μολις εστειλα μειλ στον πωλητη για να δω τι παιζει.

Δεν ξερω για σενα, εγω θα το παρω παντως για να κανει παρεα στο 16αρι σε λιγες μερες!

Lionhead ήθελα να σε ρωτήσω αφού έσκασες με το Ν900, γιατί έκανες το λάθος να πάρεις και το Ν9? Δεν έμαθες; και θέλεις να πάρεις και το jolla... Μα αφού ψάχνεσαι και εσύ τι περιμένεις; Να έλεγα πως δεν ήξερες τα προβλήματα, ειδικά του Ν9 που η nokia το παράτησε πριν καν το κυκλοφορήσει... Οπότε άδικη και άστοχη η χολή...

Είναι σαν να θέλεις να φας χαβιάρι αλλά εν τέλει δεν σου αρέσει! Πως γκενεν αυτό;

Φιλικά όλα αυτά απλά δεν μπορώ να καταλάβω μερικούς που βγάζουν χολή λες και δεν ήξεραν τι αγόραζαν. Συγνώμη παιδιά αλλά η αλήθεια να λέγεται. Κανένας δεν σας υποσχέθηκε συμβατότητα, ανανεώσεις, ασφάλεια και προγράμματα...

ΑΙΕΝ ΥΨΙΚΡΑΤΕΙΝ

Με το ν900 ήμουν αρκετα ευχαριστημένος. Το παράτησα γιατί έχασα δεδομένα και μπακάπ από ένα απλό update. Στο ν9 δεν με πείραζαν ούτε οι λίγες εφαρμογές ούτε η εγκατάλειψη από την νόκια, αλλά ορθάνοιχτο είναι γιατί τόση ταλαιπωρία για να να κάνω μπακάπ τα μυνήματα, μου φαίνεται πολύ απλό. Στην δικιά μου λογική εφόσον έχουμε φάιλμποξ με superuser γιατί δεν μπορούμε να το βρούμε και να το ανοίξουμε με ένα gedit το λιγότερο? ίσως τα υπεραπλουστεύω αλλά έτσι νομίζω. Επίσης flickr instagram και δεν έχουμε viber ή ένα σωστό whatsapp? το jolla μου αρέσει αλλά αυτή την φορά θα περιμένω πολύ για να ψηθώ. Ας πιάσει πρώτα ας περάσει τις παιδικές του ασθένειες και με χαρά να το πάρω. Τέλος όπως και να το κάνουμε το ν9 είναι πανέμορφο σαν κινητό και φοβερό ui.

Χωρις παρεξηγηση/κακια/whatever, αλλα οποιος πηρε ν9 και νομιζε οτι θα κανει δουλεια/δεν θα εχει θεματα(πολλα η λιγα)/θα κανει οτι και με ενα android κλπ κλπ, ειναι/ηταν αφελης (πολυ επιεικης χαρακτηρισμος).

Ενθουσιασμο? Λεφτα για πεταμα? Παρορμητισμο?

Κατι τετοιο ειχε οποιος το πληρωσε 600+ με το καλημερα και πιστευε οτι θα κανει τη δουλεια του (αν αυτη δεν ειναι απλη).

Εγω προσωπικα περιμενα ενα χρονο.

Οτι ειχα να δω το ειδα και οτι ηταν να βγαλει το εβγαλε.

Δεν λεω να περιμενουν ολοι πολυ καιρο, αλλα οταν σκαει κατι νεο (ειδικα απο τη νοκια), σου λενε εμμεσα οτι θα το θαψουν και μετα σου λενε στη μαπα οτι θα το θαψουν, Ε ΔΕΝ ΤΑ ΣΚΑΣ ΜΕ ΤΟ ΚΑΛΗΜΕΡΑ!!

Edited by nikos523

εγω με το καλημερα τα εσκασα και το γουσταρω! :D

και ας κανει οτι θελει η nokia..

αλλα τελος παντων απο την στιγμη που ανακοινωθηκε το n9 ξεραμε ποια θα ειναι στο περιπου θα προβληματα οποτε...

Χωρις παρεξηγηση/κακια/whatever, αλλα οποιος πηρε ν9 και νομιζε οτι θα κανει δουλεια/δεν θα εχει θεματα(πολλα η λιγα)/θα κανει οτι και με ενα android κλπ κλπ, ειναι/ηταν αφελης (πολυ επιεικης χαρακτηρισμος).

Εις γνώσιν σου κάνεις τέτοιο βήμα. Εγώ που το θέλω και ερχόμενος από την S60v3 ξέρω τι με περιμένει...

...και γουστάρω! Αυτή είναι η μαγκιά τους, να έχεις τα κότσια να το κάνεις τηλέφωνο. Όχι να παίρνεις μια έτοιμη κατάσταση. Εκεί φαίνεται η αγάπη για την επιλογή σου... :D

plankton69 - Χρήστος 

iPhone XS 64GB / iPhone 4 8GB 

κι εγώ διαβάζω όλα τα κουσούρια ξέρω οτι είναι ημιτελές αλλά θα το πάρω! δε ξέρω αν θα μου βγάλει τη παναγία αλλά πιστεύω ότι το κινητό είναι μοναδικό. πολύ κρίμα που εγκαταλήφθηκε ένα τέτοιο κόσμημα τι να πει κανείς...

- Oneplus 12

Εδώ που τα λέμε, είναι και λίγο μαζοχισμός, πρέπει να το παραδεχτούμε κι αυτό, ε?
make love not work

Εις γνώσιν σου κάνεις τέτοιο βήμα. Εγώ που το θέλω και ερχόμενος από την S60v3 ξέρω τι με περιμένει...

...και γουστάρω! Αυτή είναι η μαγκιά τους, να έχεις τα κότσια να το κάνεις τηλέφωνο. Όχι να παίρνεις μια έτοιμη κατάσταση. Εκεί φαίνεται η αγάπη για την επιλογή σου... :D

Εγω το ξερω και αυτο εκανα. Πες τα εκει που πρεπει ;)

Εσενα Χρηστο σε περιμενει ο παραδεισος μετα το s60 :lol:

Τωρα αυτο με τα "κοτσια", οχι δεν ειναι ετσι.

Αλλο να παιρνεις 200€ ενα κινητο και για να το γουσταρεις και να το μονταρεις και αλλο να το παιρνεις 600+ € στην αρχη οπως κανανε πολυ.

Το αγαπω, το εκτιμω και το γουσταρω το n9.

Καποια στιγμη θα παρω ολες τις εκδοσεις οπως ειπα να τις κοιταω σε γυαλινο ραφι και ενα εχω ενα για να δουλευω καθε μερα.

Ετσι ναι, θα τα σκασω.

Αλλα 600€ ΟΧΙ

δεν εδωσα και δεν θα δωσω για αυτη τη συσκευη (για μια συσκευη).

Εδώ που τα λέμε, είναι και λίγο μαζοχισμός, πρέπει να το παραδεχτούμε κι αυτό, ε?

είναι λίγο! για μένα είναι κτ μοναδικό. καλό χρυσό το android κάνει πλέον τα παντα με μεγάλη ευκολία αλλά την ομορφιά αυτου του λειτουργικού δεν την έχω ξαναδεί! δεν γίνεται να έχεις 4 πυρηνους με ένα και giga ram και να έχουν λαγκαρίσματα και μέτριο multitasking και σ αυτο του λειτουργικο που δε πήρε καν τα απαραίτητα update να έχεις όλα τα παραπάνω. βεβαια εντάξει σαν κυριο κινητο δύσκολα το διαλέγεις..

- Oneplus 12

Τωρα αυτο με τα "κοτσια", οχι δεν ειναι ετσι.

Αλλο να παιρνεις 200€ ενα κινητο και για να το γουσταρεις και να το μονταρεις και αλλο να το παιρνεις 600+ € στην αρχη οπως κανανε πολυ.

600 δεν τα δίνω κι εγώ σε καμία περίπτωση. Γι'αυτό και το θέλω τώρα, 2 χρόνια μετά. Μπορεί να είναι ζόρι η μετάβαση, αλλά θα είναι το 71 2ο σε κάθε περίπτωση...

Όταν λέω κότσια, μιλάω για το πόσο ψάξιμο θέλουν τα πάντα. Πολλοί ίσως να μην έχουν όρεξη να ψάξουν, εγώ όμως εχω! :)

plankton69 - Χρήστος 

είναι λίγο! για μένα είναι κτ μοναδικό. καλό χρυσό το android κάνει πλέον τα παντα με μεγάλη ευκολία αλλά την ομορφιά αυτου του λειτουργικού δεν την έχω ξαναδεί! δεν γίνεται να έχεις 4 πυρηνους με ένα και giga ram και να έχουν λαγκαρίσματα και μέτριο multitasking και σ αυτο του λειτουργικο που δε πήρε καν τα απαραίτητα update να έχεις όλα τα παραπάνω. βεβαια εντάξει σαν κυριο κινητο δύσκολα το διαλέγεις..

Συμφωνω και με τους δυο :p

Όταν λέω κότσια, μιλάω για το πόσο ψάξιμο θέλουν τα πάντα. Πολλοί ίσως να μην έχουν όρεξη να ψάξουν, εγώ όμως εχω! :)

Αν καποια στιγμη εχεις μια δουλεια που σου τρωει δεκαδες ωρες τη μερα, θα θελεις μια συσκευη αψεγαδιαστη και μια για τα ρεπο ;)

Αν καποια στιγμη εχεις μια δουλεια που σου τρωει δεκαδες ωρες τη μερα, θα θελεις μια συσκευη αψεγαδιαστη και μια για τα ρεπο ;)

Θα το έχω στήσει όπως το θέλω μέχρι τότε! :p

plankton69 - Χρήστος 

Για μένα που είναι το πρώτο τηλέφωνο που αγόρασα (πραγματικά), γιατί όλα τα προηγούμενα, ολο και κάποιος μου τα χάριζε, ήθελα να είναι ιδιαίτερο, όπως και είναι.

Μόνο που το κοιτάω μ'αρέσει. Ε, αυτό θέλω, για'αυτό πήρα κι Ευρωπαϊκή μοτο! :lol: (ΚΤΜ)

Τώρα για το τι έχω τραβήξει και τι τραβάω ακόμα, καλά να πάθω και να σας πω την αλήθεια, ψιλογουστάρω μερικές φορές που καταφέρνω και βρίσκω την άκρη (να ο μαζοχισμός). Χώρια που τα μισά απ'αυτά που παθαίνουμε (πληθυντικός, ναι!), είναι απόρροια δικής μας ******.

Σωστά?

Edited by impreza_sti
Αφαίρεση άσεμνων εκφράσεων
make love not work

Για μένα που είναι το πρώτο τηλέφωνο που αγόρασα (πραγματικά), γιατί όλα τα προηγούμενα, ολο και κάποιος μου τα χάριζε, ήθελα να είναι ιδιαίτερο, όπως και είναι.

Μόνο που το κοιτάω μ'αρέσει. Ε, αυτό θέλω, για'αυτό πήρα κι Ευρωπαϊκή μοτο! :lol: (ΚΤΜ)

Τώρα για το τι έχω τραβήξει και τι τραβάω ακόμα, καλά να πάθω και να σας πω την αλήθεια, ψιλογουστάρω μερικές φορές που καταφέρνω και βρίσκω την άκρη (να ο μαζοχισμός). Χώρια που τα μισά απ'αυτά που παθαίνουμε (πληθυντικός, ναι!), είναι απόρροια δικής μας ********.

Σωστά?

Τα ίδια σκέφτομαι όταν αναρωτιέμαι γιατί αγόρασα το e71... Δεν μετανιώνω όμως στιγμή κι ευρώ... ;)

Edited by impreza_sti

plankton69 - Χρήστος 

Πω,πω χαίρομαο να σας διαβάζω...Εγώ το πήρα 400 πριν από ένα χρόνο(64άρι) μόνο ένα fasterN9 έχω βάλει και το γουστάρω τρελά.Φοβάμαι να το πειράξω περισσότερο προς το παρόν,αλλά καλύπτομαι πλήρως.Είπαμε κρύβεται μια ιδιαίτερη μενταλιτέ σε όσους αγαπάνε το Ν9!
When the going gets tough,the tough get going...

Εγώ τα έχω γράψει ξανά εδώ όταν το πήρα το κινητό, αν και την ψιλοπάτησα γιατί πήρα το 16αρι και όχι το 64αρι. Βέβαια, δεν τα χρησιμοποιώ τα Gb ακόμα και σήμερα!

Το κινητό μετά απο τόσο καιρό το έστρωσα και δουλεύει μια χαρά σαν πρώτο και μοναδικό (τα άλλα τα έχω για να παίζω). Το μόνο που θα ήθελα, κάποια στιγμή είναι να πάρω ένα cyan ή να κάνω το δικό μου. Δεν το έχω επιχειρήσει μέχρι σήμερα γιατί λειτουργεί χωρίς πρόβλημα hw. Ασε που είναι δύσκολο να βρείς καλό ποιοτικό housing και όχι κανένα φτηνιάρικο κινέζικο.

ΑΙΕΝ ΥΨΙΚΡΑΤΕΙΝ