big Δημ. February 20, 2012 Κοινοποίηση Δημ. February 20, 2012 Λυπάμαι πραγματικά που θα το πω αλλα η ιστοσελίδα που βρηκα και προσέφερε imei unlock(εργοστασιακο) είναι σίγουρα μια μεγάλη απάτη! Ήδη υπέβαλα claim στο paypal για την επιστροφή των χρημάτων μου αφού περίμενα για 2 εβδομάδες εκ των οποίων μόνο κατα την διάρκεια της πρώτης είχα την οποιαδήποτε είδους επικοινωνία! Τέλος και αυτό! Τι να κάνεις? Πάμε για άλλα! Παράθεση Μπορείτε να προσθέσετε μια εικόνα μέγιστων διαστάσεων 420 x 150 pixels και μέγιστου μεγέθους 16,3Kb Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
dosman Δημ. February 21, 2012 Κοινοποίηση Δημ. February 21, 2012 Ακούσατε σχετικά με ένα xploit που βγήκε σχετικά με το Kakao Talk; Λέγεται ότι μέσω αυτού θα μπορείς να κάνεις jailbrake το επερχόμενο update της apple... (εγώ το κατέβασα just in case αν και λένε ότι ίσως να είναι και μούφα...) Παράθεση Mobile : iPhone 12 ProMax 256GB Pacific Blue / iOS 14.2 (A2411) Provider : Vodafone GR Giga Unlimited Ultra === Tablet : iPad Pro 5th Gen 12.9" Wi-Fi/LTE 2021 256GB: iOS 15.2.1 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
kill_bill Δημ. February 21, 2012 Κοινοποίηση Δημ. February 21, 2012 Λυπάμαι πραγματικά που θα το πω αλλα η ιστοσελίδα που βρηκα και προσέφερε imei unlock(εργοστασιακο) είναι σίγουρα μια μεγάλη απάτη! Ήδη υπέβαλα claim στο paypal για την επιστροφή των χρημάτων μου αφού περίμενα για 2 εβδομάδες εκ των οποίων μόνο κατα την διάρκεια της πρώτης είχα την οποιαδήποτε είδους επικοινωνία! Τέλος και αυτό! Τι να κάνεις? Πάμε για άλλα! Ποιο site ήταν; Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
big Δημ. February 21, 2012 Κοινοποίηση Δημ. February 21, 2012 Ποιο site ήταν; http://www.private-siri-proxy.webs.com Παράθεση Μπορείτε να προσθέσετε μια εικόνα μέγιστων διαστάσεων 420 x 150 pixels και μέγιστου μεγέθους 16,3Kb Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
arci_S700i Δημ. February 22, 2012 Κοινοποίηση Δημ. February 22, 2012 Προμηθεύτηκα μια Ultra Gevey sim κάπως κατάφερα να κάνω το κλειδωμένο να δουλέψει, όχι πάντα.... αλλά... μόλις έβαλα την κάρτα μου πάλι πίσω στο κανονικό μου τηλ, βγάζει καμία υπηρεσία.... Καμία ιδέα- βοήθεια?? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
rugbyer Δημ. February 23, 2012 Κοινοποίηση Δημ. February 23, 2012 Λυπάμαι πραγματικά που θα το πω αλλα η ιστοσελίδα που βρηκα και προσέφερε imei unlock(εργοστασιακο) είναι σίγουρα μια μεγάλη απάτη! Ήδη υπέβαλα claim στο paypal για την επιστροφή των χρημάτων μου αφού περίμενα για 2 εβδομάδες εκ των οποίων μόνο κατα την διάρκεια της πρώτης είχα την οποιαδήποτε είδους επικοινωνία! Τέλος και αυτό! Τι να κάνεις? Πάμε για άλλα! Ω, ρε π.... μου. Μόλις 2-3 μέρες πριν τους τα έσταξα κι εγώ, δεν είχα υπομονή. Πάντως λένε ότι μπορεί να πάρει και 3 βδομάδες το ξεκλείδωμα. Μήπως βιάστηκες; Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
panmark21 Δημ. February 23, 2012 Κοινοποίηση Δημ. February 23, 2012 Καλησπέρα... θα ήθελα τα φώτα σας αν είναι εύκολο καθώς είμαι λίγο άσχετος... έχω ενα jailbreak iphone 4 ios 4.3.3 με Modem firmware 04.10.01 το οποίο έιναι κλειδωμένο στην Βρετανική "Three". Υπάρχει κανένας τρόπος για να κάνω unlock μόνος μου? ευχαριστώ.... Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
big Δημ. February 29, 2012 Κοινοποίηση Δημ. February 29, 2012 Ω, ρε π.... μου. Μόλις 2-3 μέρες πριν τους τα έσταξα κι εγώ, δεν είχα υπομονή. Πάντως λένε ότι μπορεί να πάρει και 3 βδομάδες το ξεκλείδωμα. Μήπως βιάστηκες; Μπα να φανταστείς του έχω κάνει claim στο paypal και ουτε εχει μπει στον κόπο να απαντήσει στο paypal για να προσπαθήσει να σώσει την κατάσταση. Του έχουν δώσει χρόνο μέχρι την Κυριακή και αν δεν απαντήσει μέχρι τότε κλείνει το claim και μου επιστρέφουν τα χρήματα! Παράθεση Μπορείτε να προσθέσετε μια εικόνα μέγιστων διαστάσεων 420 x 150 pixels και μέγιστου μεγέθους 16,3Kb Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
big Δημ. February 29, 2012 Κοινοποίηση Δημ. February 29, 2012 Μολις έβγαλε το cutyoursim.com και παλι την υπηρεσία unlock μεσω imei για το iPhone 4/4s στα 200$. Όσοι προλάβουν πρόλαβαν!! Γρήγορα!! Υ.Γ: αααα και αν προσπαθήστε αυτη τη στιγμη να μπείτε στην ιστοσελιδα τους θα απογοητευτείτε καθώς ειναι σε διαδικασία μετάβασης σε άλλον server. Οπότε προσπαθήστε μεχρι να τους πετύχετε! Παράθεση Μπορείτε να προσθέσετε μια εικόνα μέγιστων διαστάσεων 420 x 150 pixels και μέγιστου μεγέθους 16,3Kb Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
alipkok Δημ. March 5, 2012 Κοινοποίηση Δημ. March 5, 2012 Kαλησπέρα, μια ερώτηση και συγγνώμη άν εχει απαντηθεΙ.Έχω ενα iphone 4 του αδερφού μου που είχε OS 4.1 και δυστυχώς δεν ήξερα το είχε κάνει jailbrake. Μέσα απο το itunes Πήρα backup, έκανα trasfer purchases για τις εφαρμογές και έκανα update sto OS 5.0.1. Ενω η επαναφορά έγινε σε όλα κανονικά όταν κάνω συγχρονισμό τις εφαρμογές, τις περισσότερες δεν τις περνάει στο iphone.Yποθέτω λόγω jailbreak δεν περνάει εαρμογές που ήταν σπασμένες.Τι μπορώ να κανω για να επαναφέρω τις εφαρμογές; Ευχαριστώ Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
geovass Δημ. March 5, 2012 Author Κοινοποίηση Δημ. March 5, 2012 Ή τις αγοράζεις ή κάνεις JB και στην 5.0.1... Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
dgeorge4 Δημ. March 5, 2012 Κοινοποίηση Δημ. March 5, 2012 στο search του installous γιατι δεν βγαζει αποτελεσματα; Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
taigetos Δημ. March 6, 2012 Κοινοποίηση Δημ. March 6, 2012 Καλησπέρα... θα ήθελα τα φώτα σας αν είναι εύκολο καθώς είμαι λίγο άσχετος... έχω ενα jailbreak iphone 4 ios 4.3.3 με Modem firmware 04.10.01 το οποίο έιναι κλειδωμένο στην Βρετανική "Three". Υπάρχει κανένας τρόπος για να κάνω unlock μόνος μου? ευχαριστώ.... Ξέρω σίγουρα πως κάποιες εταιρίες κινητησ σε UK ξεκλειδωνουν iPhones με κόστος περίπου στα 50 ευρώ. Αυτή που αναφέρεις δεν ξέρω. Βρες κάποιο τηλέφωνο της εταιρίας και πάρε να μάθεις. Πάντως για να ξέρεις μπορείς να πας σε 5.0.1 με αυτη την bb. Aπλά χρειάζεται καποια διαδικασια, να φτιάξεισ custom ipsw και να περάσεις για να μην σου αναβαθμιστεί η bb. Παράθεση Νίκος Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
taigetos Δημ. March 6, 2012 Κοινοποίηση Δημ. March 6, 2012 Κανένα προβλημα με servers. Στο κάνει καιρο; Παράθεση Νίκος Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
dgeorge4 Δημ. March 6, 2012 Κοινοποίηση Δημ. March 6, 2012 (edited) το βρηκα το προβλημα με το search...παμε στο αλλο τωρα...οτι και να παω να κατεβασω, παταω αυτα τα 4 ψηφια για να δει αν ειμαι bot, παταω μετα download και τσουυπ διαφημιστικα να βαλεις το κινητο σου και τετοια.... Edit: ok μαλλον το filedude ειναι νεκρο Edited March 6, 2012 by dgeorge4 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
dosman Δημ. March 7, 2012 Κοινοποίηση Δημ. March 7, 2012 το βρηκα το προβλημα με το search...παμε στο αλλο τωρα...οτι και να παω να κατεβασω, παταω αυτα τα 4 ψηφια για να δει αν ειμαι bot, παταω μετα download και τσουυπ διαφημιστικα να βαλεις το κινητο σου και τετοια.... Edit: ok μαλλον το filedude ειναι νεκρο Εμένα μου την σπάει πάρα πολύ να πρέπει να βάλεις τους χαρακτήρες και μετά από λίγο να σου λέει ξαναβάλε χαρακτήρες... και στο τέλος... πάρε τα μούσμουλα γιατί είναι κάτω ο server ή invalid ipa και τέτοια... Δεν ξέρω και αν είναι ανάγκη ή αν γλυτώνεις κάτι αν γραφτείς σε αυτά τα site... Ένας άλλος φίλος σε προηγούμενη σελίδα είπε ότι μπορείς να παραβλέψεις το ένα και να βάλεις το άλλο αλλά ή δεν κατάλαβα καλά ή πλέον δεν ισχύει γιατί δεν το έχω βρει πως μπορεί να γίνει... Παράθεση Mobile : iPhone 12 ProMax 256GB Pacific Blue / iOS 14.2 (A2411) Provider : Vodafone GR Giga Unlimited Ultra === Tablet : iPad Pro 5th Gen 12.9" Wi-Fi/LTE 2021 256GB: iOS 15.2.1 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
taigetos Δημ. March 8, 2012 Κοινοποίηση Δημ. March 8, 2012 Ρε μάγκες μην τα θέλετε όλα δικά σας!!! Κατεβάζετε υλικό παράνομα, κλέβετε δηλαδή και τα θέλετε και στο πιάτο! Σαν να θέλω να ληστέψω τράπεζα και να θέλω να μου φέρουνε τα λεφτά σπίτι μου...:lol::lol::lol: Παράθεση Νίκος Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
dgeorge4 Δημ. March 8, 2012 Κοινοποίηση Δημ. March 8, 2012 (edited) ..βαρεμαρα σκετη...ευχαριστω τα παιδια παραπανω που ασχοληθηκαν με τις αποριες μου Edited March 9, 2012 by dgeorge4 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
natasa2201 Δημ. March 11, 2012 Κοινοποίηση Δημ. March 11, 2012 καλησπέρα σας, έχω ενα iphone 4s και του έκανα jailbrake από το absinthe. δεν φαίνεται να έχει κανένα άλλο πρόβλημα εκτός από το ότι το εικονίδιο για τα μηνύματα έχει γίνει γκρι (σαν κενό) δηλαδή υπάρχει αλλά η κλασική πρασινη φούσκα έχει εξαφανιστεί - από κάτω γράφει κανονικά "μηνύματα". έχει τύχει σε κανέναν άλλο αυτο? μπορείτε να βοηθήσετε? ευχαριστώ Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
m7ixalis Δημ. March 11, 2012 Κοινοποίηση Δημ. March 11, 2012 καλησπέρα σας, έχω ενα iphone 4s και του έκανα jailbrake από το absinthe. δεν φαίνεται να έχει κανένα άλλο πρόβλημα εκτός από το ότι το εικονίδιο για τα μηνύματα έχει γίνει γκρι (σαν κενό) δηλαδή υπάρχει αλλά η κλασική πρασινη φούσκα έχει εξαφανιστεί - από κάτω γράφει κανονικά "μηνύματα". έχει τύχει σε κανέναν άλλο αυτο? μπορείτε να βοηθήσετε? ευχαριστώ κανε ενα hard reset μηπως και στρωσει Παράθεση Samsung galaxy s21+ Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
arish Δημ. March 11, 2012 Κοινοποίηση Δημ. March 11, 2012 καλημέρα, για το 4S απ οτι είδα δεν έχει βγει jb ακόμα για την 5.1, οπότε φαντάζομαι πρέπει να γίνει downgrade στην 5.0.1 και από εκεί jb?? υπάρχει κανένα link για το downgrade? thanks... Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
m7ixalis Δημ. March 11, 2012 Κοινοποίηση Δημ. March 11, 2012 καλημέρα, για το 4S απ οτι είδα δεν έχει βγει jb ακόμα για την 5.1, οπότε φαντάζομαι πρέπει να γίνει downgrade στην 5.0.1 και από εκεί jb?? υπάρχει κανένα link για το downgrade? thanks... απο οσο γνωριζω δεν μπορεις να χρησημοποιησηςς τα shsh blobs για το 4s ακομα αρα δεν μπορεις να κανεις downgrade Αν δεν ειναι ετσι ας μας πει καποιος φιλος Παράθεση Samsung galaxy s21+ Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
taigetos Δημ. March 11, 2012 Κοινοποίηση Δημ. March 11, 2012 απο οσο γνωριζω δεν μπορεις να χρησημοποιησηςς τα shsh blobs για το 4s ακομα αρα δεν μπορεις να κανεις downgrade Αν δεν ειναι ετσι ας μας πει καποιος φιλος Δυστηχώς έτσι είναι δέν γίνεται downgrade. Παράθεση Νίκος Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
gatoula25 Δημ. March 11, 2012 Κοινοποίηση Δημ. March 11, 2012 Καλησπέρα σας! Έχω μια απορία δεν ξέρω αν έχει απαντηθει ήθελα να σας ρωτήσω αν υπάρχει jailbreak για την έκδοση 5.0.1 Σας ευχαριστώ! Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
geovass Δημ. March 12, 2012 Author Κοινοποίηση Δημ. March 12, 2012 Γιατί δεν διαβάζεις το πρώτο post? Είναι όλα εκεί! Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts