Jump to content

rugbyer

Members
  • Δημοσιεύσεις

    5
  • Εγγραφή

  • Αξιολογήσεις

    0%

Everything posted by rugbyer

  1. Ω, ρε π.... μου. Μόλις 2-3 μέρες πριν τους τα έσταξα κι εγώ, δεν είχα υπομονή. Πάντως λένε ότι μπορεί να πάρει και 3 βδομάδες το ξεκλείδωμα. Μήπως βιάστηκες;
  2. Μπορείς να φτιάξεις μια λίστα στο iTunes με όνομα πχ iPhone music και να βάλεις το iPhone να συγχρονίζεται μόνο με αυτή τη λίστα (μέσω iTunes). Έτσι από τον υπολογιστή (iTunes) θα κάνεις drag and drop τραγούδια στη λίστα (ή θα τα διαγράφεις από τη λίστα) και το iTunes θα φροντίζει αυτόματα αυτό να συμβαίνει/ενημερώνεται και στο τηλέφωνό σου.
  3. Ναι kostasgp. Σε iPhone 3GS, 4S και iPad 2 άψογα.
  4. Εξαρτάται από ποια εταιρία έχει αγοραστεί το iPhone. Συνήθως του βάζεις μια SIM (κατά προτίμηση χωρίς PIN ή με το PIN lock απενεργοποιημένο) και το συνδέεις στο iTunes και κάνει unlock. Αλλά αν το iPhone έχει αγοραστεί από την AT&T (όπως το δικό μου) για να το κάνεις unlock(να δουλεύει με οποιαδήποτε sim δηλαδή) χρειάζεσαι πρώτα να το κάνεις Jailbreak και μετά να εγκαταστήσεις το Ultrasn0w μέσα από το Cydia, αλλά το Ultrasn0w για iOS 5.0 και πάνω δεν έχει βγει ακόμα. Activation δε, κάνεις μόνο με μια αυθεντική SIM της εταιρίας που δώθηκε με κλειδωμένο κινητό. Παράδειγμα εγώ κάθε φορά που κάνω restore το κινητό πρέπει να το Ενεργοποιώ με μια sim της ΑΤ&Τ (και μάλιστα σύνδεσης, όχι prepaid). Με sim άλλης εταιρίας δε θα ενεργοποιηθεί και δε θα μπορώ καν να το χρησιμοποιώ (χρειάζεται unlock δηλαδή).
  5. Ο τίτλος είναι λάθος. Το Absinthe κάνει μόνο jailbreak. Ούτε activate κάνει ούτε unlock.
×
×
  • Create New...