Anonymous Δημ. December 25, 2014 Κοινοποίηση Δημ. December 25, 2014 Πωωωωωωω Πως τα κανετε ολα αυτα ; Θελω να τα δω να τα δειξω στη γυναικα να φτιαχνει λοκ και χομ σκριν Δεν ηξερα πως υπαρχει αυτη η επιλογη...... Ειναι εφαρμογες η απλα features των 8.1; Εχει το 630 Πρεπει να διαβασω ολο το νημα; Για πειτε ντεεεεε:D Για να βάλεις wallpaper στη home, πας ρυθμίσεις, έναρξη + θέματα , κι εκεί θα βρεις το επιλέξτε φωτογραφία, όπου και μπορείς να επιλέξεις μία και να την βάλεις. Για τη lock, θα πας, ρυθμίσεις, οθόνη ξεκλειδώματος, κι εκεί, κάτω από το background, θα βρεις διάφορες επιλογές, όπως να βάλεις δική σου, να βάζει περιοδικά το bing κτλ. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
AgelosMo Δημ. January 5, 2015 Κοινοποίηση Δημ. January 5, 2015 Είπα να τακτοποιήσω λίγο εφαρμογές και φακέλους και ειδού το αποτέλεσμα.. Παράθεση SE k700i - w810i, NOKIA 5310 express music, HTC TynII (Kaiser), SE Xperia mini, Google Nexus S, Nokia Lumia 930, HTC One M8 (Gunmetal Gray), MS Lumia 950 XL White, HTC 10, LG G6, Samsung Galaxy S9 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
topo85 Δημ. January 5, 2015 Κοινοποίηση Δημ. January 5, 2015 Υπάρχει κάποια εφαρμογή στο store που δεν την έχεις κατεβάσει;;:p Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Redragon7 Δημ. January 5, 2015 Κοινοποίηση Δημ. January 5, 2015 Επειδή μου αρέσει το keep it simple Παράθεση iPhone 3GS - iPhone 4s - Nokia Lumia 735 - Nokia Lumia 930 - Lumia 650 - Lumia 950 XL iPad 2 Samsung Galaxy Tab Pro 8.4 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
AgelosMo Δημ. January 5, 2015 Κοινοποίηση Δημ. January 5, 2015 Υπάρχει κάποια εφαρμογή στο store που δεν την έχεις κατεβάσει;;:p :lol: :lol: :lol: :lol: Επειδή μου αρέσει το keep it simple Και χώρις διάφανα πλακίδια όμορφο είναι, αν ταιριάξεις τα χρώματα.. Παράθεση SE k700i - w810i, NOKIA 5310 express music, HTC TynII (Kaiser), SE Xperia mini, Google Nexus S, Nokia Lumia 930, HTC One M8 (Gunmetal Gray), MS Lumia 950 XL White, HTC 10, LG G6, Samsung Galaxy S9 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Redragon7 Δημ. January 5, 2015 Κοινοποίηση Δημ. January 5, 2015 :lol: :lol: :lol: :lol: Και χώρις διάφανα πλακίδια όμορφο είναι, αν ταιριάξεις τα χρώματα.. Ειδικά στην οθόνη του 930, τα ολοζώντανα χρώματα είναι το κάτι άλλο. Εγω προσωπικά απορώ με αυτούς που δεν βάζουν τον dialer κάτω αριστερά γωνία, ώστε να παίρνουν τηλέφωνο με τον αντίχειρα του αριστερού και μόνο... Πως βολεύεστε ρε παιδιά??:) Παράθεση iPhone 3GS - iPhone 4s - Nokia Lumia 735 - Nokia Lumia 930 - Lumia 650 - Lumia 950 XL iPad 2 Samsung Galaxy Tab Pro 8.4 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
navi55 Δημ. January 5, 2015 Κοινοποίηση Δημ. January 5, 2015 Επειδή μου αρέσει το keep it simple Έχει 2 μέρες που έχω αφαιρέσει την εικόνα και εκτός του ότι είναι πιο ευανάγνωστα τα πλακίδια, βλέπω ότι δεν συμβαίνει τόσο συχνά και στον ίδιο βαθμό το φόρτωμα ξανά και ξανά των πλακιδίων. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
AgelosMo Δημ. January 5, 2015 Κοινοποίηση Δημ. January 5, 2015 Ειδικά στην οθόνη του 930, τα ολοζώντανα χρώματα είναι το κάτι άλλο. Εγω προσωπικά απορώ με αυτούς που δεν βάζουν τον dialer κάτω αριστερά γωνία, ώστε να παίρνουν τηλέφωνο με τον αντίχειρα του αριστερού και μόνο... Πως βολεύεστε ρε παιδιά??:) Εγώ προσωπικά το έχω απο δεξιά (δεξιόχειρας γαρ) όπως και αυτά που χρησιμοποιώ συχνά. Είναι θέμα λειτουργικότητας του καθενός..! Έχει 2 μέρες που έχω αφαιρέσει την εικόνα και εκτός του ότι είναι πιο ευανάγνωστα τα πλακίδια, βλέπω ότι δεν συμβαίνει τόσο συχνά και στον ίδιο βαθμό το φόρτωμα ξανά και ξανά των πλακιδίων. Απο μπαταρία πως το βλέπεις? Έχει διαφορά? Παράθεση SE k700i - w810i, NOKIA 5310 express music, HTC TynII (Kaiser), SE Xperia mini, Google Nexus S, Nokia Lumia 930, HTC One M8 (Gunmetal Gray), MS Lumia 950 XL White, HTC 10, LG G6, Samsung Galaxy S9 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
montoya_42 Δημ. January 5, 2015 Κοινοποίηση Δημ. January 5, 2015 Εγω προσωπικά απορώ με αυτούς που δεν βάζουν τον dialer κάτω αριστερά γωνία, ώστε να παίρνουν τηλέφωνο με τον αντίχειρα του αριστερού και μόνο... Πως βολεύεστε ρε παιδιά??:) Εγώ απορώ με αυτούς που δεν τον βάζουν πάνω δεξιά. Πως βολεύεστε βρε παιδιά.....???χαχαχα:p:lol::grin::rotfl: Παράθεση SEX is like NOKIA (connecting people) http://i.imgur.com/zWrMLZe.jpg Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
navi55 Δημ. January 5, 2015 Κοινοποίηση Δημ. January 5, 2015 Απο μπαταρία πως το βλέπεις? Έχει διαφορά? Κάνω κάποιες δοκιμές αυτές τις μέρες. Μέχρι στιγμής δεν έχω κάποιο συμπέρασμα στο θέμα της μπαταρίας. Θα δω πως θα πάει τις επόμενες ημέρες. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
colossus_r Δημ. January 5, 2015 Κοινοποίηση Δημ. January 5, 2015 (edited) Στην οθόνη του 930 όλα φαίνονται ωραία Edited January 5, 2015 by colossus_r Παράθεση Share the KnowHow: Lumia 950-930, Surface 3, Yoga 3 Pro 8/512MB [Το δικο μου 930][Προσθήκη εορτών στο ημερ/γιο] [Aπο Android σε Windows Phone ] [Mango ROM με Ελληνικά-RSPL/HSPL] http://i831.photobucket.com/albums/zz234/colossusr/Avatar4.jpg~original Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Alex_tz Δημ. January 5, 2015 Κοινοποίηση Δημ. January 5, 2015 Πολύ όμορφη. Πώς λέγεται το tile της μπαταρίας; Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
colossus_r Δημ. January 5, 2015 Κοινοποίηση Δημ. January 5, 2015 Πολύ όμορφη. Πώς λέγεται το tile της μπαταρίας; Είναι της μαμάς ... είναι η "Οικονομία μπαταρίας" που έχει live battery status στην τελευταία Dev preview Παράθεση Share the KnowHow: Lumia 950-930, Surface 3, Yoga 3 Pro 8/512MB [Το δικο μου 930][Προσθήκη εορτών στο ημερ/γιο] [Aπο Android σε Windows Phone ] [Mango ROM με Ελληνικά-RSPL/HSPL] http://i831.photobucket.com/albums/zz234/colossusr/Avatar4.jpg~original Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
AgelosMo Δημ. January 5, 2015 Κοινοποίηση Δημ. January 5, 2015 Στην οθόνη του 930 όλα φαίνονται ωραία Εγώ ψάρωσα με τις κατηγορίες Social, System etc. Πως τα έφτιαξες αυτά? Με εφαρμογή ή να τα περιμένουμε στην denim? Παράθεση SE k700i - w810i, NOKIA 5310 express music, HTC TynII (Kaiser), SE Xperia mini, Google Nexus S, Nokia Lumia 930, HTC One M8 (Gunmetal Gray), MS Lumia 950 XL White, HTC 10, LG G6, Samsung Galaxy S9 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
colossus_r Δημ. January 5, 2015 Κοινοποίηση Δημ. January 5, 2015 Όχι δεν είναι denim ειναι η εφαρμογή HeaderTiles. Την έχω πολυ καιρό και τακτοποιώ την αρχική οθόνη. Θέλει λίγο ψυρισμα, αλλα μπορείς να κανεις παπάδες. Αν θες να το φτιάξεις ετσι πες μου να ανεβάσω το δικό μου μπακαπ Παράθεση Share the KnowHow: Lumia 950-930, Surface 3, Yoga 3 Pro 8/512MB [Το δικο μου 930][Προσθήκη εορτών στο ημερ/γιο] [Aπο Android σε Windows Phone ] [Mango ROM με Ελληνικά-RSPL/HSPL] http://i831.photobucket.com/albums/zz234/colossusr/Avatar4.jpg~original Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
AgelosMo Δημ. January 5, 2015 Κοινοποίηση Δημ. January 5, 2015 Όχι δεν είναι denim ειναι η εφαρμογή HeaderTiles. Την έχω πολυ καιρό και τακτοποιώ την αρχική οθόνη. Θέλει λίγο ψυρισμα, αλλα μπορείς να κανεις παπάδες. Αν θες να το φτιάξεις ετσι πες μου να ανεβάσω το δικό μου μπακαπ Λέω να το δοκιμάσω και να το ψάξω λίγο μιας και πιστεύω θα με βολέψει απίστευτα..! Αν χρειαστώ θα σου στείλω..! thanx πάντως.. Παράθεση SE k700i - w810i, NOKIA 5310 express music, HTC TynII (Kaiser), SE Xperia mini, Google Nexus S, Nokia Lumia 930, HTC One M8 (Gunmetal Gray), MS Lumia 950 XL White, HTC 10, LG G6, Samsung Galaxy S9 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
colossus_r Δημ. January 5, 2015 Κοινοποίηση Δημ. January 5, 2015 Ναι ψαξτο .. Για την δουλεια που κάνει είναι απίστευτη εφαρμογή. Παράθεση Share the KnowHow: Lumia 950-930, Surface 3, Yoga 3 Pro 8/512MB [Το δικο μου 930][Προσθήκη εορτών στο ημερ/γιο] [Aπο Android σε Windows Phone ] [Mango ROM με Ελληνικά-RSPL/HSPL] http://i831.photobucket.com/albums/zz234/colossusr/Avatar4.jpg~original Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Rey_619 Δημ. January 6, 2015 Κοινοποίηση Δημ. January 6, 2015 Δεν ξέρω αν έχει αναφερθεί ξανά αλλά αυτός ο τυπάς είναι απίστευτος... http://lumiaconversations.microsoft.com/wp-content/uploads/2014/05/TileArtGuyTips8.jpg Παράθεση http://img.photobucket.com/albums/v508/rey620/Banner.png Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
lefterisg2 Δημ. January 6, 2015 Κοινοποίηση Δημ. January 6, 2015 Στην οθόνη του 930 όλα φαίνονται ωραία Ρε φίλε το πιο ημερολόγιο έχεις και φαίνονται και η γιορτές?εγώ μόνο γενέθλια βλέπω....στο δικό μου Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
colossus_r Δημ. January 7, 2015 Κοινοποίηση Δημ. January 7, 2015 (edited) Ρε φίλε το πιο ημερολόγιο έχεις και φαίνονται και η γιορτές?εγώ μόνο γενέθλια βλέπω....στο δικό μου Chronos calendar λέγεται το πρόγραμμα αλλά για να προσθέσεις τις ονομαστικές γιορτές δες στο παρακάτω λινκ ένα άρθρο που ειχα γράψει πριν 2-3 χρόνια στο blog μου. http://colossusr.blogspot.gr/2012/05/blog-post.html Edit : Έβαλα το λινκ στην υπογραφή μου. Edited January 7, 2015 by colossus_r Παράθεση Share the KnowHow: Lumia 950-930, Surface 3, Yoga 3 Pro 8/512MB [Το δικο μου 930][Προσθήκη εορτών στο ημερ/γιο] [Aπο Android σε Windows Phone ] [Mango ROM με Ελληνικά-RSPL/HSPL] http://i831.photobucket.com/albums/zz234/colossusr/Avatar4.jpg~original Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
lefterisg2 Δημ. January 7, 2015 Κοινοποίηση Δημ. January 7, 2015 Chronos calendar λέγεται το πρόγραμμα αλλά για να προσθέσεις τις ονομαστικές γιορτές δες στο παρακάτω λινκ ένα άρθρο που ειχα γράψει πριν 2-3 χρόνια στο blog μου. http://colossusr.blogspot.gr/2012/05/blog-post.html Edit : Έβαλα το λινκ στην υπογραφή μου. Ευχαριστώ φίλε......πολυ πρακτικό.... Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
stewe Δημ. January 9, 2015 Author Κοινοποίηση Δημ. January 9, 2015 Επειδή η επιστροφή μου στα WP7 με σκούριασε λίγο, μπορείτε να μου θυμίσετε πως βάζουμε εφαρμογές στην lockscreen όπως για παράδειγμα έχει την lockscreen ο Colossus. Αν θυμάμαι καλά μέσω μίας εφαρμογής γινόταν, αλλά θέλω μια μικρή βοήθεια για φρεσκάρισμα της μνήμης μου. Παράθεση Τα Windows Phone ήταν αποτυχία!!! Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
colossus_r Δημ. January 9, 2015 Κοινοποίηση Δημ. January 9, 2015 Επειδή η επιστροφή μου στα WP7 με σκούριασε λίγο, μπορείτε να μου θυμίσετε πως βάζουμε εφαρμογές στην lockscreen όπως για παράδειγμα έχει την lockscreen ο Colossus. Αν θυμάμαι καλά μέσω μίας εφαρμογής γινόταν, αλλά θέλω μια μικρή βοήθεια για φρεσκάρισμα της μνήμης μου. Υπάρχουν πολλές εφαρμογές που γράφουν στην lock screen ... το θέμα είναι ότι κάθε μια θελει όλη την οθόνη για πάρτη της. Εγώ εδώ και καιρο έχω την εφαρμογή awesome lock που έχει πάρα πολλές επιλογές για να προσθέσεις στην οθόνη. Καιρός Ειδήσεις Ημερολόγια κλπ... Παράθεση Share the KnowHow: Lumia 950-930, Surface 3, Yoga 3 Pro 8/512MB [Το δικο μου 930][Προσθήκη εορτών στο ημερ/γιο] [Aπο Android σε Windows Phone ] [Mango ROM με Ελληνικά-RSPL/HSPL] http://i831.photobucket.com/albums/zz234/colossusr/Avatar4.jpg~original Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
colossus_r Δημ. January 15, 2015 Κοινοποίηση Δημ. January 15, 2015 (edited) Το δικο μου 930 .... Edited February 2, 2015 by impreza_sti Παράθεση Share the KnowHow: Lumia 950-930, Surface 3, Yoga 3 Pro 8/512MB [Το δικο μου 930][Προσθήκη εορτών στο ημερ/γιο] [Aπο Android σε Windows Phone ] [Mango ROM με Ελληνικά-RSPL/HSPL] http://i831.photobucket.com/albums/zz234/colossusr/Avatar4.jpg~original Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
stewe Δημ. January 15, 2015 Author Κοινοποίηση Δημ. January 15, 2015 (edited) Το δικο μου 930 .... Το ημερολόγιο ποιο είναι; Εγώ ακόμα προσπαθώ να το στρώσω. Μου τα χάλασε λίγο που το 730 δεν παίρνει 2 στήλες και είχα συνηθίσεις από το 820... όταν βρω την σωστή φόρμουλα για τις 3 στήλες θα στείλω εικόνα... Edited February 2, 2015 by impreza_sti Παράθεση Τα Windows Phone ήταν αποτυχία!!! Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts