wP Δημ. June 13, 2012 Κοινοποίηση Δημ. June 13, 2012 Έχοντας πλέον απεγκαταστήσει τον filebox&χωρίς να πολυψάξω, απλώς ρύθμισα σε ό,τι φανέρωση αρχείων βρήκα, πέρασα ως αγαπημένο κάθε βήμα της διαδρομής ξεχωριστά -προκειμένου ν' ανοίξει το επόμενο- πατώντας παρατεταμένα πάνω του&άρχισε εν τέλει η εγκατάσταση κανονικά :heat: Μέχρι την ανάλυση της οθόνης, παίζει τα βιντεάκια 1 χαρά&στριφογυρίζει σ' όλες τις διευθύνσεις η μικρογραφία σαν του Όπερα -προς το παρόν έχασε τα Ελληνικά :shifty: Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
fitofagos85 Δημ. June 15, 2012 Κοινοποίηση Δημ. June 15, 2012 ρε μαγκες αυτο το var/cache/apt/archive/partial που ειναι μες στο filebox και δεν το βρισκω πουθενα??εκανα απεγκατασταση τον 12 εκανα ρεσταρτ αλλα παλι τιποτα! Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
gaiosgf Δημ. June 15, 2012 Κοινοποίηση Δημ. June 15, 2012 ρε μαγκες αυτο το var/cache/apt/archive/partial που ειναι μες στο filebox και δεν το βρισκω πουθενα??εκανα απεγκατασταση τον 12 εκανα ρεσταρτ αλλα παλι τιποτα! θα πας στις ρυθμισεις του filibox και θα ενεργοποιησεις τα show root file system και show hidden files. Παράθεση K 700 - K 800 - N 95 - N 96 - N 900 - Zte blade(κουτρα) - N 9 - SE XPERIA tipo (για τον κανακαρη μου) - JOLLA - MEIZU M2 MINI - REDMI NOTE 2 - REDMI NOTE 3 PRO (KENZO) Send from my REDMI NOTE 3 PRO (KENZO) Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
purpendicular Δημ. June 18, 2012 Κοινοποίηση Δημ. June 18, 2012 Παιδιά, επειδή βγάλανε τον firefox από το store, σας παραθέτω λινκ με οδηγίες. http://mynokiablog.com/2012/06/13/n9apps-firefox-updated-to-v13-24-5mb-for-nokia-n9/ Δεν είναι ανάγκη να γίνουν όλα τα προηγούμενα μέσω rooted file system για να γίνει η εγκατάσταση :) Παράθεση http://mowned.com/sig/purpendicular.smart.jpg Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
zerv_5800 Δημ. June 20, 2012 Κοινοποίηση Δημ. June 20, 2012 Παιδιά, επειδή βγάλανε τον firefox από το store, σας παραθέτω λινκ με οδηγίες. http://mynokiablog.com/2012/06/13/n9apps-firefox-updated-to-v13-24-5mb-for-nokia-n9/ Δεν είναι ανάγκη να γίνουν όλα τα προηγούμενα μέσω rooted file system για να γίνει η εγκατάσταση :) Σωστα εγω το εβαλα κανονικα χωρις να σβησω κανενα αρχειο πρωτα!!!Παει πολυ ωραια!!! ;) ;) Παράθεση Η ζωή είναι ωραία αρκεί να ξέρεις να την ζεις με εκείνον που σε αγάπησε και θυσιάστηκε για εσένα στην θέση την δικιά σου... Samsung Galaxy S10+ SM-G975F/DS / Galaxy S9+ ;) Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
purpendicular Δημ. June 22, 2012 Κοινοποίηση Δημ. June 22, 2012 Παιδιά ξέρει κανείς τι παίζει με την εφαρμογή myriad alien dalvik? Έγινε ποτέ?? Παράθεση http://mowned.com/sig/purpendicular.smart.jpg Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Dark_ds Δημ. June 22, 2012 Κοινοποίηση Δημ. June 22, 2012 Παιδιά ξέρει κανείς τι παίζει με την εφαρμογή myriad alien dalvik? Έγινε ποτέ?? δεν ηταν εφαρμογη ακριβως. αλλα σταματησε γιατι ηταν για OEM (δηλαδη η nokia π.χ. θα το αγοραζε για να το βαλει στις συσκευες) οχι για end users τωρα περιμενουμε αυτο..http://www.allboutn9.info/2012/06/openmobiles-acl-for-meego-harmattan.html Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
eklipsi Δημ. June 24, 2012 Κοινοποίηση Δημ. June 24, 2012 Καλησπέρα παιδιά.Θέλω να αγοράσω το nokia n9 και θα σας παρακαλούσα να μου πείτε γνώμες.Είναι το μόνο κινητό για το οποίο θα έδινα χρήματα για να το αποκτήσω.Το βρίσκω με 360 ευρώ τα 16GB από easybuyworld,mobilehellas,και άλλα στο skroutz.Να τα εμπιστεύομαι ως καταστήματα?Ευχαριστώ για το χρόνο σας!!!!!!! Παράθεση When the going gets tough,the tough get going... Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
math3 Δημ. June 24, 2012 Κοινοποίηση Δημ. June 24, 2012 Πηρα το δικο μου απο το δευτερο που αναφερεις.Ολα καλα απο εξυπηρετηση.Σε 2 μερες ηταν θεσσαλονικη.Μονο που ανηκει σε εταιρια κινητης απο πωλονια και πρεπει να το φλασαρεις για να παιρνεις τα update.Εγω ας πουμε δεν το εχω κανει γιατι δεν το εχω ξανακανει και ψηλοφοβαμαι.Αλλα το τηλεφωνο φυσαει γενικα.Αξιζει.- Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
zerv_5800 Δημ. June 29, 2012 Κοινοποίηση Δημ. June 29, 2012 (edited) Καλησπερα σε ολους!!!Εβαλα στο n9 το wazapp και προσπαθω εδω και ωρα να κανω εγγραφη αλλα δεν μπαινει με την καμια πατησα ολες της επιλογες αλλα εχει πεισμωσει δεν μου στελνει καναενα μηνυμα και θελει να του βαλω τον 2 ψηφιο κωδικο!!!:wacko: Ξερει κανεις καποιον τροπο να το ξεπερασω αυτο η καποιον κωδικο κατι οστε να μπορω να το δουλεψω??Για μενα ειναι σημαντικη αυτη η εφαρμογη και την χρειαζομαι!!! ;) ;) Μου δουλεψε το πηρε τελικα μετα απο κανα 3ωρο προσπαθεια..!!!Ισως ειχε προβλημα ο server!! Μου δουλευει κανονικα τωρα ολα ρολοι!!! :D ;) Edited June 30, 2012 by zerv_5800 Παράθεση Η ζωή είναι ωραία αρκεί να ξέρεις να την ζεις με εκείνον που σε αγάπησε και θυσιάστηκε για εσένα στην θέση την δικιά σου... Samsung Galaxy S10+ SM-G975F/DS / Galaxy S9+ ;) Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
chek2fire Δημ. July 4, 2012 Κοινοποίηση Δημ. July 4, 2012 (edited) Να ρωτήσω πως γίνετε να ξαναπεράσουμε τα ελληνικά στο swype? Edited July 4, 2012 by gianpithio Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
nikoslikos Δημ. July 4, 2012 Κοινοποίηση Δημ. July 4, 2012 Να ρωτήσω πως γίνετε να ξαναπεράσουμε τα ελληνικά στο swype? Όπως το είχες κάνει δεν άλλαξε κάτι. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
gel7 Δημ. July 6, 2012 Κοινοποίηση Δημ. July 6, 2012 Κάνα δύο ερωτήσεις για το Ν9. Μπορεί κάποιος να μου πει αν έχει βελτιωθεί η ένταση του τηλεφώνου όταν κάποιος σε καλεί; Μπορεί να επεξεργάζεται αρχεία Excel, Word & τα λοιπά, άνετα; Παράθεση Racing because all other sports require one ball only! Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
cmeletis Δημ. July 6, 2012 Κοινοποίηση Δημ. July 6, 2012 Η ένταση του τηλεφώνου εχει αυξηθεί πολυ. Δεν χρειάζεται κάποιο tweak. Όσον αφορά για τα αρχεία που αναφέρεις δεν υπάρχει κάποιο προβλημα. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
gaiosgf Δημ. July 11, 2012 Κοινοποίηση Δημ. July 11, 2012 Χρησιμοποιει κανεις το SecuFile;επιλεγω απο το φακελλο /opt την εφαρμογη που θελω να κλειδωσω βαζω τον κωδικο στο πεδιο που βγαζει αλλα η εφαρμογη ανοιγει κανονικα χωρις να ζητησει κωδικο.χρειαζεται κατι αλλο; Παράθεση K 700 - K 800 - N 95 - N 96 - N 900 - Zte blade(κουτρα) - N 9 - SE XPERIA tipo (για τον κανακαρη μου) - JOLLA - MEIZU M2 MINI - REDMI NOTE 2 - REDMI NOTE 3 PRO (KENZO) Send from my REDMI NOTE 3 PRO (KENZO) Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
qosmio Δημ. July 11, 2012 Κοινοποίηση Δημ. July 11, 2012 Η ένταση του τηλεφώνου εχει αυξηθεί πολυ. Δεν χρειάζεται κάποιο tweak. Όσον αφορά για τα αρχεία που αναφέρεις δεν υπάρχει κάποιο προβλημα. Έβαλα το λευκό που ήταν στην 1.1 μόλις το παρέλαβα και το μαύρο που το είχα κάνει αναβάθμιση στην 1.3 με το ίδιο ακριβώς τραγούδι και δεν είχαν καμία διαφορά στην ένταση του ηχείου. Αν μιλάμε για ένταση ακουστικού δεν το τσέκαρα .. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
cmeletis Δημ. July 11, 2012 Κοινοποίηση Δημ. July 11, 2012 Δεν θα το καταλαβεις στα τραγουδια,αλλα στον ηχο κλησης. Για δοκιμασε εκει.Εμενα μου φαινεται δυναμωσε. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
qosmio Δημ. July 11, 2012 Κοινοποίηση Δημ. July 11, 2012 Δεν θα το καταλαβεις στα τραγουδια,αλλα στον ηχο κλησης. Για δοκιμασε εκει.Εμενα μου φαινεται δυναμωσε. Τώρα είναι και το μαύρο και το άσπρο στην 1.3.. τον ήχο κλήσης δεν τον δοκίμασα.. Η αλήθεια όμως είναι οτι δεν με προβληματίζει σαν ένταση άρα μια χαρά είμαστε.. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
cybton Δημ. July 11, 2012 Κοινοποίηση Δημ. July 11, 2012 Καλησπερες και απο μενα!Εγινα και γω κατοχος αυτης της κινηταρας επιτελους!Αργησα λιγο αλλα η τιμη του ηταν απλα απογορευτικη! Θα θελα να αναφερθω στο DLNA το οποιο με το 701 και την εφαρμογη PlayTO το χρησιμοποιουσα πολυ!Μετα απο ωρες ψαξιμο στα φορουμς κατεληξα στο PushUp το οποιο ομως δεν ειναι λειτουργικο.. Δηλαδη,με το PlayTo μπορεις να κανεις κανονικα μια προβολη της εκθεσης σου χειριζοντας τα παντα απτο κινητο σου και χωρις καμια καθυστερηση,σε αντιθεση με το PushUp το οποιο απλα στελνει ουσιαστικα καποια φωτο ή βιντεο χωρις να εχεις τη δυνατοτητα να αλλαζεις φωτο να προχωρας το βιντεο κτλ κτλ.. Να μη πω και για to θεμα της καθυστερησης στην αναπ/γη των βιντεο οπου περιμενεις ποση ωρα να κανει buffering και επειτα να μην εχεις τη δυνατοτητα να κανεισ pause ktl ktl.. Any suggestions my pro friends?? :D Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
gaiosgf Δημ. July 16, 2012 Κοινοποίηση Δημ. July 16, 2012 ρε παιδια μια βοηθεια καποιος για το N9qtweak. «παιζοντας» το απογευμα καποια στιγμη (δεν θυμαμαι τι εκανα) και μου βγαζει και στις 3 αρχικες οθονες ενα κοκκινο φοντο το οποιο δεν φευγει με τιποτα.επισης δουλευουν ολα πλεον και σε landscape.πως μπορω να τα επαναφερω ολα σε default; Παράθεση K 700 - K 800 - N 95 - N 96 - N 900 - Zte blade(κουτρα) - N 9 - SE XPERIA tipo (για τον κανακαρη μου) - JOLLA - MEIZU M2 MINI - REDMI NOTE 2 - REDMI NOTE 3 PRO (KENZO) Send from my REDMI NOTE 3 PRO (KENZO) Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Dark_ds Δημ. July 16, 2012 Κοινοποίηση Δημ. July 16, 2012 (edited) ρε παιδια μια βοηθεια καποιος για το N9qtweak. «παιζοντας» το απογευμα καποια στιγμη (δεν θυμαμαι τι εκανα) και μου βγαζει και στις 3 αρχικες οθονες ενα κοκκινο φοντο το οποιο δεν φευγει με τιποτα.επισης δουλευουν ολα πλεον και σε landscape.πως μπορω να τα επαναφερω ολα σε default; εδω γραφει τα παντα http://talk.maemo.org/showthread.php?t=80600 για να τα επαναφαρεις πρεπει να ειχες κανει back up μολις ειχες ανοιξει το προγραμμα! edit: τωρα που το θυμηθηκα..κοκκινο φοντο ειχα και εγω μια φορα οταν προσπαθησα χειροκινητα να αλλαξω το background και ειχα κανει καποιο λαθος. Edited July 16, 2012 by Dark_ds Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
gaiosgf Δημ. July 16, 2012 Κοινοποίηση Δημ. July 16, 2012 εδω γραφει τα παντα http://talk.maemo.org/showthread.php?t=80600 για να τα επαναφαρεις πρεπει να ειχες κανει back up μολις ειχες ανοιξει το προγραμμα! edit: τωρα που το θυμηθηκα..κοκκινο φοντο ειχα και εγω μια φορα οταν προσπαθησα χειροκινητα να αλλαξω το background και ειχα κανει καποιο λαθος. δυστυχως δεν ειμαι και τοσο καλος γνωστης της αγγλικης. να ρωτησω κατι αλλο: στο Ν900 με την εντολη στο τερματικο apt-get install mp-fremantle-community-pr πιστευω οτι κατι θα γινοταν ωστε να το επαναφερω. στο Ν9 ποια ειναι η αντιστοιχη εντολη; Παράθεση K 700 - K 800 - N 95 - N 96 - N 900 - Zte blade(κουτρα) - N 9 - SE XPERIA tipo (για τον κανακαρη μου) - JOLLA - MEIZU M2 MINI - REDMI NOTE 2 - REDMI NOTE 3 PRO (KENZO) Send from my REDMI NOTE 3 PRO (KENZO) Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Dark_ds Δημ. July 17, 2012 Κοινοποίηση Δημ. July 17, 2012 δυστυχως δεν ειμαι και τοσο καλος γνωστης της αγγλικης. να ρωτησω κατι αλλο: στο Ν900 με την εντολη στο τερματικο apt-get install mp-fremantle-community-pr πιστευω οτι κατι θα γινοταν ωστε να το επαναφερω. στο Ν9 ποια ειναι η αντιστοιχη εντολη; ουτε και εγω ξερω και τοσο καλα να σου πω την αληθεια,αλλα οτι μπορω το βγαζω! Λοιπον : στο link που σου εστειλα εχει ενα pdf που εξηγει τι ακριβως κανει καθε επιλογη στο προγραμμα και στην σελιδα 14 γραφει How to get clean backup (if you forgot to create): Option 1 (PC + USB cable + N9): 1. Go to first post and press on "my clean backup" 2. Download this file to your PC 3. Extract from ZIP 4. Connect your phone to PC with USB cable 5. Press “Connect via Mass Storage” on your phone 6. When Win explorer window will opens, transfer the extracted folder “.N9QTweakBackup” to your phone 7. Close Win explorer window and disconnect your phone Δηλαδη επειδη εσυ δεν εχεις κανει backup εχει ανεβασει αυτος το δικο του backup να το κατεβασεις και τα κανεις μετα full restore μεσα απο το προγραμμα. δοκιμασε το αν ειναι για την εντολη που λες στο N900 ειναι το update της κοινοτητας του maemo.org και κατι τετοιο δεν εχει βγει για το N9.καποια στιγμη ελπιζουμε! Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
mobrol Δημ. July 17, 2012 Κοινοποίηση Δημ. July 17, 2012 παιδια σας παρακαλω ελεγξτε αν γινεται αν δουλευει το mesinput... δεν δουλευει ουτε το site ουτε μου βγαζει πληκτρολογια στο κινητο Παράθεση phones' list: alcatel 311, SE t310, SE z600, SE k700i, Samsung zv30, nokia 6290, samsung g600, SE k770i, LG arena, Nokia 5800, nokia N82, nokia E72, htc hero, nokia N8, SE Xperia Neo V, Nokia N9, SE Xperia Mini, LG 4x HD, Blackberry Z10, Nokia Lumia 920, Nokia 101, Samsung Galaxy S4 mini LTE, LG G2, Samsung Galaxy S7, Samsung Galaxy S9+, Xiaomi Mi 10 5G Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
zerv_5800 Δημ. July 17, 2012 Κοινοποίηση Δημ. July 17, 2012 παιδια σας παρακαλω ελεγξτε αν γινεται αν δουλευει το mesinput... δεν δουλευει ουτε το site ουτε μου βγαζει πληκτρολογια στο κινητο Μολις τσεκαρα το mesinput στην συσκευη μου και δουλευει μια χαρα μαζι και τα πληκτρολογια!!! Κατι στο εχ3ει κολλησει τι εβαλες προσφατα??Επισης κανε κανα ρισταρτ τσεκαρα το ιντερνετ σου αν ειναι σωστο και στην τελικη κανε ενα soft reset!!!Αυτα σκεφτομαι!!! ;);) Παράθεση Η ζωή είναι ωραία αρκεί να ξέρεις να την ζεις με εκείνον που σε αγάπησε και θυσιάστηκε για εσένα στην θέση την δικιά σου... Samsung Galaxy S10+ SM-G975F/DS / Galaxy S9+ ;) Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts