gre Δημ. October 16, 2013 Κοινοποίηση Δημ. October 16, 2013 Το S2 ποτέ δεν πεθαίνει I9100XWMS1 NEE :lol: Και ήμουν έτοιμος να περάσω πάλι την lsw αφού με την lsz δεν είμαι ευχαριστημένος. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
makis206 Δημ. October 16, 2013 Κοινοποίηση Δημ. October 16, 2013 Τι παραπανω εχει αυτη απο την δικια μας;:)LSW Αλλάζει και το modem από XMS3 σε XMS4..:) Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
dbal Δημ. October 16, 2013 Κοινοποίηση Δημ. October 16, 2013 Φανταστειτε να δωσει και η Samsung νεα αναβαθμιση μετα την LSW...! Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
stefan_city Δημ. October 16, 2013 Κοινοποίηση Δημ. October 16, 2013 Φανταστειτε να δωσει και η Samsung νεα αναβαθμιση μετα την LSW...! Εντάξει, αυτό πάει πολύ, μην το παρακάνουμε κιόλας. :p Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
gre Δημ. October 16, 2013 Κοινοποίηση Δημ. October 16, 2013 Φανταστειτε να δωσει και η Samsung νεα αναβαθμιση μετα την LSW...! Γιατί, την XWMS1 η Samsung δεν την έδωσε; Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
makis206 Δημ. October 16, 2013 Κοινοποίηση Δημ. October 16, 2013 Γιατί, την XWMS1 η Samsung δεν την έδωσε; Προφανώς εννοεί τη Samsung Hellas..;) Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
stauros2653 Δημ. October 17, 2013 Κοινοποίηση Δημ. October 17, 2013 την περασα απο περιεργια,ενημερωνω τιποτα παραπανω απο την Ελληνικη. Παράθεση :ninja: Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
FoT1s Δημ. October 17, 2013 Κοινοποίηση Δημ. October 17, 2013 Θα την περασω κι εγω...το θεμα ειναι ποιος ξαναστηνει το κινητο απο την αρχη... Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
makis206 Δημ. October 17, 2013 Κοινοποίηση Δημ. October 17, 2013 Θα την περασω κι εγω...το θεμα ειναι ποιος ξαναστηνει το κινητο απο την αρχη... Eγώ πάλι βαρέθηκα αυτή τη στάσιμη κατάσταση απ'τη στιγμή που ήρθε η Ελληνική και πριν λίγες μέρες ψαχνόμουν για custom..:lol: Ευτυχώς σήμερα αναβάθμισα το laptop σε windows 8.1 και απασχολήθηκα για λίγο..:D Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
FoT1s Δημ. October 17, 2013 Κοινοποίηση Δημ. October 17, 2013 Eγώ πάλι βαρέθηκα αυτή τη στάσιμη κατάσταση απ'τη στιγμή που ήρθε η Ελληνική και πριν λίγες μέρες ψαχνόμουν για custom..:lol: Ευτυχώς σήμερα αναβάθμισα το laptop σε windows 8.1 και απασχολήθηκα για λίγο..:D Μολις την περασα...θα κανω αυτα που ειναι να κανω, και βλεπω... Οσο για τα win 8, κι εγω θελω να τα περασω σε καποια φαση. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
malmsteen Δημ. October 17, 2013 Κοινοποίηση Δημ. October 17, 2013 Πείτε μας εντυπώσεις. κυρίως στο θέμα μπαταρίας και γενικά σταθερότητας Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
harley5 Δημ. October 17, 2013 Κοινοποίηση Δημ. October 17, 2013 Καλησπερα παιδια, μπορω να περασω σε ενα τηλ. απο χωρα Ασιατικη...επισημο ευρωπαικο firmware μεσω odin ??????Ευχαριστω! Παράθεση [sIGPIC][/sIGPIC] Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
StratosGR Δημ. October 17, 2013 Κοινοποίηση Δημ. October 17, 2013 Καλησπερα παιδια, μπορω να περασω σε ενα τηλ. απο χωρα Ασιατικη...επισημο ευρωπαικο firmware μεσω odin ??????Ευχαριστω! Είναι το i9100 international; Παράθεση [sIGPIC][/sIGPIC] Pulse ROM 5.0 - XXUEMK9 4.3 Note II Pulse ROM 3.3 - XXELLA JB S3 Pulse ROM 2.1 - XWLPX ICS S2 - Pulse ROM 1.7 - XWLA4 GB S2 S2 *Universal* 4.0.4 15 toggles mod Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
harley5 Δημ. October 17, 2013 Κοινοποίηση Δημ. October 17, 2013 (edited) Είναι το i9100 international; Πως θα δω αν ειναι το International? Οταν το ανοιγω παντως λεει GT I9100...??? Edited October 17, 2013 by harley5 Παράθεση [sIGPIC][/sIGPIC] Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
gre Δημ. October 17, 2013 Κοινοποίηση Δημ. October 17, 2013 (edited) Πέρασα κι εγώ το νέο firmware αλλά ακόμα είναι νωρίς να μιλήσω για διαφορές στην απόδοση σε σχέση με την lsw. Ϊδιες μου φαίνονται. Επίσης να αναφέρω ότι στην πρώτη έναρξη δεν μου έβγαλε να κάνω τις ρυθμίσεις γλώσσας, ώρας, λογαριασμού gmail κτλ. αλλά μπήκε κατευθείαν στην αρχική οθόνη του τηλεφώνου. Edited October 17, 2013 by gre Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
ARTHURLUFFY Δημ. October 17, 2013 Κοινοποίηση Δημ. October 17, 2013 Γεια σας εχω ενα galaxy s2 GT-ι9100 και ειχε το firmware xxkg1 περασα το XWLSW με το odin και τωρα εχω 3 προβληματα 1ον Αν εχω πιν στην σιμ δεν μου ρωταει για το πιν και δεν μπορω να κανω και να μου κανουν κλεισεις ενω αν η σιμ ειναι χωρις πιν δουλευει. 2ον Εχω βαλει κανονικα απο τις ρυθμισεις να εχει μοτιβο μολις το κλειδωνω αυτο δεν εχει και επισης ξεκλειδωνει και με το κεντρικο κουμπι και 3ον αν κραταω πατημενο το power κλεινει κατευθειαν αντι να μου βγαλει το menu που ειχε λειτουργια πτησης, απενεργοποιηση και αλλα Παρακαλω οποιος ξερει να με βοηθησει ευχαριστω πολυ Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
makis206 Δημ. October 17, 2013 Κοινοποίηση Δημ. October 17, 2013 Γεια σας εχω ενα galaxy s2 GT-ι9100 και ειχε το firmware xxkg1 περασα το XWLSW με το odin και τωρα εχω 3 προβληματα 1ον Αν εχω πιν στην σιμ δεν μου ρωταει για το πιν και δεν μπορω να κανω και να μου κανουν κλεισεις ενω αν η σιμ ειναι χωρις πιν δουλευει. 2ον Εχω βαλει κανονικα απο τις ρυθμισεις να εχει μοτιβο μολις το κλειδωνω αυτο δεν εχει και επισης ξεκλειδωνει και με το κεντρικο κουμπι και 3ον αν κραταω πατημενο το power κλεινει κατευθειαν αντι να μου βγαλει το menu που ειχε λειτουργια πτησης, απενεργοποιηση και αλλα Παρακαλω οποιος ξερει να με βοηθησει ευχαριστω πολυ Όταν πέρασες την lsw έκανες τα wipes (factory reset και wipe cache) απ'το recovery της συσκευής σου; Ποτέ δεν είναι αργά βέβαια εκτός κι αν την έχεις ήδη "στήσει" και βαριέσαι να την ξαναστήνεις από την αρχή. Εγώ αυτό θα έκανα αρχικά, αν δεν δουλέψει ίσως χρειαστεί να το ξαναπεράσεις πάλι. Έχεις σίγουρα το GT-I9100 και όχι το GT-I9100G έτσι; Δεν έχω συναντήσει ξανά παρόμοια θέματα πάντως για να σου απαντήσω με απόλυτη σιγουριά.. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
DimitrisAndNiki Δημ. October 18, 2013 Κοινοποίηση Δημ. October 18, 2013 Γεια σας εχω ενα galaxy s2 GT-ι9100 και ειχε το firmware xxkg1 περασα το XWLSW με το odin και τωρα εχω 3 προβληματα 1ον Αν εχω πιν στην σιμ δεν μου ρωταει για το πιν και δεν μπορω να κανω και να μου κανουν κλεισεις ενω αν η σιμ ειναι χωρις πιν δουλευει. 2ον Εχω βαλει κανονικα απο τις ρυθμισεις να εχει μοτιβο μολις το κλειδωνω αυτο δεν εχει και επισης ξεκλειδωνει και με το κεντρικο κουμπι και 3ον αν κραταω πατημενο το power κλεινει κατευθειαν αντι να μου βγαλει το menu που ειχε λειτουργια πτησης, απενεργοποιηση και αλλα Παρακαλω οποιος ξερει να με βοηθησει ευχαριστω πολυ Ο seraios έχει το ίδιο πρόβλημα ακριβώς και δεν έχει μπορέσει εδώ και κανένα μήνα να βγάλει άκρη.... Παράθεση “When there's no more room in hell, the dead will walk the earth.” Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Pitsounakos Δημ. October 18, 2013 Κοινοποίηση Δημ. October 18, 2013 Το ιδιο ακριβως προβλημα αντιμετωπιζω και εγω! Παράθεση Samsung Galaxy S4 I9505 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
kogos Δημ. October 18, 2013 Κοινοποίηση Δημ. October 18, 2013 Εσείς που έχετε αυτο το πρόβλημα, απο που κατεβάσατε τη rom? ΟΤΑ ή όχι? Και αν οχι, από που την κατεβάσατε? Παράθεση the story of a ressurected blade!!! >> soon to be released << Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
StratosGR Δημ. October 18, 2013 Κοινοποίηση Δημ. October 18, 2013 Γεια σας εχω ενα galaxy s2 GT-ι9100 και ειχε το firmware xxkg1 περασα το XWLSW με το odin και τωρα εχω 3 προβληματα 1ον Αν εχω πιν στην σιμ δεν μου ρωταει για το πιν και δεν μπορω να κανω και να μου κανουν κλεισεις ενω αν η σιμ ειναι χωρις πιν δουλευει. 2ον Εχω βαλει κανονικα απο τις ρυθμισεις να εχει μοτιβο μολις το κλειδωνω αυτο δεν εχει και επισης ξεκλειδωνει και με το κεντρικο κουμπι και 3ον αν κραταω πατημενο το power κλεινει κατευθειαν αντι να μου βγαλει το menu που ειχε λειτουργια πτησης, απενεργοποιηση και αλλα Παρακαλω οποιος ξερει να με βοηθησει ευχαριστω πολυ Δοκίμασε το εξής: Βάλε πάλι την KG1.Δες ότι παίζει κανονικά. Κάνε την αναβάθμιση σε JB μέσω KIES ή ΟΤΑ και ξαναδοκίμασε. Παράθεση [sIGPIC][/sIGPIC] Pulse ROM 5.0 - XXUEMK9 4.3 Note II Pulse ROM 3.3 - XXELLA JB S3 Pulse ROM 2.1 - XWLPX ICS S2 - Pulse ROM 1.7 - XWLA4 GB S2 S2 *Universal* 4.0.4 15 toggles mod Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Pitsounakos Δημ. October 19, 2013 Κοινοποίηση Δημ. October 19, 2013 Εσείς που έχετε αυτο το πρόβλημα, απο που κατεβάσατε τη rom? ΟΤΑ ή όχι? Και αν οχι, από που την κατεβάσατε? Eγω το κινητο το παρελαβα με την LSW. Περασα μεσω odin την εκδοση LPT αλλα και παλι αντιμετωπιζω τα ιδια προβληματα. Παράθεση Samsung Galaxy S4 I9505 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
SHOG_ST Δημ. October 20, 2013 Κοινοποίηση Δημ. October 20, 2013 Υπάρχει καλύτερη (και σταθερή βέβαια) από την πρώτη Ισπανική jb που είχε βγει; Εχω παρατηρήσει μερικά κολλήματα και θα ήθελα να περάσω κάποια άλλη αν είναι περισσότερο βελτιωμένη! Παράθεση http://i1221.photobucket.com/albums/dd471/m_RS/myStuff/FordTEAMRS-2.png?t=1304075987 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
makis206 Δημ. October 20, 2013 Κοινοποίηση Δημ. October 20, 2013 Υπάρχει καλύτερη (και σταθερή βέβαια) από την πρώτη Ισπανική jb που είχε βγει; Εχω παρατηρήσει μερικά κολλήματα και θα ήθελα να περάσω κάποια άλλη αν είναι περισσότερο βελτιωμένη! Βάλε την επίσημη ελληνική XWLSW, ειδικά αν έχεις τη "leaked" ισπανική θα δεις αρκετές διαφορές σε σταθερότητα, μπαταρία.. :) Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
SHOG_ST Δημ. October 20, 2013 Κοινοποίηση Δημ. October 20, 2013 Βάλε την επίσημη ελληνική XWLSW, ειδικά αν έχεις τη "leaked" ισπανική θα δεις αρκετές διαφορές σε σταθερότητα, μπαταρία.. :) Ευχαριστώ πολύ! Αυτήν έλεγα να βάλω όταν τις κοίταζα και απ όσα μπόρεσα να διαβάσω βλέπω καλά σχόλια! Θα την περάσω :) Παράθεση http://i1221.photobucket.com/albums/dd471/m_RS/myStuff/FordTEAMRS-2.png?t=1304075987 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts