Jump to content

Επίσημα Firmwares / Kies Updates για το Galaxy S II

saliez
 Κοινοποίηση

Recommended Posts

έχω ελληνικό i9100 αγορασμένο από public.gr

επίσιμη jb δεν έχει βγει ακόμα από το kies. μπορώ να βάλω την 4.1.2 των κοσμοτε, βοντα ή νορβηγική; ποια είναι καλύτερη και γιατί; ποια θα πάρει πρώτη την 4.2 ξέρετε;

ευχαριστώ

• Απαντήσεις 6,9χιλ.
  • Δημιουργία
  • Τελευταία απάντηση

Top Posters In This Topic

Top Posters In This Topic

έχω ελληνικό i9100 αγορασμένο από public.gr

επίσιμη jb δεν έχει βγει ακόμα από το kies. μπορώ να βάλω την 4.1.2 των κοσμοτε, βοντα ή νορβηγική; ποια είναι καλύτερη και γιατί; ποια θα πάρει πρώτη την 4.2 ξέρετε;

ευχαριστώ

Έχεις το unbranded. Μέσω Odin μπορείς να βάλεις όποια θες. Το αν θα βάλεις την Vodafone ή Cosmote ή Αγγλίας ή Φινλανδίας κλπ. παίζει ρόλο μόνο στο ποια δίνει πιο γρήγορα τα update. Αλλά δεν έχει σημασία μιας και μέσω Odin μπορείς να βάλεις ό,τι θες όποτε θες. Απλά βάλε XWLSW που είναι και η τελευταία. Δε βλέπω να παίρνει 4.2.

spacer.png
Model: OnePlus 8T Lunar Silver 12/256 (kebab)
ROM: OxygenOS v11.0.11.11.KB05AA (Android 11)
Mods: Magisk v23 + Riru + LSPosed
Recovery: TWRP 3.5.2_11

Καλυτερα βαλε την σκανδιναβικη. Παιρνει σχετικα συχνα updates. Μακρια απο eur. Οτι χειροτερο για το κινητο σου αυτο το csc. Οσο για την 4.2.2 θα την παρει καποια στιγμη το σ2.

Αληθεια...εχει καιρο να βγει καινουργια τλκ nordic. Οσο για την eur καθημερινα καταλαβαινεις πως ειναι τραγικη. Πλεον με τα καινουργια κινητα τους ασχολουνται και απο οσο βλεπω κι αυτα τα εχουν ξεχασμενα στην Ελλαδα σε εκδοσεις αν δεις στο sammobile.

Προτείνετε 4.0.4 δηλαδή ?

Φιλε εγω παντως σου προτεινω να βαλεις την 4.1.2 xwlss που ειναι η καλυτερη official rom που εχω δοκιμασει!!Παει σφαιρα αλλα ναι "τρωει" αρκετα πιο γρηγορα τη μπαταρία απο την αθλια 4.0.3 καθως επισης και απο την καλη(τουλαχιστον σε αυτονομια) 4.0.4!!Δεν υπαρχει μετρο συγκρισης για μενα ειναι σαν να εχεις typhoon (καλο "ηταν" δε λεω) και να περνεις tmax (τρει-καλο)!!!

ΥΓ:Ολα τα παραπανω αποτελουν προσωπικη γνωμη κατοπιν δοκιμης ολων των αναφερθέντων rom και χωρις να θελω να υποτιμησω αντιθετες αποψεις!!

Υπάρχει ποιο νέα έκδοση από την "XWLSS (22 Απριλίου 2013) 4.1.2 Σκανδιναβικό firmware. Sales code ΝΕΕ."?

Αν ναι ποια ακριβως και αξίζει να την περάσουμε ή όχι?

Μπορώ να την περάσω(Όπως δείχνει ο οδηγός στο 1 ποστ) πάνω από την 4.0.3 χωρίς να αλλάξω κάτι?

Edited by Lordoftherings

Mε συγχωρείτε για το παρωχημένο θέμα, αλλά η 4.0.4 σε σχέση με την 4.0.3 τι άλλες διαφορές έχει πέραν από την καλύτερη διαχείριση μπαταρίας? Και μπορεί να μπει χωρίς λογότυπα εταιριών κλπ, (χωρίς root)? Ευχαριστώ

Αξίζει απο LSS Νορβηγική να πάω στην LSW Γερμανική ή να περιμένω το update της Νορβηγικής μιας και δεν θαχει σπουδαια διαφορα και γλυτώνω και στήσιμο? :)

Δεν υπαρχει κατι παραλογο στη συσκευη σου λοιπον! Πιθανολογω ομως οτι δεν εχεις αλλαξει το sales code της συσκευης σου διαφορετικα θα σου ειχε ερθει ειδοποιηση για αναβαθμιση στην XWLSS. Δεν ειναι κατι απαραιτητο κατ'εμε.. αν εισαι root κι εχεις διαθεση να στηνεις ξανα απ'την αρχη στην πιο νεα εκδοση, εδω ειμαστε εμεις σε περιπτωση που χρειαστεις βοηθεια. Αν παλι θες να το αφησεις ως εχει, παλι απροβληματιστα θα το δουλευεις. Το μονο που σου λειπει ειναι οι επισημες αναβαθμισεις OTA, αφου ομως εχεις το Odin δεν εχεις να στερηθεις και κατι..;)

πως αλλαζω το sales code?(ειμαι root)

Αξιζει η θα δω καμοια διαφορα στην λειτουργεια του κινητου?μην μπαινω τσαμπα στο κοπο...

πως αλλαζω το sales code?(ειμαι root)

Αξιζει η θα δω καμοια διαφορα στην λειτουργεια του κινητου?μην μπαινω τσαμπα στο κοπο...

Samsung Galaxy S / S2 / S3 CSC

Οχι διαφορά δεν θα δεις ,μόνο OTA updates θα παίρνεις .

Edited by m7ixalis

Samsung galaxy s21+

Samsung Galaxy S / S2 / S3 CSC

Οχι διαφορά δεν θα δεις ,μόνο OTA updates θα παίρνεις .

Να συμπληρωσω οτι θα πρεπει να δωσει στην εφαρμογη δικαιωματα root για να δουλεψει κι οτι μετα την αλλαγη του csc θα γινει και factory reset στη συσκευη οποτε αν δεν ειναι αναγκαια τα updates μεσω ΟΤΑ..:p

Edited by m7ixalis

Sorry αν κουράζω, αλλά τελικά ρε παιδιά παρότι εγώ με 4.0.3 ακόμα δεν έχω ιδιαίτερα προβλήματα, έως κανένα, (πέρα από την κακή όπως λέτε διαχείριση μπαταρίας) το κινητό ζεσταίνεται αισθητά αν μπαίνεις στο ιντερνετ για κανά μισάωρο...

1) Με τις άλλες αναβαθμίσεις έτσι είναι ή μόνο η 4.0.3. είναι τόσο hot έκδοση?

Και κάτι ακόμα:

2)Αν δεν θέλω να κάνω root, αλλά να περάσω την 4.0.4, γίνεται να βάλω 4.0.4 unbranded κάπως, έστω άλλης χώρας για να μην έχω της cosmote της μπούρδες? Και να 'χω όμως ελληνικά στις επαφές και στα μηνύματα? Το μενού δεν με νοιάζει να'ναι αγγλικό. Έχω δει την 1η σελίδα που λέει τον τρόπο, αλλά πάω στο sammobile και διαλέγω 4.0.4 άλλης χώρας έτσι απλά?

και 3) Χρειάζεται να κάνω wipe κλπ να τα σβήσω όλα πριν?

Ευχαριστώ πολύ και πάλι sorry αν κούρασα!

Sorry αν κουράζω, αλλά τελικά ρε παιδιά παρότι εγώ με 4.0.3 ακόμα δεν έχω ιδιαίτερα προβλήματα, έως κανένα, (πέρα από την κακή όπως λέτε διαχείριση μπαταρίας) το κινητό ζεσταίνεται αισθητά αν μπαίνεις στο ιντερνετ για κανά μισάωρο...

Και κάτι ακόμα:

2)Αν δεν θέλω να κάνω root, αλλά να περάσω την 4.0.4, γίνεται να βάλω 4.0.4 unbranded κάπως, έστω άλλης χώρας για να μην έχω της cosmote της μπούρδες? Και να 'χω όμως ελληνικά στις επαφές και στα μηνύματα? Το μενού δεν με νοιάζει να'ναι αγγλικό. Έχω δει την 1η σελίδα που λέει τον τρόπο, αλλά πάω στο sammobile και διαλέγω 4.0.4 άλλης χώρας έτσι απλά?

Nαι η 4.0.3 ειναι απο τις πιο περιεργες και αθλιες. Δεν χρειαζεται root. Η 4.0.4 ειναι σαφως καλυτερη.!! Βαλε μια απο την πρωτη σελιδα, εχει 4.0.4. ολες εχουνε ελληνικα. Με odin θα το κανεις, (υποθετω εχεις διαβασει τους οδηγους καλα...) Κανε τα wipes (wipe cache) πριν την περασεις και επαναφορα εργοστασιακων ρυθμισεων ΠΡΙΝ και ΜΕΤΑ. Κανε και διαμορφωση της καρτας sd (την εσωτερικη του τηλ/νου) απο το μενου του τηλ/νου. Ρυθμισεις > χωρος αποθηκευσης > διαμορφωση συσκευης αποθ. usb. και εισαι ο.κ

Edit: Χρειαζεται να κανεις wipes πριν και μετα για να κατσει σωστα η καινουργια rom, για να μην υπαρχουνε προβληματα, κολληματα και τετοια διαφορα κουλα.

Edited by manoliskikis4

Και κάτι ακόμα:

σε ολες τις εκδοσεις υπαρχει μια σχετικη θερμοκρασια,οχι ομως τοσο μεγαλη που λενε μερικοι φιλοι(εγω το ενιωσα μια φορα σε καποια εκδοση 4.1.2...διαλεξε οποια θελεις απο την πρωτη σελιδα,εγω ειχα την αγκλικη.μεσω οντιν γινονται μονα τους τα wipe.αν θες καλο ειναι να το κανεις μεσω ρεκοβερυ πριν την εγκατασταση.ασ διορθωσηκαποιος συμφορμιτης αν εκανα λαθος σε κατι.

:ninja:

σε ολες τις εκδοσεις υπαρχει μια σχετικη θερμοκρασια,οχι ομως τοσο μεγαλη που λενε μερικοι φιλοι(εγω το ενιωσα μια φορα σε καποια εκδοση 4.1.2...διαλεξε οποια θελεις απο την πρωτη σελιδα,εγω ειχα την αγκλικη.μεσω οντιν γινονται μονα τους τα wipe.αν θες καλο ειναι να το κανεις μεσω ρεκοβερυ πριν την εγκατασταση.ασ διορθωσηκαποιος συμφορμιτης αν εκανα λαθος σε κατι.

Δεν νομιζω να γινονται μονα τους τα wipes με το odin. Tα κανουμε εμεις χειροκινητα, για να κατσει η rom σε καθαρο περιβαλλον.!! Και να μην υπαρχουνε προσωρινα και μελλοντικα προβληματα.

Δεν νομιζω να γινονται μονα τους τα wipes με το odin. Tα κανουμε εμεις χειροκινητα, για να κατσει η rom σε καθαρο περιβαλλον.!! Και να μην υπαρχουνε προσωρινα και μελλοντικα προβληματα.

Όταν περάσεις ρομ μέσω Odin σίγουρα γίνεται wipe dalvik cache.

Aν θυμάμαι καλά γίνεται και wipe cache.

Δεν ορκίζομαι όμως γιατί έχω πολλούς μήνες να φλασάρω :)

Eυχαριστώ παιδιά για τις απαντήσεις.Ποια ειναι η πρώτη σελίδα που λέτε?! Δώστε κανά λινκ αν δεν βαριέστε! Εγώ πάντως μία φορά το φόρτιζα και ήμουν και wifi παράλληλα και το κινητό ζεσταινόταν πολύ θα 'λεγα. Φυσικά δεν το ξανάκανα! Ευχαριστώ πάλι!

update: Α, είδα τις εκδόσεις που λέτε.Ναι στην πρώτη σελίδα...Έχουν και λογότυπα κλπ μέσα? πχ αυτή που λέει Αγγλική έκδοση?

XWLPT (27 Ιουλίου 2012) 4.0.4 Aγγλικό firmware

Edited by camerakias

Eυχαριστώ παιδιά για τις απαντήσεις.Ποια ειναι η πρώτη σελίδα που λέτε?! Δώστε κανά λινκ αν δεν βαριέστε! Εγώ πάντως μία φορά το φόρτιζα και ήμουν και wifi παράλληλα και το κινητό ζεσταινόταν πολύ θα 'λεγα. Φυσικά δεν το ξανάκανα! Ευχαριστώ πάλι!

update: Α, είδα τις εκδόσεις που λέτε.Ναι στην πρώτη σελίδα...Έχουν και λογότυπα κλπ μέσα? πχ αυτή που λέει Αγγλική έκδοση?

XWLPT (27 Ιουλίου 2012) 4.0.4 Aγγλικό firmware

σωστα πατα επανω στα αρχικα και θα σε οδηγησει για να το κατεβασεις.λογοτυπα αν ειναι κοσμοτε η αλλο το αναφερει αυτη που γραφεις ειναι σαμσουνγ καθαρη.

:ninja:

Καλησπέρα σας παιδια!!

Εχω το galaxy sII και εχει το android 4.0.3...

Η αλήθεια ειναι οτι φοβαμαι να κανω κατι μονος μου για να αλλαξω την εκδοση να παω στην jelly bean.ειμαι απο Θεσσαλονικη ξερει καποιος μηπως κανενα καταστημα η καποιον να παω να μου το αναβαθμισει??

στην ενημερωση λογισμικου λεει καμια ενημερωση...

Ευχαριστω πολυ..

Καλησπέρα σας παιδια!!

Εχω το galaxy sII και εχει το android 4.0.3...

Η αλήθεια ειναι οτι φοβαμαι να κανω κατι μονος μου για να αλλαξω την εκδοση να παω στην jelly bean.ειμαι απο Θεσσαλονικη ξερει καποιος μηπως κανενα καταστημα η καποιον να παω να μου το αναβαθμισει??

στην ενημερωση λογισμικου λεει καμια ενημερωση...

Ευχαριστω πολυ..

Το σύνδεσες στο kies ?

Επίσης δες και τον οδηγό στην πρώτη σελίδα αυτού του θέματος .

Samsung galaxy s21+

Το σύνδεσες στο kies ?

Επίσης δες και τον οδηγό στην πρώτη σελίδα αυτού του θέματος .

πρεπει να το συνδεσω με καλωδιο η γινεται και ασυρματα?

πρεπει να το συνδεσω με καλωδιο η γινεται και ασυρματα?

Σύνδεσε το τηλέφωνο με το kies ( με το καλώδιο) και δες αν θα σου δώσει την αναβάθμιση .

Samsung galaxy s21+

σωστα πατα επανω στα αρχικα και θα σε οδηγησει για να το κατεβασεις.λογοτυπα αν ειναι κοσμοτε η αλλο το αναφερει αυτη που γραφεις ειναι σαμσουνγ καθαρη.

Ελπίζω να βρω το θάρρος (!) να την περάσω προσεχώς! Μηνύματα και επαφές στα Ελληνικά θα μπορώ να γράφω ε?

Ελπίζω να βρω το θάρρος (!) να την περάσω προσεχώς! Μηνύματα και επαφές στα Ελληνικά θα μπορώ να γράφω ε?

Όλα κανονικά.

• The topic was unpinned