Jump to content

giatrex

Members
  • Δημοσιεύσεις

    168
  • Εγγραφή

  • Αξιολογήσεις

    0%

Everything posted by giatrex

  1. Κάποτε λέγαμε τι παντόφλα είναι αυτή και τώρα θεωρείται (σχεδόν) κανονικό μέγεθος!Μπράβο παιδιά ωραίος διαγωνισμός!Καλή τύχη!!
  2. giatrex

    LG G Flex2 (H955)

    Θα με ενδιέφερε κι εμένα η ενημέρωση για τυχόν οδηγούς/συμβουλές που θα βοηθούσαν στη ''καλύτερη'' λειτουργία του τηλεφώνου μου!!Όποιος μπορεί και ξέρει ας μας δώσει τα φώτα του ή ας μας παραπέμψει σε κάποιο site!!
  3. giatrex

    LG G Flex2 (H955)

    Ευχαριστω για την απάντηση!Νομιζω οτι για θηκες καλυτερα ειναι να παρεις απ'εξω!Απλα θελει λιγο παραπανω υπομονη γιατι υπαρχει μια σχετικη καθυστερηση στην παραδοση!! Οσο για την οθόνη δε ξερω τελικα τι γίνεται!Νομιζω οτι ολες ειναι περιπου στο ιδιο "επιπεδο"(εχουν αυτη την ιδιεταιροτητα)!! Το βασικο θεωρω οτι ειναι να μην εχει καμμένα pixel!!
  4. giatrex

    LG G Flex2 (H955)

    Γιατι απο Smarties συγκεκριμενα? Υπαρχει κάποιος λογος ή απλά αυτό ετυχε να επιλέξεις? Εμένα οι λεπτες θήκες με "προβληματιζουν" λιγο στο τι θα γινει αν μου πεσει το κινητο κάτω(επειδη ειναι πολυ λεπτες)!! Δες κι εδώ: http://www.amazon.co.uk/gp/product/B00SVYPSA4?refRID=X6YQC1K83R2FXFR1962Y&ref_=pd_ybh_a_1 κι εδώ: http://www.ebay.com/itm/351641821597?_trksid=p2060353.m2749.l2649&var=620625327042&ssPageName=STRK%3AMEBIDX%3AIT
  5. giatrex

    LG G Flex2 (H955)

    Ποιο μαγαζί του Best Price ακριβώς cavemansp?
  6. giatrex

    LG G Flex2 (H955)

    Αυτο με την ελαττωματικη οθονη που λες (οι κιτρινιλες κ το ξεθώριασμα των χρωμάτων στην πάνω αριστερή γωνία..) υπαρχει πουθενα να το δω?Γιατι ενδιαφερομαι κι εγω για την αγορα του G Flex 2 και θα ηθελα να ξερω για πιο πραγμα μιλαμε!!
  7. giatrex

    LG G Flex2 (H955)

    lefterismega χωρις να θελω να σε προσβαλω νομιζω οτι εχει δικιο ο bas13 ,αλλά το ερωτημά μου ηταν αν κάποιος αντιμετωπισε προβλημα εγγυησης στην LG με κάποιο απο τα καταστηματα του Skroutz και Best Price!Βέβαια ετσι οπως το γραφω στο τελειωμα χανει το νοημα της η ερωτηση!!Σορυ!!:)
  8. giatrex

    LG G Flex2 (H955)

    Να ρωτήσω βρε παιδιά!Με τα καταστήματα από Skroutz και Best Price υπάρχει κανένα θέμα με την Αντιπροσωπεία(LG)?Αντιμετώπισε κανείς κάποιο πρόβλημα με την εγγύηση?Την αναγνωρίζει η LG κανονικά?
  9. giatrex

    LG G Flex2 (H955)

    Παίζει και you.gr μάγκες στα 259 ευρώ!Δε ξέρω παρτίδα,αλλά καλή τιμή και με "καλή" εγγύηση!!! http://www.you.gr/proionta/telephony-networking/kinita-tilefona-axesouar/kinita-tilefona/smartphone-lg-g-flex-2-16gb-h955-titanium-silver
  10. Εξαιρετικό δώρο!Μπράβο στη Vodafone!Καλή τύχη!!!
  11. Καλή επιτυχία σε όλους!Καλό εργαλειάκι φαίνεται!!
  12. Καλή τύχη και καλή χρονία σε όλους!!!
  13. Η ρυθμιση του με επαναφορα εργοστασιακων ρυθμισεων δε χανεται,ομως με περασμα καινουργιας ρομ χανεται.Αυτο ομως συμβαινει και στα υπολοιπα προγραμματα(cerberus,androidlost κ.τ.λ)
  14. Υπαρχει και το εργοστασιακο της Samsung που ειναι μια χαρα και δε χρειαζεται ροοτ για να δουλεψει.Πηγαινε ρυθμισεις > ασφαλεια > ευρεση του κινητου μου!!Δεν ειναι τοσο "τουμπανο" οσο αλλα,ομως λειτουργει μια χαρα!! ΥΓ:Με το ροοτ δεν επηρεαζεται τιποτα στη συσκευη ουτε χανεις κατι απο τα δεδομενα σου και τις εφαρμογες!!
×
×
  • Create New...