WolfBack Δημ. November 25, 2012 Κοινοποίηση Δημ. November 25, 2012 Ο φίλος ρώτησε για έκδοση odin. εγώ χρησιμοποιώ την 1.85 γιά όλες τις ρομ που έχω περάσει και πρόβλημα ουδέν :) Ναι, έχεις δίκιο. Αυτή την ερώτηση έκανα. Ευτυχώς, κατέβασα αυτή την έκδοση (είχα μείνει στην odin multidownloader 4.43 και δεν γνώριζα ότι είχε βγει κάποια νεώτερη...) Σ'ευχαριστώ πολύ. :happy: Παράθεση Samsung Galaxy S10 (G973F) Samsung Galaxy S7 Edge (G935F) Samsung Galaxy S4 (GT-i9506) Samsung Galaxy SII (GT-i9100) Samsung Galaxy S Plus (GT-i9001) Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
sdaoulas Δημ. November 25, 2012 Κοινοποίηση Δημ. November 25, 2012 η γερμανικη I9100XWLQ2 τι λεει; σε σχεση με τη nirdic. Παράθεση TCe Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
stabill Δημ. November 25, 2012 Κοινοποίηση Δημ. November 25, 2012 Θα περιμένω λιγάκι μέχρι τα Χριστούγεννα, και αν δω ότι η πολυπόθητη επίσημη αναβάθμιση της JB αργεί, τότε θα προχωρήσω σίγουρα στην 4.0.4. Γενικώς, δεν είμαι παραπονιάρης όσο αναφορά την 4.0.3, αλλά θα ήθελα να είχα λιγάκι περισσότερη εξοικονόμηση στην μπαταρία μου. Είχα συνηθίσει με το SGS+ μου που με την broodrom RC4 (2.3.6) μου είχε τρομερή αυτονομία. Ευχαριστώ πολύ παιδιά. Να'στε καλά! ;) Δεν εισαι παραπονιαρης γιατι δεν εχεις δει την 4.0.4... οταν την δεις, θα γινεις παραπονιαρης.... κατοπιν εορτης!!!:lol::lol::lol: Παράθεση [sIGPIC][/sIGPIC] Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
stefan_city Δημ. November 25, 2012 Κοινοποίηση Δημ. November 25, 2012 ο κυριος ακριβως απο πανω, σχεδον με εχει πεισει να πεταξω την 4.0.3, και να παω στην 4.0.4.:p επειδη δεν εχω πειραξει το παραμικρο στο κινητο, περα απο τα βηματα της πρωτης σελιδας που πρεπει να κανω, θα ηθελα αρχικα να μου προτεινετε την καλυτερη 4.0.4, και τι πρεπει να ελεγξω πριν κανω οτιδηποτε, μιας και σαν αρχαριος, δε θελω να κανω πατατα. insane chip κλπ παιζουν ρολο, κι αν ναι πως τα ελεγχουμε; θελω το κινητο να παραμεινει εντος εγγυησης, και φυσικα οταν γινει διαθεσιμη καποια αναβαθμιση, να την παρει OTA ή μεσω kies, χωρις να χρειαστει να ξανακανω την ολη διαδικασια. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
WolfBack Δημ. November 25, 2012 Κοινοποίηση Δημ. November 25, 2012 ο κυριος ακριβως απο πανω, σχεδον με εχει πεισει να πεταξω την 4.0.3, και να παω στην 4.0.4.:p Κι εμένα το ίδιο μου έκανε... Επειδή όμως δεν θέλω να κατεβάζω τα προγράμματα μου απ'την αρχή και να κάνω πάλι εκ νεου τις ρυθμίσεις τους, με το Titanium Backup θα κάνω την δουλειά μου (για να τα περάσω στην 4.0.4), ή υπάρχει κάποιος καλύτερος τρόπος; Είμαι ήδη root στην συσκευή. :) Παράθεση Samsung Galaxy S10 (G973F) Samsung Galaxy S7 Edge (G935F) Samsung Galaxy S4 (GT-i9506) Samsung Galaxy SII (GT-i9100) Samsung Galaxy S Plus (GT-i9001) Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
stefan_city Δημ. November 25, 2012 Κοινοποίηση Δημ. November 25, 2012 Κι εμένα το ίδιο μου έκανε... Επειδή όμως δεν θέλω να κατεβάζω τα προγράμματα μου απ'την αρχή και να κάνω πάλι εκ νεου τις ρυθμίσεις τους, με το Titanium Backup θα κάνω την δουλειά μου (για να τα περάσω στην 4.0.4), ή υπάρχει κάποιος καλύτερος τρόπος; Είμαι ήδη root στην συσκευή. :) ε ρε φωτιες που μας αναβει βραδιατικα.:lol: αν καταλαβα καλα, δε θα χρειαστει το titanium. διαβασε παρακατω http://www.myphone.gr/forum/showthread.php?p=4403194#post4403194 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
m7ixalis Δημ. November 25, 2012 Κοινοποίηση Δημ. November 25, 2012 ε ρε φωτιες που μας αναβει βραδιατικα.:lol: αν καταλαβα καλα, δε θα χρειαστει το titanium. διαβασε παρακατω http://www.myphone.gr/forum/showthread.php?p=4403194#post4403194 Ενημερωτικά να αναφέρουμε οτι με αυτόν το τρόπο (δημιουργία αντιγράφου ασφαλείας ) γίνονται backup μόνο οι εφαρμογές χωρίς τις ρυθμίσεις τους . Παράθεση Samsung galaxy s21+ Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
stabill Δημ. November 25, 2012 Κοινοποίηση Δημ. November 25, 2012 ε ρε φωτιες που μας αναβει βραδιατικα.:lol: αν καταλαβα καλα, δε θα χρειαστει το titanium. διαβασε παρακατω http://www.myphone.gr/forum/showthread.php?p=4403194#post4403194 Δυστυχως δεν ειμαι σπιτι για να βοηθησω περισσοτερο (links κλπ.), δειτε ομως τον οδηγο που υπαρχει στο forum σχετικα με το πως μπορειτε να περασετε μια official rom (μεσω Odin)... Εγω πριν το φλασαρισμα, επελεξα επαναφορα εργ.ρυθμ. απο τις ρυθμισεις, φλασαρα, reboot & ολα ηρθαν στην θεση τους... Και βεβαια ξαναεκανα root... Προταση μου: αν εχετε 4.0.3, προχωρηστε στην 4.0.4 ανεξαρτητα απο το ποτε θα ερθει η JB... Επιλεξτε Nordic που εχουν οι περισσοτεροι, ή Αγγλικη... Υ.Γ. αυτο με τo insane chip ισχυει στις 4.0.4 σε ΚΑΠΟΙΑ τηλεφωνα. Ουσιαστικα, αν κανει wipes απο recovery, μπορει να brickαρεις την συσκευη σου... οποτε ΔΕΝ το κανεις απο εκει, αλλα απο τις Ρυθμισεις!!! Υπαρχει εφαρμογη που σου λεει αν το εχεις ή οχι, οποτε και προσεχεις!!! Ελπιζω στην JB να μην ισχυει!!! (εγω το εχω το τρελλοchip:(:banghead:) Παράθεση [sIGPIC][/sIGPIC] Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
stefan_city Δημ. November 25, 2012 Κοινοποίηση Δημ. November 25, 2012 λοιπον, σχετικα με το insane chip, βρηκα την εφαρμογη, απλα την ετρεξα, και μαζι με διαφορα αλλα μου λεει "Brick Bug? NO. Sane chip". αν καταλαβα καλα, ειμαι οκ απο οπου κι αν κανω factory reset; η Σκανδιναβικη ή Αγγλικη, υποστηριζει κανονικα 160 χαρακτηρες στη stock εφαρμογη μηνυματων; το λινκ ειναι αυτο που υπαρχει στην αρχικη σελιδα, ή εχει βγει καποια ενημερωση; βαζοντας καποια 4.0.4, θα μας βγαλει ειδοποιηση οταν βγει η JB και θα κανουμε την αναβαθμιση, ή θα πρεπει να την φλασαρουμε απο την αρχη; stabill, επειδη εχεις ξεπορτισει, κανε δουλεια σου κι οποτε μπορεσεις βοηθας.:) Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
spyrosrotary Δημ. November 26, 2012 Κοινοποίηση Δημ. November 26, 2012 λοιπον, σχετικα με το insane chip, βρηκα την εφαρμογη, απλα την ετρεξα, και μαζι με διαφορα αλλα μου λεει "Brick Bug? NO. Sane chip". αν καταλαβα καλα, ειμαι οκ απο οπου κι αν κανω factory reset; η Σκανδιναβικη ή Αγγλικη, υποστηριζει κανονικα 160 χαρακτηρες στη stock εφαρμογη μηνυματων; το λινκ ειναι αυτο που υπαρχει στην αρχικη σελιδα, ή εχει βγει καποια ενημερωση; βαζοντας καποια 4.0.4, θα μας βγαλει ειδοποιηση οταν βγει η JB και θα κανουμε την αναβαθμιση, ή θα πρεπει να την φλασαρουμε απο την αρχη; stabill, επειδη εχεις ξεπορτισει, κανε δουλεια σου κι οποτε μπορεσεις βοηθας.:) Ναι δεν έχεις πρόβλημα με το chip.Και οι δύο υποστηρίζουν 160 χαρακτήρες!Εγώ θα σου έλεγα να βάλεις την XWLPY που την εχω κι είναι απροβληματιστη!Για να πάρεις τις αναβαθμισεις θα πρέπει να ταιριάζει το csc με τo fw που θα φλασαρεις.Στην σκανδιναβική πχ είναι μόνο NEE.Αν φλασαρεις μετά κανε μια επαναφορά εργοστασιακών ρυθμίσεων.Μετά θα πρέπει το kies να το βλέπει κανονικά το τηλέφωνο και να σου λέει ότι είναι η τελευταία διαθέσιμη έκδοση αυτή που έχει.Εννοείται ότι update από εκεί και μετά θα γίνεται σύμφωνα με την σκανδιναβικη έκδοση!Δηλαδή αν έρθει κάποιο update στα ελληνικα galaxy,το δικό σου δεν θα την δει!Αλλά αν κρίνω από την πορεία που ακολουθεί η Samsung στην Ελλάδα το πιο πιθανό είναι να πάρουμε τελευταίοι την αναβάθμιση,αφού ακόμα δεν έχει δώσει την 4.0.4.Κι από άλλα μοντέλα αν κρίνω είναι μια από τα ίδια! Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
makis206 Δημ. November 26, 2012 Κοινοποίηση Δημ. November 26, 2012 Θυμήστε μου κάτι βρε παιδιά, έψαξα αρκετά αλλά δεν το βρήκα. Factory reset μέσα απ'το recovery ΔΕΝ κάνουμε αν έχουμε το "περίεργο" τσιπ μόνο στην 4.0.4 και στην leaked 4.1.2 με τον original kernel, σωστά; Αν δηλαδή έχουμε 4.0.3 ή την 4.0.4 με custom kernel δεν υπάρχει κάποιο θέμα, θυμάμαι καλά;:worry: Προσωπικά δεν έχω το insane chip αλλά επειδή βοηθάω σε αλλαγή firmware σε συσκευή φίλου που το έχει, μην του κάνω καμμιά λαχτάρα και τρέχουμε παρέα μετά..:p Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
StratosGR Δημ. November 26, 2012 Κοινοποίηση Δημ. November 26, 2012 Θυμήστε μου κάτι βρε παιδιά, έψαξα αρκετά αλλά δεν το βρήκα. Factory reset μέσα απ'το recovery ΔΕΝ κάνουμε αν έχουμε το "περίεργο" τσιπ μόνο στην 4.0.4 και στην leaked 4.1.2 με τον original kernel, σωστά; Αν δηλαδή έχουμε 4.0.3 ή την 4.0.4 με custom kernel δεν υπάρχει κάποιο θέμα, θυμάμαι καλά;:worry: Προσωπικά δεν έχω το insane chip αλλά επειδή βοηθάω σε αλλαγή firmware σε συσκευή φίλου που το έχει, μην του κάνω καμμιά λαχτάρα και τρέχουμε παρέα μετά..:p Καλά θυμάσαι. Παράθεση [sIGPIC][/sIGPIC] Pulse ROM 5.0 - XXUEMK9 4.3 Note II Pulse ROM 3.3 - XXELLA JB S3 Pulse ROM 2.1 - XWLPX ICS S2 - Pulse ROM 1.7 - XWLA4 GB S2 S2 *Universal* 4.0.4 15 toggles mod Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
makis206 Δημ. November 26, 2012 Κοινοποίηση Δημ. November 26, 2012 Καλά θυμάσαι. Στράτο κάτι που μου διέφυγε να ρωτήσω νωρίτερα, δεν υπάρχει θέμα αν κάνουμε το καθάρισμα της cache από recovery, μόνο στο factory reset βρίσκεται δηλαδή ο κίνδυνος, σωστά; Ευχαριστώ!:) Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
StratosGR Δημ. November 26, 2012 Κοινοποίηση Δημ. November 26, 2012 Στράτο κάτι που μου διέφυγε να ρωτήσω νωρίτερα, δεν υπάρχει θέμα αν κάνουμε το καθάρισμα της cache από recovery, μόνο στο factory reset βρίσκεται δηλαδή ο κίνδυνος, σωστά; Ευχαριστώ!:) Σωστά :) Παράθεση [sIGPIC][/sIGPIC] Pulse ROM 5.0 - XXUEMK9 4.3 Note II Pulse ROM 3.3 - XXELLA JB S3 Pulse ROM 2.1 - XWLPX ICS S2 - Pulse ROM 1.7 - XWLA4 GB S2 S2 *Universal* 4.0.4 15 toggles mod Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
stefan_city Δημ. November 26, 2012 Κοινοποίηση Δημ. November 26, 2012 χρηστης της 4.0.4 XWLPY πλεον.:) η διαδικασια που ακολουθησα ειναι τα βηματα της πρωτης σελιδας, χωρις το βημα 9 ομως, και στην πρωτη εκκινηση του τηλεφωνου εκανα επαναφορα εργοστασιακων ρυθμισεων, μεσα απο το τηλεφωνο, και διαγραφη των παντων. πλεον το τηλεφωνο, αντι για EUR, ειναι NEE. αυτο σημαινει πως θα παιρνω αναβαθμισεις, συμφωνα με τις Σκανδιναβικες, κι οχι τις Ελληνικες συσκευες, σωστα; εχω καποιο προβλημα με την εγγυηση; το κινητο, αναγνωριζεται κανονικα κι απο το kies, το οποιο αναφερει πως εχω το πιο προσφατο λογισμικο. ωστοσο, υπαρχουν μικρολαγκαρισματα, απο μενου σε μενου, ή οταν παταω να εμφανιστει το πληκτρολογιο, και γενικοτερα στην πλοηγηση μεσα στη συσκευη, τα οποια δε συμβαινουν παντα ομως. ετσι ειναι, ή κατι παει στραβα; Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
makis206 Δημ. November 26, 2012 Κοινοποίηση Δημ. November 26, 2012 χρηστης της 4.0.4 XWLPY πλεον.:) Καλωστονε κι ας αργησε! :lol: Θα δεις, μολις τη "στρωσεις" λιγο δυσκολα θα θες να την αλλαξεις. Μικρολαγκαρισματα δεν εχω ουτε στο ελαχιστο, εκανες clear cache μετα το factory reset; Ειδικα αν ερχεσαι απο 4.0.3 θα σε ξετρελανει, δεν το συζητω. Μονο προβληματακι -αν μπορεις να το πεις κι ετσι- ειναι οτι σε περιπτωση που χρειαστεις επισκευη μεσα στα πλαισια της εγγυησης, θα χρειαστει να φλασαρεις την τελευταια επισημη πρωτα, μικρο το κακο. Προσωπικα θα το κανω ετσι κι αλλιως οταν με το καλο ερθει η επισημη jelly για να την περασω/αναβαθμισω με το kies, εκτος βεβαια κι αν αργησει παρα πολυ η Ελληνικη συγκριτικα με αυτες που θα ειναι διαθεσιμες για φλασαρισμα μεσω odin..;) Να το χαρεις κι οτι χρειαστεις..:D Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
stefan_city Δημ. November 26, 2012 Κοινοποίηση Δημ. November 26, 2012 Καλωστονε κι ας αργησε! :lol: Θα δεις, μολις τη "στρωσεις" λιγο δυσκολα θα θες να την αλλαξεις. Μικρολαγκαρισματα δεν εχω ουτε στο ελαχιστο, εκανες clear cache μετα το factory reset; Ειδικα αν ερχεσαι απο 4.0.3 θα σε ξετρελανει, δεν το συζητω. Μονο προβληματακι -αν μπορεις να το πεις κι ετσι- ειναι οτι σε περιπτωση που χρειαστεις επισκευη μεσα στα πλαισια της εγγυησης, θα χρειαστει να φλασαρεις την τελευταια επισημη πρωτα, μικρο το κακο. Προσωπικα θα το κανω ετσι κι αλλιως οταν με το καλο ερθει η επισημη jelly για να την περασω/αναβαθμισω με το kies, εκτος βεβαια κι αν αργησει παρα πολυ η Ελληνικη συγκριτικα με αυτες που θα ειναι διαθεσιμες για φλασαρισμα μεσω odin..;) Να το χαρεις κι οτι χρειαστεις..:D Ευχαριστω Μακη.:) την πρωτη καλη διαφορα σε σχεση με την 4.0.3 την ειδα ηδη, και ειναι η μπαταρια. θα ανακαλυψω κι αλλα σιγα σιγα. σχετικα με τα μικρολαγκαρισματα ομως, αναφερομαι στον stock launcher (οχι στον TSF:p), και μαλλον δεν εκανα clear cache. πως το κανω; θα ξαναχρειαστει απ' την αρχη η ολη διαδικασια, ή κανει δουλεια αν το κανω και τωρα; σχετικα με την εγγυηση, που ελπιζω να μη χρειαστει, πρεπει να περασω την ελληνικη 4.0.3 για να το δεχτουν αν καταλαβα καλα; Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
makis206 Δημ. November 26, 2012 Κοινοποίηση Δημ. November 26, 2012 (edited) ...και μαλλον δεν εκανα clear cache. πως το κανω; θα ξαναχρειαστει απ' την αρχη η ολη διαδικασια, ή κανει δουλεια αν το κανω και τωρα; σχετικα με την εγγυηση, που ελπιζω να μη χρειαστει, πρεπει να περασω την ελληνικη 4.0.3 για να το δεχτουν αν καταλαβα καλα; Μπορεις να το κανεις και τωρα μπαινοντας στο recovery, δεν εχεις να φοβασαι τιποτα με αυτο οσον αφορα τα brick του insane chip κλπ.. Εννοειται οτι μιλαμε για την Ελληνικη 4.0.3 (XWLP7 αν δεν κανω λαθος) πριν τους το πας φτου φτου..:lol: Εγω προσωπικα την εχω ηδη αποθηκευμενη στο pc μου για παν ενδεχομενο φτου φτου..:D Edited November 27, 2012 by makis206 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
stefan_city Δημ. November 26, 2012 Κοινοποίηση Δημ. November 26, 2012 Μπορεις να το κανεις και τωρα μπαινοντας στο recovery, δεν εχεις να φοβασαι τιποτα με αυτο οσον αφορα τα brick του insane chip κλπ.. Εννοειται οτι μιλαμε για την Ελληνικη 4.0.3 (XWLP7 αν δεν κανω λαθος) πριν τους το πας φρου φτου..:lol: Εγω προσωπικα την εχω ηδη αποθηκευμενη στο pc μου για παν ενδεχομενο φτου φτου..:D για πες μου πως γινεται βρε Μακη, να καθαρισω και την cache. αν χρειαστει φτου φτου, παλι με την ιδια διαδικασια μεσω odin φτου φτου την περναω την ελληνικη 4.0.3; Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
makis206 Δημ. November 26, 2012 Κοινοποίηση Δημ. November 26, 2012 για πες μου πως γινεται βρε Μακη, να καθαρισω και την cache. αν χρειαστει φτου φτου, παλι με την ιδια διαδικασια μεσω odin φτου φτου την περναω την ελληνικη 4.0.3; VolUp/home/power ταυτοχρονα, μπαινεις recovery και επιλεγεις με το power το clear cache, καπως ετσι (γραφω απ'το κινητο και δεν μπορω να δω..) Με τον ιδιο ακριβως τροπο εγκαθιστας και την 4.0.3, αν το κανεις 1-2 φορες θα το κανεις για πλακα μετα (σαν εμενα οταν βαριεμαι..) :lol: Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
stefan_city Δημ. November 26, 2012 Κοινοποίηση Δημ. November 26, 2012 VolUp/home/power ταυτοχρονα, μπαινεις recovery και επιλεγεις με το power το clear cache, καπως ετσι (γραφω απ'το κινητο και δεν μπορω να δω..) wipe cache partition; μολις το εκανα, τσακ μπαμ μου εγραψε πως ολοκληρωθηκε, και εκανα επανεκκινηση. για να δουμε τωρα... Με τον ιδιο ακριβως τροπο εγκαθιστας και την 4.0.3, αν το κανεις 1-2 φορες θα το κανεις για πλακα μετα (σαν εμενα οταν βαριεμαι..) :lol: :lol::lol::lol: Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
konsniper Δημ. November 26, 2012 Κοινοποίηση Δημ. November 26, 2012 (edited) Δεν χρειάζεται καν να γυρίσει 4.0.3 μετα για να πάει jelly. Βάζει την επίσημη ελληνικη jelly με odin. Edited November 26, 2012 by konsniper Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
makis206 Δημ. November 27, 2012 Κοινοποίηση Δημ. November 27, 2012 Δεν χρειάζεται καν να γυρίσει 4.0.3 μετα για να πάει jelly. Βάζει την επίσημη ελληνικη jelly με odin. Σωστο κι αυτο, ξεχασα οτι αν δωθει απ'τη Samsung η επισημη θα την εχουμε ετοιμη για φλασαρισμα και στο odin εκτος απ'το kies..:) Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
spyrosrotary Δημ. November 27, 2012 Κοινοποίηση Δημ. November 27, 2012 Έχει φλασαρει κανείς τις τελευταίες xwlq2 και xwlq3 να μας πει εντυπώσεις?Απορώ ακόμα ενώ σε άλλες χώρες βγαίνουν συνέχεια αναβαθμίσεις παρόλο που υποτίθεται ότι η jb είναι προ των πυλών,η ελληνική αντιπροσωπεία δεν προχωρά στην αναβάθμιση της τραγικής 4.0.3.Λες και θα μας δώσει την jb την πρώτη μέρα που θα κυκλοφορήσει για την υπομονή που κάναμε τόσο καιρό! Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Billys_7 Δημ. November 27, 2012 Κοινοποίηση Δημ. November 27, 2012 Ανετα πρεπει να ειμαι ο μονος με 4.0.3 εδω μεσα ε...?Δεν πειραζει υπομονη μεχρι να βγει η επισημη jb..τοτε θα την περασω.. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts