EverGreen13 Δημ. May 14, 2012 Κοινοποίηση Δημ. May 14, 2012 Έκανες κάπου λάθος. Τώρα έχεις τελείως άλλη rom. Δεν ξέρω ποια gingerbread ποιας χώρας έβαλες για να σου δώσει επίσημα την lpq, που έχει αντικατασταθεί εδώ και καιρό από την lp7. Τι csc έχεις τώρα; Τι προέλευσης είναι η συσκευή σου; Κατέβασα της κοσμοτέ και το έκανα update. Τώρα έβαλα MIUI και πάλι μου κάνει το ίδιο πρόβλημα στο ελληνικό keyboard όπου λέει ελληνικά έχει λατινικούς χαρακτήρες. Μήπως αυτό σημαίνει ότι παίζει κάποιο πρόβλημα με την συσκευή μου γιατί μου κάνει το ίδιο και με το stock rom και με MIUI. Στο *#1234# μου λέει “Connection problem or invalid MMI code”. Στα settings στο κερνελ λέει 3.0.15-I9100DXLP7. Το κινητό το πήρε από μαγαζί στο σκρουτζ φίλος πριν 5-6 μήνες και δεν ξέρω τι προέλευσης είναι. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
aptaliko Δημ. May 16, 2012 Κοινοποίηση Δημ. May 16, 2012 Είχα την 2.3.4 και έβαλα μέσω ΚΙΕS την 4.0.3 και το σκυλομετάνιωσα κυρίως γιατί κάποιες εφαρμογές που είχα τώρα πια δεν παίζουν καλά. Τα στοιχεία του τηλεφώνου που έχω είναι τα παρακάτω PDA: I9100XWLP7 Phone: I9100XXLPS CSC: I9100OXXLPH Υπάρχει κάτι νεώτερο από αυτή την έκδοση που έχω μπας και λυθούνε τα προβλήματα ή να πάω σε προηγούμενη έκδοση (2.3.6); Μέσω ODIN στην πρώτη σελίδα μπορώ να κάνω αναβάθμιση προς τα πίσω; Παράθεση Ericsson788, Nokia 3310,7650,3650,N82,N95, Samsung i8910,S2,S3,S4,S6,S7 edge,S8+,S9+,S10+,S20 Ultra Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
StratosGR Δημ. May 16, 2012 Κοινοποίηση Δημ. May 16, 2012 Είχα την 2.3.4 και έβαλα μέσω ΚΙΕS την 4.0.3 και το σκυλομετάνιωσα κυρίως γιατί κάποιες εφαρμογές που είχα τώρα πια δεν παίζουν καλά. Τα στοιχεία του τηλεφώνου που έχω είναι τα παρακάτω PDA: I9100XWLP7 Phone: I9100XXLPS CSC: I9100OXXLPH Υπάρχει κάτι νεώτερο από αυτή την έκδοση που έχω μπας και λυθούνε τα προβλήματα ή να πάω σε προηγούμενη έκδοση (2.3.6); Μέσω ODIN στην πρώτη σελίδα μπορώ να κάνω αναβάθμιση προς τα πίσω; Αυτή τη στιγμή, η καλύτερη ρομ για το κινητό είναι η 2.3.6 Προσωπική μου άποψη είναι ότι ως διάδοχος το 4, όπως είναι τα πράγματα τώρα , είναι μια αποτυχία.Νομίζω ότι το ξέρει η google και γι αυτό ετοιμάζει το επόμενο.Μου θυμίζει λίγο Windows XP και Vista η ιστορία. Μπορείς να κάνεις downgrade μέσω Odin Παράθεση [sIGPIC][/sIGPIC] Pulse ROM 5.0 - XXUEMK9 4.3 Note II Pulse ROM 3.3 - XXELLA JB S3 Pulse ROM 2.1 - XWLPX ICS S2 - Pulse ROM 1.7 - XWLA4 GB S2 S2 *Universal* 4.0.4 15 toggles mod Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
apokorwnas Δημ. May 16, 2012 Κοινοποίηση Δημ. May 16, 2012 Αυτή τη στιγμή, η καλύτερη ρομ για το κινητό είναι η 2.3.6 Προσωπική μου άποψη είναι ότι ως διάδοχος το 4, όπως είναι τα πράγματα τώρα , είναι μια αποτυχία.Νομίζω ότι το ξέρει η google και γι αυτό ετοιμάζει το επόμενο.Μου θυμίζει λίγο Windows XP και Vista η ιστορία. Μπορείς να κάνεις downgrade μέσω Odin +1 οντως σαν βιαστικη εκδοση χωρις να την εχουν ψαξει και δουλεψει αρκετα... δεν ειναι οργανωμενα τα πραγματα! αλλα ποιος καθεται να ξαναγυρναει πισω..... αναμονη για επομενη μονο και οσο μπορουμε συνηθιζουμε! :confused: Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
FJ_12 Δημ. May 16, 2012 Κοινοποίηση Δημ. May 16, 2012 Συμφωνω και εγω οτι με την 2.3.6 το τηλεφωνο δουλευει υποδειγματικα και παει σφαιρα. Η LP7 τωρα ειναι σε υποφερτο επιπεδο, και γενικα πιο συγχρονη. Θελει βελτιωση προφανως, αλλα δεν θεωρω οτι ειναι τοσο κακη για να γυρισω πισω. Η LPQ ναι ηταν ανυποφορη. Προβλημα σαν αυτο που αναφερει ο φιλος πιο πανω δεν εχω αντιμετωπισει με καποια εφαρμογη. Σε καθε περιπτωση καλο ειναι ολες οι εφαρμογες να εγκαθιστανται απο την αρχη μεσω play store και οχι απο backup και να ενημερωνονται. Ετσι ελαχιστοποιειται ο κινδυνος να μην παιζει καποια εφαρμογη. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
s_sty89 Δημ. May 16, 2012 Κοινοποίηση Δημ. May 16, 2012 Πως κάνω downgrade μέσω Odin; Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
nikos523 Δημ. May 16, 2012 Κοινοποίηση Δημ. May 16, 2012 Πως κάνω downgrade μέσω Odin; Όπως κάνεις update Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
s_sty89 Δημ. May 16, 2012 Κοινοποίηση Δημ. May 16, 2012 Upate έκανα μέσω Kies. Υπάρχει τρόπος για downgrade μέσω kies; Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
FJ_12 Δημ. May 16, 2012 Κοινοποίηση Δημ. May 16, 2012 Upate έκανα μέσω Kies. Υπάρχει τρόπος για downgrade μέσω kies; Mε το Kies δεν πας πισω. Κατεβασε οποια ρομ σε ενδιαφερει και περασε την με τον Odin. Αυτος ειναι ο τροπος.:) Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
s_sty89 Δημ. May 16, 2012 Κοινοποίηση Δημ. May 16, 2012 Ευχαριστώ φίλε FJ_12. Θα αφήσω την 4.0.3 και θα κάνω υπομονή μέχρι να βγει κάποια βελτιωμένη αναβάθμιση. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
FJ_12 Δημ. May 16, 2012 Κοινοποίηση Δημ. May 16, 2012 Ευχαριστώ φίλε FJ_12. Θα αφήσω την 4.0.3 και θα κάνω υπομονή μέχρι να βγει κάποια βελτιωμένη αναβάθμιση. Αυτης της λογικης ειμαι και εγω. Καποια στιγμη, θα εμφανισθει και 4.0.4... Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
FoT1s Δημ. May 16, 2012 Κοινοποίηση Δημ. May 16, 2012 Αυτης της λογικης ειμαι και εγω. Καποια στιγμη, θα εμφανισθει και 4.0.4... Ε, ναι, σε κανα 3-4 μήνες. :p Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
nikos523 Δημ. May 16, 2012 Κοινοποίηση Δημ. May 16, 2012 Ε, ναι, σε κανα 3-4 μήνες. :p Μπα δεν νομίζω. Το θέμα ήταν να δώσουν την ics επίσημα. Οι επόμενες είναι bugfixes/updates, όποτε θα έρχονται σύντομα (λογικά) :) Edit: Εννοείται πως δεν αναφέρομαι σε Ελληνικά κινητά :p Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
QQTilt Δημ. May 17, 2012 Κοινοποίηση Δημ. May 17, 2012 Εγώ πάντως εκτός απ το lag όταν σκρολάρεις στις επαφές δεν έχω τίποτα άλλο. Νίκο μ αρέσει που χεις βάλει ήδη avatar το s3. Αποφασισμένος? :p Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
nikos523 Δημ. May 17, 2012 Κοινοποίηση Δημ. May 17, 2012 Εγώ πάντως εκτός απ το lag όταν σκρολάρεις στις επαφές δεν έχω τίποτα άλλο. Νίκο μ αρέσει που χεις βάλει ήδη avatar το s3. Αποφασισμένος? :p Lag στις επαφές γενικά, ή στην στοκ εφαρμογή για τις επαφές? (1ος το ζήτησα/έβαλα :lol: 100% αναποφάσιστος :lol: ) Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
baiosss Δημ. May 17, 2012 Κοινοποίηση Δημ. May 17, 2012 Εγω εχω μια μικρη καθυστερηση μονο, οταν θελω να μπω στις επαφες για να παρω τηλεφωνο καποιον. Νομιζω οτι και στην ginger ειχα το ιδιο θεμα. Σε εσας συμβαινει αυτο? Παράθεση Δεν υπάρχει μεγαλύτερη μοναξιά από εκείνη του Σαμουράι...εκτός, ίσως από την μοναξιά του τίγρη μέσα στη ζούγκλα. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
nikos523 Δημ. May 17, 2012 Κοινοποίηση Δημ. May 17, 2012 Μπορείς να δοκιμάσεις μια άλλη εφαρμογή για επαφές, να δούμε αν φταίει το contacts.apk? (go contacts πχ) Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
baiosss Δημ. May 17, 2012 Κοινοποίηση Δημ. May 17, 2012 Μπορείς να δοκιμάσεις μια άλλη εφαρμογή για επαφές, να δούμε αν φταίει το contacts.apk? (go contacts πχ) Ναι, το go contacts ανοιγει πιο γρηγορα. Οποτε τι πρεπει να κανω για να δουλευει καλυτερα η εργοστασιακη εφαρμογη? Δηλαδη να ανοιγει γρηγοροτερα? Παράθεση Δεν υπάρχει μεγαλύτερη μοναξιά από εκείνη του Σαμουράι...εκτός, ίσως από την μοναξιά του τίγρη μέσα στη ζούγκλα. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
nikos523 Δημ. May 17, 2012 Κοινοποίηση Δημ. May 17, 2012 Ναι, το go contacts ανοιγει πιο γρηγορα. Οποτε τι πρεπει να κανω για να δουλευει καλυτερα η εργοστασιακη εφαρμογη? Δηλαδη να ανοιγει γρηγοροτερα? Αν δεν έχει βγει κάποια τροποποιημένη/patchαρισμενη or something στο xda, τότε μάλλον αντικατάσταση της με κάποια άλλη.. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
baiosss Δημ. May 17, 2012 Κοινοποίηση Δημ. May 17, 2012 Αν δεν έχει βγει κάποια τροποποιημένη/patchαρισμενη or something στο xda, τότε μάλλον αντικατάσταση της με κάποια άλλη.. Τωρα αν σου πω οτι ανοιγει γρηγοροτερα, θα με πιστεψεις? Ημαρτον!!!!:lol: Παράθεση Δεν υπάρχει μεγαλύτερη μοναξιά από εκείνη του Σαμουράι...εκτός, ίσως από την μοναξιά του τίγρη μέσα στη ζούγκλα. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
nikolasGG Δημ. May 17, 2012 Κοινοποίηση Δημ. May 17, 2012 Καλησπέρα στην παρέα. Απο προχθές κι εγώ κάτοχος ενός s2 (απο optimus 2X). Μου ήρθε με την 4.0.3. και έχω ένα πρόβλημα. Εκεί που μπορούσα να χρησιμοποιήσω την ταχεία κλήση ( π.χ. 2 και το τηλ/νο) τώρα δεν μου δουλεύει και μου βγάζει μήνυμα UNKNOWN APPLICATION. Δουλεύει μόνο αν πατήσω παρατεταμένα τον αριθμό. Έκανα επανεκκίνηση, του έβγαλα και την μπαταρία και τα ίδια. Παιδική ασθένεια κι αυτή? Απο wifi και λοιπά όλα πολύ καλά. thanx Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
SergioChr Δημ. May 17, 2012 Κοινοποίηση Δημ. May 17, 2012 Μαλλον θα πρεπει να ειμαι απο τους λιγους τυχερους που, και δεν αντιμετωπισα κανενα προβλημα οταν εγκαταστησα την επισημη LP7 μεσω kies,αλλα και δεν εχω αντιμετωπισει κανενα προβλημα με bugs,crash-αρισματα η οτιδηποτε αλλο,εδω κ 2 εβδομαδες περιπου που την εχω περασει...Το μοναδικο που εχω παρατηρησει ειναι με το wi-fi,οπου χανει περιστασιακα τη συνδεση αλλα ξανασυνδεεται στο καπακι.Η γνωμη μου ειναι οτι αξιζει η ics κ με το παραπανω... Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
FoT1s Δημ. May 17, 2012 Κοινοποίηση Δημ. May 17, 2012 Καλησπέρα στην παρέα. Απο προχθές κι εγώ κάτοχος ενός s2 (απο optimus 2X). Μου ήρθε με την 4.0.3. και έχω ένα πρόβλημα. Εκεί που μπορούσα να χρησιμοποιήσω την ταχεία κλήση ( π.χ. 2 και το τηλ/νο) τώρα δεν μου δουλεύει και μου βγάζει μήνυμα UNKNOWN APPLICATION. Δουλεύει μόνο αν πατήσω παρατεταμένα τον αριθμό. Έκανα επανεκκίνηση, του έβγαλα και την μπαταρία και τα ίδια. Παιδική ασθένεια κι αυτή? Απο wifi και λοιπά όλα πολύ καλά. thanx Κάντου ενα hard reset μεσα απο τις ρυθμισεις στην επιλογη δημιουργεια αντιγραφου πατα επαναφορα εργοστασιακων κατέβα λιγο και τικαρε να γινει και διαμορφωση τις εσωτερικης USB και μετα τα κανει ολα μονο του. (θα σβηστουν ΤΑ ΠΑΝΤΑ) οποτε παρε backup και μετα καντο. Αν και μετα απο αυτο, κανει το ιδιο, τοτε ξαναπερνα την 4.0.3 μεσω odin και αν και μετα απο αυτο παλι τα ιδια, λογικα, service. Οτιδηποτε θελεις, ρωτησε. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
QQTilt Δημ. May 18, 2012 Κοινοποίηση Δημ. May 18, 2012 Μαλλον θα πρεπει να ειμαι απο τους λιγους τυχερους που, και δεν αντιμετωπισα κανενα προβλημα οταν εγκαταστησα την επισημη LP7 μεσω kies,αλλα και δεν εχω αντιμετωπισει κανενα προβλημα με bugs,crash-αρισματα η οτιδηποτε αλλο,εδω κ 2 εβδομαδες περιπου που την εχω περασει...Το μοναδικο που εχω παρατηρησει ειναι με το wi-fi,οπου χανει περιστασιακα τη συνδεση αλλα ξανασυνδεεται στο καπακι.Η γνωμη μου ειναι οτι αξιζει η ics κ με το παραπανω... Ούτε εγώ έχω κάποιο πρόβλημα με την ics φίλε μου, εκτός απ το lag που έχουν αναφέρει κι άλλοι όταν σκρολάρεις στις επαφές. Γενικά νομίζω ότι στους περισσότερους μια χαρά δουλεύει η ics. Σίγουρα υπάρχουν και κάποιοι άτυχοι, αλλά διαβάζω και μερικούς που έχουν 15 διαφορετικά και τελείως τρελά προβλήματα και εκεί νομίζω ότι δεν κάνουν και αυτοί κάτι καλά πχ εγκατάσταση σε καθαρό τηλέφωνο. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
aptaliko Δημ. May 18, 2012 Κοινοποίηση Δημ. May 18, 2012 Είχα την 2.3.4 και έβαλα μέσω ΚΙΕS την 4.0.3 και το σκυλομετάνιωσα κυρίως γιατί κάποιες εφαρμογές που είχα τώρα πια δεν παίζουν καλά. Τα στοιχεία του τηλεφώνου που έχω είναι τα παρακάτω PDA: I9100XWLP7 Phone: I9100XXLPS CSC: I9100OXXLPH Υπάρχει κάτι νεώτερο από αυτή την έκδοση που έχω μπας και λυθούνε τα προβλήματα ή να πάω σε προηγούμενη έκδοση (2.3.6); Μέσω ODIN στην πρώτη σελίδα μπορώ να κάνω αναβάθμιση προς τα πίσω; Μέσω ODIN και της διαδικασίας της 1ης σελίδας έκανα τελικά downgrade και έβαλα την 2.3.5 (έκδοση Cosmote). Το πρόβλημα που έχω τώρα είναι ότι δεν έχω σύνδεση DATA παρά μόνο VOICE όσο και να παίζω με τη ενεργοποίηση/απενεργοποίηση του DATA. Επίσης μου εμφανίζει συχνά πυκνά το εξής μήνυμα "Λυπούμαστε! Υπήρξε μη αναμενόμενη διακοπή της εφαρμογής Ενημέρωση λογισμικού (διαδικασία com.wssyncmldm). Προσπαθήστε ξανά Αναγκαστικό κλείσιμο":mad: Μήπως πήγε κάτι στραβά στη διαδικασία ενημέρωσης του λογισμικού; Αλήθεια υπάρχει και έκδοση 2.3.6 με ελληνικά γιατί στη 1η σελίδα δεν τη βρήκα. Να περάσω κάποια άλλη έκδοση;:( Υ.Γ. Ένα άλλο κουλό που μου κάνει είναι όταν μετά από λίγο σβήσει η οθόνη (εξοικονόμηση ενέργειας) μετά από μερικά δευτερόλεπτα ανοίγει μόνο του σα να του πάτησα το home button. Αυτό γίνεται μερικές φορές και μετά ηρεμεί.:( Παράθεση Ericsson788, Nokia 3310,7650,3650,N82,N95, Samsung i8910,S2,S3,S4,S6,S7 edge,S8+,S9+,S10+,S20 Ultra Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts