one2377 Δημ. April 25, 2012 Κοινοποίηση Δημ. April 25, 2012 Μπορεί να επιβεβαιώσει κάποιος τι γίνεται με το θέμα με τα μηνύματα που στέλνονταν διπλά από το Handcent kai to Go sms..... Λύθηκε το θέμα? Επίσης με την native εφαρμογή για τα μηνύματα μπορούμε να στείλουμε 160 χαρακτήρες ή περιορίζει στα 70? Ευχαριστώ. Παράθεση Περίεργο πράγμα τα όνειρα.... Για να τα δεις πρέπει να κοιμηθείς. Για να τα ζήσεις, πρέπει να ξυπνήσεις.... Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Tyxerakias Δημ. April 25, 2012 Κοινοποίηση Δημ. April 25, 2012 Στο ΚΙΕΣ που το συνδέω που λέει πως είναι το GT- I9100 Στο άλλο που με ρωτάς , μου γράφει ότι έχω το πιο πρόσφατο λογισμικό! PDA:KJ2 / PHONE:k14 CSC:KJ1 (XEF) Nαι μόλις το έψαξα, δεν υπάρχει ενημέρωση ακόμα για το Γαλλικό σου τηλέφωνο, είναι η τελευταία επίσημη αυτή που φοράς για το XEF sales code. Αν θέλεις να βάλεις ελληνική rom (που θα σου το πρότεινα), ακολούθησε τις οδηγίες στην πρώτη σελίδα. Παράθεση - Alex Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Superuser Δημ. April 25, 2012 Κοινοποίηση Δημ. April 25, 2012 Δεν εχω καταλαβει κατι. Factory reset κανω πριν η μετα την αναβαθμιση? Κάνε ένα πριν και ένα μετά. Όταν γίνεται αναβάθμιση συνιστάται πάντα να γίνεται factory reset ώστε να "κάτσει" πιο καλά το λειτουργικό. Επίσης, με το factory reset τι χάνεται? Επαφές, μηνύματα, εφαρμογές και ρυθμίσεις. Γίνεται το κινητό όπως ήταν όταν το πήρες. Παράθεση [sIGPIC][/sIGPIC] Νίκος Πρώην Super Moderator του «παλιού» καλού myphone. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Tyxerakias Δημ. April 25, 2012 Κοινοποίηση Δημ. April 25, 2012 Δεν εχω καταλαβει κατι. Factory reset κανω πριν η μετα την αναβαθμιση? Σίγουρα μετά, αλλά εγώ που έχω κάτι εκατομμύρια εφαρμογές κάνω και πριν, ώστε να γίνει η αναβάθμιση πάνω σε "καθαρό τηλέφωνο". Αλλά όπως είπε ο Eυκλείδης πιο πάνω, το πιο σημαντικό είναι το μετά (μιλάμε πάντα για αναβαθμίσεις μέσω Kies). Επίσης, με το factory reset τι χάνεται? Όλες σου οι εφαρμογές και οι επαφές σου, τα μηνύματά σου, το τηλέφωνο γυρνάει όπως ήταν όταν το πήρες. Φυσικά όλα αυτά μπορούν να γίνουν backup. Δε χάνονται οι φωτογραφίες σου, τα αρχεία σου, ό,τι υπάρχει στην sdcard (εσωτερική και εξωτερική). ΕDIT: Wow, SU, μ'ένα στόμα μια φωνή... :p Παράθεση - Alex Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
athanasiosthess Δημ. April 25, 2012 Κοινοποίηση Δημ. April 25, 2012 Το ιδιο και σε μενα. Και στην LPD που περασα με KIES και στην LP7 που περασα με ODIN. και εγω ειχα την LPD πιο πριν.Μου φαινεται ιδιες ειναι με αλλο ονομα απλως.Παλι τσαπα******ες εκανε η Samsung. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Madness Δημ. April 25, 2012 Κοινοποίηση Δημ. April 25, 2012 Με τιποτα δν κανει αυτοματη κεφαλαιοποιηση στα μνμτα...εχω την lp7 ..περαστηκε μια χαρα μεσω κιες....ναι ενταξρι καλα παει....τσαντιστηκα που η σαμσοθνγκ δν εχει πια το tapatalk τζαμπα....με τα μνμτα αν δει καποοος ας πει...δν στελνει πανω απο 70 χαρακτηρες γτ δν κανει κεφαλαιοποιηση Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
c1oud Δημ. April 25, 2012 Κοινοποίηση Δημ. April 25, 2012 Ναι παιδιά κάποιος που την έχει περάσει ας δει το θέμα με τα μηνυματα. Έχω περάσει τη vk rom lp8 στην οποία δεν μπορώ να βρω ρύθμιση για την κωδικοποίηση. Μάλλον δεν έχει οποτε δεν υποστηρίζει 160 γράμματα. Ας δει κάποιος αν σε αυτή φτιάχνεται. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
pgpmx5 Δημ. April 25, 2012 Κοινοποίηση Δημ. April 25, 2012 (edited) έκανα και εγώ σήμερα το update από το κινητό μέσο vodafone πέρασε καλά αλλα έχω ένα θέμα με τις επαφές, όταν κάνω scroll παγώνει, μαυρίζει η οθόνη και μετά από λίγο βγάζει μήνυμα " η εφαρμογή TwLauncher δεν αποκρίνεται. κλείσιμο; " :O τι μπορώ να κενό χωρίς factory reset για δεν είμαι root να βάλω κάνα άλλο Launcher έχετε κανένα υπόψιν σας καλό και θα μπορούσα να κάνω αυτό για root http://www.myphone.gr/forum/showthread.php?p=3779648#post3779648 Edited April 25, 2012 by pgpmx5 Παράθεση Samsung Galaxy Watch 4 classic 46mm - Samsung Galaxy S21 Ultra 512 - Samsung Galaxy S10+ 1ΤΒ - Samsung Galaxy Watch - Samsung S8+ - Gear S3 - Xperia M2 - NEO V Xperia Ultimate HD 4.0 + ROOT+CMW5 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
JamesMoore Δημ. April 25, 2012 Κοινοποίηση Δημ. April 25, 2012 παιδιά, μου έβγαλε και εμένα μέσω KIES την αναβάθμιση, αλλά επειδή έχω περάσει την 2.3.5 από Cosmote μου βγάζει σαν πιο πρόσφατη την PDA:LPD / PHONE:LP5 / CSC:LP5 (COS). είναι όντως η τελευταία ή είναι ότι να ναι και θα βρεθώ με καμιά 10αριά προβλήματα; γιατί αν είναι να μείνω στην 2.3.5... Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Madness Δημ. April 25, 2012 Κοινοποίηση Δημ. April 25, 2012 (edited) παιδιά, μου έβγαλε και εμένα μέσω KIES την αναβάθμιση, αλλά επειδή έχω περάσει την 2.3.5 από Cosmote μου βγάζει σαν πιο πρόσφατη την PDA:LPD / PHONE:LP5 / CSC:LP5 (COS). είναι όντως η τελευταία ή είναι ότι να ναι και θα βρεθώ με καμιά 10αριά προβλήματα; γιατί αν είναι να μείνω στην 2.3.5... Ναι ειναι ητελευταια που βγηκε σημερα....οποτε την περνας...... Tyxerakias Δεν εχει η βλακεια για τα μνμτα μεθοδο εισαγωγης gsm.....θα με τρελανει πραγματικα ...δεν μπορω να καταλαβω τι κανανε εκει στην σαμσουνγκ....χειροτερα τα κανανε.... Μεγαλη εντυπωση μου εκανε οτι πηγα να κανω Search στα μνμτα για να βαλω αποστολεα και δεν μου αναγνωριζε ονομα επειδη ηταν το πρωτο με κεφαλαια ενω αυτο γραφει by default με μικρα ( ειναι περασμενο σωστα με ελληνικα ολοι οι χαρακτηρες)...ελεος!! Edited April 25, 2012 by Madness Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
seaman84 Δημ. April 25, 2012 Κοινοποίηση Δημ. April 25, 2012 Το πιο ωραιο σκηνικο στη νεα εκδοση ειναι το ξεκλειδωμα της οθονης με αναγνωριση προσωπου....εκανα χιλια δυο πειραματα για να διαπιστωσω οτι δουλευει......αν κανεις μια γκριματσα βγαινει ενα μηνυμα του τυπου " δεν σας γνωριζω"...σε γενικες γραμμες δουλευει αψογα σε ολα Παράθεση Διονύσης :respect: Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
apostolos3 Δημ. April 25, 2012 Κοινοποίηση Δημ. April 25, 2012 Ναι ειναι ητελευταια που βγηκε σημερα....οποτε την περνας...... Tyxerakias Δεν εχει η βλακεια για τα μνμτα μεθοδο εισαγωγης gsm.....θα με τρελανει πραγματικα ...δεν μπορω να καταλαβω τι κανανε εκει στην σαμσουνγκ....χειροτερα τα κανανε.... Μεγαλη εντυπωση μου εκανε οτι πηγα να κανω Search στα μνμτα για να βαλω αποστολεα και δεν μου αναγνωριζε ονομα επειδη ηταν το πρωτο με κεφαλαια ενω αυτο γραφει by default με μικρα ( ειναι περασμενο σωστα με ελληνικα ολοι οι χαρακτηρες)...ελεος!! Περιεργο στην LP7 Γερμανιας που εχω υπαρχει το gsm sta μνμτα Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
one2377 Δημ. April 25, 2012 Κοινοποίηση Δημ. April 25, 2012 Παιδιά... μπορεί να απαντήσει κάποιος αν το Handcent δουλεύει σωστά στο ICS??? Παράθεση Περίεργο πράγμα τα όνειρα.... Για να τα δεις πρέπει να κοιμηθείς. Για να τα ζήσεις, πρέπει να ξυπνήσεις.... Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Rospy7 Δημ. April 25, 2012 Κοινοποίηση Δημ. April 25, 2012 (edited) Το πιο ωραιο σκηνικο στη νεα εκδοση ειναι το ξεκλειδωμα της οθονης με αναγνωριση προσωπου....εκανα χιλια δυο πειραματα για να διαπιστωσω οτι δουλευει......αν κανεις μια γκριματσα βγαινει ενα μηνυμα του τυπου " δεν σας γνωριζω"...σε γενικες γραμμες δουλευει αψογα σε ολα Ναι αλλα αν βαλεις μια photo σου σε ενα αλλο κινητο και βαλεις το S2 να σκαναρει την οθονη του αλλου κινητου με την φοτωγραφια σου ξεκλειδωνει. Ναι ειναι ητελευταια που βγηκε σημερα....οποτε την περνας...... Tyxerakias Δεν εχει η βλακεια για τα μνμτα μεθοδο εισαγωγης gsm.....θα με τρελανει πραγματικα ...δεν μπορω να καταλαβω τι κανανε εκει στην σαμσουνγκ....χειροτερα τα κανανε.... Μεγαλη εντυπωση μου εκανε οτι πηγα να κανω Search στα μνμτα για να βαλω αποστολεα και δεν μου αναγνωριζε ονομα επειδη ηταν το πρωτο με κεφαλαια ενω αυτο γραφει by default με μικρα ( ειναι περασμενο σωστα με ελληνικα ολοι οι χαρακτηρες)...ελεος!! Εμενε εχει gsm επιλογη στα sms κανονικα και εχω την LP5 της Cosmote.Εστειλα και ενα sms 160 χαρακτηρων σε ενα φιλο μου και πηγε κανονικα. :!: Από Ομάδα Διαχείρισης Θα σε παρακαλούσα να αποφεύγεις τα συνεχόμενα μηνύματα. Χρησιμοποίησε τη Τροποποίηση Μηνύματος όταν θέλεις να προσθέσεις κάτι στο μήνυμα σου ή τη Πολλαπλή Παράθεση όταν θέλεις να απαντήσεις ταυτόχρονα σε περισσότερα του ενός μηνύματος. Edited April 25, 2012 by Superuser Συνένωση Μηνυμάτων Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
euklidis Δημ. April 25, 2012 Κοινοποίηση Δημ. April 25, 2012 (edited) Με τιποτα δν κανει αυτοματη κεφαλαιοποιηση στα μνμτα...εχω την lp7 ..περαστηκε μια χαρα μεσω κιες....ναι ενταξρι καλα παει....τσαντιστηκα που η σαμσοθνγκ δν εχει πια το tapatalk τζαμπα....με τα μνμτα αν δει καποοος ας πει...δν στελνει πανω απο 70 χαρακτηρες γτ δν κανει κεφαλαιοποιηση Υπαρχει απλα πρεπει να κανεις login με τον λογαριασμο σου στη samsung. Με λιγο ψαξιμο θα το βρεις. Βγαζει και paid και free εκδοση. Παιδιά... μπορεί να απαντήσει κάποιος αν το Handcent δουλεύει σωστά στο ICS??? Ναι δουλευει κανονικα... Στα μηνυματα δεν σου βγαζει στο menu>setting> input mode να επιλεξεις; έκανα και εγώ σήμερα το update από το κινητό μέσο vodafone πέρασε καλά αλλα έχω ένα θέμα με τις επαφές, όταν κάνω scroll παγώνει, μαυρίζει η οθόνη και μετά από λίγο βγάζει μήνυμα " η εφαρμογή TwLauncher δεν αποκρίνεται. κλείσιμο; " :O τι μπορώ να κενό χωρίς factory reset για δεν είμαι root να βάλω κάνα άλλο Launcher έχετε κανένα υπόψιν σας καλό και θα μπορούσα να κάνω αυτό για root http://www.myphone.gr/forum/showthread.php?p=3779648#post3779648 Το οτι δεν εισαι root δε σημαινει οτι δεν μπορεις να κανεις factory reset, λογικα μετα θα σου περασει αυτοματα και οτι εφαρμογες ειχες. Εμενα στο reset μου περασε μεχρι και τους κωδικους για τα wifi που ειχα, αρκει να εχεις ενεργοποιησει να γινονται sync με την google τα παντα. :!: Από Ομάδα Διαχείρισης Θα σε παρακαλούσα να αποφεύγεις τα συνεχόμενα μηνύματα. Χρησιμοποίησε τη Τροποποίηση Μηνύματος όταν θέλεις να προσθέσεις κάτι στο μήνυμα σου ή τη Πολλαπλή Παράθεση όταν θέλεις να απαντήσεις ταυτόχρονα σε περισσότερα του ενός μηνύματος. Edited April 25, 2012 by Superuser Συνένωση Μηνυμάτων Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
oeo77 Δημ. April 25, 2012 Κοινοποίηση Δημ. April 25, 2012 Τυχεράκια έχω μία ερώτηση για εσένα που εν μέρη την έχεις απαντήσει πιο πίσω. Από εταιρία έχω vodafone. Το κινητό ήταν DBT(Debitel-Γερμανία). Τώρα του έχω 4.0.3 από Ο2(παλιότερα του είχα περάσει ΚΚ5). Ποια ελληνική να περάσω? Πιο πίσω είπες ότι αν δεν έχω πρόβλημα με το logo της Vodafone,να περάσω την lpc για να μην έχω πρόβλημα με apn,σωστά; Και κάτι τελευταίο, πριν την περάσω να κάνω hard reset ή τα wipes; Αυτό με τα hard reset/factory reset/wipes προτείνω να το κάνετε υποσημείωση στο πρώτο post για να μην σας ζαλίζουμε. Ευχαριστώ Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Tyxerakias Δημ. April 25, 2012 Κοινοποίηση Δημ. April 25, 2012 (edited) Τυχεράκια έχω μία ερώτηση για εσένα που εν μέρη την έχεις απαντήσει πιο πίσω. Από εταιρία έχω vodafone. Το κινητό ήταν DBT(Debitel-Γερμανία). Τώρα του έχω 4.0.3 από Ο2(παλιότερα του είχα περάσει ΚΚ5). Ποια ελληνική να περάσω? Πιο πίσω είπες ότι αν δεν έχω πρόβλημα με το logo της Vodafone,να περάσω την lpc για να μην έχω πρόβλημα με apn,σωστά; Και κάτι τελευταίο, πριν την περάσω να κάνω hard reset ή τα wipes; Αυτό με τα hard reset/factory reset/wipes προτείνω να το κάνετε υποσημείωση στο πρώτο post για να μην σας ζαλίζουμε. Ευχαριστώ Eίτε περάσεις την LPC της vodafone είτε την γενική LP7 (EUR), δε θα έχεις θέμα με APN. Κάνε ένα factory reset πριν και ένα μετά. Edited April 25, 2012 by Tyxerakias Παράθεση - Alex Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
konsniper Δημ. April 25, 2012 Κοινοποίηση Δημ. April 25, 2012 Tελικά αληθευει οτι εχουν ξεχασει γερμανικα? μπας να περιμενουμε να βγαλουν τη διορθωτική? :P Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Tyxerakias Δημ. April 25, 2012 Κοινοποίηση Δημ. April 25, 2012 (edited) Tελικά αληθευει οτι εχουν ξεχασει γερμανικα? μπας να περιμενουμε να βγαλουν τη διορθωτική? :P Aν θες... :) Βtw...όποιος δοκίμασε την προχθεσινή Ολλανδική LP9, ας ενημερώσει αν είναι καλή :) (και αν διορθώσανε τα γερμανικά) Edited April 25, 2012 by Tyxerakias Παράθεση - Alex Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Angeldust Δημ. April 25, 2012 Κοινοποίηση Δημ. April 25, 2012 Σε όσους έχουν αναβαθμίσει: στον dialer συνεχίζει να βγάζει τα σπαστικά κενά ανάμεσα στα νούμερα που καλούμε? Παράθεση Phantom Of The Opera Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
DeathAngel Δημ. April 25, 2012 Κοινοποίηση Δημ. April 25, 2012 Σε όσους έχουν αναβαθμίσει: στον dialer συνεχίζει να βγάζει τα σπαστικά κενά ανάμεσα στα νούμερα που καλούμε? Ναι συνεχίζει να βγάζει κενά. Παράθεση Όλα καλά. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Madness Δημ. April 25, 2012 Κοινοποίηση Δημ. April 25, 2012 (edited) Περιεργο στην LP7 Γερμανιας που εχω υπαρχει το gsm sta μνμτα σε ποιο υπομενου ...συγνωμη που ρωταω αλλα να ξερω μηπως δεν το βλεπω ΑΚΥΡΟ το βρηκα ...συγνωμη....... Edited April 25, 2012 by Madness Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
michalco Δημ. April 25, 2012 Κοινοποίηση Δημ. April 25, 2012 Πριν την αναβάθμιση , δίπλα στις επαφές υπήρχε το ελληνικό αλφάβητο για εύρεση. μετά την αναβάθμιση έχει μόνο το αγγλικό και οι δεν υπάρχει δυνατότητα επιλογής ελληνικού γράμματος, παρά μόνο κύληση μέχρι να βρεις την επαφή που θέλεις. πήρε την έκδοση LP5. έχει αντιμετωπίσει κανείς το ίδιο και πως το διόρθωσε. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
int70 Δημ. April 25, 2012 Κοινοποίηση Δημ. April 25, 2012 Η LP7 EUR έχει Ελληνικά στην μπάρα κύλισης. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
fikast Δημ. April 25, 2012 Κοινοποίηση Δημ. April 25, 2012 Επειδη απο οτι φαινεται δεν ειναι ελληνικο (και δεν τρεχει τιποτα με αυτο) καλυτερα περνα την lp7 μεσω Odin και θα εισαι μια χαρα :D Παιδια θα εχει απαντηθεί σίγουρα, αλλα δώστε μου τουλάχιστον ενα link να δω το επίσημο ελληνικό code, και το γενικό ευρωπαϊκό.. Θέλω να αγοράσω απο plaisio ή getitnow, αλλα δεν ξερω ποιας χωρας θα μου βγει, και δεν θελω να παιξω εξ αρχής με ρομ και τετοια.. Δεν θελω επίσης, ουτε ρομ της cosmote vodafon κλπ. Υπαρχει τροπος να καταλαβω τιποτα απο το κουτι της συσκευασιας χωρίς να ανοιχτή; Ευχαριστω... Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts