Voodooman Δημ. February 12, 2015 Κοινοποίηση Δημ. February 12, 2015 Ωχ, κι εγώ πήρα την USAMS σε λευκή και μαύρη και όντως και εμένα έχει γίνει μαύρη ειδικά σε κάποια σημεία. Άσε με να μαντέψω, στις γωνίες!.. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
duc Δημ. February 12, 2015 Κοινοποίηση Δημ. February 12, 2015 Άσε με να μαντέψω, στις γωνίες!.. Στις γωνίες και εκεί που ανοίγει η πρόσοψη,χαχαχαχα καλά είναι σαν καρναβάλι...αντιθευας η μαύρη είναι θεϊκή. Παράθεση Xiaomi Mi 8 pro stable Rom MIUI 11 Pie 9 Samsung Galaxy A8 (2018) Pie 9 ODYS Wintab 9 plus 3G Windows 10 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
vkostas Δημ. February 12, 2015 Κοινοποίηση Δημ. February 12, 2015 Είναι απίστευτο πόσο γρήγορα, πόσο πολύ και πόσο μόνιμα λεκιάζεi η λευκή Nillkin!.. Ναι, και στην δικιά μου στις δύο πάνω γωνίες έχει αρχίσει να μαυρίζει λίγο-λίγο. Επειδή το υποψιαζόμουνα πως θα γινόταν αυτό πήρα και την καφέ για να αλλάζω. Έτσι κι αλλιώς 6€ κάνει η κάθε μία! Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
psyber Δημ. February 13, 2015 Κοινοποίηση Δημ. February 13, 2015 παιδιά που μπορώ να βρω το γκριπάκι pd-95g; Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
mariosseir Δημ. February 13, 2015 Κοινοποίηση Δημ. February 13, 2015 Παιδιά καλησπέρα πήρα το 2520 έχετε να προτείνετε κάποια θήκη που να μπορείς να την βρεις κάπου στην Αθήνα εκτός του keyboard της νοκια? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
alex_gate_7 Δημ. February 13, 2015 Κοινοποίηση Δημ. February 13, 2015 Αυτές βρήκα από Ελλάδα Για περισσότερη ποικιλία θα σου πρότεινα να κοιτάξεις στο ebay :) Παράθεση Powerd by OnePlus 7 Pro Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
mariosseir Δημ. February 13, 2015 Κοινοποίηση Δημ. February 13, 2015 Ευχαριστώ μάλλον το eBay Είναι μονόδρομος... Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Alex_tz Δημ. February 16, 2015 Κοινοποίηση Δημ. February 16, 2015 Σκέφτομαι να πάρω τα Sony SBH20. Τα έχει δοκιμάσει κανείς; Αν ναι, μπορεί να μου πει πώς του φάνηκαν; Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
than0s7 Δημ. February 16, 2015 Κοινοποίηση Δημ. February 16, 2015 Έχει αγοράσει κανείς κανένα καλό tempered glass? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
al3x1k0 Δημ. February 17, 2015 Κοινοποίηση Δημ. February 17, 2015 http://pages.ebay.com/link/?nav=item.view&id=201232662225&alt=web Προτείνω αυτό της nillkin χωρίς να το έχω δοκιμάσει στην συγκεκριμένη συσκευή. Παράθεση (σχεδόν) πάντα φιλικά, Αλέξης Apple iPhone 12 Pro 256GB Gold + Apple iPhone 7 Plus 128GB Gold + Xiaomi Redmi 4X Dual sim Black + Apple Watch Series 3 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
than0s7 Δημ. February 17, 2015 Κοινοποίηση Δημ. February 17, 2015 http://pages.ebay.com/link/?nav=item.view&id=201232662225&alt=web Προτείνω αυτό της nillkin χωρίς να το έχω δοκιμάσει στην συγκεκριμένη συσκευή. Ευχαριστώ :!: Τελικά και εγώ αυτό παρήγγειλα στην τύχη. Υ.Γ ευχαριστώ το mod που το μετέφερε στο σωστό θέμα :D Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
nikchris Δημ. February 19, 2015 Κοινοποίηση Δημ. February 19, 2015 (edited) Θελω να αγορασω καμια hard case και κανα tempered glass απο Ελλαδα για το Lumia 930, μιας και εμεινα χωρις πιστωτικη. Εχετε κατι να προτεινετε; Edited February 19, 2015 by niotheros Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
vrontis Δημ. February 24, 2015 Κοινοποίηση Δημ. February 24, 2015 Τελικά μετά από 13 μήνες κατοχής του 1020 και αγοράς γελοίου αριθμού θηκών τον οποίο ντρέπομαι να αναφέρω :lol: καταλήγω ότι μακράν οι καλύτερες είναι οι nillkin.Άψογη εφαρμογή και προστασία,ωραία αίσθηση στο χέρι,τέλειο grip,δεν χοντραίνουν και δεν βαραίνουν καθόλου το 1020 και σε λογική τιμή αν τις πάρεις από Κίνα.. Ιδανικό θα ήταν να μεταμόσχευα και την ασύρματη φόρτιση από τη γνήσια θήκη της nokia αλλά δεν μου πάει να τη χαλάσω καθότι οι cc 3066 είναι πλέον δυσεύρετες... Παράθεση 3310 3510 3650 6270 Ε65 5800 iphone4 X1 Lumia1020 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
stefanakos8 Δημ. February 24, 2015 Κοινοποίηση Δημ. February 24, 2015 Μερικα "μπιχλιμπιδια" που μου ηρθαν για το 930... http://www.thelab.gr/uploads/gallery/album_685/gallery_32650_685_143567.jpg Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
gpgalanis Δημ. February 24, 2015 Κοινοποίηση Δημ. February 24, 2015 Παιδιά καλημέρα. Μήπως μπορείτε να προτείνετε κάποιο screen protector που να είναι clear αλλά ανθεκτικό σε δακτυλιές, λιπαρότητα κτλ; Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Rbmk Δημ. February 26, 2015 Κοινοποίηση Δημ. February 26, 2015 Καλησπερα Μηπως γνωριζει κανεις που μπορει να αγοραστει απο Ελλαδα μπαταρια για το 830? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
duc Δημ. February 27, 2015 Κοινοποίηση Δημ. February 27, 2015 Καλησπερα Μηπως γνωριζει κανεις που μπορει να αγοραστει απο Ελλαδα μπαταρια για το 830? skroutz.gr, εκεί θα βρεις αν υπάρχει φίλε μου. Παράθεση Xiaomi Mi 8 pro stable Rom MIUI 11 Pie 9 Samsung Galaxy A8 (2018) Pie 9 ODYS Wintab 9 plus 3G Windows 10 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
goregr Δημ. March 9, 2015 Κοινοποίηση Δημ. March 9, 2015 παιδια χαλασε ο φορτιστης μου. Που μπορω να το παω στην αθηνα και αν γνωριζετε γινεται αμεσα αντικατασταση μιας και μπορουν να το δουν αμεσα οτι δεν δουλευει.... Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
goregr Δημ. March 10, 2015 Κοινοποίηση Δημ. March 10, 2015 παιδια χαλασε ο φορτιστης μου. Που μπορω να το παω στην αθηνα και αν γνωριζετε γινεται αμεσα αντικατασταση μιας και μπορουν να το δουν αμεσα οτι δεν δουλευει.... Το πηγα τελικα στο nokia care και μου εδωσαν αλλον. Αλλα δεν ειχε τον ιδιο ακριβως και μου εδωσε αντι για τον ac-20 που ειχε το lumia 703 , τον ac-10. Λετε να υπαρχει προβλημα ??? Παντος σαν κατασκευη - καλωδιο ειναι καλυτερος απο αυτον που ειχε μεσα το κουτι. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
niotheros Δημ. March 10, 2015 Κοινοποίηση Δημ. March 10, 2015 (edited) Δεν θα έχεις κανένα πρόβλημα! Ίσα ίσα θα φορτίζει και πιο γρήγορα με τον ac-10. Edited March 10, 2015 by niotheros Παράθεση Μόνο όταν έχουμε χάσει τα πάντα είμαστε πραγματικά ελεύθεροι να κάνουμε τα πάντα. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
emm_stra Δημ. March 26, 2015 Κοινοποίηση Δημ. March 26, 2015 Καλημέρα Πρόσφατα αγόρασα το bt bh-111.Επειδή έχει τον φορτιστή με το στρογγυλό βύσμα, θα ήθελα να ξέρω αν υπάρχει κάποιος adaptor για να μπορώ να το φορτίζω μέσω micro USB φορτιστή. Ευχαριστώ. Παράθεση Να γελάτε ,....... γιατί είναι μεταδοτικό !!!!!!:lol: Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
alex_gate_7 Δημ. March 27, 2015 Κοινοποίηση Δημ. March 27, 2015 Μόνο στοeebay αν βρεις κάτι... Παράθεση Powerd by OnePlus 7 Pro Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
kloze Δημ. March 28, 2015 Κοινοποίηση Δημ. March 28, 2015 Εχει πάρει κανεις tempered glass που να ειναι συμβατό με το 930; Εχω πάρει δυο διαφορετικά απο ebay και ενώ υποτίθεται ότι ηταν για το συγκεκριμένο τηλεφωνο ηταν universal δεν εφάρμοζαν σε όλη την επιφάνεια. Παράθεση :alien: Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
duc Δημ. March 28, 2015 Κοινοποίηση Δημ. March 28, 2015 Εχει πάρει κανεις tempered glass που να ειναι συμβατό με το 930; Εχω πάρει δυο διαφορετικά απο ebay και ενώ υποτίθεται ότι ηταν για το συγκεκριμένο τηλεφωνο ηταν universal δεν εφάρμοζαν σε όλη την επιφάνεια. Δεν ταιριάζει σχεδόν τίποτα στην οθόνη, λόγω του ότι είναι κουρμπαριστή στις άκρες. Παράθεση Xiaomi Mi 8 pro stable Rom MIUI 11 Pie 9 Samsung Galaxy A8 (2018) Pie 9 ODYS Wintab 9 plus 3G Windows 10 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
kloze Δημ. March 28, 2015 Κοινοποίηση Δημ. March 28, 2015 Και εγω αυτο εχω καταλάβει και παρήγγειλα screen protector,ευχαριστω Παράθεση :alien: Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts