teo14 Δημ. August 1, 2015 Κοινοποίηση Δημ. August 1, 2015 (edited) ευχαριστώ τους προηγούμενους για τις απαντήσεις το εχω καταλάβει ότι δεν θα βρω ίσως τα http://www.ebay.com/sch/i.html?_from=R40|R40|R40&ghostText&_sop=15&_sacat=0&_nkw=nillkin+nokia+730+tempered&_trksid=m194&ssPageName=STRK:MEFSRCHX:SRCH να κάθονται σωστά αλλά θα ήθελα να δω αν κάποιος τα έχει δοκιμάσει , στα i-phone 6 σειράς το tempered είναι μικρότερο από την οθόνη δλδ είναι ποιο σωστά κομμένο και δεν κάνει την ασχήμια του δικού μας , επίσης να προσθέσω ότι μετά που δοκίμασα tempered δεν ξαναπάω στις απλές μεμβράνες για κανένα λόγο Edited August 1, 2015 by teo14 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
P270 Δημ. August 3, 2015 Κοινοποίηση Δημ. August 3, 2015 μόνο οι τύπου wet κάθονται καλά έβαλα τέτοια στο 930 http://www.ultimateshield.co.uk/nokia-lumia-930-screen-protector/ το θέμα τώρα ειναι πως να τις αγοράσεις βεβαια Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
jazzu4ia Δημ. August 3, 2015 Κοινοποίηση Δημ. August 3, 2015 ...καλημέρα... ...ακουστικά με πλήκτρα αυξομείωσης της έντασης του ήχου αλλά και μικρόφωνο, για το 830 μου, παίζει κάτι καλό ;; Παράθεση Hate Me Now Bite Me Later Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
AgelosMo Δημ. August 4, 2015 Κοινοποίηση Δημ. August 4, 2015 ...καλημέρα... ...ακουστικά με πλήκτρα αυξομείωσης της έντασης του ήχου αλλά και μικρόφωνο, για το 830 μου, παίζει κάτι καλό ;; http://www.public.gr/product/apple/aksesoyar-iphone/handsfree-iphone/handsfree-nokia-stereo-wh-510-galazio/prod4960006pp/ Αυτά έχω. Πολύ καλά, με φοβερό ήχο. Το μόνο που με ενοχλεί είναι ότι το λαστιχάκι που μπαίνει στο αυτί βγαίνει λίγο εύκολα. Παράθεση SE k700i - w810i, NOKIA 5310 express music, HTC TynII (Kaiser), SE Xperia mini, Google Nexus S, Nokia Lumia 930, HTC One M8 (Gunmetal Gray), MS Lumia 950 XL White, HTC 10, LG G6, Samsung Galaxy S9 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
jazzu4ia Δημ. August 4, 2015 Κοινοποίηση Δημ. August 4, 2015 (edited) ...O.K... ...thnx... ...::: update :::... ...δεν βλέπω όμως πλήκτρα αυξομείωσης ήχου... ...ένα κουμπάκι βλέπω μόνο... ...ή κάνω λάθος ;; ...διευκρίνησε σε παρακαλώ... Edited August 5, 2015 by jazzu4ia Παράθεση Hate Me Now Bite Me Later Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
al3x1k0 Δημ. August 5, 2015 Κοινοποίηση Δημ. August 5, 2015 Αντιγράφω από την περιγραφή: Διαθέτουν πλήκτρα ελέγχου της έντασης του ήχου Παράθεση (σχεδόν) πάντα φιλικά, Αλέξης Apple iPhone 12 Pro 256GB Gold + Apple iPhone 7 Plus 128GB Gold + Xiaomi Redmi 4X Dual sim Black + Apple Watch Series 3 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
jazzu4ia Δημ. August 5, 2015 Κοινοποίηση Δημ. August 5, 2015 ...στην περιγραφή το λέει αλλά δεν βλέπω να υπάρχουν και πουθενά στα ριβιούς δεν αναφέρουν γι'αυτά... ...γιαυτό και απευθύνομαι στούς κατόχους... Παράθεση Hate Me Now Bite Me Later Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
evris2013 Δημ. August 5, 2015 Κοινοποίηση Δημ. August 5, 2015 ...στην περιγραφή το λέει αλλά δεν βλέπω να υπάρχουν και πουθενά στα ριβιούς δεν αναφέρουν γι'αυτά... ...γιαυτό και απευθύνομαι στούς κατόχους... Αν δεν σε κάνουν τα επιστρέφεις σε 14 μέρες, γράφει παρακάτω το λινκ! Κι εγώ το 830 έχω και ψάχνω για καλά ακουστικά! Ίσως να υπάρχουν και σε κανένα Nokia care, όσα έμειναν! Παράθεση Samsung Galaxy A52s 128/6GB 🙂 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
AgelosMo Δημ. August 5, 2015 Κοινοποίηση Δημ. August 5, 2015 Αντιγράφω από την περιγραφή: Διαθέτουν πλήκτρα ελέγχου της έντασης του ήχου ...στην περιγραφή το λέει αλλά δεν βλέπω να υπάρχουν και πουθενά στα ριβιούς δεν αναφέρουν γι'αυτά... ...γιαυτό και απευθύνομαι στούς κατόχους... Αν δεν σε κάνουν τα επιστρέφεις σε 14 μέρες, γράφει παρακάτω το λινκ! Κι εγώ το 830 έχω και ψάχνω για καλά ακουστικά! Ίσως να υπάρχουν και σε κανένα Nokia care, όσα έμειναν! Μεμονωμένα κουμπιά δεν έχει. Με συνδυασμό πάει πάνω κάτω, αλλά δεν ξέρω κατά πόσο θα σας βολέψει. Παράθεση SE k700i - w810i, NOKIA 5310 express music, HTC TynII (Kaiser), SE Xperia mini, Google Nexus S, Nokia Lumia 930, HTC One M8 (Gunmetal Gray), MS Lumia 950 XL White, HTC 10, LG G6, Samsung Galaxy S9 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
evris2013 Δημ. August 7, 2015 Κοινοποίηση Δημ. August 7, 2015 Έχει τόσα χρόνια που βγήκαν τα Lumia και ακουστικά της προκοπής δεν υπάρχουν ακόμα; Παράθεση Samsung Galaxy A52s 128/6GB 🙂 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
chocbhed_6630 Δημ. August 13, 2015 Κοινοποίηση Δημ. August 13, 2015 τα συγκεκριμενα ακουστικα δεν εχουν κουμπια αυξομειωσης εντασης Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
asikis Δημ. August 14, 2015 Κοινοποίηση Δημ. August 14, 2015 Εξαιρετικα ακουστικα για τα Lumia μας με κουμπι αυξομειωσης εντασης, που λειτουργει κανονικα, ειναι τα Sony STH30. Ειναι και αδιαβροχα. Με εχουν βολεψει πολυ γιατι δεν ειναι σφηνωτα. Εχουν εξαιρετικη αποδοση. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
evris2013 Δημ. August 16, 2015 Κοινοποίηση Δημ. August 16, 2015 Εξαιρετικα ακουστικα για τα Lumia μας με κουμπι αυξομειωσης εντασης, που λειτουργει κανονικα, ειναι τα Sony STH30. Ειναι και αδιαβροχα. Με εχουν βολεψει πολυ γιατι δεν ειναι σφηνωτα. Εχουν εξαιρετικη αποδοση. Πως είναι; Κάτι σαν των DJ δηλαδή; Παράθεση Samsung Galaxy A52s 128/6GB 🙂 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
P270 Δημ. August 24, 2015 Κοινοποίηση Δημ. August 24, 2015 πήγα σήμερα σε κατάστημα να αγοράσω ασύρματο φορτιστή για το 930 δεν ειχε κάτι από NOKIA η microsoft ειχε από samsung για s5 & s6 αλλά ο τύπος εκεί μου είπε ότι ενώ ειναι QI μπορεί να μην παίζει και δεν αγόρασα υπάρχει τέτοιο θέμα δηλ.να μην παίζει σε 930; δοκιμή δεν μπορούσε να γίνει γιατί ήταν σφραγισμένο Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
alex_gate_7 Δημ. August 24, 2015 Κοινοποίηση Δημ. August 24, 2015 Γιατί δεν παίρνεις από Skroutz της Nokia για να είσαι σίγουρος? Παράθεση Powerd by OnePlus 7 Pro Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
andreas443 Δημ. August 24, 2015 Κοινοποίηση Δημ. August 24, 2015 πήγα σήμερα σε κατάστημα να αγοράσω ασύρματο φορτιστή για το 930 δεν ειχε κάτι από NOKIA η microsoft ειχε από samsung για s5 & s6 αλλά ο τύπος εκεί μου είπε ότι ενώ ειναι QI μπορεί να μην παίζει και δεν αγόρασα υπάρχει τέτοιο θέμα δηλ.να μην παίζει σε 930; δοκιμή δεν μπορούσε να γίνει γιατί ήταν σφραγισμένο https://www.skroutz.gr/c/581/fortistes-kinhtwn-tilefwnwn.html?keyphrase=nokia+%CE%B1%CF%83%CF%85%CF%81%CE%BC%CE%B1%CF%84%CE%BF%CE%B9+%CF%86%CE%BF%CF%81%CF%84%CE%B9%CF%83%CF%84%CE%B5%CF%82 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
stefanakos8 Δημ. August 24, 2015 Κοινοποίηση Δημ. August 24, 2015 Στο τελευταίο newsletter http://www.e-shop.gr/newsletter/mail-150818_39821.html του eshop είχε μια καλή προσφορά τον ασύρματο φορτιστή της Nokia, fatboy pillow, στα 30€. Άμα θες ριξ' του μια ματιά, εμένα πάντως με ψήνει να τον αγοράσω. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
andreas443 Δημ. August 24, 2015 Κοινοποίηση Δημ. August 24, 2015 Στο τελευταίο newsletter http://www.e-shop.gr/newsletter/mail-150818_39821.html του eshop είχε μια καλή προσφορά τον ασύρματο φορτιστή της Nokia, fatboy pillow, στα 30€. Άμα θες ριξ' του μια ματιά, εμένα πάντως με ψήνει να τον αγοράσω. αυτή έχω και εγώ για το 930 σε cyan και είναι τέλεια κανένα πρόβλημα 2 χρονια που την έχω Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
panosxx Δημ. August 24, 2015 Κοινοποίηση Δημ. August 24, 2015 πήγα σήμερα σε κατάστημα να αγοράσω ασύρματο φορτιστή για το 930 δεν ειχε κάτι από NOKIA η microsoft ειχε από samsung για s5 & s6 αλλά ο τύπος εκεί μου είπε ότι ενώ ειναι QI μπορεί να μην παίζει και δεν αγόρασα υπάρχει τέτοιο θέμα δηλ.να μην παίζει σε 930; δοκιμή δεν μπορούσε να γίνει γιατί ήταν σφραγισμένο Αν είναι QI παίζει, εγώ έχω έναν κινέζικο και δουλεύει μια χαρά Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
mdimitr Δημ. August 24, 2015 Κοινοποίηση Δημ. August 24, 2015 ...καλημέρα... ...ακουστικά με πλήκτρα αυξομείωσης της έντασης του ήχου αλλά και μικρόφωνο, για το 830 μου, παίζει κάτι καλό ;; Εγώ στο 930 έχω τα xiaomi piston 3 και δουλεύουν εξαιρετικά. Άρχισαν να ανοίγουν και οι αγορές με paypal σιγά σιγά νομίζω, οπότε δοκίμασε. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
niotheros Δημ. August 25, 2015 Κοινοποίηση Δημ. August 25, 2015 Επίσης αυτή τη βδομάδα στα crazy sundays στο eshop έχει τον DT-601 της Nokia, σε λευκό χρώμα, στα 21.59 €. http://www.e-shop.gr/nokia-dt-601-wireless-charging-plate-white-p-TEL.015435 Παράθεση Μόνο όταν έχουμε χάσει τα πάντα είμαστε πραγματικά ελεύθεροι να κάνουμε τα πάντα. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
P270 Δημ. August 25, 2015 Κοινοποίηση Δημ. August 25, 2015 thanks για τις απαντήσεις θα χτυπήσω κάποιο από αυτά Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
jazzu4ia Δημ. August 25, 2015 Κοινοποίηση Δημ. August 25, 2015 Εγώ στο 930 έχω τα xiaomi piston 3 και δουλεύουν εξαιρετικά. Άρχισαν να ανοίγουν και οι αγορές με paypal σιγά σιγά νομίζω, οπότε δοκίμασε. ...σε αυτά κατέληξα & εγώ & τα παρήγγειλα ήδη(banggood)... ...από στιγμή σε στιγμή θα μούρθουν... ...thnx... Παράθεση Hate Me Now Bite Me Later Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
topo85 Δημ. August 26, 2015 Κοινοποίηση Δημ. August 26, 2015 ...σε αυτά κατέληξα & εγώ & τα παρήγγειλα ήδη(banggood)... ...από στιγμή σε στιγμή θα μούρθουν... ...thnx... Κάτι offtopic: Παρήγγειλες με paypal; Άνοιξαν οι αγορές από εξωτερικό; Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
tarirs Δημ. August 26, 2015 Κοινοποίηση Δημ. August 26, 2015 παιδια καμια θηκη τυπου pouch.....διοτι μια σκληρη που ειχα...μου εκανε σημαδια στην πλατη......οχι κατι τρομερο......βεβαια αλλα...... Απο ebay δεν μπορουμε ακομα να αγορασουμε...... Α,οχι καμια τρελη τιμη....;) Παράθεση android or ios or wm......who cares.....??? Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts