djtutis Δημ. December 16, 2014 Κοινοποίηση Δημ. December 16, 2014 Κατα πάσα πιθανότητα χάλασε το usb connector... Αν πιάνουν τα χέρια σου μπορείς να το αλλάξεις μόνος σου με 15€ κόστος, αλλιώς πας στην Samsung και σου ζητούν 180€... Και εμένα το ίδιο έγινε πριν 2 ημέρες αλλά πριν παραγγείλω το εξάρτημα χάλασε η οθόνη οπότε πάει σκουπίδια... Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Gialakias Δημ. December 16, 2014 Κοινοποίηση Δημ. December 16, 2014 Κατα πάσα πιθανότητα χάλασε το usb connector... Αν πιάνουν τα χέρια σου μπορείς να το αλλάξεις μόνος σου με 15€ κόστος, αλλιώς πας στην Samsung και σου ζητούν 180€... Και εμένα το ίδιο έγινε πριν 2 ημέρες αλλά πριν παραγγείλω το εξάρτημα χάλασε η οθόνη οπότε πάει σκουπίδια... Όχι μη, αν είναι να το πετάξεις το θέλω αν δεν σε πειράζει. Παράθεση OnePlus 5 | Galaxy nexus i9250 maguro OOS | DU 11.2 Kernel : Flash 1.27 | stock Root MagiskSU Recovery : Twrp 3.2.0.0 | Twrp 3.2.0.0 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
icefixer Δημ. December 17, 2014 Κοινοποίηση Δημ. December 17, 2014 Το δικό μου άρχισε ξαφνικά να κάνει loop reboot. Λέω θα φταίει η Paranoid Android Rom που έχω επάνω κάτσε να το επαναφέρω σε stock rom. Το πέρασα stock rom αλλά το πρόβλημα δυστυχώς δεν λύθηκε, έχει κανείς καμιά ιδέα τι άλλο να του κάνω; Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
djtutis Δημ. December 17, 2014 Κοινοποίηση Δημ. December 17, 2014 Και εμένα κάνει κάτι τέτοια κουλά... Γενικότερα τα έχει παίξει άσχημα και αμέσως απότομα παρόλο που το προσέχω... Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
papatsonis Δημ. December 17, 2014 Κοινοποίηση Δημ. December 17, 2014 (edited) Το δικό μου άρχισε ξαφνικά να κάνει loop reboot. Λέω θα φταίει η Paranoid Android Rom που έχω επάνω κάτσε να το επαναφέρω σε stock rom. Το πέρασα stock rom αλλά το πρόβλημα δυστυχώς δεν λύθηκε, έχει κανείς καμιά ιδέα τι άλλο να του κάνω; Αλλαξε μπαταρία... Αν στα καλά καθούμενα όπως λες, πλακώνει επανεκκινήσεις ακόμη και με 90%+μπαταρία είναι πολύ πιθανό απλά να έχει πεθάνει.. Μου έκανε και εμένα τέτοια κουλά και ψαχνόμουν λόγω oc/UV αλλά παρατήρησα ότι με το καλώδιο συνδεδεμένο επάνω δεν το έκανε ποτέ, κάνε τη δοκιμή επίσης να του χαμηλώσεις αρκετά την κατανάλωση με underclock/ undervolt, και πιθανόν να εξαφανιστούν τελείως τα reboot. (Αυτό που μαντεύω είναι ότι η ψόφια μπαταρία δεν μπορεί να δώσει το Ρεύμα που απαιτείται..) Με την πρακτικά καινούργια 2000mah που έχω για εφεδρική και έχει κάνει 25-30 προσεκτικές φορτίσεις δεν κάνει το παραμικρό reboot.. ;) Edited December 17, 2014 by papatsonis Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
navystam Δημ. December 17, 2014 Κοινοποίηση Δημ. December 17, 2014 Κατα πάσα πιθανότητα χάλασε το usb connector... Αν πιάνουν τα χέρια σου μπορείς να το αλλάξεις μόνος σου με 15€ κόστος, αλλιώς πας στην Samsung και σου ζητούν 180€... Και εμένα το ίδιο έγινε πριν 2 ημέρες αλλά πριν παραγγείλω το εξάρτημα χάλασε η οθόνη οπότε πάει σκουπίδια... αν ηταν το usb connector οταν εβαλα αλλη μπαταρια δεν θα ανοιγε λογικα? Παράθεση οποιος φοβαται πεφτει και κοιμαται Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
costas89m Δημ. December 17, 2014 Κοινοποίηση Δημ. December 17, 2014 Καλησπερα!! πριν δυο μερες περασα την Lolipop και ειπα να γραψω τις εντυπωσεις μου... Το κινητο συμπεριφερεται πολυ καλα, γρηγορο, απο οτι φαινεται ολα δουλευοθν σωστα εκτος απο την εφαρμογη της καμερας τη δικη του, με αλλες εφαρμογες ειναι οκ, και τα play services που δε μου εχουν εγκατασταθει, πιθανως να φταινε τα gapps που περασα. Το σημαντικοτερο η μπαταρια εχει βελτιωθει πολυ σε σχεση με την 4.4.4 που οριακα μου εβγαζε την ημερα και αν... Η ρομ που περασα ειναι αυτη: http://forum.xda-developers.com/galaxy-nexus/development/rom-aosp-lollipop-wee-stock-t2971379 :!::!::!: Καλο βραδυ Παράθεση ~B&N~ Proud owner of Nokia:3510,3100, 6600/ siemens Μ65/ SE K800i / Nokia 5800XM/ Samsung Galaxy Nexus/ Asus Zenfone 2 ZE551ML XIAOMI REDMI NOTE 4 (4/64 SD) !!!!!! :cool: Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
tsiliha5 Δημ. December 17, 2014 Κοινοποίηση Δημ. December 17, 2014 Είμαι με liquidsmooth official delta jen, η οποία πάει πολυ καλά. Μόνο ότι μετά από κάθε reboot δεν δουλεύει η κάρτα Sim με αποτέλεσμα να μπαίνω σε recovery, να κάνω clear dalvik cache και cache και μετά κάνω κάνω restore το imei. Καμία ιδέα για αυτό; Για την lollipop την έβαλα και εγώ για μερικές ώρες, ήταν πολύ καλή, μόνο που δεν έπαιζε το δίκτυο κινητής. Πως το έφτιαξες αυτό; Η κάμερα με 3rd party εφαρμογή δεν παίζει; Επίσης, ξεκίνησα και χρησιμοποιώ 2g για τα δεδομένα κινητής και μου κρατάει η μπαταρία 1,5 μερούλα. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
costas89m Δημ. December 18, 2014 Κοινοποίηση Δημ. December 18, 2014 Είμαι με liquidsmooth official delta jen, η οποία πάει πολυ καλά. Μόνο ότι μετά από κάθε reboot δεν δουλεύει η κάρτα Sim με αποτέλεσμα να μπαίνω σε recovery, να κάνω clear dalvik cache και cache και μετά κάνω κάνω restore το imei. Καμία ιδέα για αυτό; Για την lollipop την έβαλα και εγώ για μερικές ώρες, ήταν πολύ καλή, μόνο που δεν έπαιζε το δίκτυο κινητής. Πως το έφτιαξες αυτό; Η κάμερα με 3rd party εφαρμογή δεν παίζει; Επίσης, ξεκίνησα και χρησιμοποιώ 2g για τα δεδομένα κινητής και μου κρατάει η μπαταρία 1,5 μερούλα. Η καμερα με 3rd party παιζει εχω βαλει την camera fx τα data τα εχω χρονια στα 2g και σε ελαχιστες περιπτωσεις χρησιμοποιω 3 εχω q και εχει αρκετα γρηγορο ιντερνετ και στα 2 :happy: . οσο για τα ντατα περασα τις ρυθμισεις του apn χειροκινητα, (το εκανα παντα αυτο γιατι με τις προκαθορισμενες δεν παιζανε ποτε)αν εννοεις για το ιντερνετ, για το σημα το ειχε απ την αρχη το εχουν φτιαξει πλεον στις περισσοτερες ρομ. Παράθεση ~B&N~ Proud owner of Nokia:3510,3100, 6600/ siemens Μ65/ SE K800i / Nokia 5800XM/ Samsung Galaxy Nexus/ Asus Zenfone 2 ZE551ML XIAOMI REDMI NOTE 4 (4/64 SD) !!!!!! :cool: Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
left_ace Δημ. January 2, 2015 Κοινοποίηση Δημ. January 2, 2015 Καλη χρονια παιδες. Θελω να φλασαρω την stock 4.3 στον γερολυκο μας αλλα επειδη εχω καιρο να μπω σ αυτη τη διαδικασια (απο εποχη yakju) θελω να μου πειτε με λινκ και τα βηματα διοτι εχω σκουριασει απο μοντα και τα εχω ξεχασει. Παράθεση legriTV... Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
ahaios Δημ. January 2, 2015 Κοινοποίηση Δημ. January 2, 2015 Πως κάνουμε Root / CWM / Unlock Bootloader / Flash Custom Rom / Επαναφορά σε stock by sakiss στην πρωτη σελιδα κοιτα Παράθεση κοντος μεν αλλα οχι χαζος!!!!!!!!!:lol: Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
guskok21 Δημ. January 3, 2015 Κοινοποίηση Δημ. January 3, 2015 Καλη χρονια παιδες. Θελω να φλασαρω την stock 4.3 στον γερολυκο μας αλλα επειδη εχω καιρο να μπω σ αυτη τη διαδικασια (απο εποχη yakju) θελω να μου πειτε με λινκ και τα βηματα διοτι εχω σκουριασει απο μοντα και τα εχω ξεχασει. Βάλε το nexus root toolkit του wugfresh και έχει επιλογή για back to stock με το πάτημα ενός κουμπιού. Καλή χρονιά σε όλους! Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
ahaios Δημ. January 3, 2015 Κοινοποίηση Δημ. January 3, 2015 Βάλε το nexus root toolkit του wugfresh και έχει επιλογή για back to stock με το πάτημα ενός κουμπιού. Καλή χρονιά σε όλους! συμφωνο το ειχα ξεχαση αυτο επισης καλη χρονια Παράθεση κοντος μεν αλλα οχι χαζος!!!!!!!!!:lol: Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
AlexVag Δημ. January 31, 2015 Κοινοποίηση Δημ. January 31, 2015 ΠΑιδια χωρις λογο και χωρις να κανω τιποτα χαθηκε το ΙΜΕΙ του κινητου. Υπαρχει τροπος να το ανακτησω? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
xxSAKISxx Δημ. January 31, 2015 Κοινοποίηση Δημ. January 31, 2015 ΠΑιδια χωρις λογο και χωρις να κανω τιποτα χαθηκε το ΙΜΕΙ του κινητου. Υπαρχει τροπος να το ανακτησω? Είχες πάρει backup τον φάκελο EFS με τον recovery? Αν ναι δοκίμασε να κάνεις restore μηπως φτιάξει. Παράθεση ΠΡΙΝ. SE XPERIA X1 SILVER ΥΣΤΕΡΑ. SAMSUNG GALAXY NEXUS ΤΩΡΑ XIAOMI REDMI NOTE 9 PRO Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
AlexVag Δημ. February 1, 2015 Κοινοποίηση Δημ. February 1, 2015 Τον τελευταιο καιρο το επαιζα πολυ ανετος γιατι δεν πειραζα τιποτα στο κινητο μου και δεν εχω κανενα backup. Απλα ημουν root με official 4.3. Αλλα στα καλα καθουμενα κολλησε και απο τοτε δεν επανηλθε οτι και αν εκανα. Εχει χασει το ΙΜΕΙ και οσο και αν εψαξα δεν βρηκα καποιον τροπο να το πεναφερω...δυστυχως, γιατι το κινητο δουλευε αψογα και δεν ειχε το παραμικρο σημαδακι. Τωρα εχει αρχισει να κλεινει χωρις λογο ακομα και οταν φορτιζει οποτε σκεφτομαι οτι μπορει να ειναι και θεμα harware, Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
nemesis1 Δημ. February 1, 2015 Κοινοποίηση Δημ. February 1, 2015 Τους τελευταίους μήνες διαβάζω ολο και περισσότερους να αντιμετωπίζουν θέματα με το nexus στα καλα καθούμενα και μου μπαίνουν ιδέες περίεργες στο μυαλό για την samsung. Κι εμένα στα καλά καθούμενα πριν 2 μήνες άρχισε να κάνει κόλπα με την φόρτιση. Αλλαξα ολο το flex της φόρτισης αλλα το πρόβλημα παραμένει.... Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
AlexVag Δημ. February 5, 2015 Κοινοποίηση Δημ. February 5, 2015 Το πηγα στη samsung στη Θεσσαλονικη για να δω τι μπορει να γινει... κοστος επισκευης 210 ευρω...χαχαχαχα Εγω παντως ειμαι σιγουρος οτι δεν χρειαζεται αλλαγη πλακετας. Και παλαιοτερα μου ειχαν πει το ιδιο για αλλο κινητο και το ειχα φτιαξει μονος μου απλα μου ειχε παρει αρκετες μερες. Αν κανω backup το ΙΜΕΙ απο αλλο κινητο και επαναφερω τα αρχεια στο δικο μου θα δουλεψει? Προφανως θα εχω αλλο ΙΜΕΙ αλλα αυτο δεν με ενοχλει Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
tsiliha5 Δημ. February 9, 2015 Κοινοποίηση Δημ. February 9, 2015 Δοκίμασες να φλασαρεις ξανά την τελευταία εργοστασιακή ρομ; Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
AlexVag Δημ. February 9, 2015 Κοινοποίηση Δημ. February 9, 2015 Και την τελευταια και υην προτελευταια και custom...τιποτα... Περιμενω να βγει το redmi note 2... Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
zirk Δημ. February 10, 2015 Κοινοποίηση Δημ. February 10, 2015 @AlexVag Δοκιμασε να φλασαρεις απο εδω http://forum.xda-developers.com/showthread.php?t=1405345 Το σωστο radio νομιζω ειναι το XXLJ1 το τελευταίο στην λιστα. Εμενα χαθηκε πριν καμια εβδομαδα το ιμει και το ραδιο και δεν έβλεπε καθολου την σιμ. Φλασαρα αυτο και έφτιαξε. Εχει δυο επιλογες fastboot kai cwm. Εμενα δουλεψε το δευτερο με twrp recovery και ας λεει cwm. Δοκιμασε το ισως δουλεψει και σε σενα... Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
AlexVag Δημ. February 10, 2015 Κοινοποίηση Δημ. February 10, 2015 Ευχαριστω zirk αλλα το εχω κανει και αυτο... Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
tsiliha5 Δημ. February 12, 2015 Κοινοποίηση Δημ. February 12, 2015 Να σε ρωτήσω κάτι και άλλο γιατί είχα πάθει και εγώ και τέτοιο. Είχα βάλει ένα xposed framework module που κάνει unlock την συσκευή όταν μπαίνεις σε κάποιο συγκεκριμένο WiFi. Όταν το απεγκατέστησα, βρήκε την sim. Όταν το επανεργοποιησα, πάλι μου έκανε κόλπα και μου έχανε το imei. Το ξέρω πει έχεις κάνει πολλές clean installation αλλά κοίτα το λίγο πιο βαθιά. Ενδεχομένως όπως λες να έχεις κάποιο θέμα με hardware. Είσαι εντός ή εκτός εγγύησης; Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
AlexVag Δημ. February 12, 2015 Κοινοποίηση Δημ. February 12, 2015 Δεν ειχα ποτε xposed framework. Τα νεα ειναι κακα...πολυ καλα...χαχα Ειμαι εκοτς εγγυησης απο το Σεπτεμβρη. Εχθες που πηγα να το ρουταρω ξανα και να ακολουθησω εναν οδηγο για επαναφορα IMEI. Αφου εσβησα καποια αρχεια απο τον φακελο EFS ακολουθωντας μια διαδικασια για galaxy s2 οταν πηγα να κανω reboot για να συνεχισω την επαναφορα του ΙΜΕΙ η οθονη εγινε κιτρινη και αρχισε να βγαζει γραμμες και μαυρες κηλιδες. Απο τοτε το κινητο δεν ανοιξε ξανα. Δεν μπαινει σε recovery και δεν φορτιζει καν. Οποτε τωρα ψαχνω κινητο. Με βλεπω με g3 η xiaomi redmi note απο κινα μερια. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
zirk Δημ. February 13, 2015 Κοινοποίηση Δημ. February 13, 2015 Δεν ειχα ποτε xposed framework. Τα νεα ειναι κακα...πολυ καλα...χαχα Ειμαι εκοτς εγγυησης απο το Σεπτεμβρη. Εχθες που πηγα να το ρουταρω ξανα και να ακολουθησω εναν οδηγο για επαναφορα IMEI. Αφου εσβησα καποια αρχεια απο τον φακελο EFS ακολουθωντας μια διαδικασια για galaxy s2 οταν πηγα να κανω reboot για να συνεχισω την επαναφορα του ΙΜΕΙ η οθονη εγινε κιτρινη και αρχισε να βγαζει γραμμες και μαυρες κηλιδες. Απο τοτε το κινητο δεν ανοιξε ξανα. Δεν μπαινει σε recovery και δεν φορτιζει καν. Οποτε τωρα ψαχνω κινητο. Με βλεπω με g3 η xiaomi redmi note απο κινα μερια. Ριξε μια ματια σε αυτο το τοπικ http://forum.xda-developers.com/showthread.php?t=1760787 κανε μια τελευταια προσπάθεια... Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts