giorgosaero Δημ. November 28, 2012 Κοινοποίηση Δημ. November 28, 2012 (edited) υπαρχει ενα link για την xlsa4.1.2 για να την κατεβασω;δεν μπορω να βρω κατι στο sammobile....( http://www.4-shared.eu/samsung+download)εχω βρει αυτο αλλα δεν ξερω αν ειναιτο σωστο για να το περασω μεσω odin.. Edited November 28, 2012 by giorgosaero Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
jimpsar Δημ. November 28, 2012 Κοινοποίηση Δημ. November 28, 2012 Καλημερα!! 3 μερες χωρις φλασαρισμα και αρχιζω να νοιωθω καπως... ω ρε κακο που μας εκανε η team union-chrack's :lol::p :cool: Παράθεση Samsung S20 FE Snapdragon edition Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
baltziak Δημ. November 28, 2012 Κοινοποίηση Δημ. November 28, 2012 Καλημερα!! 3 μερες χωρις φλασαρισμα και αρχιζω να νοιωθω καπως... ω ρε κακο που μας εκανε η team union-chrack's :lol::p :cool: +1:)Αν και ετοιμαζουν την ν2 και απο στιγμη σε στιγμη θα την ανεβασουν. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
jimpsar Δημ. November 28, 2012 Κοινοποίηση Δημ. November 28, 2012 +1:)Αν και ετοιμαζουν την ν2 και απο στιγμη σε στιγμη θα την ανεβασουν. αντε μπραβο! παντως βλεπω και eybee1970 ποσταρει στο thread της team union. προκειται για πολυ προσεγμενη ρομ παντως.και προσωπικα η καλυτερη. Παράθεση Samsung S20 FE Snapdragon edition Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
ntrekos Δημ. November 28, 2012 Κοινοποίηση Δημ. November 28, 2012 παιδια περασα το κερνελ του hydra για να περασω την ultimate. οταν λεει να βαλουμε την ρομ στην sd/ext card εννοει στην micro sd που 8α εχουμε βαλει . η στην sd κινητου τα 11 απο τα 16 gb που εχουμε ελευθερα.. ευχαριστω. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
araditsas Δημ. November 28, 2012 Κοινοποίηση Δημ. November 28, 2012 +1:)Αν και ετοιμαζουν την ν2 και απο στιγμη σε στιγμη θα την ανεβασουν. Αυτό που το ξερεις είναι σίγουρο? Να περιμένω? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
nikosnt74 Δημ. November 28, 2012 Κοινοποίηση Δημ. November 28, 2012 παιδια περασα το κερνελ του hydra για να περασω την ultimate. οταν λεει να βαλουμε την ρομ στην sd/ext card εννοει στην micro sd που 8α εχουμε βαλει . η στην sd κινητου τα 11 απο τα 16 gb που εχουμε ελευθερα.. ευχαριστω. Βαλτην στην εξωτερική. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
syncliner Δημ. November 28, 2012 Κοινοποίηση Δημ. November 28, 2012 κρακ V3 HERE: http://www.android-hilfe.de/custom-roms-fuer-samsung-galaxy-note/326995-rom-team-union-rom-jelly-bean-rom-24-11-12-xxlsa-v1-offline.html. Τι στην ευχή. Εγώ είμαι ο μεσήλικας με γυαλιά. Εσείς πρέπει να το ψάχνεται καλύτερα γατάκια. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
ntrekos Δημ. November 28, 2012 Κοινοποίηση Δημ. November 28, 2012 εχουμε κανενα νεοτερο ποτε θα βγει η οfficial jb για τα τερατα μας? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
johnsour Δημ. November 28, 2012 Κοινοποίηση Δημ. November 28, 2012 κρακ V3 HERE: http://www.android-hilfe.de/custom-roms-fuer-samsung-galaxy-note/326995-rom-team-union-rom-jelly-bean-rom-24-11-12-xxlsa-v1-offline.html. Τι στην ευχή. Εγώ είμαι ο μεσήλικας με γυαλιά. Εσείς πρέπει να το ψάχνεται καλύτερα γατάκια. Γατε η V3 ειναι η LS7..οχι η LSA καλα καλα ουτε η V2 LSA δεν εχει βγει.. Παράθεση [sIGPIC][/sIGPIC] Why So Serious? Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
araditsas Δημ. November 28, 2012 Κοινοποίηση Δημ. November 28, 2012 κρακ V3 HERE: http://www.android-hilfe.de/custom-roms-fuer-samsung-galaxy-note/326995-rom-team-union-rom-jelly-bean-rom-24-11-12-xxlsa-v1-offline.html. Τι στην ευχή. Εγώ είμαι ο μεσήλικας με γυαλιά. Εσείς πρέπει να το ψάχνεται καλύτερα γατάκια. Χαχαχα παππού κοιμήσου με την γατούλα σου ...Ακου γατάκια χαχαχα Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
syncliner Δημ. November 28, 2012 Κοινοποίηση Δημ. November 28, 2012 κριμα μαμοτο. και χάρηκα και εγω. μου φαίνεται πρέπει να καθαρίσω καλύτερα τα γυαλιά μου. :lol: Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
araditsas Δημ. November 28, 2012 Κοινοποίηση Δημ. November 28, 2012 κριμα μαμοτο. και χάρηκα και εγω. μου φαίνεται πρέπει να καθαρίσω καλύτερα τα γυαλιά μου. :lol: Χαχαχα και εγώ που το πεζω έξυπνος ψαρωσα τρέλα και πήγα να την κατεβάσω χαχα θα έρθει όμως δεν νομίζω να αργισει. .. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
vagelisda Δημ. November 28, 2012 Κοινοποίηση Δημ. November 28, 2012 Φεύγεις τώρα πάνω στο καλό; :rolleyes: Anyway καλή συνέχεια με το επόμενο ;) Το συνεχίζω εγώ το κινητό του πλέον...:p Ο νέος κάτοχος Παράθεση Motorola m3688,nokia 6110, nokia 6150, nokia 3410, ericsson w700, ericsson w610, samsung g810,nokia n73 m.e., Samsung omnia hd,iphone 3gs,nokia n79, motorola milestone,motorola defy,Motorola Atrix, samsung galaxy note,Samsung Galaxy note 2 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
araditsas Δημ. November 28, 2012 Κοινοποίηση Δημ. November 28, 2012 Το συνεχίζω εγώ το κινητό του πλέον...:p Ο νέος κάτοχος Καλός ήρθες. .. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
freddaras Δημ. November 28, 2012 Κοινοποίηση Δημ. November 28, 2012 Χαχαχα και εγώ που το πεζω έξυπνος ψαρωσα τρέλα και πήγα να την κατεβάσω χαχα θα έρθει όμως δεν νομίζω να αργισει. .. Αφού ρε παιδιά έχουμε και το ΟΤΑ updates. Αν βγει νέα ρομ θα το δείτε από εκεί:) Set from my note Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
chvet Δημ. November 28, 2012 Κοινοποίηση Δημ. November 28, 2012 Πάντως είναι γεγονός πως η τελική official JB δεν ακούγεται τίποτα. Ησυχία, εδώ που πριν 10 ημέρες περίπου έλεγαν και έλεγαν τώρα τίποτα σιγή. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
freddaras Δημ. November 28, 2012 Κοινοποίηση Δημ. November 28, 2012 Πάντως είναι γεγονός πως η τελική official JB δεν ακούγεται τίποτα. Ησυχία, εδώ που πριν 10 ημέρες περίπου έλεγαν και έλεγαν τώρα τίποτα σιγή. Και με παγωτό είχε σταματήσει ο θόρυβος για μια φάση και μετά έσκαγε το ενα update πίσω από το άλλο Sent from my note Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
gjimmys Δημ. November 28, 2012 Κοινοποίηση Δημ. November 28, 2012 Ξερει κανεις πως γινονται εγκατασταση οι update εφαρμογες απο την team union Rom;Τις κατεβαζω αλλα τις κανει αυτοματα εγκατασταση η πρεπει να παω καπου να τις κανω εγω εγκατασταση; Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
araditsas Δημ. November 28, 2012 Κοινοποίηση Δημ. November 28, 2012 Ξερει κανεις πως γινονται εγκατασταση οι update εφαρμογες απο την team union Rom;Τις κατεβαζω αλλα τις κανει αυτοματα εγκατασταση η πρεπει να παω καπου να τις κανω εγω εγκατασταση; Μπένεις ρεικοβερι και τις τρεχεις απο εκει κανει εγκατασταση Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
chvet Δημ. November 28, 2012 Κοινοποίηση Δημ. November 28, 2012 Ξερει κανεις πως γινονται εγκατασταση οι update εφαρμογες απο την team union Rom;Τις κατεβαζω αλλα τις κανει αυτοματα εγκατασταση η πρεπει να παω καπου να τις κανω εγω εγκατασταση; Στο κάθε fix που σου δίνει λέει στις λεπτομέρειες και τον τρόπο εγκατάστασης. Ο σύνηθες είναι να κατεβάσεις στο sdcard το zip και να μπεις με recovery να το φλασάρεις και είσαι έτοιμος, δεν θέλει πολλά πολλά Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
nik955i Δημ. November 28, 2012 Κοινοποίηση Δημ. November 28, 2012 παιδια καλησπέρα. αγόρασα πρόσφατα ενα galaxy note επειδή δεν γνωρίζω τίποτα απο φλασαρισμα νεας ROM σε ANDROID μηπως θα μπορουσατε να με καθοδηγήσετε προκειμενου να κανω τα πρωτα βηματα ασφαλώς??? προερχομαι απο windows mobile στο οποιο αλλαζα συνεχως ROM μεσω του XDA developers και μετεπειτα windows phone για την αγορα του οποιου τελικα το μετανιωσα και αποφασισα να μεταπηδησω πρωτη φορα σε ANDROID, για το οποιο υπαρχουν τοσα πολλα που η αληθεια ειναι οτι εχω μπερδευτεί λιγο. ευχαριστώ εκ των προτέρων. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
giorgosaero Δημ. November 28, 2012 Κοινοποίηση Δημ. November 28, 2012 Παιδια μολις περασα την rocket rom v3 final γιατι ηθελα κατι stable χωρις προβληματα και πραγματικα εχω αλλο κινητο..πεταει...αντε να μας ερθει και επισημα η 4.1.2... Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
jimpsar Δημ. November 28, 2012 Κοινοποίηση Δημ. November 28, 2012 Παιδια μολις περασα την rocket rom v3 final γιατι ηθελα κατι stable χωρις προβληματα και πραγματικα εχω αλλο κινητο..πεταει...αντε να μας ερθει και επισημα η 4.1.2... που να βαλεις και της team union !! :) Παράθεση Samsung S20 FE Snapdragon edition Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
christou Δημ. November 28, 2012 Κοινοποίηση Δημ. November 28, 2012 Αυτη της teamunion απο την υπογραφη του φρενταρα λεει οτι ειναι offline,κοιταζω απο χτες και δεν βλέπω να μπορώ να την κατεβάσω. Μου διαφεύγει κάτι; Από τα λίγα Γερμανικα που ξερω λεει οτι την έχει κατεβάσει μέχρι να διορθώσει κάποια προβλήματα.σωστα; Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts