araditsas Δημ. December 13, 2012 Κοινοποίηση Δημ. December 13, 2012 Ναι αυτο ειναι το site. Θα πας supported devices->N700->Roms->3.1. Μην ξεχασεις τα slim gapps. Εκει που εχει για download τα slim gapps εχει και το update με τα gapps της 4.2. Οποτε αφου κανεις install την ρομ, μετα τα gapps , κανεις ενα reboot to recovery και περνας το update. Το update πριν κανεις boot την ρομ δηλαδη. Οτι αλλο θες πες μου. :) Edit : Στην συνεχεια αν θες να παιξεις βαζεις και τα inverted gapps οπου λογω του μαυρου φοντου σε ολα βοηθαει με την amoled οθονη μας. Η ρομ εχει το default dpi στο 280 οποτε ολα δειχνουν πιο ομορφα. Δλδ εσύ την έχεις; έχει κάτι που αξίζει; Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
tomtoub Δημ. December 13, 2012 Κοινοποίηση Δημ. December 13, 2012 Στο φάκελο clockworkmods υπάρχει ένας φάκελος bombs που καταλαμβάνει 1.8 gb. Είναι οκ ή κάτι δεν πάει καλά;Αν είναι bombs κάτι δεν πάει καλά. Αν είναι blobs εκεί αποθηκεύονται τα nandroid backups. Λίγο άβολο δεν είναι όλο αυτό ? και εάν γίνει έτσι και μας στείλουν πχ στο watshapp μήνυμα πως θα το λάβουμε. Είναι λιγουλάκι μπέρδεμα Μπορείς να χρησιμοποιείς κάποια εφαρμογή σαν το Tasker, για να ανοίγεις το wifi μόνο όταν είσαι βρίσκεσαι σε συγκεκριμένες περιοχές. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
freddaras Δημ. December 13, 2012 Κοινοποίηση Δημ. December 13, 2012 Έβαλα την paranoid και έχω χαζέψει.. Άλλο κινητό πραγματικά.. Ενα θεμα έχω μόνο.. Στο multitasking δεν έχει επιλογή για να κλείνω τις εφαρμογές που τρέχουν από πίσω.Έχει μόνο αυτό που τις σπρώχνεις με το δάχτυλο. Μου διαφεύγει κάτι; Σε όλα τα άλλα η ρομ μαμαει και δέρνει. Sent from my note Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Nizl84 Δημ. December 14, 2012 Κοινοποίηση Δημ. December 14, 2012 Δεν σου διαφευγει κατι. Ετσι ειναι. Ειναι σφαιρα το κινητο ειναι η αληθεια. Ειμαι με Slimbean αλλα συγγενευουμε :) Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
freddaras Δημ. December 14, 2012 Κοινοποίηση Δημ. December 14, 2012 Δεν σου διαφευγει κατι. Ετσι ειναι. Ειναι σφαιρα το κινητο ειναι η αληθεια. Ειμαι με Slimbean αλλα συγγενευουμε :) Καλημέρα. Δηλαδή με αυτό τον τρόπο μπορώ να κλείσω τις εφαρμογές που τρέχουν στο παρασκήνιο;(opera πχ) Εχω και μερικές ακόμη ερωτησουλες. Στην κάμερα πως μπορώ να αποθηκευσω τις photos στην εξωτερική κάρτα μνήμης; Έψαξα αλλά δεν βρήκα επιλογή.. Επίσης στο browser πως μπορώ να τον κάνω να λειτουργεί τελείως σε full screen; Και εδώ μπερδεύτηκα λίγο. Κατά τα άλλα όλα jet.. Κατέβασα και το memo απο το μάρκετ που υποστηρίζει και τον στυλό και είμαι κομπλέ. Sent from my note Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
bbbb Δημ. December 14, 2012 Κοινοποίηση Δημ. December 14, 2012 Για την κάμερα και εγώ δεν βρήκα επιλογή για αποθήκευση στην κάρτα μνήμης.Για τις εφαρμογές δες στις ρυθμίσεις--->επιλογές για προγραμματιστές--->kill app back button.Αν το ενεργοποιήσεις,με κρατημένο για λίγα δευτερόλεπτα το back πλήκτρο η εφαρμογή θα κλείνει τελείως.Για τον browser πήγαινε ρυθμίσεις--->paranoid settings--->apps--->internet--->layout/ui 360px ώστε να γυρίσει σε phone mode Παράθεση [/url] Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
chvet Δημ. December 14, 2012 Κοινοποίηση Δημ. December 14, 2012 Έβαλα την paranoid και έχω χαζέψει.. Άλλο κινητό πραγματικά.. Ενα θεμα έχω μόνο.. Στο multitasking δεν έχει επιλογή για να κλείνω τις εφαρμογές που τρέχουν από πίσω.Έχει μόνο αυτό που τις σπρώχνεις με το δάχτυλο. Μου διαφεύγει κάτι; Σε όλα τα άλλα η ρομ μαμαει και δέρνει. Sent from my note Και που να βάλεις SlimBean εκεί και εάν δεν θα χαζέψεις, τις δοκίμασα και τις δυο η Slim είναι ένα σκαλοπάτι ακόμη πιο πάνω. Βέβαια πρώτη μέρα είναι αλλά είναι η καλύτερη ΡΟΜ που είχα. Χώρια που έχουν δικιά τους ιστοσελίδα χωρίς να μπλεκόμαστε μέσα στο XDA που ο καθένας μας επηρεάζει. Την έχω καταβρεί πραγματικά Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
chris3333333 Δημ. December 14, 2012 Κοινοποίηση Δημ. December 14, 2012 Ναι αυτο ειναι το site. Θα πας supported devices->N700->Roms->3.1. Μην ξεχασεις τα slim gapps. Εκει που εχει για download τα slim gapps εχει και το update με τα gapps της 4.2. Οποτε αφου κανεις install την ρομ, μετα τα gapps , κανεις ενα reboot to recovery και περνας το update. Το update πριν κανεις boot την ρομ δηλαδη. Οτι αλλο θες πες μου. :) Edit : Στην συνεχεια αν θες να παιξεις βαζεις και τα inverted gapps οπου λογω του μαυρου φοντου σε ολα βοηθαει με την amoled οθονη μας. Η ρομ εχει το default dpi στο 280 οποτε ολα δειχνουν πιο ομορφα. Λέω να τη δοκιμάσω και εγώ, Μπορείς να μου δώσεις ακριβώς το link για τα gapps της 4.2, γιατι δεν τα βρίσκω,βρίσκω μόνο τα 3.1. ευχαριστώ. Παράθεση N7000 SlimWizz Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
chvet Δημ. December 14, 2012 Κοινοποίηση Δημ. December 14, 2012 Λέω να τη δοκιμάσω και εγώ, Μπορείς να μου δώσεις ακριβώς το link για τα gapps της 4.2, γιατι δεν τα βρίσκω,βρίσκω μόνο τα 3.1. ευχαριστώ. Λοιπόν σου δίνω τα links: ROM: http://www.slimroms.net/index.php/downloads/all/viewcategory/78-n7000 Slim Gapps: http://www.slimroms.net/index.php/downloads/all/viewdownload/91-addons-full-packages/541-slim-gapps Μετά την εγκατάσταση της ROM φλασάρισε και τα Gapps και αφού το κάνεις και αυτό μην κάνεις system reboot, απλά πάνε στο advanced και επέλεξε reboot recovery Θα σε ξαναβάλει στο recovery και μετά φλασάρισε το slim gapss udate: http://www.slimroms.net/index.php/downloads/all/viewdownload/92-addons-upgrades/790-slim-gapps-3-1-update Είσαι έτοιμος Ότι χρειαστείς ρώτησέ με αν μπορώ να βοηθήσω. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
freddaras Δημ. December 14, 2012 Κοινοποίηση Δημ. December 14, 2012 (edited) Λοιπόν σου δίνω τα links: ROM: http://www.slimroms.net/index.php/downloads/all/viewcategory/78-n7000 Slim Gapps: http://www.slimroms.net/index.php/downloads/all/viewdownload/91-addons-full-packages/541-slim-gapps Μετά την εγκατάσταση της ROM φλασάρισε και τα Gapps και αφού το κάνεις και αυτό μην κάνεις system reboot, απλά πάνε στο advanced και επέλεξε reboot recovery Θα σε ξαναβάλει στο recovery και μετά φλασάρισε το slim gapss udate: http://www.slimroms.net/index.php/downloads/all/viewdownload/92-addons-upgrades/790-slim-gapps-3-1-update Είσαι έτοιμος Ότι χρειαστείς ρώτησέ με αν μπορώ να βοηθήσω. Αν και πετάει η ρομ που έχω με μπριζωνεις να δοκιμάσω σήμερα την σλιμ.. Θα επανέλθω.. Πάντως γενικά η cm10 από ότι βλέπω έχει ανέβει τρελό level. πες μου μόνο αν αν σου είναι εύκολο άν η συγκεκριμένη ρομ έχει πλήρη οθόνη στον browser. Μόνο εδώ κολλάω. Γιατί η paranoid δεν έχει... Sent from my note Edited December 14, 2012 by freddaras Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Nizl84 Δημ. December 14, 2012 Κοινοποίηση Δημ. December 14, 2012 Αν και πετάει η ρομ που έχω με μπριζωνεις να δοκιμάσω σήμερα την σλιμ.. Θα επανέλθω.. Πάντως γενικά η cm10 από ότι βλέπω έχει ανέβει τρελό level. πες μου μόνο αν αν σου είναι εύκολο άν η συγκεκριμένη ρομ έχει πλήρη οθόνη στον browser. Μόνο εδώ κολλάω. Γιατί η paranoid δεν έχει... Sent from my note Αν εννοεις τον στοκ, εχει ;). Η slim ειναι με 268 dpi αλλα παιρνει πολυ παραμετροποιηση. Πολυ καλη η pa αλλα η slim λιγακι πιο πανω. Παντως παιδια τωρα που τρεχω την slim που στο περιπου ειναι καθαρο android χωρις bloatware, επεσε στα χερια μου για λιγο ενα galaxy nexus full stock και δαγκωθηκα. Δεν γινεται ρε γ..το να ειναι τοσο πιο γρηγορο:( .Μιλαμε butter με τα ολα του παντου. Και σε ολα ανοιγε αρκετα πιο γρηγορα η φορτωνε σελιδες. Ας οψεται η οθοναρα μας. Το δικο μου με slim που ειναι πολυ γρηγορη ηταν πολλα κλικ πισω. Τελος παντων κλαψ κλαψ... Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
chris3333333 Δημ. December 14, 2012 Κοινοποίηση Δημ. December 14, 2012 Λοιπόν σου δίνω τα links: ROM: http://www.slimroms.net/index.php/downloads/all/viewcategory/78-n7000 Slim Gapps: http://www.slimroms.net/index.php/downloads/all/viewdownload/91-addons-full-packages/541-slim-gapps Μετά την εγκατάσταση της ROM φλασάρισε και τα Gapps και αφού το κάνεις και αυτό μην κάνεις system reboot, απλά πάνε στο advanced και επέλεξε reboot recovery Θα σε ξαναβάλει στο recovery και μετά φλασάρισε το slim gapss udate: http://www.slimroms.net/index.php/downloads/all/viewdownload/92-addons-upgrades/790-slim-gapps-3-1-update Είσαι έτοιμος Ότι χρειαστείς ρώτησέ με αν μπορώ να βοηθήσω. Ευχαριστώ πολύ, έχω πάθει πλάκα, απλώς έχω την αίσθηση οτι έχω άλλο κινητό και θέλει ψάξιμο. Παράθεση N7000 SlimWizz Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
bbbb Δημ. December 14, 2012 Κοινοποίηση Δημ. December 14, 2012 Αν και πετάει η ρομ που έχω με μπριζωνεις να δοκιμάσω σήμερα την σλιμ.. Θα επανέλθω.. Πάντως γενικά η cm10 από ότι βλέπω έχει ανέβει τρελό level. πες μου μόνο αν αν σου είναι εύκολο άν η συγκεκριμένη ρομ έχει πλήρη οθόνη στον browser. Μόνο εδώ κολλάω. Γιατί η paranoid δεν έχει... Sent from my note Αν κάνεις αυτό που γράφω μερικά ποστ πιο πάνω στην εφαρμογή internet στα paranoid settings θα έχεις full screen Παράθεση [/url] Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
araditsas Δημ. December 14, 2012 Κοινοποίηση Δημ. December 14, 2012 (edited) Αν και πετάει η ρομ που έχω με μπριζωνεις να δοκιμάσω σήμερα την σλιμ.. Θα επανέλθω.. Πάντως γενικά η cm10 από ότι βλέπω έχει ανέβει τρελό level. πες μου μόνο αν αν σου είναι εύκολο άν η συγκεκριμένη ρομ έχει πλήρη οθόνη στον browser. Μόνο εδώ κολλάω. Γιατί η paranoid δεν έχει... Sent from my note Ρε τι πάθαμε πανω που λεω βρήκαμε την τέλεια σκανε μύτη νεες ρομ και με τρελαίνουν χαχαχα τι κανουμε την βαζουμε? εχει διαφορες που αξηζουν απο ΠΑΡΑΝΟΙΝΤ? οι ρυθμισεις ειναι οπως στην παρανοιντ ετσι σε στυλ ταμπλετ με δυπλα παραθυρα δεξια>? Edited December 14, 2012 by araditsas Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
bbbb Δημ. December 14, 2012 Κοινοποίηση Δημ. December 14, 2012 Aπό ότι βλέπω στο http://forum.xda-developers.com/showpost.php?p=32335770 ειναι στο κανονικό phone mode Παράθεση [/url] Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
araditsas Δημ. December 14, 2012 Κοινοποίηση Δημ. December 14, 2012 Aπό ότι βλέπω στο http://forum.xda-developers.com/showpost.php?p=32335770 ειναι στο κανονικό phone mode μμμμμ κρίμα γιατι ειναι πολυ εντυπωσιακό ετσι οπως ειναι στην παρανοιντ Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
syncliner Δημ. December 14, 2012 Κοινοποίηση Δημ. December 14, 2012 Ρε παιδιά, μπαίνουν τα gapps της 4.2 στην slim 3.1; Νομίζω οτι αυτό δεν γίνεται στην paranoid. Ας μας πούνε οι γνωρίζοντες παρακαλώ. Αν και δεν έχω βάλει ακόμη καμμία ψηφίζω paranoid. Στις επόμενες μέρες πάω για αυτήν και τον άλλο μήνα όπως είπε ο Utacka JB 4.2.1. Νομίζω οτι ο "κατασκευαστής" είναι πολύ ψαγμένος, καλά δικτυομένος με την ΡΑ και οι καστομιές που κάνει απλά δουλεύουν. Συμφωνώ με αυτά που έλεγε ο φίλος για το Nexus. Μόλις φτάσει τις 5 ίντσες (τουλάχιστον) το κτυπάμε. Μέχρι τότε Note I και ξερό ψωμί. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
gjimmys Δημ. December 14, 2012 Κοινοποίηση Δημ. December 14, 2012 Λοιπόν σου δίνω τα links: ROM: http://www.slimroms.net/index.php/downloads/all/viewcategory/78-n7000 Slim Gapps: http://www.slimroms.net/index.php/downloads/all/viewdownload/91-addons-full-packages/541-slim-gapps Μετά την εγκατάσταση της ROM φλασάρισε και τα Gapps και αφού το κάνεις και αυτό μην κάνεις system reboot, απλά πάνε στο advanced και επέλεξε reboot recovery Θα σε ξαναβάλει στο recovery και μετά φλασάρισε το slim gapss udate: http://www.slimroms.net/index.php/downloads/all/viewdownload/92-addons-upgrades/790-slim-gapps-3-1-update Είσαι έτοιμος Ότι χρειαστείς ρώτησέ με αν μπορώ να βοηθήσω. Πολυ καλη αν ειχε και ραδιο θα ηταν super:) Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
bbbb Δημ. December 14, 2012 Κοινοποίηση Δημ. December 14, 2012 Δοκίμασε το spirit fm http://forum.xda-developers.com/showthread.php?t=1631385 Παράθεση [/url] Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
chvet Δημ. December 14, 2012 Κοινοποίηση Δημ. December 14, 2012 Πολυ καλη αν ειχε και ραδιο θα ηταν super:) Βάλε spirit για radio και για s-note βάλε το Note Everything από το play (για να μην σου πω πως πιο πολύ μου αρέσει αυτό το note everything παρά το s-note) :lol: Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
gjimmys Δημ. December 14, 2012 Κοινοποίηση Δημ. December 14, 2012 Βάλε spirit για radio και για s-note βάλε το Note Everything από το play (για να μην σου πω πως πιο πολύ μου αρέσει αυτό το note everything παρά το s-note) :lol: Το spirit ειναι free;:)Μεσω wifi δεν ειναι; Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
johnsour Δημ. December 14, 2012 Κοινοποίηση Δημ. December 14, 2012 Για την κάμερα και εγώ δεν βρήκα επιλογή για αποθήκευση στην κάρτα μνήμης. Αν και δεν εχω τη συνγκεκριμενη ρομ, φανταζομαι θα εχεις δοκιμασει τη μαμα ρυθμιση= ενω εχεις ανοιχτη την καμερα πας στις ρυθμισεις και προς το τελος λεει αποθηκευση -τηλεφωνο/καρτα μνημης Παράθεση [sIGPIC][/sIGPIC] Why So Serious? Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
bbbb Δημ. December 14, 2012 Κοινοποίηση Δημ. December 14, 2012 (edited) Δεν έχει τέτοια ρυθμιση η εφαρμογή της κάμερας στην cm.λογικά με εφαρμογή τρίτου θα γινεται Το spirit ειναι free;:)Μεσω wifi δεν ειναι; Είναι κανονική fm εφαρμογή.η δωρεάν έχει πολλούς περιορισμούς όπως ότι δεν αποθηκευει σταθμούς και δε κάνει scan αλλά λειτουργεί Edited December 14, 2012 by bbbb Παράθεση [/url] Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Nizl84 Δημ. December 14, 2012 Κοινοποίηση Δημ. December 14, 2012 (edited) Ρε παιδιά, μπαίνουν τα gapps της 4.2 στην slim 3.1; Νομίζω οτι αυτό δεν γίνεται στην paranoid. Ας μας πούνε οι γνωρίζοντες παρακαλώ. Αν και δεν έχω βάλει ακόμη καμμία ψηφίζω paranoid. Στις επόμενες μέρες πάω για αυτήν και τον άλλο μήνα όπως είπε ο Utacka JB 4.2.1. Νομίζω οτι ο "κατασκευαστής" είναι πολύ ψαγμένος, καλά δικτυομένος με την ΡΑ και οι καστομιές που κάνει απλά δουλεύουν. Συμφωνώ με αυτά που έλεγε ο φίλος για το Nexus. Μόλις φτάσει τις 5 ίντσες (τουλάχιστον) το κτυπάμε. Μέχρι τότε Note I και ξερό ψωμί. Τα gapps της slim ειναι τα 4.2. Περνιουνται με update. Η pa ειναι εξαιρετικη επισης μετα απο αρκετο στησιμο. Απλως εγω το βαρεθηκα μετα απο παιχνιδι και πηγα στο στανταρακι της slim. O utacka ειναι εξαιρετικος αλλα περιμενει τον imilka για να πατησει πανω σε νεα βαση, ο οποιος ειναι pa developer. Οι εκδοσεις του utacka ειναι nightly. To development εχει σταματησει μεχρι να postarei ο imilka την νεα pa. Ετσι θυμαμαι αποτι διαβασα. Ps Οποιος ειναι με slim μην δοκιμασει τον maxfu 7.6 oc hydracore kernel. Απιστευτο smoothness μεν αλλα και απιιιιιστευτο drain. Παω να δω τι λεει η απλη εκδοση. Edited December 14, 2012 by Nizl84 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
chvet Δημ. December 14, 2012 Κοινοποίηση Δημ. December 14, 2012 Ps Οποιος ειναι με slim μην δοκιμασει τον maxfu 7.6 oc hydracore kernel. Απιστευτο smoothness μεν αλλα και απιιιιιστευτο drain. Παω να δω τι λεει η απλη εκδοση. Εγώ για kernel άφησα αυτή που μου έχει την εγκατάσταση και μετά από 11 ώρες περίπου υπερβολικής χρήσης (τηλεφωνήματα, μηνύματα, ανοικτό συνέχεια το wifi και και και και είμαι με 67% αυτό δεν το είχα συναντήσει ούτε στις ICS όπου υποτίθεται είχαν μια υποτυπώδες διάρκεια. Μιας και κάνεις τις δοκιμές σου, βάλει κει την απλά hydra και πες μας εντυπώσεις σε παρακαλώ. Ευχαριστώ Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts