syncliner Δημ. November 29, 2012 Κοινοποίηση Δημ. November 29, 2012 H sweet 2.5 πρέπει να είναι πολύ καλή αλλά ο not-i λέει πως δεν έχει το mod 240dpi. Τι είναι αυτό ρε παίδες; Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
araditsas Δημ. November 29, 2012 Κοινοποίηση Δημ. November 29, 2012 Πάντως η team union ετοιμάζει τρελά πράγματα. Θα απογειωθεί το θηρίο μας παιδιά ( κι'αλλο)!!!. Για πες τι? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
jimpsar Δημ. November 30, 2012 Κοινοποίηση Δημ. November 30, 2012 Το εβαλα και μου λειτουργεί ειναι ωραίο εφε δείτε το http://forum.xda-developers.com/showthread.php?t=2018450 το εβαλα και εγω αλλα δεν τρελαθηκα πρωτον και δευτερον απο team union που ειμαι αλλαξε τις ρυθμισεις και χαθηκαν τα customs της ρομ οπως update και adway.:wacko: Επισης εχασα και το 4 way reboot. Ξαναπερασα την ρομ και ολα οκ. :) Παράθεση Samsung S20 FE Snapdragon edition Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
baltziak Δημ. November 30, 2012 Κοινοποίηση Δημ. November 30, 2012 Για πες τι? Πολύ καλύτερη διαχείρηση της μνήμης με αποτέλεσμα να εχουμε αρκετή ελευθερη πανω απο 300 mb συνέχεια. Ακόμη μεγαλυτερη ταχύτητα και ακόμη καλύτερο σμουθ. Τα δουλευει ο chrack που εχει βαλθει να κανει το κινητο ισαξιο με το νοτε2 στην κυριολεξια. Αντε να δουμε!!! Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
araditsas Δημ. November 30, 2012 Κοινοποίηση Δημ. November 30, 2012 (edited) το εβαλα και εγω αλλα δεν τρελαθηκα πρωτον και δευτερον απο team union που ειμαι αλλαξε τις ρυθμισεις και χαθηκαν τα customs της ρομ οπως update και adway.:wacko: Επισης εχασα και το 4 way reboot. Ξαναπερασα την ρομ και ολα οκ. :) Φίλε μου Εσύ φταις να Ρωτάς όταν εχεις πρόβλημα δεν χρειάζετε να ξαναβάλει την Ρομ. Περνεις απο την ρομ system/app το αρχειο με ονομα secsettings.apk και το βσζεις στην ίδια διαδρομή το κινητου και Όλα τέλεια και με εφε. Απλα να Ρωτάς και ΣΕ ότι ξερεις να βοηθάς και θα έχουμε το καλύτερο φορουμ. EDIT Ρε παιδια δεν μπορω να καταλαβω πως λειτουργει και τι κανει στις δημόσια εμφάνιση εξυπνη περιστροφη. Μπας λαι ξερει κανεις?? Edited November 30, 2012 by araditsas Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
araditsas Δημ. November 30, 2012 Κοινοποίηση Δημ. November 30, 2012 (edited) Τα νέα είναι εδώ έχουμε νεα βάση νομίζω? ?? Λογικά σε 1-2 μέρες θα έχουμε και τις ρομ που τόσο θέλουμε για να ξανάφλασαρουμε χαχαχα XXLSC Edited November 30, 2012 by araditsas Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Ekotas Δημ. November 30, 2012 Κοινοποίηση Δημ. November 30, 2012 Φίλε μου Εσύ φταις να Ρωτάς όταν εχεις πρόβλημα δεν χρειάζετε να ξαναβάλει την Ρομ. Περνεις απο την ρομ system/app το αρχειο με ονομα secsettings.apk και το βσζεις στην ίδια διαδρομή το κινητου και Όλα τέλεια και με εφε. Απλα να Ρωτάς και ΣΕ ότι ξερεις να βοηθάς και θα έχουμε το καλύτερο φορουμ. Καλησπέρα, έχω εγκαταστήσει το τελευταίο mod του Robbie Hood (Primary-MOD-v1.1)που πλέον λειτουργεί άψογα. Χάθηκαν μόνο οι custom ρυθμίσεις που είχε η Team Union. Αν αντικαταστήσω το secsettings.apk με αυτό της Team Union δεν θα χαθούν οι ρυθμίσεις του mod πχ στη οθόνη κλειδώματος? Παράθεση Πίστευε και Μη, Ερέυνα Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
araditsas Δημ. November 30, 2012 Κοινοποίηση Δημ. November 30, 2012 (edited) Καλησπέρα, έχω εγκαταστήσει το τελευταίο mod του Robbie Hood (Primary-MOD-v1.1)που πλέον λειτουργεί άψογα. Χάθηκαν μόνο οι custom ρυθμίσεις που είχε η Team Union. Αν αντικαταστήσω το secsettings.apk με αυτό της Team Union δεν θα χαθούν οι ρυθμίσεις του mod πχ στη οθόνη κλειδώματος? Εμένα δεν χάθηκαν και επανήλθε όπως ήταν με τις ρυθμίσεις μέσα . Το μόνο που θα χασεις ειναι οτι δεν θύρα μπορεις να αλλάξει χρώματα στο Μελάνι. Σιγα το πραμα. Το εφε τα σπαει Edited November 30, 2012 by araditsas Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
jimpsar Δημ. November 30, 2012 Κοινοποίηση Δημ. November 30, 2012 Φίλε μου Εσύ φταις να Ρωτάς όταν εχεις πρόβλημα δεν χρειάζετε να ξαναβάλει την Ρομ. Περνεις απο την ρομ system/app το αρχειο με ονομα secsettings.apk και το βσζεις στην ίδια διαδρομή το κινητου και Όλα τέλεια και με εφε. Απλα να Ρωτάς και ΣΕ ότι ξερεις να βοηθάς και θα έχουμε το καλύτερο φορουμ. EDIT Ρε παιδια δεν μπορω να καταλαβω πως λειτουργει και τι κανει στις δημόσια εμφάνιση εξυπνη περιστροφη. Μπας λαι ξερει κανεις?? οφφτοπικ : Φιλε μου ,ειδα το ποστ σου.εβαλα το mod και παρεθεσα τα προβληματα που βρηκα με την ρομ που ειχα.αν εσυ το γνωριζες εκ των προτερων τοτε καλο θα ηταν να το αναφερεις να γνωριζουμε τι πρεπει να κανοιυμε.Τωρα για το αν εκανα καλα που περασα ξανα τη ρομ ή οχι ο καθενος το αξιολογει αναλογως χωρις κατηγοριες ομως για το αν φταει και παντα με φιλικη διαθεση.Εδω ειμαστε για να μιλαμε για το χομπι μας και την τρελα μας με τη κινητη τηλεφωνια και το Νοτε ειδικοτερα. Φιλικα παντα, ;) Ον τοπικ : αν βελτιωθει λιγο στην μπαταρια και σε καποια κολληματα εδω και εκει,προσωπικα το s note που αργει να ανοιξει με ενοχλει,συνηθισμενος απο το s memo που πηγαινε πολυ καλυτερα, με τη νεα βαση δεν ξερω τι αλλο να ζητησω απο το ολοκληρωμενο Νοτε :cool: Παράθεση Samsung S20 FE Snapdragon edition Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
araditsas Δημ. November 30, 2012 Κοινοποίηση Δημ. November 30, 2012 οφφτοπικ : Φιλε μου ,ειδα το ποστ σου.εβαλα το mod και παρεθεσα τα προβληματα που βρηκα με την ρομ που ειχα.αν εσυ το γνωριζες εκ των προτερων τοτε καλο θα ηταν να το αναφερεις να γνωριζουμε τι πρεπει να κανοιυμε.Τωρα για το αν εκανα καλα που περασα ξανα τη ρομ ή οχι ο καθενος το αξιολογει αναλογως χωρις κατηγοριες ομως για το αν φταει και παντα με φιλικη διαθεση.Εδω ειμαστε για να μιλαμε για το χομπι μας και την τρελα μας με τη κινητη τηλεφωνια και το Νοτε ειδικοτερα. Φιλικα παντα, ;) Ον τοπικ : αν βελτιωθει λιγο στην μπαταρια και σε καποια κολληματα εδω και εκει,προσωπικα το s note που αργει να ανοιξει με ενοχλει,συνηθισμενος απο το s memo που πηγαινε πολυ καλυτερα, με τη νεα βαση δεν ξερω τι αλλο να ζητησω απο το ολοκληρωμενο Νοτε :cool: Εχεις Δίκιο που δεν το έγραψα εξαρχής αλλά άργησα να το βρω και εγώ. .. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Nizl84 Δημ. December 1, 2012 Κοινοποίηση Δημ. December 1, 2012 Όποιος έχει το s2 ακόμα ας δοκιμάσει την jelly εκεί. Εκεί είναι το πραγματικό butter smooth. Ευελπιστώ ότι θα διορθώσει αρκετά η Samsung στην συσκευή μας για να φθάσει εκείνο το επίπεδο. Δεν έχουμε δει ακόμα το butter smooth ενός nexus πχ. Απλά επειδή το είδα σε φίλου, θεωρώ πως παίρνει αρκετή βελτίωση η κατάσταση στην συσκευή μας. Αν είναι να αργεί η Samsung για την official για να το κάνει να τρέχει έτσι τότε χαλάλι. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
freddaras Δημ. December 1, 2012 Κοινοποίηση Δημ. December 1, 2012 (edited) Όποιος έχει το s2 ακόμα ας δοκιμάσει την jelly εκεί. Εκεί είναι το πραγματικό butter smooth. Ευελπιστώ ότι θα διορθώσει αρκετά η Samsung στην συσκευή μας για να φθάσει εκείνο το επίπεδο. Δεν έχουμε δει ακόμα το butter smooth ενός nexus πχ. Απλά επειδή το είδα σε φίλου, θεωρώ πως παίρνει αρκετή βελτίωση η κατάσταση στην συσκευή μας. Αν είναι να αργεί η Samsung για την official για να το κάνει να τρέχει έτσι τότε χαλάλι. Νομίζω όμως ότι είναι και θέμα οθόνης. Για το galaxy2 δεν μιλάς? Δες πχ πως τρέχει ο όπερα σε ένα s2 και πως τρέχει σε εμάς. Εκεί καταλαβαίνεις την διαφορά. Sent from my note Edited December 1, 2012 by freddaras Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Jonous Δημ. December 1, 2012 Κοινοποίηση Δημ. December 1, 2012 Νομίζω όμως ότι είναι και θέμα οθόνης. Για το galaxy2 δεν μιλάς? Δες πχ πως τρέχει ο όπερα σε ένα s2 και πως τρέχει σε εμάς. Εκεί καταλαβαίνεις την διαφορά. Sent from my note Έτσι, η οθόνη κάνει μεγάλη διάφορα, η cpu έχει να διαχειριστεί πόσα pixels παραπάνω. Γι'αυτό τα "μικρά" τρέχουν πολύ πιο smooth. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Dimagic Δημ. December 1, 2012 Κοινοποίηση Δημ. December 1, 2012 παιδια καλημερα εχω και εγω 1 Note που του εχω κανει root του εχω περασει την Chrack XXLS2 JB v2 και εχω το εξης προβλημα.......ενω παω να βγαλω μια φωτογραφια δεν μπορει μετα να μου την εμφανιση πουθενα :( και δευτερων ενω μου εχει κανει install τα S Memo και S Note κανενα απο τα 2 δεν δουλευει..... ευχαριστω :D Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
jimpsar Δημ. December 1, 2012 Κοινοποίηση Δημ. December 1, 2012 XXLSA v2 ! Team union! http://www.android-hilfe.de/custom-roms-fuer-samsung-galaxy-note/326995-rom-team-union-rom-jelly-bean-rom-01-12-12-xxlsa-v2.html Παράθεση Samsung S20 FE Snapdragon edition Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
johnsour Δημ. December 1, 2012 Κοινοποίηση Δημ. December 1, 2012 XXLSA v2 ! Team union! http://www.android-hilfe.de/custom-roms-fuer-samsung-galaxy-note/326995-rom-team-union-rom-jelly-bean-rom-01-12-12-xxlsa-v2.html Καλησπερα! Εμενα ενω μου εβγαλε την ειδοποιηση για το update, οταν μπαινω στο updateme δε μου εμφανιζει τιποτα! εχει μονο rom, installed apps, script και settings. Βασικα εγινε ετσι απο προχθες που ηταν offline..Σε περιπτωση που δε φτιαξει σημερα/αυριο μονο του, μπορω να περασω τη ρομ χωρις wipes; Ή τουλαχιστον χωρις να χασω ρυθμισεις και δεδομενα.. Παράθεση [sIGPIC][/sIGPIC] Why So Serious? Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
vagelisda Δημ. December 1, 2012 Κοινοποίηση Δημ. December 1, 2012 πρεπει να κατεβασεις απο το μαρκετ αλλο πληκτρολογιο Παράθεση Motorola m3688,nokia 6110, nokia 6150, nokia 3410, ericsson w700, ericsson w610, samsung g810,nokia n73 m.e., Samsung omnia hd,iphone 3gs,nokia n79, motorola milestone,motorola defy,Motorola Atrix, samsung galaxy note,Samsung Galaxy note 2 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
gjimmys Δημ. December 1, 2012 Κοινοποίηση Δημ. December 1, 2012 XXLSA v2 ! Team union! http://www.android-hilfe.de/custom-roms-fuer-samsung-galaxy-note/326995-rom-team-union-rom-jelly-bean-rom-01-12-12-xxlsa-v2.html Την εβαλα ολα οκ και ελληνικα και ολα:) Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
freddaras Δημ. December 1, 2012 Κοινοποίηση Δημ. December 1, 2012 Για πείτε ρε παιδιά και για εμάς που έχουμε την προηγούμενη και πάει σφαίρα αξίζει τον κόπο να κάνουμε την αλλαγή η να περιμένουμε την επόμενη βάση? Γιατί προσωπικά δεν έχω κανένα πρόβλημα. Sent from my note Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
sotiris_rez Δημ. December 1, 2012 Κοινοποίηση Δημ. December 1, 2012 (edited) Να τη και η νέα βάση!! XXLSC Rom!!! ΕΔΩ! και η νέα Alliance LSC ΕΔΩ! Edited December 1, 2012 by sotiris_rez Παράθεση [sIGPIC][/sIGPIC] ||||||||||||||[be the change you want to see in the world]||||||||||||||| Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
GTHOM Δημ. December 1, 2012 Κοινοποίηση Δημ. December 1, 2012 Την εβαλα ολα οκ και ελληνικα και ολα:) καλησπερα ειναι καλη?? αξιζει να την περασω?? τελικα πως και σε αλλους εχει ελληνικα κ σε αλλους οχι??? ευχαριστω πολυ Παράθεση Όλοι θέλουν να αλλάξουν τον κόσμο, αλλά κανένας δεν θέλει να αλλάξει τον εαυτό του Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
araditsas Δημ. December 1, 2012 Κοινοποίηση Δημ. December 1, 2012 καποιως που ξερει.αγκλικα ας μπει.στο σαιτ της αλιανς και να τους πει το πρόβλημαότι στοπληκτρολόγιο δεν μπορούμε ναγράψουμε Ελληνικά μπας και βρούμε λύση... Ελληνικα δεν γράφει ούτε στην τειμ γιουνιον ν2... Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
gjimmys Δημ. December 1, 2012 Κοινοποίηση Δημ. December 1, 2012 καλησπερα ειναι καλη?? αξιζει να την περασω?? τελικα πως και σε αλλους εχει ελληνικα κ σε αλλους οχι??? ευχαριστω πολυ Οχι στο πληκτρολογιο δεν εχει ελληνικα:( Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
chris3333333 Δημ. December 2, 2012 Κοινοποίηση Δημ. December 2, 2012 Από team union xxlsa v1 σε v2 θέλει wipes ή όχι? Παράθεση N7000 SlimWizz Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
gjimmys Δημ. December 2, 2012 Κοινοποίηση Δημ. December 2, 2012 Από team union xxlsa v1 σε v2 θέλει wipes ή όχι? Εγω εκανα δεν ξερω αν θελει η δεν θελει:) Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts