qc2par Δημ. October 7, 2012 Κοινοποίηση Δημ. October 7, 2012 καλησπερα παιδια ειμαι root και θελω να περασω αλλη μεσω recovery και δεν με αφηνει πρεπει να κανω unroot? και αν ναι πως γινεται? καμια καλυτερη απο την panama που εχω υπαρχει σε odin που ξερω να την περναω να μην μπερδευομαι? ευχαριστω. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
bagelismar Δημ. October 7, 2012 Κοινοποίηση Δημ. October 7, 2012 Οταν το βαζεις στο φορτιστη, φορτιζει; δοκιμασε να βγαλεις για κανα μισαωρο τη μπαταρια μηπως και στρωσει.. Το ειχα ολο το βραδυ. Προσπαθησα σημερα και τπτ δεν αναβει. Μου το εχει ξανακανει τις τελευταιες2-3 φορες κ εβγαζα την μπαταρια κ μετα απο καμια ωρα αναβε αλλα τωρα τπτ νεκρο. Και δεν εχω ουτε custom rom μονο root ειναι και εβαλα και ενα safe kernel τον speedmode απο xda για αυτο το λογο. Αλλα ειναι ακομα νεκρο. Αν το παω αυριο στην samsung λετε να μου το καλυψει η εγγυηση η δυσκολα? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
gjimmys Δημ. October 7, 2012 Κοινοποίηση Δημ. October 7, 2012 Ξερει κανεις πως βγαινει το κιτρινο τριγωνακι στην αρχη;Εχω 4.0.4 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
qc2par Δημ. October 7, 2012 Κοινοποίηση Δημ. October 7, 2012 Ξερει κανεις πως βγαινει το κιτρινο τριγωνακι στην αρχη;Εχω 4.0.4 http://www.myphone.gr/forum/showthread.php?p=3906632#post3906632 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
gjimmys Δημ. October 7, 2012 Κοινοποίηση Δημ. October 7, 2012 http://www.myphone.gr/forum/showthread.php?p=3906632#post3906632 Αυτος νομιζω ειναι για gingerbread:) Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
freddaras Δημ. October 7, 2012 Κοινοποίηση Δημ. October 7, 2012 http://www.myphone.gr/forum/showthread.php?p=3906632#post3906632 ποιον κερνελ εχεις ρε φιλαρακι και σου βγαζει τριγωνο?:) και ποια ρομ φορας! την sweet που λεγαμε χθες?:) Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
gleft Δημ. October 7, 2012 Κοινοποίηση Δημ. October 7, 2012 ποιον κερνελ εχεις ρε φιλαρακι και σου βγαζει τριγωνο?:) και ποια ρομ φορας! την sweet που λεγαμε χθες?:) κι εμενα μου βγαζει το τριγωνο στο bootαρισμα. το ειχε κι οταν μου το εδωσε το παιδι που το ειχε πριν. εγω ξαναφλασαρα τη ρομ και ειναι ακομα εκει. θα επρεπε να φυγει με το φλασαρισμα; Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
freddaras Δημ. October 7, 2012 Κοινοποίηση Δημ. October 7, 2012 κι εμενα μου βγαζει το τριγωνο στο bootαρισμα. το ειχε κι οταν μου το εδωσε το παιδι που το ειχε πριν. εγω ξαναφλασαρα τη ρομ και ειναι ακομα εκει. θα επρεπε να φυγει με το φλασαρισμα; παιδια δεν ξερω! εγω εκανα φουλ γουαιπ με abyss περασα sweet rom απο πανω και δεν εχω κιτρινο τρίγωνο! τι να πω! Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
pandrits Δημ. October 7, 2012 Κοινοποίηση Δημ. October 7, 2012 κι εμενα μου βγαζει το τριγωνο στο bootαρισμα. το ειχε κι οταν μου το εδωσε το παιδι που το ειχε πριν. εγω ξαναφλασαρα τη ρομ και ειναι ακομα εκει. θα επρεπε να φυγει με το φλασαρισμα; Ρε σεις είπαμε...το τρίγωνο σημαίνει πως έχει περαστεί με pc odin διαφορετικός κερνελ από τον μαμά. Η μόνη περίπτωση να φύγει είναι να τρέξετε το triagle away έχοντας φλασαρει όμως κάποιον cf kernel. Με οποιοδήποτε άλλον kernel δεν δουλεύει το triagle away. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
gleft Δημ. October 7, 2012 Κοινοποίηση Δημ. October 7, 2012 (edited) κι εγω αυτο εκανα αλλα εκει ειναι το ατιμο! @pandrits νομιζα οτι το σκριπτακι για να φυγει το τριγωνακι ειναι και στον abyss. thanks for the info Edited October 7, 2012 by gleft Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
ratanplan Δημ. October 7, 2012 Κοινοποίηση Δημ. October 7, 2012 Παιδιά φλασαρετε στοκ κερνελ lrt η κάποιον άλλο , θα δάση φύγει η κάλτσα.από την αυτονομία. Τον έχω βάλει την ροκετ 12 ίσως λιιίγο πιο καλή από γην sweet . Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
pandrits Δημ. October 7, 2012 Κοινοποίηση Δημ. October 7, 2012 κι εγω αυτο εκανα αλλα εκει ειναι το ατιμο! Αν έχεις sweet rom με cf kernel τρέξε το triangle away http://db.tt/ks8mldmN Αν έχεις βάλει άλλον κερνελ φλασαρε τον cf http://db.tt/qLgk00mX Και μετά triangle away.:) Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
gleft Δημ. October 7, 2012 Κοινοποίηση Δημ. October 7, 2012 ειχα notecore αλλα αυτος που ειχε πανω η sweetrom μου αρεσε περισσοτερο. οποτε φλασαρω cf και μετα το triangle away; Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
araditsas Δημ. October 7, 2012 Κοινοποίηση Δημ. October 7, 2012 (edited) Παιδιά φλασαρετε στοκ κερνελ lrt η κάποιον άλλο , θα δάση φύγει η κάλτσα.από την αυτονομία. Τον έχω βάλει την ροκετ 12 ίσως λιιίγο πιο καλή από γην sweet . Ενδιαφέρων αλά δεν καταλαβαίνω τι λες θες να μας πεις λεπτομέριες....δώσε λινκ για τον κερνελ αν μπορείς σε ταχύτητα από τον cf τι λέει;;;; είμαι με σουίτ ν3.... γενικά τι προτείνετε ροκετ 12 ή σουίτ 3;;;;; Edited October 7, 2012 by araditsas Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
pandrits Δημ. October 7, 2012 Κοινοποίηση Δημ. October 7, 2012 (edited) ειχα notecore αλλα αυτος που ειχε πανω η sweetrom μου αρεσε περισσοτερο. οποτε φλασαρω cf και μετα το triangle away; Ναι. Πρώτα cf και μετά τρέχεις triangle away. Έχεις το mobile odin; Αν όχι τον βάζεις στο pc odin στη θέση pda αφού αποσυμπιέσεις το αρχείο και βρεις το tar αρχείο. Αυτός που είχε η sweet αν θυμάμαι καλά ήταν o cf lrq. Αν έτρεχες το triangle away πριν αλλάξεις κερνελ δεν θα είχες τώρα τρίγωνο.:) Edited October 7, 2012 by pandrits Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
gleft Δημ. October 7, 2012 Κοινοποίηση Δημ. October 7, 2012 Ναι. Πρώτα cf και μετά τρέχεις triangle away. Έχεις το mobile odin; Αν όχι τον βάζεις στο pc odin στη θέση pda αφού αποσυμπιέσεις το αρχείο και βρεις το tar αρχείο. Αυτός που είχε η sweet αν θυμάμαι καλά ήταν o cf lrq. Αν έτρεχες το triangle away πριν αλλάξεις κερνελ δεν θα είχες τώρα τρίγωνο.:) ο cf-lrq ειναι αυτος που εχει επανω απο η sweet. αρα απλα τρεχω το triangle away? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
pandrits Δημ. October 7, 2012 Κοινοποίηση Δημ. October 7, 2012 ο cf-lrq ειναι αυτος που εχει επανω απο η sweet. αρα απλα τρεχω το triangle away? Τώρα εσύ ποιον έχεις, notecore η cf;;; Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
gleft Δημ. October 7, 2012 Κοινοποίηση Δημ. October 7, 2012 Τώρα εσύ ποιον έχεις, notecore η cf;;; εγω ξαναφλασαρα καθαρη τη sweet, οποτε τον cf Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
pandrits Δημ. October 7, 2012 Κοινοποίηση Δημ. October 7, 2012 εγω ξαναφλασαρα καθαρη τη sweet, οποτε τον cf Εντάξει τότε, τρέξε triangle away και ακολούθησε τις οδηγίες.:) Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
gleft Δημ. October 7, 2012 Κοινοποίηση Δημ. October 7, 2012 τωρα δε θυμαμαι αν αλλαξα κερνελ μετα το φλασαρισμα. στο system info δε λεει cf αλλα 3.0.15-κατι se.infra@SEP-86#3 SMP PREEMPT. οποτε λογικα ειναι ο cf της sweet αυτος σωστα; Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
pandrits Δημ. October 7, 2012 Κοινοποίηση Δημ. October 7, 2012 τωρα δε θυμαμαι αν αλλαξα κερνελ μετα το φλασαρισμα. στο system info δε λεει cf αλλα 3.0.15-κατι se.infra@SEP-86#3 SMP PREEMPT. οποτε λογικα ειναι ο cf της sweet αυτος σωστα; Αφού δεν βλέπεις Notecore xxx τότε είναι o cf... Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
gjimmys Δημ. October 8, 2012 Κοινοποίηση Δημ. October 8, 2012 Αν έχεις sweet rom με cf kernel τρέξε το triangle away http://db.tt/ks8mldmN Αν έχεις βάλει άλλον κερνελ φλασαρε τον cf http://db.tt/qLgk00mX Και μετά triangle away.:) Εγω εχω sweet με abyss τρεχω το triangle away και τελειωσα; Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
pandrits Δημ. October 8, 2012 Κοινοποίηση Δημ. October 8, 2012 Εγω εχω sweet με abyss τρεχω το triangle away και τελειωσα; O abyss είναι Gb kernel. Μήπως έχεις μπερδευτεί;;; Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
gjimmys Δημ. October 8, 2012 Κοινοποίηση Δημ. October 8, 2012 O abyss είναι Gb kernel. Μήπως έχεις μπερδευτεί;;; Καλημερα μπορεις να μου πεις τι να κατεβασω και να κανω ωστε να βγαλω το τριγωνακι;Σε ευχαριστω Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
ibanezman192 Δημ. October 8, 2012 Κοινοποίηση Δημ. October 8, 2012 Καλημερα μπορεις να μου πεις τι να κατεβασω και να κανω ωστε να βγαλω το τριγωνακι;Σε ευχαριστω https://play.google.com/store/apps/details?id=eu.chainfire.triangleaway&hl=el Παράθεση Nokia 5210 -> Motorola V535 -> SE W710i -> LG KS20 -> LG GM750 -> ZTE Blade -> Samsung Galaxy Note ->LG Nexus 5 -> LG Nexus 5X-> Nokia 8 ΚΑΛΑ ΕΙΜΑΙ; Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts