Jump to content

Ειδήσεις


Avior
 Κοινοποίηση

Recommended Posts

http://www.contra.gr/images/tsatoumas-02_06.jpg

 

 

Τα σάρωσε όλα ο Λούης Τσάτουμας το Σάββατο (02/06) στο διεθνές μίτινγκ «Παπαφλέσσεια» στην Καλαμάτα.

 

Ο Μεσσήνιος άλτης του Δημήτρη Βασιλικού ήταν αν μη τι άλλο εντυπωσιακός, καθώς…πέταξε στα 8μ66 στο μήκος, επίδοση που αποτελεί την κορυφαία για φέτος στον κόσμο και την όγδοη καλύτερη όλων των εποχών παγκοσμίως! Φυσικά πρόκειται και για νέο μεγάλο πανελλήνιο ρεκόρ, συντρίβοντας το προηγούμενο που είχε σημειώσει με 8μ36 ο Κώστας Κουκοδήμος στις 5 Ιουνίου 1994 στα Χανιά.

 

«Ήμουν πολύ καλά, περίμενα 8μ40 με 8μ50. Με βοήθησε και ο κόσμος που με έσπρωξε για μια μεγάλη επίδοση. Με αυτό το κίνητρο, αφού ήθελα κι εγώ να τον ευχαριστήσω αγωνιζόμενος μέσα στο σπίτι μου έκανα μια πολύ καλή επίδοση» ήταν τα λόγια του Τσάτουμα, ο οποίος με τέτοιες εμφανίσεις βλέπει μετάλλιο στο Παγκόσμιο Πρωτάθλημα της Οζάκα (25 Αυγούστου-2 Σεπτεμβρίου).

contra.gr

 

Μπράβο στο παλικάρι. :D

 

Μπράβο του,η καλύτερη επίδοση φέτος στον κόσμο!Ασύλληπτο ρεκόρ που δεν νομίζω να πέσει από άλλον Έλληνα τουλάχιστον στα επόμενα χρόνια.

Λίγο άκυρη η φωτό όμως που θα κάνει τον γύρο του κόσμου με το πινακάκι του '60 να μετράει την επίδοση :p

Link to comment
Share on other sites

  • Απαντήσεις 5,6χιλ.
  • Δημιουργία
  • Τελευταία απάντηση

Top Posters In This Topic

Δημοφιλείς μέρες

Top Posters In This Topic

Λίγο άκυρη η φωτό όμως που θα κάνει τον γύρο του κόσμου με το πινακάκι του '60 να μετράει την επίδοση :p

 

:lol:

Τι λίγο;Τελείως άκυρη...

Λες και έγινε το ρεκόρ στη Ζιμπάμπουε :D

 

Ανεξάρτητος;

 

LOL

Link to comment
Share on other sites

:lol:

Τι λίγο;Τελείως άκυρη...

Λες και έγινε το ρεκόρ στη Ζιμπάμπουε :D

 

Αν σκεφτείς ότι και αυτός στην φωτό φαίνεται λόγω ματιών σαν κινέζος, θα τους μπερδέψουμε όλους!:p

Link to comment
Share on other sites

Πριν διαβασω την ειδηση και εγω νομιζα οτι το ρεκορ εγινε σε καποια τριτοκοσμικη χωρα λογω της φωτογραφιας... :(
Link to comment
Share on other sites

Χαστούκισε το δάσκαλο σε Δημοτικό Σχολείο του Γαζίου

 

 

Μεγάλη αναστάτωση στην εκπαιδευτική κοινότητα του Γαζίου προκάλεσαν, όπως φαίνεται, τα προγράμματα περιβαλλοντικής εκπαίδευσης των μαθητών του Δημοτικού, αφού μητέρα έφθασε στο σημείο να� χαστουκίσει το διευθυντή του σχολείου.

Το επεισόδιο ξεκίνησε όταν η Β' τάξη Δημοτικού Σχολείου στο Γάζι, κλήθηκε να συμμετάσχει στις μαθητικές δραστηριότητες στο πλαίσιο του εορτασμού της Ημέρας του Περιβάλλοντος. Οι μικροί μαθητές, τηρώντας τα προβλεπόμενα μέτρα ασφαλείας, συμμετείχαν σε εκστρατεία καθαριότητας στη γειτονιά του σχολείου τους, υλοποιώντας έτσι το πρόγραμμα της Διεύθυνσης Πρωτοβάθμιας Εκπαίδευσης του νομού Ηρακλείου και της νομαρχίας. 'Αλλωστε, στα προγράμματα αυτά εδώ και δύο ημέρες συμμετέχουν όλα τα σχολεία του νομού, όπου οι μαθητές ανταποκρίθηκαν με ενθουσιασμό.

Ωστόσο, η μητέρα του μαθητή από το Γάζι είχε τις αντιρρήσεις της, ως προς την περιβαλλοντική εκπαίδευση του παιδιού της και τις εξέφρασε με μάλλον� έντονο τρόπο, αφού δεν δίστασε να χαστουκίσει το διευθυντή του σχολείου, επειδή όπως έλεγε «το παιδί της δεν είναι σκουπιδιάρης».

Το επεισόδιο, εκτός από τη χειροδικία, πήρε και φραστικές διαστάσεις, ενώ τελευταίες πληροφορίες αναφέρουν ότι ο εκπαιδευτικός κατέθεσε μήνυση εναντίον της. 'Οπως ήταν αναμενόμενο, η κατάσταση που δημιουργήθηκε προκάλεσε μεγάλη αναστάτωση, αφού παρά την παρέμβαση των ψυχραιμοτέρων και την έντονη αντίδραση του Συλλόγου Γονέων και Κηδεμόνων του σχολείου, η κατάσταση δεν εκτονώθηκε.

 

Ανακοίνωση

Στο θέμα παρενέβη και ο Σύλλογος Εκπαιδευτικών Πρωτοβάθμιας Εκπαίδευσης Ηρακλείου «Δομίνικος Θεοτοκόπουλος», καταδικάζοντας τη συμπεριφορά της μητέρας του μαθητή. Μεταξύ άλλων ο Σύλλογος αναφέρει: «Το ΔΣ του Συλλόγου μας καταδικάζει με τον πιο κατηγορηματικό τρόπο την ανάρμοστη συμπεριφορά μητέρας προς το διευθυντή του 2ου Δημοτικού Σχολείου Γαζίου. Συμπεριφορά που είχε να κάνει με χυδαία φρασεολογία, αλλά και χειροδικία εναντίον του, με την αιτιολογία ότι η συγκεκριμένη μητέρα δεν ήθελε το παιδί της να συμμετάσχει στις δραστηριότητες καθαρισμού της περιοχής γύρω από το σχολείο του, που θα γίνονταν στα πλαίσια του εορτασμού της Παγκόσμιας Ημέρας Περιβάλλοντος. Καταδικάζουμε τη συμπεριφορά της συγκεκριμένης μητέρας και θεωρούμε ανεπίτρεπτο το γεγονός να προπηλακίζεται εκπαιδευτικός, στον οποίο οι γονείς εμπιστεύονται τα παιδιά τους για να τους μάθει γράμματα.

Επισημαίνουμε ότι ως εκπαιδευτικοί που δίνουμε καθημερινά τη μάχη μέσα στην τάξη για το καλό των μαθητών μας και της κοινωνίας γενικότερα, ένα από τα βασικότερα που επιδιώκουμε να έχουμε είναι η στήριξη και η άριστη συνεργασία με όλους τους γονείς. Καλλιεργούμε στους μαθητές μας το μήνυμα του σεβασμού και της εκτίμησης που πρέπει να έχουν προς τους γονείς τους, αλλά και προς όλους τους ανθρώπους γενικότερα και το ίδιο επιζητούμε να κάνουν και αυτοί προς τα παιδιά τους για τους δασκάλους τους. Νομίζουμε, λοιπόν, ότι τέτοιου είδους συμπεριφορές μας προσβάλλουν ως κοινωνία και μας γυρίζουν πολλά χρόνια πίσω. Θεωρούμε ότι ο χώρος του σχολείου είναι χώρος στον οποίο θα πρέπει όλοι μας να δείχνουμε ιδιαίτερη ευαισθησία, είναι χώρος στον οποίο θα πρέπει να καλλιεργείται η εκτίμηση και ο σεβασμός προς το πρόσωπο του εκπαιδευτικού, είναι χώρος στον οποίο θα πρέπει να κυριαρχεί ο διάλογος, η συνεργασία, η αλληλεγγύη και η από κοινού προσπάθεια όλων μας για το καλό των μαθητών μας, αλλά και της κοινωνίας γενικότερα. Θέλουμε να πιστεύουμε ότι πρόκειται για ένα μεμονωμένο γεγονός, ένα γεγονός που καταδικάστηκε εξάλλου αμέσως και από το Σύλλογο Γονέων του συγκεκριμένου σχολείου, αλλά που πιστεύουμε ότι καταδικάζεται και από ολόκληρη την κοινωνία του Ηρακλείου».

 

http://www.2810.gr/index.php?gt=S&id=39545

 

Ευλόγησον http://www.eppforum.org/gkr41/smilies/priest.gif

Link to comment
Share on other sites

Βαρύς ο πέλεκυς της Δικαιοσύνης για την υπόθεση υπεξαίρεσης στο Πάντειο

 

http://assets.in.gr/dGenesis/assets/Content5/Photo/807648_b.jpg

Η δίκη είχε ξεκινήσει το Νοέμβριο του 2005

 

 

Καταπέλτης ήταν η απόφαση του δικαστηρίου για την υπόθεση υπεξαίρεσης περίπου 8 εκατ. ευρώ στο Πάντειο Πανεπιστήμιο την περίοδο 1992-1998. Μεταξύ άλλων, στη φυλακή οδηγούνται δύο πρώην πρυτάνεις, ενώ τρις ισόβια καταδικάστηκε υπάλληλος οικονομικών υπηρεσιών που φέρεται ως ο εγκέφαλος.

 

Συγκεκριμένα, το Τριμελές Εφετείο Κακουργημάτων της Αθήνας έκρινε ενόχους 10 από τους 13 κατηγορουμένους και επέβαλε ποινές για αδικήματα που αφορούν: απάτη, υπεξαίρεση, ψευδή βεβαίωση και πλαστογραφία σε συνδυασμό με τις επιβαρυντικές διατάξεις του νόμου περί καταχραστών του Δημοσίου.

 

Σύμφωνα με το κατηγορητήριο τα χρήματα του Πανεπιστημίου χρησιμοποιήθηκαν για αγορά πολυτελών ειδών, από ακριβά είδη υγιεινής και μάρμαρα σε κατοικίες και εξοχικά, μέχρι μία Ferrari για έναν από τους κατηγορουμένους.

 

http://www.naftemporiki.gr/news/static/07/06/07/80c.jpg

Ο πρώην Πρύτανης της Παντείου Αιμίλιος Μεταξόπουλος (25 έτη).

 

 

http://www.naftemporiki.gr/news/static/07/06/07/80b.jpg

Ο πρώην Πρύτανης της Παντείου και μόνιμος αντιπρόσωπος της Ελλάδας στο Συμβούλιο της Ευρώπης μέχρι το 2000 Δημήτρης Κώνστας (14 έτη).

 

Σε τρεις φορές ισόβια και 15 έτη καταδικάστηκε ο πρώην υπεύθυνος του Λογιστηρίου του Παντείου Πανεπιστημίου, Αναστάσιος Κουτσοδημητρόπουλος.

 

Στους πρώην πρυτάνεις Αιμίλιο Μεταξόπουλο και Δημήτρη Κώνστα το δικαστήριο επέβαλε 25 και 14 χρόνια κάθειρξη αντίστοιχα, στους πρώην αντιπρυτάνεις Παναγιώτη Γιέτιμη και Κωνσταντίνο Παπαθανασόπουλο 16 και 14 χρόνια κάθειρξη αντίστοιχα.

 

Από 13 έως 16 χρόνια κυμαίνονται οι ποινές για τρεις διοικητικούς υπαλλήλους (Μιχάλη Παπαδοκωστάκη, Βλάσση Βεϊκόντη, Χαράλαμπο Μπούτσικο) και από 10 έως 12 έτη σε δύο προμηθευτές του Πανεπιστημίου (Ιωάννη Γρατσάνη και Παναγιώτη Ορφανό).

 

Το δικαστήριο δεν έκανε δεκτό το αίτημα αναστολής εκτέλεσης της ποινής που υπέβαλαν οι Μεταξόπουλος, Γετίμης, Κουτσοδημητρόπουλος, Παπαδοκωστάκης και Βεϊκόντης για λόγους υγείας, ενώ αντίθετα έγινε δεκτό των συγκατηγορουμένων τους. Ο εισαγγελέας έδρας Ι. Αγγελής, με την πρότασή του, είχε ζητήσει να απορριφθεί το αίτημα για όλους τους καταδικασθέντες.

 

Το δικαστήριο έκρινε αθώους έναν υπάλληλο του Παντείου, μια επίτροπο του Ελεγκτικού Συνεδρίου, καθώς και μια υπάλληλο του λογιστηρίου του Παντείου.

 

Στους πρυτάνεις και αντιπρυτάνεις αναγνωρίστηκαν τα ελαφρυντικά του πρότερου έντιμου βίου και της μετέπειτα καλής συμπεριφοράς.

 

http://www.in.gr/news/article.asp?lngEntityID=807648&lngDtrID=244

http://www.naftemporiki.gr/news/static/07/06/07/1343175.htm

Link to comment
Share on other sites

Και η άλλη ωραία μάνα...Λαμπρό παράδειγμα για τα παιδιά της...:whip:
Link to comment
Share on other sites

Αθήνα

 

 

 

Σε επέμβαση θα υποβληθεί ο Αρχιεπίσκοπος καθότι διαπιστώθηκε στένωση του αυλού του εντέρου. Σύμφωνα με τον πρόεδρο του Αρεταίειου, ο κ. Χριστόδουλος υποβλήθηκε τη Δευτέρα στις προγραμματισμένες εξετάσεις και είναι ευδιάθετος.

 

Νωρίτερα τον αρχιεπίσκοπο είχε επισκεφθεί ο επίτιμος πρόεδρος της ΝΔ Κωνσταντίνος Μητσοτάκης, αλλά και πλήθος κληρικών.

 

O Aρχιεπίσκοπος εισήχθη στο νοσοκομείο, λόγω γαστρεντερικών διαταραχών κατά την τελευταία εβδομάδα.

 

Μάλιστα, ματαίωσε το προγραμματισμένο του ταξίδι στο Κάιρο και την Αλεξάνδρεια.

 

(http://www.in.gr)

 

 

 

 

 

Ox.... den ton vlepo kala ton Xristodoulo, meta apo ti sygekrimeni episkepsi pou dextike....:wacko: :cry:

Link to comment
Share on other sites

  • 2 weeks later...

Καταδίκη δύο αποφοίτων του ΑΠΘ που «πείραζαν» τις βαθμολογίες τους

Οι δύο καταδικασθέντες είναι απόφοιτοι της Ιατρικής Σχολής του ΑΠΘ

Θεσσαλονίκη

Ποινή φυλάκισης 12 μηνών, με αναστολή, επέβαλε το Τριμελές Εφετείο Θεσσαλονίκης σε δύο αποφοίτους της Ιατρικής Σχολής του ΑΠΘ, οι οποίοι κατηγορούνται ότι πήραν πτυχία, αλλοιώνοντας τις βαθμολογίες τους σε σειρά μαθημάτων.

Οι δύο κατηγορούμενοι, που κάθισαν στο εδώλιο για τα αδικήματα της πλαστογραφίας και της υφαρπαγής ψευδούς βεβαίωσης, εισήλθαν το 1992 στο Αριστοτέλειο Πανεπιστήμιο Θεσσαλονίκης ως αθλητές και αποφοίτησαν κατά περίπτωση το Φεβρουάριο του 2000 και το Δεκέμβριο του 2001.

Έπειτα από καταγγελία που έγινε το 2003, πραγματοποιήθηκαν έρευνες στο Τμήμα της Ιατρικής και, όπως διαπιστώθηκε, οι δύο απόφοιτοι περνούσαν μαθήματα, χωρίς να προσέρχονται στις εξετάσεις. Σε άλλες περιπτώσεις δε, διαπιστώθηκε ότι έπαιρναν βαθμούς προβιβασμού σε μαθήματα, στα οποία είχαν «κοπεί».

Οι δύο κατηγορούμενοι -εκ των οποίων μόνο ο ένας παρέστη στο δικαστήριο, ενώ ο άλλος εκπροσωπήθηκε διά πληρεξούσιου δικηγόρου- αρνήθηκαν τις κατηγορίες. Και το πρωτόδικο δικαστήριο τους είχε επιβάλει την ίδια ποινή.

 

 

 

Πηγη :in.gr

Link to comment
Share on other sites

Χωρίς ρεύμα παραμένουν πολλές περιοχές της Θεσσαλονίκης, εξαιτίας της φωτιάς που εκδηλώθηκε- πιθανότατα από έκρηξη- στις κεντρικές εγκαταστάσεις της ΔΕΗ, στην Ηλιούπολη Θεσσαλονίκης.

 

Η διακοπή της ηλεκτροδότησης έχει πλήξει την ευρύτερη περιοχή της Θεσσαλονίκης, ενώ μεγάλη δύναμη της πυροσβεστικής βρίσκεται επί τόπου προσπαθώντας να σβήσει τη φωτιά.

 

Χωρίς ρεύμα παραμένουν περιοχές στους νομούς Ημαθίας, Σερρών, Ροδόπης και Έβρου.

 

 

πηγη in.gr

 

με αποτελεσμα αυτη τη στιγμη τουλαχιστον στην ηλιουπολη που ειμαι..η μιση να εχει ρευμα και η αλλη μιση οχι...λογικα μεχρι την πληρη αποκατασταση θα κατανεμηθει το ρευμα αναλογα.

Never Give Up:!:

Join friend!

Link to comment
Share on other sites

πραγματικα οσοι ειστε απο βορεια ελλαδα για πειτε μας αν ολα αυτα που ακουσαμε απο καναλια κ διαβασαμε ειναι αληθεια!γιατι οι δημοσιογραφοι τα κανουν καμια φορα πιο τραγικα τα πραγματα απ' ότι ειναι στην πραγματικοτητα!
Link to comment
Share on other sites

Η περιοχή του Ποσειδώνιου είχε διακοπή ρεύματος περίπου από τις 12.00 έως τις 14.00.
Link to comment
Share on other sites

και στην περιοχη του πανοραματος εγινε πριν λιγο (ξανα) διακοπη..λετε να ξαναερθει και κατα δω?(ποσειδωνιου-μαρτιου-δελφων-βουλγαρη)
Link to comment
Share on other sites

Είδα στην ΕΤ-3 ότι στη Θεσσαλονίκη θα γίνονται διακοπές ρεύματος ανά 1,5 ώρα σε διαφορετικές περιοχές κάθε φορά.

Δηλαδή...

17:30 - 19:00

19:00 - 20:30

20:30 - 22:00

22:00 - 23:30

Link to comment
Share on other sites

Είδα στην ΕΤ-3 ότι στη Θεσσαλονίκη θα γίνονται διακοπές ρεύματος ανά 1,5 ώρα σε διαφορετικές περιοχές κάθε φορά.

Δηλαδή...

17:30 - 19:00

19:00 - 20:30

20:30 - 22:00

22:00 - 23:30

 

σαν δρομολογια τρενων μου φαινεται :lol:

σοβαρα τωρα ειναι μεγαλο προβλημα!αλλα παλι καλα που επεσε λιγο η θερμοκρασια!υπομονη!

Link to comment
Share on other sites

Υπέροχα...

Αν έλεγαν και τις περιοχές μαζί με τις ώρες καλά θα ήταν!

Link to comment
Share on other sites

μπορει να μου εξηγήσει κάποιος πως οι κεραίες κινητής τηλεφωνίας λειτουργούσαν και τα κινιτά είχαν κανονικά σήμα...όταν κατα την περίοδο μετα την έκρηξη είχαν κόψει το ρεύμα σε πολλές διαφορετικές περιοχές?οι κεραίες έχουν και δική τους πηγή ενέργειας?

Ooooooooooooh Campione!The One and Only

We're Liverpooooooooooooool

They say our days are numbered, we're not famous anymore

But scousers rule the country like we've always done before

Link to comment
Share on other sites

Πάντως και στην Δράμα έγινε διακοπή, αλλά σε καμιά είδηση δεν το λέει..

 

Πάλι και σε αυτό το γεγονός αυτή η πόλη στην απέξω! LOL! :P

Samsung S21 Ultra
Link to comment
Share on other sites

μπορει να μου εξηγήσει κάποιος πως οι κεραίες κινητής τηλεφωνίας λειτουργούσαν και τα κινιτά είχαν κανονικά σήμα...όταν κατα την περίοδο μετα την έκρηξη είχαν κόψει το ρεύμα σε πολλές διαφορετικές περιοχές?οι κεραίες έχουν και δική τους πηγή ενέργειας?

 

Οι κεραίες εκτός απο τους υπολογιστές μέσα στο container, έχουν και μια γεννήτρια που ξεκινάει αυτόματα σε περίπτωση διακοπής του δικτύου της ΔΕΗ.

Link to comment
Share on other sites

28/6/2007

Στις φλόγες η Πάρνηθα

 

Πύρινο μέτωπο δεκάδων χιλιομέτρων κατακαίει τη Δυτική Πάρνηθα. Πανικόβλητοι εγκαταλείπουν τα σπίτια τους οι κάτοικοι, ενώ εκκενώνεται και το καζίνο του Μον Παρνές. Η κυκλοφορία πάνω από το τελεφερίκ έχει απαγορευτεί.

 

Πηγη: Flash.gr

 

*Η εικονα νομιζω τα λεει ολα...:(

http://nifada.com/webcam/current2.jpg

http://img404.imageshack.us/img404/9686/bestiolnv6nd7.gif
Link to comment
Share on other sites

28/6/2007

Στις φλόγες η Πάρνηθα

 

Πύρινο μέτωπο δεκάδων χιλιομέτρων κατακαίει τη Δυτική Πάρνηθα. Πανικόβλητοι εγκαταλείπουν τα σπίτια τους οι κάτοικοι, ενώ εκκενώνεται και το καζίνο του Μον Παρνές. Η κυκλοφορία πάνω από το τελεφερίκ έχει απαγορευτεί.

 

Πηγη: Flash.gr

 

*Η εικονα νομιζω τα λεει ολα...:(

http://nifada.com/webcam/current2.jpg

 

Είμαι εξοργισμένος, μόνο εδώ γίνονται αυτά. Το ********* το κράτος κοιμάται και είναι ανύπαρκτο.

Link to comment
Share on other sites

Κρίμα...

Ένας από τους ελάχιστους "πνεύμονες" τις Αττικής, στις φλόγες...

Πραγματικά ελπίζω να μην είναι εμπρησμός και να οφείλεται στην ζέστη ή άλλα φυσικά αίτια.

Link to comment
Share on other sites

Join the conversation

You can post now and register later. If you have an account, sign in now to post with your account.

Επισκέπτης
Reply to this topic...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

  Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

 Κοινοποίηση

Ανακοινώσεις



×
×
  • Create New...