Jump to content

Outsider

Members
  • Δημοσιεύσεις

    64
  • Εγγραφή

  • Αξιολογήσεις

    0%

About Outsider

  • Ημ. Γέννησης Μάρτιος 26

Outsider's Achievements

Newbie

Newbie (1/14)

10

Φήμη

  1. Οχι να μπεις με νεκρα στη στροφη.... απλως οταν ξερεις που ειναι να στριψεις, καμια 50αρια μετρα πριν βαζεις νεκρα.... (οπως οταν πλησιαζεις στα φαναρια) και οταν μπεις στη στροφη συνεχιζεις με 2η.... ιντζεκτιον και τετοια ειμαι ασχετος ρε συ.... :O Να πω οτι εχω ενα αρκετα παλιο αμαξι και καιω ντιζελ.... αν εχει καποια σχεση.
  2. Ξερει κανεις να πει σιγουρα?... Ακουσα καπου, οτι οταν πχ πλησιαζεις στα φαναρια (η' καπου που θες να στριψεις) και ελαττωνεις ταχυτητα κλπ, καλο ειναι να βαζεις νεκρα και να αφησεις το αμαξι να τσουλησει με κεκτημενη ταχυτητα - ετσι δεν καις βενζινη!! Γιατι αν προχωρας κανονικα με ταχυτητα και ξαφνικα πατησεις φρενο λιγο πριν το φαναρι (η' την στροφη η οτιδηποτε), τοτε η μηχανη παρηγαγε την ενεργεια που της ζητησες (εχοντας ταχυτητα) αλλα αυτη η ενεργεια (αρα και η βενζινη που χρησιμοποιηθηκε) ξοδευτηκε αφου πατησες φρενο η εστριψες κλπ. Ισχυει? Ξερει κανεις σιγουρα? Thanks
  3. Καλησπερα παιδια! Να κανω μια ερωτηση. Επειδη σε λιγο καιρο ειμαι ο κουμπαρος στο γαμο ενος φιλου μου απο το στρατο. Ξερει κανεις τι πρεπει (ως κουμπαρος) να κανω? Δεν εχω ιδεα! Οποιος ξερει, ας πει.
  4. Οχι ρε.... Στην Ελλαδα βυσματα, κονε κλπ δεν μετρανε! Ποιος σου τα ειπε αυτα?... :rolleyes:
  5. Ναι ναι... πηγαινε Surrey... να χτυπας 500 λιρες το φτηνοτερο ενοικιο....:wacko:
  6. Τις τελευταιες μερες ακουω στο ραδιο μια διαφημιση για το Club 22 (νομιζω καπου στην Ακαδημιας) και απο πισω ακουγεται ενα πολυ ωραιο μπιτακι... Μηπως ξερει κανεις πως λεγεται?
  7. Ειναι ενα ελληνικο τραγουδι (ροκακι) που παει καπως ετσι: "Γιατι δεν φανηκες ακομη... γιατι φοβασαι... μεσα στις φλογες της βροχης..." Εχω γκουγκλαρει αλλα δε βρισκω τιποτα... ... Ξερει κανεις πως λεγεται το κομματι και ποιος το λεει?
  8. Ειναι ενα ελληνικο τραγουδι (ροκακι) που παει καπως ετσι: "Γιατι δεν φανηκες ακομη... γιατι φοβασαι... μεσα στις φλογες της βροχης..." Εχω γκουγκλαρει αλλα δε βρισκω τιποτα...:( ... Ξερει κανεις πως λεγεται το κομματι και ποιος το λεει?
  9. Τις τελευταιες μερες ακουω στο ραδιο μια διαφημιση για το Club 22 (νομιζω καπου στην Ακαδημιας) και απο πισω ακουγεται ενα πολυ ωραιο μπιτακι... Μηπως ξερει κανεις πως λεγεται?
  10. Δηλαδη αμα θελει καποιος απο Αθηνα να παει 10 μερες Χαλκιδικη, θελει 500 ευρω τουλαχιστον μονο για ξενοδοχειο? (χωρια μεταφορες, τι θα φαει κλπ, δηλαδη τουλαχιστον κανα 1500αρι). Και δε δινει ρε φιλε αυτα τα 500 για μια βδομαδα σε καμια Σικελια η καμια Μασσαλια (ολα στην τιμη, αεροπλανο, ξενοδοχειο, πρωινο) που και θα ανοιξει το ματι του και θα κανει και θα πει οτι ειδε και ενα αλλο μερος?
  11. Οι οικτροι αυτοι οι μισθοι που λες, δεν εμφανιστηκαν απο το πουθενα.... Το (εκαστοτε) κρατος εχει συμφερον να υπαρχουν τοσο χαμηλοι μισθοι στον ιδιωτικο τομεα, γιατι ετσι με το δολωμα των 900-1000 ευρω που δινει μια δουλεια στο δημοσιο, μπορει ετσι να εκβιαζει μεγαλες μαζες που ειναι προθυμες να παρουν μερος στο ρουσφετι, με ανταλλαγμα την ψηφο. Και τον ιδιωτικο τομεα εννεοειται δεν τον χαλαει να προσλαμβανει προσωπικο κρυβομενο πισω απο τη "νομοθεσια" των 600 ευρω το μηνα... Για αυτο λεω για ξεφτιλισμενο κρατος κλπ....
  12. Τα 600 ευρω το μηνα ειναι μισθος - ντροπη οταν μιλαμε για ετος 2007, σε χωρα (υποτιθεται) της Ευρωπαικης Ενωσης.... Οταν αυτη η χωρα ομως ειναι το Ελλαδισταν, τοτε τα πραγματα αλλαζουν.... Στην Δυτικη Ευρωπη, και πιατα (που λεει ο λογος) να πλενεις, 5 οχταωρα τη βδομαδα = 1500 ευρω. Χωρια που αν κανεις υπερωρια, η αν δουλεψεις σε "αντικοινωνικες ωρες" (δηλ. βραδυα / Σαββατοκυριακα) η πληρωμη ανεβαινει.... Ξεφτιλισμενο κρατος.
  13. Ναι ναι... πηγαινε στο Βεροπουλο (και τον καθε Βεροπουλο) να σου δινει κανα 20ευρω για 10 ωρες δουλειας τη μερα... Βρε αντε πηγαινε να κανεις κανα ντελιβερυ πιτσες, να εχεις και τα λεφτα που θα σου δινει ο μεγαλος, και τα μπουρμπουαρ...;)
×
×
  • Create New...