Jump to content

E-Shops και Ηλεκτρονικές Αγορές

MsK
 Κοινοποίηση

Recommended Posts

Μετά από διάφορα posts που έχω διαβάσει (κυρίως στα threads του k750i), και μετά από προτροπές άλλων μελών, αποφάσισα να πάρω κάποια πραγματάκια. Τα συμπεράσματα είναι τα εξής :

α. Το 3-5 εργάσιμες είναι φούμαρα. Εμένα σε δύο περιπτώσεις έχει κλείσει δεκαπενθήμερο και έχω λάβει τα πράγματα μετά από ανταλλάγες πολλών mail κλπ.

β. Ανοργάνωτοι μέχρι αηδίας. Δεν υπάρχει tracking στις παραγγελίες. Μας έχουν στο σκοτάδι, αν μας έρθουν τα πράγματα μας ήρθαν.

γ. Δεν λέω μερικές προσφορές είανι super. Εγώ όμως τσέκαρα κάποια πράγματα (δέκα συγκεκριμένα), μεταξύ του play.com και του amazon.co.uk. Το αποτέλεσμα; 4,73€ κέρδος στο play.com, τα οποία θυσιάζω άνετα (και πολύ περισσότερα), για την αξιοπιστία του amazon.

Δεν ξέρω εσείς τι λέτε αλλά εγώ τους θεωρώ ψιλο.....ες.

• Απαντήσεις 2,6χιλ.
  • Δημιουργία
  • Τελευταία απάντηση

Top Posters In This Topic

Top Posters In This Topic

Μετά από διάφορα posts που έχω διαβάσει (κυρίως στα threads του k750i), και μετά από προτροπές άλλων μελών, αποφάσισα να πάρω κάποια πραγματάκια. Τα συμπεράσματα είναι τα εξής :

α. Το 3-5 εργάσιμες είναι φούμαρα. Εμένα σε δύο περιπτώσεις έχει κλείσει δεκαπενθήμερο και έχω λάβει τα πράγματα μετά από ανταλλάγες πολλών mail κλπ.

β. Ανοργάνωτοι μέχρι αηδίας. Δεν υπάρχει tracking στις παραγγελίες. Μας έχουν στο σκοτάδι, αν μας έρθουν τα πράγματα μας ήρθαν.

γ. Δεν λέω μερικές προσφορές είανι super. Εγώ όμως τσέκαρα κάποια πράγματα (δέκα συγκεκριμένα), μεταξύ του play.com και του amazon.co.uk. Το αποτέλεσμα; 4,73€ κέρδος στο play.com, τα οποία θυσιάζω άνετα (και πολύ περισσότερα), για την αξιοπιστία του amazon.

Δεν ξέρω εσείς τι λέτε αλλά εγώ τους θεωρώ ψιλο.....ες.

Στα 4,73 έχεις βάλει και τα δωρεάν μεταφορικά που έχεις στο play? Σχετικά με το tracking, είχα διαβάσει σε παλιότερο post που ανέφερε κάποιος ότι του αργούσε να φτάσει και γι' αυτό του έστειλαν ξανά το dvd από το play..και μετά του ήρθαν και τα δύο μαζί (χωρίς να πληρώσει τπτ παραπάνω από ένα dvd..) ;) πάντως προσωπική εμπειρία δεν έχω.

egw oso imoun agglia se 2 meres mou erxontousan oi paragelies pou ekana

Mia fora mono dimiourgithike problima me dipli paragelia(kata lathos agorasa ena dvd 2 fores) kai mou eixan pei na perimenw 14 meres mipws mou erthei kai to 2o kai meta

tha mou epestrefan ta xrimata sto logariasmo mou. Telika to 2o dvd den irthe tous esteila

mail kai mou esteilan ta xrimata pisw tin epomeni mera... Kai to asteio tis ypothesis

meta apo 2 mines lamvanw ena e-mail legontas oti den mporesame na sas paradwsoume

to tade dvd ( afto pou eixa paragilei 2 fores) kai tha sas epistrepsoume ta xrimata se 2-3 meres.. kai pragmati mou ksanaevalan ta xrimata!!! evgala kai kerdos ;)

Twra agora apo ellada den exw kanei sto play.com na sas pw tin allithia kai den kserw

ti ginete me to delivery tous. einai dwrean i apostoli kai stin ellada?

Μέγιστο μέγεθος εικόνας υπογραφής 420x150 pixels και 16KBytes.

einai dwrean i apostoli kai stin ellada?

Ναι. Εμένα όσες φορές έχω παραγγείλει (τελευταία φορά πριν από μισό μήνα) σε 1 εβδομάδα max είναι στο σπίτι. :cool:

να κάνω κανα ευχέλαιο δηλαδή. Εμένα δε με ενδιαφέρει αν θα μου επιστρέψουν τα χρήματα ή οχι. Εγώ θέλω αυτά που θέλω την ώρα που μου είπαν. Εσεις δηλαδή αν έχετε κάψα ένα παιχνιδι στο pc, τι να το κάνετε το refund?

α) ρε χταπόδια αυτά που παραγγέλνεις είναι ιν στοκ ή λέει ότι χρειάζεται καμιά βδομάδα να τα βρει? άμα είναι ιν στοκ τότε την επόμενη της παραγγελίας τα'χουν μαζέψει κ τα στέλνουν οι άνθρωποι. από κει και πέρα άβυσσος η ψυχή των ελτά κ όχι των εγγλεζάδων...

έχει τύχει να κάνω παραγγελία τετάρτη κ να'ρχεται παρασκευή (πάντα για ελλάδα μιλάμε), έχει τύχει να περιμένω κ 15 μέρες, έχει τύχει να μην έρθει κ ποτέ αλλά το επισημάνεις κ στα ξαναστέλνουν άμεσα κ δωρεάν, όπως αναφέρθηκε κ απ΄τον σζζς.

β) πολλές φορές η απλότητα στη λειτουργία μιας εταιρείας είναι αυτή που της δίνει την ευκαιρεία να προσφέρει μεγάλες εκπτώσεις όπως κ το "φρι ντελίβερι", μη το ξεχνάς... αν κ προσωπικά δεν τους βρίσκω ανοργάνωτους καθόλου. ότι παραγγελίες κάνω έρχονται συνήθως σε 3-7 μέρες, όποτε τους στέλνω μέιλ απαντάνε αμέσως κλπ κλπ.

γ) στις εκπτώσεις κ στο φρι ντελίβερι το πλέι δεν παίζεται. από κει και πέρα το άμαζον πρέπει να'χει τιμές τόσο χαμηλότερες ώστε να ρεφάρει τα έξοδα της αποστολής κ αρκετά συχνά το πετυχαίνει αυτό, πχ τώρα τελευταία πριν παραγγείλω κάτι απ'το πλέι τσεκάρω πόσο κάνει κ στο άμαζον. αλλά μια χαρά είναι το πλέι, το προτιμώ περισσότερο. το μόνο που με χαλάει είναι που δε διευκρινίζουν πολλές φορές τι υπότιτλους έχει το κάθε ντιβιντί (το ίδιο συμβαίνει κ στο άμαζον)...

Εγώ πήρα το chaos theory 15€, dvd, από 40-50€ που το έχουν εδω. Σάββατο το παρήγγειλα και την δευτέρα, μια εβδομάδα μετά ήταν στην πόρτα μου. Για 25-35€ διαφορά και κάψα να είχα θα το περίμενα.

Η μόνη ένσταση που έχω είναι ότι δεν το στέλνουν συστημένο. Ο ταχυδρόμος το αφήνει με τα άλλα γράμματα και αν τυχαίνει να έχεις μ@...κες γείτονες πρέπει να περιμένεις κάθε μέρα μην στο φάει κανείς...

Η άποψή μου είναι να το αντιμετωπίζεις σαν κάθε άλλο μαγαζί(online και μη): όταν ψάχνεις κάτι τα κοιτάς όλα και όποιο έχει την φθηνότερη τιμή να το χτυπάς.

Εγώ προσωπικά όλους τους τίτλους περιμένω να τους πάρω από το play όταν θα τους βγάλει σε bargain ή blowout.

Και σε μένα δεν έχει παρουσιαστεί ποτέ πρόβλημα στις περίπου 20 παραγγελίες που έχω κάνει. Μέσα σε τρείς με τέσσερις το πολύ μέρες ήταν στα χέρια μου.

Φιλικά

Γιάννης

Φιλικά

Γιάννης

ουτε κι εγω ειχα ποτε καποιο προβλημα με το Play,κι εχω κανει περιπου 15 αγορες απο κει,παντα συνεπεστατοι και ποτε δεν εκλεισε βδομαδα μια παραγγελια για να μου ερθει.

Η υπομονή είναι πικρή,αλλά ο καρπός της είναι γλυκός.

Το θέμα του xtapodias σχετικά με το play.com ενώθηκε με αυτό... :)

seventh_heaven

http://www.myphone.gr/mp1/support/myphoneuser.jpg

φίλε sallax έτσι όπως τα λες είναι. Ολα τα items in stock ήταν και η παραγγελία έγινε posted ακριβώς την επόμενη. Δηλαδή φταίνε τα ΕΛΤΑ? Ασε που το play.com δεν διευκρινίζει πως τα στέλνει. Registered ή όχι! Οσο για το free delivery, αυτό έχει να κάνει με τον τρόπο της αποστολής. Αν σου χρεώσουν πχ 20€ dhl δες τι delivery feedback θα έχεις και θα πάθεις πλάκα. Lordelesar κι εγώ το chaos theory πήρα μεταξύ άλλων, όντως φοβερή προσφορά. Τελικά θα κάνω ευχέλαιο. By the way γιατι το nike.com που είναι και αμερικανιά σου χρεώνει 5€ delivery μόνο και κάτι άλλοι EU 20άρες?

kserete kanena e-shop se syria ,amman , nekra thalassa ? logo oti tha pane oi dikoi mou sintoma kai thelo na do ti times sto peripou exoun kai an simferi gia na mou feroun kanena kaloudi apo ekei :)
http://www.thedeltaproject.eu/img/logo_detect.png

kserete kanena e-shop se syria ,amman , nekra thalassa ? logo oti tha pane oi dikoi mou sintoma kai thelo na do ti times sto peripou exoun kai an simferi gia na mou feroun kanena kaloudi apo ekei :)

εκεί φίλε μου δύσκολο να υπάρχει καν ίντερνετ :X :rolleyes:

εκεί φίλε μου δύσκολο να υπάρχει καν ίντερνετ :X :rolleyes:

ego pisteuo pos ekei ginetai tis trelis me olous tous seixides . exo akousei oti einai aforologita kai tha mou feroun kamia kali mixanoula

http://www.thedeltaproject.eu/img/logo_detect.png

Καλησπερα παιδια. Θελω να παρω μια web-camera μεσω καπιου e-shop. Τα μονο που μπορω να εμπιστευτω ειναι το e-shop και το πλαισιο. Απο το πλαισιο εχω βρει αυτην

αλλα δεν μπορω να βρω πουθενα ποσα ειανι τα εξοδα αποστολης η οπιες δηποτε αλλες πληροφοριες. Αντιθετα στο e-shop τα εχω βρει ολα και θα μπορουσα ανετα να παραγκειλω αλλα δεν εχω βρει καμια καλη καμερα στα λευτα που θελω να δωσω. Μπορειτε να με διαφοτισετε καθολου περι του πλαισιου; Μηπος να παρω μια περισοτερο του ρισκου καμερα απο το e-shop;

Καλησπερα παιδια. Θελω να παρω μια web-camera μεσω καπιου e-shop. Τα μονο που μπορω να εμπιστευτω ειναι το e-shop και το πλαισιο. Απο το πλαισιο εχω βρει αυτην

αλλα δεν μπορω να βρω πουθενα ποσα ειανι τα εξοδα αποστολης η οπιες δηποτε αλλες πληροφοριες. Αντιθετα στο e-shop τα εχω βρει ολα και θα μπορουσα ανετα να παραγκειλω αλλα δεν εχω βρει καμια καλη καμερα στα λευτα που θελω να δωσω. Μπορειτε να με διαφοτισετε καθολου περι του πλαισιου; Μηπος να παρω μια περισοτερο του ρισκου καμερα απο το e-shop;

πλάκα κάνεις ε; :rolleyes:

στα αριστερά σου γράφει 4 τρόποι πληρωμής ... ;)

Ι need a six month vacation, twice a year.

Ups... Δεν προσεξα πως κατω απο τα αλλα εγραφε για τα εξοδα αποστολης... Τελικα θα την παραγκειλω. Συμφερη σημερα ο βραδυ η της ωρες που γραφει την Δευτερα για να μου ερθει την Τριτη;

ενδιαφέρομαι να πάρω ένα φορητό και βρήκα τιμές σε καταστήματα του εξωτερικού και συγκεκριμένα στο eshop Είναι φθηνότερο κατά 200Ε σε σχέση με τα άλλα καταστήματα Ελλάδος.Τα έξοδα αποστολής είναι 25Ε περίπου και αξίζει τον κόπο.

όμως με τρομάζει η αξιοπιστία τους.Έχει ψωνίσει κανένας από το συγκεκριμένο κατάστημα;είναι αξιόπιστο;

Easy2Install:Easy2Integrate:Easy2Scale :: /// PD Baseband Developer

[sIGPIC][/sIGPIC]

αξιοπιστο ως προς τι;

Ως προς την συναλλαγη, την αποστολή, το after sale service?

μην τον παραγγείλω και μου έρθει κανένα τούβλο αντί για τον υπολογιστή...ή να μου έρθει άλλο παρεμφερές μοντέλο.Αφήστε το όμως,θα το πάρω από Ελληνικό αντιπρόσωπο...δεν είμαι για τέτοια τώρα...άργησα που άργησα να πάρω τον υπολογιστή και δεν θέλω να τρέχω

Easy2Install:Easy2Integrate:Easy2Scale :: /// PD Baseband Developer

[sIGPIC][/sIGPIC]

Για την περίπτωση που λες ειναι αξιόπιστο.

Έχω κάνει δεκάδες παραγγελίες, πάντα πλήρωνα με αντικαταβολή, και ποτέ δεν είχα πρόβλημα.

Λοιπον σημερα βρηκα στο internet το εξης site www.e-storezone.com το οποιο πουλαει ολα τα κινητα σχεδον και καποια που δεν εχουν ερθει στην ελλαδα σε τιμες εξευτελιστικες παρτε παραδειγμα το νοκια 8800 το πουλανε 190ευρω μου φαινεται παρα πολυ περιεργο υπαρχει καποιος που να εχει αγορασει απο αυτο το site η να ξερει κατι για αυτο αμα ειναι ενταξει να παραμουμε απο εκει δυο τρια κινητα βρε παιδι

Q : Can I return the products if I don’t like it ?

A : No, All sales are final , no return or exchange

Κάτι μου μυρίζει σ'αυό το site , δεν μπορεί το N91 να το πουλάνε 240 ευρώ.

Μπορεί να είναι και μεταχειρισμένα πού ξέρεις.