sp4c3m4n Δημ. July 20, 2005 Κοινοποίηση Δημ. July 20, 2005 εχε παρει κανεις απο το pixmania να πει εντυπωσεις? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
billyavl Δημ. July 25, 2005 Κοινοποίηση Δημ. July 25, 2005 Έγω μόλις πήρα αυτό απο το amazon.co.uk που έχει μέσα 7 DVD. Τι έξοδα αποστολής θα πληρώσω ? Και πλήρωσα μέσω Visa Electron... τα έξοδα αποστολής είναι μέσα στο συνολικό ποσό που πήραν απο τη κάρτα μου ? Παράθεση http://img141.imageshack.us/img141/6228/myphonefgjc4.jpg Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
panosFL Δημ. July 26, 2005 Κοινοποίηση Δημ. July 26, 2005 Χθες το απογευμα εκανα μια παραγγελια στο play24.gr ,μια καρτα μνημης και ενα card reader.Σημερα το πρωι τα παρελαβα!!Πραγματικα ταχυτατοι.Το μονο προβλημα το οτι δεν μπορεσα να παρακολουθησω το δεμα μεσω του κουριερ,παταγα το νουμερο αποστολης και μου ελεγε να απευθυνθω στο γραφειο που με εξυπηρετει. Μάλλον αναφέρεσαι στο e-shop play247.gr (το οποίο έχει έδρα την Πάτρα), γιατί το play24.gr είναι DVDclub στην Κατερίνη. Το δοκίμασα και εγώ παραγγέλνοντας μια κάρτα MMC (με πληρωμή μέσω πιστωτικής κάρτας) και όλα έγιναν χωρίς κανένα πρόβλημα (χωρίς έξτρα επιβεβαιώσεις και παράδοση την επόμενη μέρα της παραγγελίας μέσω "Γενικής Ταχυδρομικής"). Οπότε, από εμένα, για το συγκεκριμένο e-shop: :up: Παράθεση Live Another Day, Climb A Little Higher, Find Another Reason To Stay... Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
TinaChriss Δημ. July 26, 2005 Κοινοποίηση Δημ. July 26, 2005 Έγω μόλις πήρα αυτό απο το amazon.co.uk που έχει μέσα 7 DVD. Τι έξοδα αποστολής θα πληρώσω ? Και πλήρωσα μέσω Visa Electron... τα έξοδα αποστολής είναι μέσα στο συνολικό ποσό που πήραν απο τη κάρτα μου ? Το προιόν που πήρες κάνει £27.97. Όταν έκανες την παραγγελία, σου ανέφερε ένα total amount και σου έδειχνε πόσα ακριβώς θα πληρώσεις, συμπεριλαμβανομένων και των εξόδων αποστολής. Σου τα γράφει και αναλυτικά. Μπορείς ανά πάσα στιγμή να μπεις στο λογαριασμό σου να ξαναδείς το ποσό και να δεις που βρίσκεται η παραγγελία σου (αν έχει αποσταλεί ακόμα ή όχι). Συνήθως από τη μέρα που δείχνει στο amazon ότι έφυγε η παραγγελία σε δύο μέρες έχει φτάσει το προιόν. :) Παράθεση http://img45.imageshack.us/img45/9118/sign1om.jpg brief1-Κ750 wallpapers/themes-brief2-Κ750 wallpapers/themes/GAMES-brief3-Κ750 wallpapers/themes/ringtones Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
t300 Δημ. August 4, 2005 Κοινοποίηση Δημ. August 4, 2005 Έχει αγοράσει κανείςμε δόσεις από το eshop; Λένε ότι θέλουν φωτ/πια ταυτότητας και πιστωτικής. Κάποιος που το έχει κάνει για να με καθησυχάσει; Electron της aplha να υποθέσω ότι δέχονται; Παράθεση I can't tell you what the Cuore Sportivo is... You have to see it for yourself. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
giannis11 Δημ. August 4, 2005 Κοινοποίηση Δημ. August 4, 2005 εχε παρει κανεις απο το pixmania να πει εντυπωσεις? Ναι, έχω πάρει μια ψηφιακή φωτογραφική μηχανή που μου ήρθε σε τρείς μέρες με DHL χωρίς κανένα πρόβλημα. Μαλιστα όταν χρειάστηκε να τους καλέσω για κάτι που ήθελα έχουν ειδικό button που τους δίνεις το τηλέφωνό σου και σε καλούν αυτοί και μάλιστα σου μιλούν Ελληνικά!!! Γενικά άψογη εξυπηρέτηση. Φιλικά Γιάννης Παράθεση Φιλικά Γιάννης Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
power_ran Δημ. August 4, 2005 Κοινοποίηση Δημ. August 4, 2005 Έχει αγοράσει κανείςμε δόσεις από το eshop; Λένε ότι θέλουν φωτ/πια ταυτότητας και πιστωτικής. Κάποιος που το έχει κάνει για να με καθησυχάσει; Electron της aplha να υποθέσω ότι δέχονται; Δε γίνονται δόσεις με την Electron. Έχω αγοράσει και με electron και με πιστωτική με δόσεις και είναι οκ. Αλλά από το κατάστημα όχι on-line. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
IRONMAIDEN Δημ. August 4, 2005 Κοινοποίηση Δημ. August 4, 2005 αγορασα ενα νοκια 7280 απο το 9volto.gr εχει αγορασει κανεις απο εκει?ειναι αξιοπιστοι η θα μου φερουν κανενα μεταχειρισμενο?το παρειγγειλα χθες το βραδυ ποτε λετε να ερθει? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
georgetr Δημ. August 5, 2005 Κοινοποίηση Δημ. August 5, 2005 αγορασα ενα νοκια 7280 απο το 9volto.gr εχει αγορασει κανεις απο εκει?ειναι αξιοπιστοι η θα μου φερουν κανενα μεταχειρισμενο?το παρειγγειλα χθες το βραδυ ποτε λετε να ερθει? Λογικα αν εχουν διαθεσιμοτητα σε δυο μερες ερχεται. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
IRONMAIDEN Δημ. August 5, 2005 Κοινοποίηση Δημ. August 5, 2005 δουλευουν και τα σαββατοκυριακα η οχι?δλδ σαββατο η κυριακη μπορει να γινει παραδοση?ειμαι εκτος αθηνων και επελεξε αντικαταβολη με κουριερ...? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
georgetr Δημ. August 5, 2005 Κοινοποίηση Δημ. August 5, 2005 δουλευουν και τα σαββατοκυριακα η οχι?δλδ σαββατο η κυριακη μπορει να γινει παραδοση?ειμαι εκτος αθηνων και επελεξε αντικαταβολη με κουριερ...? Τα σαββατοκυριακα ειναι ουτως η αλλως εξω γιατι τα κουριερ δεν παραδιδουν. Λογικα αν εκανες παραγγελια σημερα θα στο στειλουν δευτερα και θα το παρεις Τριτη ή Τεταρτη. Το πιο πιθανο παντως ειναι να σε παρουν και Δευτερα πρωι για επιβεβαιωση της παραγγελιας Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
ταξιδιωτης22 Δημ. August 8, 2005 Κοινοποίηση Δημ. August 8, 2005 εδω παντως παραδινουν και σαββατο μεχρι τις 2 το μεσημερι ομως να θυμαμαι καλα. Παράθεση Η υπομονή είναι πικρή,αλλά ο καρπός της είναι γλυκός. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
georgep800 Δημ. August 8, 2005 Κοινοποίηση Δημ. August 8, 2005 Και εδώ, Ιεράπετρα, παραδίδουν κανονικά τα Σάββατα μέχρι της 2:00... Παράθεση http://briefcase.pathfinder.gr/download/383320/234.gif Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Enema Δημ. August 22, 2005 Κοινοποίηση Δημ. August 22, 2005 Εγω που παρηγγειλα ενα screen protector απο το play247 την παρασκευη και σημερα δευτερα δεν το εχουν φερει ακομα..... Σαββατοκυριακα δεν λειτουργουν? Παράθεση [sIGPIC][/sIGPIC] Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
teorizo Δημ. August 22, 2005 Κοινοποίηση Δημ. August 22, 2005 Παιδιά ψάχνω ένα ελληνικό e-shop που να στέλνει τα δέματα δωρεάν χωρίς έξοδα. Ξέρετε κανένα; Παράθεση only crossfit... Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Βασίλης Δημ. August 22, 2005 Κοινοποίηση Δημ. August 22, 2005 Παιδιά ψάχνω ένα ελληνικό e-shop που να στέλνει τα δέματα δωρεάν χωρίς έξοδα. Ξέρετε κανένα; http://www.niro.gr Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
IRONMAIDEN Δημ. August 22, 2005 Κοινοποίηση Δημ. August 22, 2005 Παιδιά ψάχνω ένα ελληνικό e-shop που να στέλνει τα δέματα δωρεάν χωρίς έξοδα. Ξέρετε κανένα; http://www.play247.gr Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
tonis1000 Δημ. August 23, 2005 Κοινοποίηση Δημ. August 23, 2005 Gia sas, epidi eimai kenourios sto forum tha ithela na sas rotiso,se periptosi pou kapoios agorasi kapoio kinito apo eksoteriko kai den exei Elliniko menu ,poso kostizi se kapoion gia na to alaksi se eidikeumeno katastima.Rotao giati dimiourgo ena e-shop gia tin Ellada apo Germania. Saa euxaristo Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
IRONMAIDEN Δημ. August 23, 2005 Κοινοποίηση Δημ. August 23, 2005 Gia sas, epidi eimai kenourios sto forum tha ithela na sas rotiso,se periptosi pou kapoios agorasi kapoio kinito apo eksoteriko kai den exei Elliniko menu ,poso kostizi se kapoion gia na to alaksi se eidikeumeno katastima.Rotao giati dimiourgo ena e-shop gia tin Ellada apo Germania. Saa euxaristo νομιζω γυρω στα 10-15 ευρω. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
tonis1000 Δημ. August 24, 2005 Κοινοποίηση Δημ. August 24, 2005 Na se kala IRONMAIDEN!!!!!!!!! Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
romfeo Δημ. September 8, 2005 Κοινοποίηση Δημ. September 8, 2005 Γεια σε όλους, Με αυτό το thread θα ήθελα να σας ενημερώσω για την έναρξη λειτουργίας του LamiaShop (http://www.lamiashop.com ), ενός νέου eshop πληροφορικής και τεχνολογίας. Στην ευρύτερη περιοχή της Λαμίας παρεχουμε ολοκληρωμένες υπηρεσίες όπως δωρεάν εγκατάσταση, υποστήριξη κτλ. Πωλήσεις βέβαια κάνουμε σε όλη την Ελλάδα, με αντικαταβολή. Όσο για τις τιμές μας...θα σας πούμε μόνο αυτό: Κάντε συγκρίσεις!!! Υπάρχει και η δυνατότητα πληρωμής σε δόσεις με πιστωτικές κάρτες. Τυχόν σχόλια και παρατηρήσεις είναι ευπρόσδεκτες!!! Σας ευχαριστώ εκ των προτέρων Παράθεση Inverse Interactive Virtual Reality Appplications http://www.inverse.gr Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
manesis12 Δημ. September 8, 2005 Κοινοποίηση Δημ. September 8, 2005 kalo alla argei ligaki parapanw ap'oso prepei kalh arxh... Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
romfeo Δημ. September 8, 2005 Κοινοποίηση Δημ. September 8, 2005 Σε ευχαριστώ για την απάντησή σου. Το θέμα την ταχύτητας το γνωρίζουμε και οφείλεται α) στην ταχύτητα του server μας, ο οποίος σύντομα θα αλλάξει και β) σε κάποια modules του site τα οποία δεν είναι ακόμα βελτισοποιημένα (και στα οποία δουλεύουμε αυτή τη στιγμή). Πολύ σύντομα θα έχει πολύ καλύτερη απόδοση! Παράθεση Inverse Interactive Virtual Reality Appplications http://www.inverse.gr Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
bororo Δημ. September 8, 2005 Κοινοποίηση Δημ. September 8, 2005 Πολύ καλό site αλλά αργεί πάρα πολύ, παρόλο που δεν φαίνεται βαρύ! Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
eLeKtriK EyE Δημ. September 8, 2005 Κοινοποίηση Δημ. September 8, 2005 romfeo, αν θες μπορείς να καταχωρήσεις το site σου στο myLinks, μην συνεχίσεις όμως την διαφήμιση. Nice site though. Ευχαριστώ. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts