Jump to content

georgetr

Members
  • Δημοσιεύσεις

    150
  • Εγγραφή

  • Αξιολογήσεις

    0%

Everything posted by georgetr

  1. Για να δούμε αυτή τη φορά. Θα είμαι τυχερός;
  2. αν δεν περασουμε τις 5000 συμμετοχες, εςχω ελπιδες!!!!!!:lol::lol::lol::lol::lol::lol: Καλη επιτυχια σε ολους !
  3. Για να δουμε αυτη την φορα μηπως ειμαστε πιο τυχεροι!!! :lol: Καλη τυχησε ολους :p
  4. Παιδια καλησπερα κι απο μενα. Εχω και εγω το desire s εδω και μια εβδομαδα και ειμαι πολυ ευχαριστημενος απο ολα εκτος απο την μπαταρια του. Μου κραταει με το ζορι 2 μερες με ολα ενεργοποιημενα (wi fi, 3g, ενημερωση φοντου). Ειναι φυσιολογικο ή ειναι λιγο?Περιπου ποσο θα επρεπε να κρατουσε?
  5. το δουλευω εδω και 1 χρονο με icall. εχει δικο του προγραμμα το κινητο δεν χρειαζεσαι καποιο αλλο και δεν εχει κανενα προβλημα. για το ασυρματο αν εχεις καλο σημα δεν εχεις προβλημα με ιντερνετ δουλευει πολυ καλα
  6. Και εγω vodafone ειχα και το πηγα σε ενα nokia club και τους ζητησα να μου αλλαξουν το μενου σε κανονικο. Στην αρχη δεν δεχοντουσαν αλλα μετα που τους πιεσα, μου το αλλαξαν.Αν δεν χρησιμοποιεις το μενου δοκιμασε το.
  7. Ευχαριστω πολυ και να χασω την εγγυηση απο την vodafone δεν θα εχω της ΝΟΚΙΑ? Moνο που στο site NOKIA δεν εχει το μοντελο του Ε65. αυτο σημαινει οτι δεν υποστηριζεται η αναβαθμιση?
  8. Παιδια καλησπερα αυριο ειναι να αγορασω το Ε65 απο τη vodafone και μου ειπαν οτι απο εδω και περα θα βγαινει μονο με το μενου vodafone live. Γνωρίζετε αν μπορω να το παω μετα στη ΝΟΚΙΑ η σε αλλο μαγαζι και να μου αφαιρεσουν το vodafone live και να μου βαλουν το κανονικο?
  9. και εγω κατα. δεν μπορεις να αποφασιζεις για κατι που δεν εχεις την δυναμη να διορθωσεις
  10. Καλησπερα και απο μενα. σημερα αποκτησα και εγω το ν80 σε μαυρο. και είμαι πολυ ευχαριστημένος. εχω δυο ερωτησεις μόνο αν ξερετε. Μαζι με την καρτα την SD πρεπει να εχει και τον αντπτορα για τον card-reader (εμενα δεν έχει τίποτα!) επίσης ένα καλώδιο που έχει μέσα (audio adapter) σε τι χρησιμευει??
  11. Καλησπερα. εχει ακούσει κάνεις ποτε θα έχουν σε διαθεσιμότητα το κινητό στα Vodafone Shops? Και επισης θα το φέρουν χωρις live menu ή θα το έχουν μόνο με live (Θελω να το παρω απο εκεί γιατι έχω την αναβάθμισει και θα γλιτώσω περίπου 150 €.)
  12. παιδια καλησπέρα. εχω ενα πολυ σοβαρο προβλημα!! Η κοπέλα μου κάνει διδακτορικό με θέμα την εικονική πραγματικότητα σε σχέση με τον αθλητισμό και δυστυχως έχουμε κολλήσει λίγο. μήπως κάποιος απο εσας ξερει καποια forum του εξωτερικού που να ασχολούνται με την εικονική πραγματικότητα?
  13. Sorry :stupid: ειδα το ονομα και τα features που ελεγε για μειωση και νομιζα οτι κανει μονο μειωση. Το απογευματακι θα το δοκιμασω να σας πω αν μου κανει.
  14. Περιπου ετσι. Βασικα με ενδιαφερει να εχω το τραγουδι και το ρυθμο και να μπορω να το παιζω πιο γρηγορα αλλα σταθερα στην ταχυτυτητα που θελω. Πως γινονται τα remix ? κάπως ετσι. Το προγραμμα που μου λες μπορει μονο να μειωσει τα bit. αλλα εμενα αυτο δεν μου πολυχρειαζεται. Εγω σχεδον παντα θελω να τα αυξανω.
  15. Καλησπερα. γνωριζετε κάποιο πρόγραμμα που να μπορει να μεταβάλει τα bit των τραγουδιων. Είμαι γυμναστής και θελω να φτιάχνω τα δικά μου cd με δικες μου επιλογες τραγουδιων για τα αερομπικ. :)
×
×
  • Create New...