Jump to content

E-Shops και Ηλεκτρονικές Αγορές

MsK
 Κοινοποίηση

Recommended Posts

• Απαντήσεις 2,6χιλ.
  • Δημιουργία
  • Τελευταία απάντηση

Top Posters In This Topic

Top Posters In This Topic

Έγω μόλις πήρα αυτό απο το amazon.co.uk που έχει μέσα 7 DVD. Τι έξοδα αποστολής θα πληρώσω ? Και πλήρωσα μέσω Visa Electron... τα έξοδα αποστολής είναι μέσα στο συνολικό ποσό που πήραν απο τη κάρτα μου ?

Χθες το απογευμα εκανα μια παραγγελια στο play24.gr ,μια καρτα μνημης και ενα card reader.Σημερα το πρωι τα παρελαβα!!Πραγματικα ταχυτατοι.Το μονο προβλημα το οτι δεν μπορεσα να παρακολουθησω το δεμα μεσω του κουριερ,παταγα το νουμερο αποστολης και μου ελεγε να απευθυνθω στο γραφειο που με εξυπηρετει.

Μάλλον αναφέρεσαι στο e-shop play247.gr (το οποίο έχει έδρα την Πάτρα), γιατί το play24.gr είναι DVDclub στην Κατερίνη.

Το δοκίμασα και εγώ παραγγέλνοντας μια κάρτα MMC (με πληρωμή μέσω πιστωτικής κάρτας) και όλα έγιναν χωρίς κανένα πρόβλημα (χωρίς έξτρα επιβεβαιώσεις και παράδοση την επόμενη μέρα της παραγγελίας μέσω "Γενικής Ταχυδρομικής").

Οπότε, από εμένα, για το συγκεκριμένο e-shop: :up:

Live Another Day,

Climb A Little Higher,

Find Another Reason To Stay...

Έγω μόλις πήρα αυτό απο το amazon.co.uk που έχει μέσα 7 DVD. Τι έξοδα αποστολής θα πληρώσω ? Και πλήρωσα μέσω Visa Electron... τα έξοδα αποστολής είναι μέσα στο συνολικό ποσό που πήραν απο τη κάρτα μου ?

Το προιόν που πήρες κάνει £27.97. Όταν έκανες την παραγγελία, σου ανέφερε ένα total amount και σου έδειχνε πόσα ακριβώς θα πληρώσεις, συμπεριλαμβανομένων και των εξόδων αποστολής. Σου τα γράφει και αναλυτικά. Μπορείς ανά πάσα στιγμή να μπεις στο λογαριασμό σου να ξαναδείς το ποσό και να δεις που βρίσκεται η παραγγελία σου (αν έχει αποσταλεί ακόμα ή όχι).

Συνήθως από τη μέρα που δείχνει στο amazon ότι έφυγε η παραγγελία σε δύο μέρες έχει φτάσει το προιόν. :)

http://img45.imageshack.us/img45/9118/sign1om.jpg

brief1-Κ750 wallpapers/themes-brief2-Κ750 wallpapers/themes/GAMES-brief3-Κ750 wallpapers/themes/ringtones

• 2 weeks later...

Έχει αγοράσει κανείςμε δόσεις από το eshop; Λένε ότι θέλουν φωτ/πια ταυτότητας και πιστωτικής. Κάποιος που το έχει κάνει για να με καθησυχάσει;

Electron της aplha να υποθέσω ότι δέχονται;

I can't tell you what the Cuore Sportivo is...

You have to see it for yourself.

εχε παρει κανεις απο το pixmania να πει εντυπωσεις?

Ναι, έχω πάρει μια ψηφιακή φωτογραφική μηχανή που μου ήρθε σε τρείς μέρες με DHL χωρίς κανένα πρόβλημα. Μαλιστα όταν χρειάστηκε να τους καλέσω για κάτι που ήθελα έχουν ειδικό button που τους δίνεις το τηλέφωνό σου και σε καλούν αυτοί και μάλιστα σου μιλούν Ελληνικά!!!

Γενικά άψογη εξυπηρέτηση.

Φιλικά

Γιάννης

Φιλικά

Γιάννης

Έχει αγοράσει κανείςμε δόσεις από το eshop; Λένε ότι θέλουν φωτ/πια ταυτότητας και πιστωτικής. Κάποιος που το έχει κάνει για να με καθησυχάσει;

Electron της aplha να υποθέσω ότι δέχονται;

Δε γίνονται δόσεις με την Electron.

Έχω αγοράσει και με electron και με πιστωτική με δόσεις και είναι οκ.

Αλλά από το κατάστημα όχι on-line.

αγορασα ενα νοκια 7280 απο το 9volto.gr εχει αγορασει κανεις απο εκει?ειναι αξιοπιστοι η θα μου φερουν κανενα μεταχειρισμενο?το παρειγγειλα χθες το βραδυ ποτε λετε να ερθει?

αγορασα ενα νοκια 7280 απο το 9volto.gr εχει αγορασει κανεις απο εκει?ειναι αξιοπιστοι η θα μου φερουν κανενα μεταχειρισμενο?το παρειγγειλα χθες το βραδυ ποτε λετε να ερθει?

Λογικα αν εχουν διαθεσιμοτητα σε δυο μερες ερχεται.

δουλευουν και τα σαββατοκυριακα η οχι?δλδ σαββατο η κυριακη μπορει να γινει παραδοση?ειμαι εκτος αθηνων και επελεξε αντικαταβολη με κουριερ...?

δουλευουν και τα σαββατοκυριακα η οχι?δλδ σαββατο η κυριακη μπορει να γινει παραδοση?ειμαι εκτος αθηνων και επελεξε αντικαταβολη με κουριερ...?

Τα σαββατοκυριακα ειναι ουτως η αλλως εξω γιατι τα κουριερ δεν παραδιδουν. Λογικα αν εκανες παραγγελια σημερα θα στο στειλουν δευτερα και θα το παρεις Τριτη ή Τεταρτη. Το πιο πιθανο παντως ειναι να σε παρουν και Δευτερα πρωι για επιβεβαιωση της παραγγελιας

εδω παντως παραδινουν και σαββατο μεχρι τις 2 το μεσημερι ομως να θυμαμαι καλα.

Η υπομονή είναι πικρή,αλλά ο καρπός της είναι γλυκός.

Και εδώ, Ιεράπετρα, παραδίδουν κανονικά τα Σάββατα μέχρι της 2:00...
http://briefcase.pathfinder.gr/download/383320/234.gif

• 2 weeks later...
Εγω που παρηγγειλα ενα screen protector απο το play247 την παρασκευη και σημερα δευτερα δεν το εχουν φερει ακομα..... Σαββατοκυριακα δεν λειτουργουν?
[sIGPIC][/sIGPIC]

Παιδιά ψάχνω ένα ελληνικό e-shop που να στέλνει τα δέματα δωρεάν χωρίς έξοδα. Ξέρετε κανένα;
only crossfit...

Παιδιά ψάχνω ένα ελληνικό e-shop που να στέλνει τα δέματα δωρεάν χωρίς έξοδα. Ξέρετε κανένα;

http://www.niro.gr

http://www.play247.gr

Gia sas, epidi eimai kenourios sto forum tha ithela na sas rotiso,se periptosi pou kapoios agorasi kapoio kinito apo eksoteriko kai den exei Elliniko menu ,poso kostizi se kapoion gia na to alaksi se eidikeumeno katastima.Rotao giati dimiourgo ena e-shop gia tin Ellada apo Germania.

Saa euxaristo

Gia sas, epidi eimai kenourios sto forum tha ithela na sas rotiso,se periptosi pou kapoios agorasi kapoio kinito apo eksoteriko kai den exei Elliniko menu ,poso kostizi se kapoion gia na to alaksi se eidikeumeno katastima.Rotao giati dimiourgo ena e-shop gia tin Ellada apo Germania.

Saa euxaristo

νομιζω γυρω στα 10-15 ευρω.

• 2 weeks later...

Γεια σε όλους,

Με αυτό το thread θα ήθελα να σας ενημερώσω για την έναρξη λειτουργίας του LamiaShop (http://www.lamiashop.com ), ενός νέου eshop πληροφορικής και τεχνολογίας.

Στην ευρύτερη περιοχή της Λαμίας παρεχουμε ολοκληρωμένες υπηρεσίες όπως δωρεάν εγκατάσταση, υποστήριξη κτλ.

Πωλήσεις βέβαια κάνουμε σε όλη την Ελλάδα, με αντικαταβολή.

Όσο για τις τιμές μας...θα σας πούμε μόνο αυτό: Κάντε συγκρίσεις!!!

Υπάρχει και η δυνατότητα πληρωμής σε δόσεις με πιστωτικές κάρτες.

Τυχόν σχόλια και παρατηρήσεις είναι ευπρόσδεκτες!!!

Σας ευχαριστώ εκ των προτέρων

Inverse Interactive

Virtual Reality Appplications

http://www.inverse.gr

Σε ευχαριστώ για την απάντησή σου. Το θέμα την ταχύτητας το γνωρίζουμε και οφείλεται α) στην ταχύτητα του server μας, ο οποίος σύντομα θα αλλάξει και β) σε κάποια modules του site τα οποία δεν είναι ακόμα βελτισοποιημένα (και στα οποία δουλεύουμε αυτή τη στιγμή). Πολύ σύντομα θα έχει πολύ καλύτερη απόδοση!

Inverse Interactive

Virtual Reality Appplications

http://www.inverse.gr

romfeo, αν θες μπορείς να καταχωρήσεις το site σου στο myLinks, μην συνεχίσεις όμως την διαφήμιση.

Nice site though.

Ευχαριστώ.