mimis82 Δημ. September 26, 2012 Κοινοποίηση Δημ. September 26, 2012 Ξέρει κανείς τι παίζει με το bordphone, σκέφτομαι να αγοράσω από εκεί το SGS III, χωρίς την ένδειξη GR το έχει 502 ευρώ με την ένδειξη, δηλαδή ότι προορίζεται για την ελληνική αγορά 600 ευρώ..... υπάρχει κάποιο πρόβλημα αν δεν είναι gr ????? Παράθεση -Δημήτρης- Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
gsa1967 Δημ. September 26, 2012 Κοινοποίηση Δημ. September 26, 2012 Ξέρει κανείς τι παίζει με το bordphone, σκέφτομαι να αγοράσω από εκεί το SGS III, χωρίς την ένδειξη GR το έχει 502 ευρώ με την ένδειξη, δηλαδή ότι προορίζεται για την ελληνική αγορά 600 ευρώ..... υπάρχει κάποιο πρόβλημα αν δεν είναι gr ????? κανενα αν ειναι για ΕΕ εχει κανονικα εγγυηση. εγω εχω παρει απο γερμανια το τηλεφωνο, 495Ε με μεταφορικα το μπλε τον ιουλιο οταν τοτε εδω τα ειχαν 620Ε. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
mimis82 Δημ. September 26, 2012 Κοινοποίηση Δημ. September 26, 2012 κανενα αν ειναι για ΕΕ εχει κανονικα εγγυηση. εγω εχω παρει απο γερμανια το τηλεφωνο, 495Ε με μεταφορικα το μπλε τον ιουλιο οταν τοτε εδω τα ειχαν 620Ε. Από Γερμανία??? και με τον φορτιστή τί έκανες αγόρασες adaptora? Παράθεση -Δημήτρης- Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
gesamfunai Δημ. September 26, 2012 Κοινοποίηση Δημ. September 26, 2012 το ebw.gr ειναι οκ παιδια? τα τηλεφωνα του ειναι ελληνικα? στο skroutz ειναι παντα στις πρωτες θεσεις απο κοστος Παράθεση ONE PLUS 2 * MAZE ALPHA * UMI SUPER * LG G3* NEXUS 6* XIAOMI MI MAX * MEIZU M3 NOTE* NOKIA 808 * NOKIA N9 * HTC HD2 * LUMIA 930 * BLACKBERRY Z30 * ONDA V919 WINDOWS * SAMSUNG TAB S2 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
FrankyGR Δημ. September 30, 2012 Κοινοποίηση Δημ. September 30, 2012 Καλησπέρα παιδιά το unlocked-mobiles.com το ξέρετε από Αγγλία.Ψήνομαι για HTC One S ή HTC One X. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
RAVER Δημ. September 30, 2012 Κοινοποίηση Δημ. September 30, 2012 Καλησπέρα παιδιά το unlocked-mobiles.com το ξέρετε από Αγγλία.Ψήνομαι για HTC One S ή HTC One X. δεν το ξερω..αλλα οι τιμες δεν ειναι και χαμηλες.στην ελλαδα βρισκεις νομιζω καλυτερες προσφορες.:cool: Παράθεση [sIGPIC][/sIGPIC] Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Panos_asdf Δημ. October 1, 2012 Κοινοποίηση Δημ. October 1, 2012 Καλημερα παιδια! θα ήθελα να ρωτησω έχει κανενας απο εσας αγορασει απο http://www.handtec.co.uk/ γιατι σκεφτομαι να παραγγειλω μια εκδοση κινητου που δεν υπαρχει στην ελλαδα και θα ηθελα να μου πει αν ειναι αξιοπιστο... ευχαριστω! Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
funkeymonkey Δημ. October 1, 2012 Κοινοποίηση Δημ. October 1, 2012 Ξέρει κανείς τι παίζει με το bordphone, σκέφτομαι να αγοράσω από εκεί το SGS III, χωρίς την ένδειξη GR το έχει 502 ευρώ με την ένδειξη, δηλαδή ότι προορίζεται για την ελληνική αγορά 600 ευρώ..... υπάρχει κάποιο πρόβλημα αν δεν είναι gr ????? Στο φόρουμ έχω ακούσει πολύ καλά λόγια για το Birdphone. Πρόβλημα με την εγγύηση όπως είπε και ο φίλος δεν θα έχεις εφόσον προορίζεται για εντός ΕΕ, το βρίσκεις εύκολα αυτό και νομίζω το Birdphone φέρνει μόνο τέτοιου είδους συσκευές. το ebw.gr ειναι οκ παιδια? τα τηλεφωνα του ειναι ελληνικα? στο skroutz ειναι παντα στις πρωτες θεσεις απο κοστος Όσον αφορά το ebw εγώ δεν έχω προσωπική εμπειρία αλλά ρίξε μια ματιά στο φόρουμ, θα βρεις αυτήν εδώ την ιστορία. Αν θέλεις, διάβασε και τα σχόλια την υπολοίπων καθώς και την κατάληξη της. Επίσης, κοίτα την απάντηση ενός φίλου σε παρόμοιο ερώτημα μου σε άλλο thread. Τα συμπεράσματα είναι του καθενός. Παράθεση If you're going through hell, keep going Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
gesamfunai Δημ. October 1, 2012 Κοινοποίηση Δημ. October 1, 2012 Καλημερα παιδια! θα ήθελα να ρωτησω έχει κανενας απο εσας αγορασει απο http://www.handtec.co.uk/ γιατι σκεφτομαι να παραγγειλω μια εκδοση κινητου που δεν υπαρχει στην ελλαδα και θα ηθελα να μου πει αν ειναι αξιοπιστο... ευχαριστω! ειχα αγορασει εγω παλιοτερα (περιπου ενα χρονο πριν) και ειναι αξιοπιστο και γρηγορο επισης πολυ καλο ειναι και το clove.uk Παράθεση ONE PLUS 2 * MAZE ALPHA * UMI SUPER * LG G3* NEXUS 6* XIAOMI MI MAX * MEIZU M3 NOTE* NOKIA 808 * NOKIA N9 * HTC HD2 * LUMIA 930 * BLACKBERRY Z30 * ONDA V919 WINDOWS * SAMSUNG TAB S2 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
gesamfunai Δημ. October 1, 2012 Κοινοποίηση Δημ. October 1, 2012 Όσον αφορά το ebw εγώ δεν έχω προσωπική εμπειρία αλλά ρίξε μια ματιά στο φόρουμ, θα βρεις αυτήν εδώ την ιστορία. Αν θέλεις, διάβασε και τα σχόλια την υπολοίπων καθώς και την κατάληξη της. Επίσης, κοίτα την απάντηση ενός φίλου σε παρόμοιο ερώτημα μου σε άλλο thread. Τα συμπεράσματα είναι του καθενός. φιλε ευχαριστω εκανα ηδη παραγγελια και το ειχα σε 1 μερα! η συσκευη ειναι απο ρωσια ειμαι ΟΚ με εγγυηση? Παράθεση ONE PLUS 2 * MAZE ALPHA * UMI SUPER * LG G3* NEXUS 6* XIAOMI MI MAX * MEIZU M3 NOTE* NOKIA 808 * NOKIA N9 * HTC HD2 * LUMIA 930 * BLACKBERRY Z30 * ONDA V919 WINDOWS * SAMSUNG TAB S2 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
junglist Δημ. October 1, 2012 Κοινοποίηση Δημ. October 1, 2012 φιλε ευχαριστω εκανα ηδη παραγγελια και το ειχα σε 1 μερα! η συσκευη ειναι απο ρωσια ειμαι ΟΚ με εγγυηση? πως θα ισχύει εγγύηση στην Ευρώπη με συσκευή από Ρωσία; Παράθεση ONEPLUS 12 16/512gb: rooted Blackview Tab 11 tablet 8/128gb Amazon Fire stick 4k max Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
gesamfunai Δημ. October 2, 2012 Κοινοποίηση Δημ. October 2, 2012 πως θα ισχύει εγγύηση στην Ευρώπη με συσκευή από Ρωσία; Πολωνια ηθελα να γραψω λαθος... Παράθεση ONE PLUS 2 * MAZE ALPHA * UMI SUPER * LG G3* NEXUS 6* XIAOMI MI MAX * MEIZU M3 NOTE* NOKIA 808 * NOKIA N9 * HTC HD2 * LUMIA 930 * BLACKBERRY Z30 * ONDA V919 WINDOWS * SAMSUNG TAB S2 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
junglist Δημ. October 2, 2012 Κοινοποίηση Δημ. October 2, 2012 Πολωνια ηθελα να γραψω λαθος... Και μένα το HTC μου από εκεί είναι και όταν το είχα ψάξει πριν το πάρω είχα μάθει ότι εφόσον έχει η συσκευή Ευρωπαϊκό ΙΜΕΙ δεν υπάρχει πρόβλημα για εγγύηση. Παράθεση ONEPLUS 12 16/512gb: rooted Blackview Tab 11 tablet 8/128gb Amazon Fire stick 4k max Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
mr_47 Δημ. October 7, 2012 Κοινοποίηση Δημ. October 7, 2012 Καλησπέρα!! Αν και ασχολούμε πολύ με κινητά και κάνω την έρευνά μου σχετικά τιμές και χαρακτηριστικά περισσότερο από το ίντερνετ, δεν έχω αγοράσει κάτι μέσω αυτού, μέχρι στιγμής... Και πριν ξεκινήσω, έχω κάποιες απορίες που, πιστεύω, ότι οι απαντήσεις τους θα με βοηθήσουν να προχωρήσω στην αγορά μου.. 1. Τι θα πρέπει να προσέξω σχετικά με τα καταστήματα και τα χαρακτηριστικά τους; Π.χ., οι αξιολογήσεις και τα σχόλια στο σκρουτζ είναι αρκετά για να κρίνω αν κάποιο κατάστημα είναι αξιόπιστο; 2. Αν υποθέσουμε ότι το ένα ισχύει, ποια η γνώμη σας για τα καταστήματα http://www.mobilehellas.com και http://funbazaar.skroutzstore.gr ; Ευχαριστώ εκ των προτέρων! :) Παράθεση Huawei Nova 5T Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
fufutos Δημ. October 7, 2012 Κοινοποίηση Δημ. October 7, 2012 Μακρυά από mobilehellas, πουλάει κυρίως συσκευές που προορίζονται για άλλες χώρες, προσωπικά αγόρασα nokia χωρίς ελληνικά (χωρίς να το γνωρίζω βέβαια), και μετά μου ζήταγε η αντιπροσωπία χρήματα για να μου τα περάσει, το δε μαγαζί ήθελε να του το πάω εκεί, και μετά να ξαναπάω να το πάρω - κατά τα άλλα όμως είχε εγγύηση... :lol: Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
mr_47 Δημ. October 7, 2012 Κοινοποίηση Δημ. October 7, 2012 Μακρυά από mobilehellas, πουλάει κυρίως συσκευές που προορίζονται για άλλες χώρες, προσωπικά αγόρασα nokia χωρίς ελληνικά (χωρίς να το γνωρίζω βέβαια), και μετά μου ζήταγε η αντιπροσωπία χρήματα για να μου τα περάσει, το δε μαγαζί ήθελε να του το πάω εκεί, και μετά να ξαναπάω να το πάρω - κατά τα άλλα όμως είχε εγγύηση... :lol: Κατ' αρχάς, σ΄ευχαριστώ για τη γρήγορη απάντησή σου!! :) Πάντως, με τις τιμές που έχει, δε νομίζω να πουλούσε συσκευές που προορίζονται για Ελλάδα γιατί, αν ήταν Ελληνικές, θα είχαν και τον επιπρόσθετο φόρο, αφού θα περνούσαν το τελωνείο και από την Ελληνική αντιρποσωπεία. ;) Το Nokia είχε Symbian να φανταστώ; :P Παράθεση Huawei Nova 5T Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
fufutos Δημ. October 7, 2012 Κοινοποίηση Δημ. October 7, 2012 Ακριβώς, symbian. είχε, στην περιγραφή βέβαια έλεγε με εγγύηση Ελληνικής αντιπροσωπίας... Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
mr_47 Δημ. October 7, 2012 Κοινοποίηση Δημ. October 7, 2012 Ακριβώς, symbian. είχε, στην περιγραφή βέβαια έλεγε με εγγύηση Ελληνικής αντιπροσωπίας... Και όντως θα είχε, μόνο που για όσα είναι παραεισαγωγής ( όχι Ελληνικής αντιπροσωπείας - δηλαδή στο κουτί θα έγραφε κάποια άλλη χώρα - ), για Nokia με Symbian πάντα, η εγγύηση είναι μόνο για το hardware και όχι για το software. Και ειδικά για τη γλώσσα, υπάρχει χρέωση, ασχέτως της εγγύησης. Εκτός κι αν το έχεις με το να πειράζεις το κινητό σου και περάσεις τα Ελληνικά μόνος σου. ;) Παράθεση Huawei Nova 5T Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
fufutos Δημ. October 7, 2012 Κοινοποίηση Δημ. October 7, 2012 Δηλαδή κατά την άποψή σου ο κάθε έμπορας μπορεί να πουλάει συσκευές χωρίς ελληνικά που καλύπτονται από εγγύηση για το hardware, αλλά πρέπει να γνωρίζεις ξένες γλώσσες για να τις χρησιμοποιήσεις? Με διευκρίνηση στο site του ή χωρίς? :lol::lol::lol: Γελάω για να μην κλαίω... Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
mr_47 Δημ. October 7, 2012 Κοινοποίηση Δημ. October 7, 2012 Δηλαδή κατά την άποψή σου ο κάθε έμπορας μπορεί να πουλάει συσκευές χωρίς ελληνικά που καλύπτονται από εγγύηση για το hardware, αλλά πρέπει να γνωρίζεις ξένες γλώσσες για να τις χρησιμοποιήσεις? Με διευκρίνηση στο site του ή χωρίς? :lol::lol::lol: Γελάω για να μην κλαίω... Όχι, αλλά γίνεται. Κι αφού δε μπορώ να κάνω κάτι γι΄αυτό, προσπαθώ να χρησιμοποιήσω αυτό το γεγονός προς όφελός μου, όσο δυνατόν περισσότερο. Δηλαδή, εσύ όταν αγόρασες τη συσκευή που αγόρασες, δεν την αγόρασες αρκετά φθηνότερα από τον "κανονικό" ανταγωνισμό;...... :rolleyes: Όσο για τη διευκρίνηση στο site, πρέπει να υπάρχει, αλλιώς η πώληση τέτοιων συσκευών θεωρείται παράνομη ( δε θυμάμαι πού το έχω διαβάσει αυτό, αλλά είμαι 100% σίγουρος ότι ισχύει ). Τέλος, για τις ξένες γλώσσες δε χρειάζεται πλέον να ανησυχείς, γιατί το Symbian καταργείται, αν δεν καταργήθηκε ήδη με την κυκλοφορία του 808, και τα εναπομείναντα λειτουργικά, WP7.5/7.8/8 - Android - iOS, δεν έχουν θέμα με τις γλώσσες και έχουν και Ελληνικά, άσχετα με τη χώρα που πωλούνται. ;) P.S.: Και μια απορία μου: Σε περίπτωση που αγόραζες τη συγκεκριμένη συσκευή από κατάστημα μεγάλης αλυσίδας και έβλεπες ότι δεν έχει μέσα την Ελληνική γλώσσα, τι θα έκανες; Γιατί, οι μεγάλες αλυσίδες είναι υποχρεωμένες να πωλούν προϊόντα που προορίζονται αποκλειστικά για την Ελληνική αγορά, ασχέτως αν περιπτώσεις όπως η δική σου έχουν συμβεί και σε αυτά... Sorry για το μεγάλο post.. :O Παράθεση Huawei Nova 5T Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
funkeymonkey Δημ. October 8, 2012 Κοινοποίηση Δημ. October 8, 2012 Καλησπέρα! Πέτυχα σήμερα την ταχυδρόμο και την ρώτησα για το θέμα της άρνησης παραλαβής. Μου είπε ότι γίνεται μια χαρά να αρνηθώ το δέμα και θα επιστραφεί! Ενημερώνω για όποιον μπορεί να έχει παρόμοια απορία, όταν έχω απτά δεδομένα θα ποστάρω πάλι. :) Άργησα λίγο να απαντήσω αλλά τελικά όλα καλά! Για όποιον ενδιαφέρεται να πω ότι παρόλο που η ταχυδρόμος αυτή τη φορά άφησε το δέμα έξω από το σπίτι, στην είσοδο της πολυκατοικίας δηλαδή, το πήρα σαν κύριος και τους το πήγα στο ταχυδρομείο. :ninja: Εξήγησα με σαφήνεια τί ήθελα και αφού επιβεβαίωσαν εσωτερικά ότι κάτι τέτοιο ήταν εφικτό το προχωρήσαμε. Έσβησα την διεύθυνση μου από του παραλήπτη και έγραψα σε ένα άλλο σημείο "Undelivered, Return to" με την διεύθυνση επιστροφών του Αμαζον να ακολουθεί - την ίδια διεύθυνση που έγραφε στο κουτί δηλαδή απλώς την έγραψα με μεγαλα γράμματα. Το κουτί έφυγε όπως ήρθε και σε 8 εργάσιμες είχα λάβει πίσω refund +αρχικά έξοδα αποστολής! Εν τω μεταξύ είχα ήδη επικοινωνήσει άλλη μία φορά με το Αμαζον και εξήγησα την κατάσταση για να μου απαντήσουν ότι κινήθηκες σωστά και θα σε ενημερώσουμε. Άμεση και πλήρης εξυπηρέτηση από όλους λοιπόν και εγώ πολύ χαρούμενος. Καλό βράδυ! :) Παράθεση If you're going through hell, keep going Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
BeholderX Δημ. October 10, 2012 Κοινοποίηση Δημ. October 10, 2012 Ξέρει κανείς κανένα γαλλικό site αντίστοιχο του skroutz ? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
djuan1988 Δημ. October 10, 2012 Κοινοποίηση Δημ. October 10, 2012 http://www.ostamyy.com/pricecomparison/France.htm Παράθεση مفاجأة Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
centaurus Δημ. October 11, 2012 Κοινοποίηση Δημ. October 11, 2012 το πιο φθηνο και αξιόπιστο κατάστημα στην Ευρώπη για αγορά κινητού είναι το amazon.de? ποια είναι η τριάδα καταστημάτων που ελέγχεται για τιμές κινητών απο την Ευρώπη? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
junglist Δημ. October 12, 2012 Κοινοποίηση Δημ. October 12, 2012 το πιο φθηνο και αξιόπιστο κατάστημα στην Ευρώπη για αγορά κινητού είναι το amazon.de? ποια είναι η τριάδα καταστημάτων που ελέγχεται για τιμές κινητών απο την Ευρώπη? Ούτε το πιο φθηνό θα έλεγα ότι είναι το Γερμανικό ούτε πιο αξιόπιστο πχ από το Αγγλικό Αμαζον. Εγώ θα κοιτούσα αγγλικό Αμαζον για καινούργιο κινητό ή αγγλικό Ebay για καλύτερες τιμές σε ανοιγμένες συσκευές. Παράθεση ONEPLUS 12 16/512gb: rooted Blackview Tab 11 tablet 8/128gb Amazon Fire stick 4k max Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts