Jump to content

Αγορά tablet, τι να προτιμήσω;

giandamo
 Κοινοποίηση

Recommended Posts

Για αυτο εχει γνωμη κανεις

http://www.zougla.gr/eshop/products/tablet-pc/tablets/product/hi-tech-tablet-pc-7

το θελω για αναγνωση pdf και doc αρχεια και κανενα παιχνιδακι απλο λιγο ιντερνετ κλπ α και να διαβαζει τα αρχεια μου απο usb στικακι

λεει οτι κατεβαζει απο android market (εννοει το επισημο;)

Αν τα pdf έχουν εικόνες οι 7 ίντσες είναι λίγες...

το φoβαμαι κι εγω αυτο

για τα σχολικα βιβλια κυριως το θελω και για αρχεια word και pdf σημειωσεων

και να μπορω να κατεβαζω εφαρμογες απο το google play

Συγνώμη αλλά μιλάω για λειτουργικό Android...

Στο touchpad μπορείς να βάλεις android κανονικά :)

Back to basics

[sIGPIC][/sIGPIC]

Για αυτο εχει γνωμη κανεις

http://www.zougla.gr/eshop/products/tablet-pc/tablets/product/hi-tech-tablet-pc-7

το θελω για αναγνωση pdf και doc αρχεια και κανενα παιχνιδακι απλο λιγο ιντερνετ κλπ α και να διαβαζει τα αρχεια μου απο usb στικακι

λεει οτι κατεβαζει απο android market (εννοει το επισημο;)

Αυτό είναι το ly-f1. Το βρίσκεις από Κίνα με 75-80 ευρώ.

Αυτό είναι το ly-f1. Το βρίσκεις από Κίνα με 75-80 ευρώ.

eεχεις καποιο σαιτ υποψιν;

και γιαυτο http://www.zougla.gr/eshop/products/tablet-pc/tablets/product/hi-tech-tabletpc-97-me-android-4

αν το εχεις δει καπου

Από εδώ το είχα αγοράσει εγώ.. αλλά δεν σου το προτείνω το κατάστημα. Είχα κάποια θεματάκια..

http://www.pandawill.com/lyf1-tablet-pc-7-inch-android-23-new-12ghz-cpu-8gb-2160p-hdmi-black-p54045.html###

Κυκλοφορεί και αναβαθμισμένη έκδοση του συγκεκριμένου μοντέλου με 1gb ram

http://www.pandawill.com/lyf1-advanced-tablet-pc-7-inch-android-40-1gb-ram-8gb-2160p-hdmi-black-p60782.html

Με αναζήτηση ίσως το βρεις και σε κάποιο άλλο κατάστημα με την ίδια τιμή, αν και βλέπω οι περισσότεροι το έχουν λίγο πιο ακριβά.

Το δεύτερο τάμπλετ δεν γνωρίζω ποιο είναι.

Ρίξε μια ματιά αν θέλεις στο παρακάτω κατάστημα.. έχουν αγοράσει αρκετοί χρήστες του myphone.

http://www.merimobiles.com/

Καλησπερα.Θελω να αγορασω ενα tablet με το οποιο να σερφαρω να μπαινω στο fb να παιζω παιχνιδια να διαβαζω κανενα βιβλιο,να μπαινω στο you tube και να κανω καμια εργασια αν χρειαστει στα τει μου.Μου αρεσε το samsung galaxy 8.9.Αυτο τα κανει τα παραπανω?Αν ναι και ποσο κοστιζει?Που μπορω να το βρω?Αν εχετε στα υποψιν σας καποιο καλο αν ειναι πειτε μου.Διαθετω μεχρι 180το πολυ 200ευρω

Τα κάνει όλα αυτά, κόστος στην Ελλάδα από 360€ ψάξε στα ιντερνετομάγαζα...

Το galaxy tab 8.9 βγαινει αρκετα πιο πανω απο 200... Εγω θα σου προτεινα αυτο http://www.merimobiles.com/Window_N90_Dual_Core_1_6GHz_RK3066_9_7_Inch_IPS_p/meri4700.htm φαινεται πολυ καλο και το καταστημα ειναι αξιοπιστο.

Εγώ περιμένω το Ν101 που έχει πιο στενόμακρη οθόνη και έχει τα ίδια specs με το Ν90.Είναι καλύτερο ειδικά για ταινίες.Το κακό είναι οτι όλο το αναβάλουν και είμαστε στο περίμενε

[sIGPIC][/sIGPIC]deltahacker.gr Ελληνικό περιοδικό για το ethical hacking

Η αληθινή αξία ενός ανθρώπου φαίνεται στο πως φέρεται σε κάποιον, από τον οποίο δεν μπορεί να έχει κανένα όφελος

Guest tomas94

Παίδες γεια σας,

συγγνώμη που γράφω σε αυτό το θέμα αλλά μόλις μπήκα στο forum και δεν γνωρίζω πως να αναζητώ θέματα σχετικά με αυτά που ψάχνω.. Λοιπόν ακούστε : θέλω να αγοράσω ένα tablet μέχρι 450 ευρώ.. με ενδιαφέρει κυρίως η οθόνη να ειναι 10" και πάνω, να έχει εμπρόσθια κάμερα [(όχι τόσο η ανάλυση καμίας από τις δυο κάμερες (μπρος και πισω)], δυπήρυνο επεξεργαστή, καλή ROM. Με λίγα λόγια θέλω να υποστηρίζει τα βαρία παιχνίδια. Θα μου προτείνατε το ipad? το 3g ειναι απαραίτητο και πως ακριβώς δουλεύει?

Ευχαριστώ :)

@tomas94 Εγω θα σου προτεινα το asus transformer pad tf300, που επειδη εχει τον nvidia tegra 3 εχει πολλα παιχνιδια που ειναι optimized για αυτον (

για να καταλαβεις τη διαφορα).

Επισης το ipad 2 ειναι πολυ καλη επιλογη καθως ειναι αρκετα δυνατο και εχει ΠΟΛΛΕΣ εφαρμογες και παιχνιδια(προσωπικα το εχω και ειμαι απολυτα ικανοποιημενος). Για το 3g χρειαζεσαι ενα 3g tablet μια καρτουλα sim και ενα συμβολαιο δεδομενων, τα πλεονεκτημα ειναι οτι ετσι εχεις internet παντου ακομη και εκει που δεν εχεις wifi, το μειονεκτημα ειναι οτι πρεπει να πληρωσεις παραπανω λεφτα για το 3g tablet και πρεπει να πληρωνεις και το πακετο δεδομενων.Παντως αμα εχεις smartphone μπορεις να κανεις tethering απο αυτο στο tablet, ακομη και αν δεν εχει 3g (το tablet). Αυτα :D

Guest tomas94

Σε ευχαριστώ πολύ!! Οι πληροφορίες σου ήταν πολύ χρήσιμες! Εσύ, βάσει της πείρας σου, ποιο από τα δύο θα επέλεγες να αγοράσεις?

ελληνικό πληκτρολόγιο έχει? Γιατί λέει ότι το σύστημα είναι στα Αγγλικά..

-Ομάδα Διαχείρισης- Μην κάνεις συνεχόμενα posts. Χρησιμοποίησε την τροποποίηση αν θέλεις να διορθώσεις κάτι ή την πολλαπλή παράθεση αν θέλεις να απαντήσεις σε περισσότερα από ένα άτομα.

Edited by tomas94

Ακομη και να μην εχει ελληνικο πληκτρολογιο μπορεις να κατεβασεις πανευκολα καποιο απο το play store. Νομιζω οτι η επιλογη ειναι δυσκολη... Διαβασε κανενα review δες τα και απο κοντα αμα μπορεις και αποφασισε. Εγω αν επαιρνα σημερα tablet μαλλον θα επερνα το asus(ισως επειδη εχω βαρεθει το ipad :lol: ) αλλα δεν ειμαι και σιγουρος. Αμα σου αρεσει το tablet πιο ελευθερο (πχ file manager, flash,ανταλλαγη αρχειων bluetooth κα) πανε στο asus, αν θελεις απειρες εφαρμογες και μια κορυφαια εμπειρια χρησης πανε στο ipad. Παντως για ενα μπορεις να εισαι σιγουρος οποιο απο τα δυο και να παρεις θα μεινεις πολυ ευχαριστιμενος.

Δεν ξερω αν κανω καλα που γραφω εδω ή αν θα επρεπε να ανοιξω κατι δικο μου, αλλα here it goes.

Το καλυτερο πιθανοτατα που θα μπορουσε να παρει κανεις ειναι το Apple New Ipad. Επειδη εγω προσωπικα δεν διαθετω τα χρηματα του, μαλλον θα κοιταξω να στραφω σε καποιο android. Απο οτι κυκλοφορει, εχω εστιασει στις 3 επιλογες.

-Κινεζικο Zenithink C91

-Asus Transformer

-Motorolla Xoom

Το πρωτο παιζει σε 170 και ειναι μια πολυ καλη επιλογη για οποιον, οπως και εγω δεν θελει ή μπορει να τα σκασει. Το προβλημα για μενα ομως ειναι οτι θελει παραγγελιες και 2+ βδομαδες αναμονη απο εξωτερικο. Για αυτο τον λογο το απορριπτω σχεδον αμεσα. Αν υπηρχε σε καταστημα της Αθηνας σε τετοια τιμη το ειχα παρει σχεδον αμεσα.

Οποτε παω στα αλλα 2. Απο αυτα, μαλλον καλυτερο ειναι το Asus, το οποιο και με το Dock soυ δινει μια δυνατη προσθετη μπαταρια, και θυρα USB. Βεβαια αν προσθεσεις και τα 100+ του δock φθανεις σε τιμες επιπεδου iPad.

Τωρα βρηκα και μια προσφορα για xoom 1 οπου με 370 εχεις το 32αρι+3G. Και αποτι βλεπω η διαφορες Xoom 1 με 2 ειναι οτι το 2ευτερο ειναι λιγο πιο λεπτο σε βαρος και παχος, εχει προστασια γρατζουνιας και πιτσιλιων και εχει λιγο πιο κοφτες γωνιες στην εμφανιση του frame. Δηλαδη βαση των οσων διαβαζω δεν αλλαζει τιποτα ουσιαστικο στην νεα εκδοση με αποτελεσμα η τιμη των 370 να ειναι ελκυστικη.

Τελικο ερωτημα. Τι κανω?

iPad=Ακριβο

Αsus+Dock=iPad=Ακριβο

Zenithink=μη προσβασιμο

Motorolla Xoom 32+3G=Value for Money, αλλα με συμβιβασμους??

Μπορει καποιος να με διαφωτισει?

Ήρθε η ώρα για ένα νέο Σπίτι

http://www.aeginahomes.gr/

Παιδιά ψάχνω για ένα τάμπλετ με 200 ευρώ και κάτω το οποιο θα μπορεί να παίζει παιχνίδια να έχει μια κανονική κάμερα(3mp περίπου) και να έχει android,κατά προτίμηση ICS.

Παιδιά ψάχνω για ένα τάμπλετ με 200 ευρώ και κάτω το οποιο θα μπορεί να παίζει παιχνίδια να έχει μια κανονική κάμερα(3mp περίπου) και να έχει android,κατά προτίμηση ICS.

Θα σου πρότεινα αυτό http://www.merimobiles.com/Gemei_G9T_Dual_Core_16GB_9_7_inch_IPS_1024_768_wit_p/meri4709.htm ή κατι παρόμοιο σε αυτά τα λεφτά. Αξιοπιστό καταστημα και (αμα δεν κανω λαθος)τα στέλνει όλα μεσω αγγλιας οποτε δεν ανησύχεις για τελωνεια και τετοια...

@therock Γιατι να μην παρεις το transformer χωρις το dock? Παντως σκεψου το ξανα για παραγγελια απ'εξω. Θα γλυτώσεις αρκετά λεφτά...

Edited by terrah

Θα σου πρότεινα αυτό http://www.merimobiles.com/Gemei_G9T_Dual_Core_16GB_9_7_inch_IPS_1024_768_wit_p/meri4709.htm ή κατι παρόμοιο σε αυτά τα λεφτά. Αξιοπιστό καταστημα και (αμα δεν κανω λαθος)τα στέλνει όλα μεσω αγγλιας οποτε δεν ανησύχεις για τελωνεια και τετοια...

Φίλε δυστιχώς η τσέπη μου αντέχει από 200 ευρώ και κάτω..... :ooch:

Φίλε δυστιχώς η τσέπη μου αντέχει από 200 ευρώ και κάτω..... :ooch:

Mα αυτο βγαινει στα 190 ευρω... Kαι εχει και αλλα tabletakia σε ακομη χαμηλοτερες τιμες με πολυ αξιοπρεπη χαρακτηριστικα.

Mα αυτο βγαινει στα 190 ευρω...

Α είναι 237 δολλάρια δεν το πρόσεξα....:p.Και σε σχέση με αυτό το κατάστημα είναι αξιόπιστο?

δεν ειναι android αλλα ειναι αξιοπιστο (και το προιον και το καταστημα)

Blackberry Playbook (16GB)

http://www.birdphone.gr/ecs/gr/products/Blackberry-Playbook-16GB.aspx

Σε ευχαριστώ για την απάντηση. Φαίνεται αρκετά καλή επιλογή αλλα δεν κατάλαβα τι παίζει με την σύνδεση στο ίντερνετ.

3G αν είδα καλα δεν έχει και λέει κάτι για σύνδεση μέσω κινητού blackberry(που δεν έχω) οπότε μόνο μέσω wifi θα μπορώ να συνδέομαι??

Αν γίνεται μια διευκρίνηση επί αυτού θα ήταν χρήσιμη γιατί το σκέφτομαι πολύ σοβαρά να το πάρω

A και επίσης κάπου είδα ότι θα μπορώ να βάλω και εφαρμογές android, ισχύει κάτι τέτοιο?

Επίσης να θυμίσω, σε περίπτωση που υπάρχει και κάποια άλλη πρόταση, τις απαιτήσεις μου

Για tablet που προορίζεται κυρίως για ταινίες/σειρές και σερφάρισμα και δευτερευόντως για κανά ebook και αρχεία pdf,word κτλ και μουσική έχουμε κάτι καλό να κυκλοφορεί?

Η αξιοπιστία με ενδιαφέρει πρώτα από όλα και θα προτιμούσα κάτι που να βρίσκεται διαθέσιμο σε κάποιο από τα "γνωστά" καταστήματα(χωρίς να σημαίνει ότι, αν δεν υπάρχει κάτι καλο σε αυτά,έχω πρόβλημα να παραγγείλω ακόμα και από τη γουαδελούπη:p απλά προτιμώ την "άμεση" αγορά αυτή τη στιγμη)

Μιας και δεν μου είναι και τόσο απαραίτητο, απλά θα με διευκολύνει σε κάποια θέματα, δεν σκοπεύω να δώσω κάτι (πολυ) παραπάνω από ~250€ και αν απλά δεν υπάρχει κάτι καλό με τόσα ή λιγότερα χρήματα τότε θα αναβάλλω την αγορά για λίγο καιρό

υγ κατά προτίμηση android

υγ2 είμαι άσχετος από tablet και τα τεκτενόμενα στο χώρο αυτό :D

Εδώ να προσθέσω ότι και κάποιο με 8gb θα αρκούσε μιας και η σύνδεση με usb με τον εξωτερικό σκληρό μου και η υποδοχή για κάρτα micro sd που έχω στο κινητό μου, θα εξασφάλιζαν τον απαιτούμενο αποθηκευτικό χώρο (για τις σειρές και ταινίες που θέλω) που δεν θα αρκούσε από μόνος του ο χώρος ενός ταμπλετ 8gb