Jump to content

Motorola RAZR XT910

sakiss
 Κοινοποίηση

Recommended Posts

• Απαντήσεις 6,5χιλ.
  • Δημιουργία
  • Τελευταία απάντηση

Top Posters In This Topic

Δημοφιλείς μέρες

Top Posters In This Topic

Το razr εχει USB OTG ?

Με πατέντα μόνο. Δες εδω

.
LG G8s - Lg g6 h870 -- Note 4 N910F(dead) stock 6.0.1 -- Sony Xperia Z 5.1.1 eXistenZ Y 4.0.0 -

4€ τα μεταφορικά για ενα καλώδιο 10cm .. μήπως το πουλάει κάποιο κατάστημα στην Θεσ/νικη να γλιτώσω τα έξοδα

:ninja:

παιδια καλησπέρα. θα ηθελα την βοήθεια σας. εδώ και καιρό μου έχει έρθει update. έχω την 2.3.5 κατεβαίνει το λογισμικό πατάω install, κανει reboot το τηλ. ξεκιναει το install φτανει μεχρι την μέση και μετα μου βγάζει error. και μετά παλι απο την αρχή το download και ξανα error.. καμία ιδέα?

ευχαριστώ εκ των προτέρων...

4€ τα μεταφορικά για ενα καλώδιο 10cm .. μήπως το πουλάει κάποιο κατάστημα στην Θεσ/νικη να γλιτώσω τα έξοδα

έχω αγοράσει πολλές φορές από εδώ, είναι πάντα οι φτηνότεροι και 2 φορές που είχα πρόβλημα, με αποζημίωσαν πλήρως, χωρίς πολύ "πρήξιμο".Α, και μεταφορικά δωρεάν βέβαια

Να ρωτησω, το lapdock απο το atrix ταιριαζει στο κινητακι μας?Και αν ναι που θα βρουμε κανα φθηνο?Κανενας εδω δεν το βαρεθηκε να το πουλησει? :p

[sIGPIC][/sIGPIC]

·۰•●_N1k0s_●•۰·

έχω αγοράσει πολλές φορές από εδώ, είναι πάντα οι φτηνότεροι και 2 φορές που είχα πρόβλημα, με αποζημίωσαν πλήρως, χωρίς πολύ "πρήξιμο".Α, και μεταφορικά δωρεάν βέβαια

του samsung δεν δουλευει στο motorola :mad:

Να ρωτησω, το lapdock απο το atrix ταιριαζει στο κινητακι μας?Και αν ναι που θα βρουμε κανα φθηνο?Κανενας εδω δεν το βαρεθηκε να το πουλησει? :p
απο εδω http://www.pc1.gr/ για lapdock και κανει με πατεντα ,δες εδω http://www.myphone.gr/forum/showthread.php?t=292044&page=140

-Ομάδα Διαχείρισης- Μην κάνεις συνεχόμενα posts. Χρησιμοποίησε την τροποποίηση αν θέλεις να διορθώσεις κάτι ή την πολλαπλή παράθεση αν θέλεις να απαντήσεις σε περισσότερα από ένα άτομα.

Edited by navi55

Siemens S25, Nokia 3310, Nokia 5100, Samsung V200, Siemens SX1, Sony Ericsson P990, Nokia N80, Nokia 5800 XpressMusic, Samsung i900 Omnia, LG Nexus 4 E960, Motorola DEFY, Apple iPhone 4S, Motorola DROID RAZR XT912, Samsung Galaxy Nexus I9250, Samsung Galaxy Note II N7100, Huawei Honor 6, LG G2, Sony Xperia Z3 Compact, Xiaomi Mi 4 LTE, HTC One (M8), Xiaomi Mi 4c, OnePlus 2, LG G4 Dual, Xiaomi Mi 5, Motorola Moto Z, OnePlus 3T, OnePlus 5, OnePlus 5T, Huawei Mate 20 Pro, Huawei P20 Pro, OnePlus 6, Xiaomi Mi Mix 3, OnePlus 6T, Xiaomi Mi 9, Xiaomi Mi 9T Pro, Xiaomi Mi Note 10, Huawei Mate 30 Pro, Realme X2 Pro, OnePlus 7T, OnePlus 7T Pro, Huawei P40 Pro, Samsung Galaxy S20 Ultra 5G, Samsung Galaxy S20 FE 5G, OnePlus 8 Pro, Xiaomi Mi 11 Ultra, Samsung Galaxy S21 Ultra 5G, Honor 50, OnePlus 9 Pro, Xiaomi Poco F4, Samsung Galaxy S22 Ultra 5G, Samsung Galaxy S23 Ultra, Google Pixel 8 Pro, OnePlus 12

Το πρώτο έχει 11,6 ίντσες οθόνη και είναι όλο αλουμίνιο, αυτό έχω και εγώ, άπλα καταπληκτικό, δεν θα πιστέψεις τι έχεις στα χέρια σου με 50 ευρό! Θέλει όμως μια μικρή μετατροπή στα βύσματα. Το δεύτερο το 100 είναι 10 ίντσες άσχημο και πλαστικό.... έχουν την ίδια ανάλυση οθόνης και δεν χρειάζεται μετατροπή.

του samsung δεν δουλευει στο motorola :mad:

τότε γιατί εδώ κάνει και για samsung και για motorola?Το ίδιο καλώδιο μου φαίνεται...

Γεια σας παιδια. Εχω την εκδοση 672.180.41.χτ910.Retail.en.EU. Εχω ενα θεμα. Εχω παρατηρησει οτι αν τυχει και αφησω το wifi ανοιχτο, κανω κατι αλλο, πχ παιζω ενα παιχνιδι , ειμαι fb, κανω καποια κληση και καποια στιγμη εστω βρεθουν διαθεσιμες ενημερωσεις εφαρμογων ή ακομη αν αρχισει να γινεται αυτοματη ληψη καποιας εφαρμογης τοτε το κινητο για τα επομενα 3 λεπτα σερνεται, κολλαει απιστευτα και δεν μπορεις να κανεις τιποτα μεχρι να τελειωσουν οι ληψεις! Εχω καθαρισει μεχρι και τα cache του play store. Επισης εχω παρατηρησει οτι οποιαδηποτε συνδεση κι αν εχω η ληψη των εφαρμογων καθυστερει απιστευτα πολυ!
MotoLover

τότε γιατί εδώ κάνει και για samsung και για motorola?Το ίδιο καλώδιο μου φαίνεται...
δεν λεει για samsung το λινκ που εβαλες ,παντος εχω του samsung και δεν κανει

Το πρώτο έχει 11,6 ίντσες οθόνη και είναι όλο αλουμίνιο, αυτό έχω και εγώ, άπλα καταπληκτικό, δεν θα πιστέψεις τι έχεις στα χέρια σου με 50 ευρό! Θέλει όμως μια μικρή μετατροπή στα βύσματα. Το δεύτερο το 100 είναι 10 ίντσες άσχημο και πλαστικό.... έχουν την ίδια ανάλυση οθόνης και δεν χρειάζεται μετατροπή.

μπαταριά εχει??

εχεις φοτο της μετατροπής

:ninja:

Καλησπέρα

Το παλίο μου κινητό ήταν ένα samsung GT-S 5620 και είχα ένα καλώδιο μεταφοράς δεδομένων που τώρα το χρησιμοποιώ με το motorola rarz maxx που έχω τώρα. Δεν ξέρω για το συγκεκριμένο καλώδιο εαν κάνει, πάντως στην δικιά μου περίπτωση δούλεψε. Ελπίζω να βοήθησα

Εμένα με έπεισες πάντως, μόλις το παράγγειλα. Η τιμή του PC1 πάντως πραγματικά δεν υπάρχει...

Γιατι με τον Chrome σε καποια sites λεει οτι "Το Chrome για Android δεν υποστηριζει αυτην την προσθηκη" αλλα με τον Boat Browser δεν υπαρχει προβλημα? Απο οτι πιστευω, το flash δεν το υποστηριζει πλεον το Android. Μαλλον για αυτο το λεει, αλλα γιατι παιζει σε αλλο browser κανονικα, οπως και βιντεο σε sites οπου ο Chrome και παλι δεν παιζει?

Εμένα με έπεισες πάντως, μόλις το παράγγειλα. Η τιμή του PC1 πάντως πραγματικά δεν υπάρχει...

Το παρέλαβα σήμερα και σε ένα τέταρτο είχα κοτσάρει και το razr, γυρνώντας ανάποδα τα βύσματα. Πολύ ποιοτικό και εύχρηστο. Έβαλα και ένα ασύρματο ποντίκι και έπαιξε αμέσως. Για 50 ευρώ αξίζει με το παραπάνω.

Η μπαταρια ??

Σ' αυτό θα απαντήσω μετά από λίγες μέρες χρήση.

Βέβαια μόνο και μόνο που θα φορτίζει για 3-4 ώρες θα αυξάνει κατά πολύ την αυτονομία.

Edited by TheoX

επειδη το εσπρωξα το razr γιατι δεν αντεξα αλλο με το android και ξαναγυρισα σε iphone και ησυχασα απο τα κολληματα και τις ασυμβατοτητες,μου εμειναν 4 screen protector.οποιος τα θελει τα χαριζω!

μια ερωτηση ,αρχισε σημερα στα καλα καθουμενα την ωρα που ξεκλειδωνω την οθονη να βγαζει πανω στην μπαρα ενα τριγωνακι που λεει (περ.δεδομ.παρασκ.) για ενα δευτερολεπτο και μετα να χανεται.ξερει κανεις τι ειναι αυτο ?και πως βγαινει?

• The title was changed to Motorola RAZR XT910