Jump to content

lemonlight3

Members
  • Δημοσιεύσεις

    57
  • Εγγραφή

  • Αξιολογήσεις

    0%

About lemonlight3

  • Ημ. Γέννησης Ιούνιος 10

lemonlight3's Achievements

Newbie

Newbie (1/14)

10

Φήμη

  1. lemonlight3

    Sony Xperia Z1

    Δεν εχω πειράξει το κινητό. Ολα εργοστασιακα και η αναβαθμιση ηρθε μεσα στις τελευταίες 20 μερες περιπου. Δεν εκανα εργοστασιακες ρυθμισεις. Η αναβαθμιση έγινε διατηρώντας τα παλια δεδομενα. 2 φορες freezare από χθες οταν εβλεπα βίντεο μεσα σε ιστοσελίδες!
  2. lemonlight3

    Sony Xperia Z1

    Σας παρακαλω μην κανετε αναβάθμιση σε lollipop! Το κινητό κολλάει άρχισε να κολλάει και ειδικά στο browsing. Μισο χρόνο το εχω και δεν ειχε κολλήσει ούτε μια φορά. Ουτε μια!!! Με το νεο Android απλα το κατέστρεψαν. Επισης χαλια η μπαρα ειδοποίησεων!!!
  3. lemonlight3

    Sony Xperia Z1

    Απαραδεκτο! Πραγματικα!
  4. Αντιο moto lovers! Μετα απο χρονια fan της nokia και στη συνεχεια της moto (l7 defy και razr) ηρθε η ωρα να δοκιμασω και αλλη εταιρια! :up: καλη συνεχεια με το κατασκευαστικα αψεγαδιαστο ξυραφι μας!
  5. lemonlight3

    Sony Xperia Z1

    Απο Δευτερα περιμενω κι εγω το δικο μου. Πρωτη φορα στη sony. Χρονια σε motorola&nokia. Η τιμη του ειναι αυτη που τραβηξε πρωτον με αυτα τα απιστευτα specs και δευτερον το μωβ χρωμα. Το περιμενω απο το phonegallery. Καπου διαβασα οτι καποιος που το πηρε απο αυτο το καταστημα δεν ειχε ακουστικα. Την παλευουν;;;;;; Πως γινεται;;;; Πειραζουν τις συσκευασιες;;;; Δεν νομιζω να χρειαζεται ελεγχος κατα την παραδοση ε;;; :ninja:
  6. Παιδια οτι και να λετε δεν καταφερα να κανω τιποτα στο τελος, μου φανηκε πολυ πιο δυσκολο απο τοτε που ειχα κανει αναβαθμιση το παλιο μου defy σε gingerbread :p
  7. Ἐχω jelly bean αυθεντική. Αλλά επειδή δεν αντέχω αλλο το lag και τα freezarismata κάθε φορα που ανοίγω internet, λεω να περάσω kitkat. Προτείνετε mokee i cyanogenmod και γιατί; Είναι εξίσου stable;
  8. Απο τη μια μερα στην αλλη δεν δουλευει η θυρα των ακουστικων. Δεν αναγνωρισει τιποτα! Το κινητο ουτε μου επεσε τωρα τελευταια ουτε σε υδρατμους το εχω βαλει. Το επαθε κανεις αλλος;
  9. αυτο που ελεγαν οτι στην jelly bean θα μπορεις να χρησιμοποεις το google search offline για να κανεις διαφορα π.χ να στειλεις ενα μηνυμα γιατι δεν λειτουργει σε μενα; :O
  10. μου ηρθε η επισημη αγγλικη! :D
  11. για μαντεψτε τι μου ηρθε σημερα...
  12. βρε αντε παρτο! εγω το πηρα απο 900 km μακρια μεταχειρισμενο εχοντας δει μονο φωτογραφιες του! η ομορφια μου! :love::cat:
  13. μα αγγλικη ειναι η συσευη μου γι αυτο ρωταω! εννοεις αρχειο για να το περασουμε με rsd lite χωρις να χρειαστει ρουτ και λοιπα?
  14. Ναι! Ευχαριστω! Αλλα ματαια :cry:
×
×
  • Create New...