gusS Δημ. August 14, 2012 Κοινοποίηση Δημ. August 14, 2012 jg_sot για το δευτερο μπες στο wifi, πατα το πληκτρο menu, επελεξε συνθετα, διατηρηση στην αδρανεια, και καντο παντα Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
jg_sot Δημ. August 14, 2012 Κοινοποίηση Δημ. August 14, 2012 jg_sot για το δευτερο μπες στο wifi, πατα το πληκτρο menu, επελεξε συνθετα, διατηρηση στην αδρανεια, και καντο παντα Το έχω κάνει αυτό από όταν πήρα το τηλέφωνο. Το τσέκαρα ξανά μόλις και το είχα όπως λες. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
vortex78 Δημ. August 14, 2012 Κοινοποίηση Δημ. August 14, 2012 To έλυσα το πρόβλημα όταν κλότσησα 1-2 εφαρμογές που ζητούσαν πρόσβαση στο ίντερνετ η κάτι τέτοιο.. Υπάρχει app που βλέπει ποιες εφαρμογές εκκινούν αυτόματα και να μπορώ να τις κλείσω να ανοίγουν μόνο όταν τις πατήσω. Τα 650ΜΒ user RAM είναι φυσιολογικό :lol: Και και και Υπάρχει τρόπος να οργανώσω τις εφαρμογές σε φακέλους όπως γίνεται στα ΝΟΚΙΑ γιατί έχω ζαλιστεί ποια και αυτή λύση με λίστες δεν βολεύει Πες μου,σε παρακαλω,τι ακριβως εκανες.Ποια ειναι αυτη η εφαρμογη που λες?Μου εχει κανει τα νευρα καγκελο αυτη η φαση με τα ''ξυπνηματα'':wacko::wacko::mad::mad: Παράθεση ...Xiaomi Mi 8 Lite 4/64... ...LG Gpad 8.3... Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
achillesgk Δημ. August 14, 2012 Κοινοποίηση Δημ. August 14, 2012 Ευχαριστώ και εγώ με τη σειρά μου τον frastgr. Τρέχω από χθες την ICS 4.0.4 NonEFIGSRetail. Έχω 2 ερωτήσεις: 1) Έχω την 4.0.4 NonEFIGSRetail αλλά είμαι rooted. Θα μπορώ να πάρω OTA update ή θα πρέπει να κάνω full unroot μέσω SuperSU? 2)Πολλές φορές την ώρα που ξεκλειδώνω το κινητό, ενώ προλαβαίνω να δω ότι είναι συνδεδεμένο στο WiFi, το χάνει και μου λέει πως υπάρχουν διαθέσιμα δίκτυα WiFi και μετά ξανασυνδέεται. Πρόκειται για bug? Πάντως γενικά το WiFi μας πρέπει να είναι το πιο αδύνατο σημείο του RAZR, δυστυχώς. Και λέω δυστυχώς γιατί η Motorola ήταν ένας πρωτοπόρος στις κεραίες, όπως και η Nokia, μάλλον σήμερα δεν είναι. Στο δικό μου κινητό το wifi είχε πιο δύνατό σήμα με την retail έκδοση παρά με την ΝοnEFIGS 4.0.4. Τώρα μου θυμίζει εποχές 2.3. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
jimmys Δημ. August 14, 2012 Κοινοποίηση Δημ. August 14, 2012 Δεν υπαρχει τροπος να αλλαξουμε καποιες ρυθμισεις για να πιανει καλυτερα το wifi? Οτι και να λεμε, ειναι απαραδεκτο το σημα του. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
dbalaba Δημ. August 14, 2012 Κοινοποίηση Δημ. August 14, 2012 Βρέ παιδιά , να ρωτήσω κάτι,' πως μπορώ να προσθέσω στα ήδη υπάρχοντα μυνήματα που έχει εξ ορισμού το κινητό . Δηλαδή όταν θέλουμε να απαντήσουμε σε κάποια κλήση με δικό μας μύνημα που να το έχουμε αποθηκεύσει στα εξ ορισμού μυνήματα που έχει το κινητό. Δεν ξέρω αν σας το εξήγησα σωστά , εαν γνωρίζει κάποιος κάτι μπορεί να μας βοηθήσει ?? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
R_Bachman Δημ. August 14, 2012 Κοινοποίηση Δημ. August 14, 2012 Βρέ παιδιά , να ρωτήσω κάτι,' πως μπορώ να προσθέσω στα ήδη υπάρχοντα μυνήματα που έχει εξ ορισμού το κινητό . Δηλαδή όταν θέλουμε να απαντήσουμε σε κάποια κλήση με δικό μας μύνημα που να το έχουμε αποθηκεύσει στα εξ ορισμού μυνήματα που έχει το κινητό. Δεν ξέρω αν σας το εξήγησα σωστά , εαν γνωρίζει κάποιος κάτι μπορεί να μας βοηθήσει ?? Αν κατάλαβα καλά....(ειμαι σε ginger, δεν ξέρω αν είναι αλλιώς σε ICS), πας ρυθμίσεις->ρυθμίσεις κλήσης->Απάντηση με μύνημα κειμένου->Επεγεργασία μηνυμάτων. Με το + προσθέτεις ότι θέλεις. Παράθεση LG G8s - Lg g6 h870 -- Note 4 N910F(dead) stock 6.0.1 -- Sony Xperia Z 5.1.1 eXistenZ Y 4.0.0 - Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
zerv_5800 Δημ. August 15, 2012 Κοινοποίηση Δημ. August 15, 2012 Καλησπέρα σε όλους και χρόνια πολλά. Θα ήθελα να σας ρωτήσω το εξής. Ποια ειναι η ποιο σωστή και λειτουργική έκδοση ειδικα για το razr που να εχει τα λιγοτερα bug : 1)Viber 2.2.21 η 2.0.110292 και 2) Skype 2.8.0.920 η 2.7.0.907 η 2.5.4.21.162 Υποψιν εχω android 2.3.5 μαμα!!!Περιμενω την βοηθεια σας γιατι δεν ξερω τι να κανω..!!! Παράθεση Η ζωή είναι ωραία αρκεί να ξέρεις να την ζεις με εκείνον που σε αγάπησε και θυσιάστηκε για εσένα στην θέση την δικιά σου... Samsung Galaxy S10+ SM-G975F/DS / Galaxy S9+ ;) Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
dilimma Δημ. August 15, 2012 Κοινοποίηση Δημ. August 15, 2012 ρε παιδια ποτε θα βγει αυτη η ευλογημενη official 4.0.4 ics για εμας;;; Παράθεση Motorola Z8 , Motorola Razr Xt910 ,Lg G2 32gb Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
taigetos Δημ. August 15, 2012 Κοινοποίηση Δημ. August 15, 2012 ρε παιδια ποτε θα βγει αυτη η ευλογημενη official 4.0.4 ics για εμας;;; Την Κυριακή Παράθεση Νίκος Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
frastgr Δημ. August 16, 2012 Κοινοποίηση Δημ. August 16, 2012 Την Κυριακή Έχεις κάποια πληροφορία για αυτό; συνήθως κυριακές δεν γίνονται roll outs!!:confused: Παράθεση frastgr Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
taigetos Δημ. August 16, 2012 Κοινοποίηση Δημ. August 16, 2012 Έχεις κάποια πληροφορία για αυτό; συνήθως κυριακές δεν γίνονται roll outs!!:confused: Χαχαχα πλάκα έκανα φυσικά! Με αυτά που έχουμε δει απο την Motorola εώς τώρα σχετικα με την ICS τέτοιες ερωτήσεις μόνο αστείες είναι. Παράθεση Νίκος Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
frastgr Δημ. August 16, 2012 Κοινοποίηση Δημ. August 16, 2012 Χαχαχα πλάκα έκανα φυσικά! Με αυτά που έχουμε δει απο την Motorola εώς τώρα σχετικα με την ICS τέτοιες ερωτήσεις μόνο αστείες είναι. οκ οι δικές μου οι πληροφορίες λένε ότι θα αρχίσει μεταξύ 17-25 του μηνός, βέβαια άλλο τι λένε και άλλο τι γίνεται στο τέλος θα δείξει..!!!;) Παράθεση frastgr Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
chrisakis Δημ. August 16, 2012 Κοινοποίηση Δημ. August 16, 2012 καλημέρα! τελικά δεν θα πάρουμε το παγωτο εδώ στην Ελλάδα λόγω κρίσης! Μίλησα τηλεφωνικα με τα κεντρικά και μου το είπανε! Παράθεση Βεζούβιος Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
button Δημ. August 16, 2012 Κοινοποίηση Δημ. August 16, 2012 Ωραία δικαιολογία , Παράθεση :ninja: Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
frafra Δημ. August 16, 2012 Κοινοποίηση Δημ. August 16, 2012 καλημέρα! τελικά δεν θα πάρουμε το παγωτο εδώ στην Ελλάδα λόγω κρίσης! Μίλησα τηλεφωνικα με τα κεντρικά και μου το είπανε! Trollάρεις τώρα ή μιλάς σοβαρά; Μάλλον trollάρεις... Παράθεση Nothing lasts forever, but the certainty of change... Emperistatomenos' Blog Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
chrisakis Δημ. August 16, 2012 Κοινοποίηση Δημ. August 16, 2012 παιδιά λογικό είναι να μην μας δώσουν το παγωτο! Ειμαστε για 5η χρονιά σε ύφεση! Τι τις θέλουμε τις αναβαθμισεις! Παράθεση Βεζούβιος Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
vortex78 Δημ. August 16, 2012 Κοινοποίηση Δημ. August 16, 2012 Guys,καλημερα.Ετσι απλα για ενημερωση,θελω να σας πω οτι ελυσα κι εγω επιτελους το θεμα με τα ''ξυπνηματα'' της οθονης κλειδωματος.Η εφαρμογη που τα προκαλουσε ηταν το simple mp3 downloader:mad:Χρειαζομαι ομως την βοηθεια καποιου για κατι νεο που βρηκα.Ψαχνοντας χθες τα αρχεια μου,ανακαλυψα οτι σε διαφορους φακελους της εσωτερικης sd δημιουργηθηκε ενα αρχειο με την ονομασια ''Fill-In.fin'',με μεγεθος 0 KB και ιδια ημερομηνια εγκαταστασης.Μηπως ξερει καποιος τι ειναι?Δημιουργειται απο εφαρμογη η' ειναι κατι πιο επικινδυνο?Οι πιο προσφατες εφαρμογες που εγκατεστησα ηταν το cpu spy απο το μαρκετ και η trial εκδοση του better battery stats απο xda.Τις εγκατεστησα για να βρω τι προκαλουσε τα ''ξυπνηματα'' της οθονης κλειδωματος.Αν γνωριζει καποιος,ας βοηθησει. Παράθεση ...Xiaomi Mi 8 Lite 4/64... ...LG Gpad 8.3... Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
dyannisb Δημ. August 16, 2012 Κοινοποίηση Δημ. August 16, 2012 παιδιά λογικό είναι να μην μας δώσουν το παγωτο! Ειμαστε για 5η χρονιά σε ύφεση! Τι τις θέλουμε τις αναβαθμισεις! Τόσο extra κόπος είναι ή θεωρούν πως δεν έχουμε λεφτά για παγωτά.. Άκυρο αν ισχύει :X Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
ddr2 Δημ. August 16, 2012 Κοινοποίηση Δημ. August 16, 2012 Τόσο extra κόπος είναι ή θεωρούν πως δεν έχουμε λεφτά για παγωτά.. Άκυρο αν ισχύει :X Μου αρεσει που το συζητατε κιολας... Παράθεση MyName: Γιάννης. Samsung s22 ultra ~ Samsung Tab S7 ~ Dell XPS 9350 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
chrisakis Δημ. August 16, 2012 Κοινοποίηση Δημ. August 16, 2012 Παιδιά επειδή κάνει πολύ ζέστη στην Ελλάδα δεν προλαβαινουμε να πάρουμε το παγωτο! Λιώνει μου είπανε απο τα κεντρικά στην διαδρομή! Υπομονή λοιπόν μέχρι τον Δεκέμβρη που θα πέσει η θερμοκρασία! Παράθεση Βεζούβιος Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
NeverMind Δημ. August 16, 2012 Κοινοποίηση Δημ. August 16, 2012 Παιδιά επειδή κάνει πολύ ζέστη στην Ελλάδα δεν προλαβαινουμε να πάρουμε το παγωτο! Λιώνει μου είπανε απο τα κεντρικά στην διαδρομή! Υπομονή λοιπόν μέχρι τον Δεκέμβρη που θα πέσει η θερμοκρασία! Ισχυει το διαβασα και στο gsmarena.com Παράθεση :) Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
taigetos Δημ. August 16, 2012 Κοινοποίηση Δημ. August 16, 2012 Παιδιά επειδή κάνει πολύ ζέστη στην Ελλάδα δεν προλαβαινουμε να πάρουμε το παγωτο! Λιώνει μου είπανε απο τα κεντρικά στην διαδρομή! Υπομονή λοιπόν μέχρι τον Δεκέμβρη που θα πέσει η θερμοκρασία! Χαχαχαχαχα! Ωραίος Παράθεση Νίκος Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
chrisakis Δημ. August 16, 2012 Κοινοποίηση Δημ. August 16, 2012 Πρέπει η κυβέρνηση και ο πρόεδρος της Δημοκρατίας να πάρουν θέση! Δεν πρέπει να μας το κάνουν αυτό! Να μας αφήσουν χωρίς παγωτο καλοκαιριατικα! Ντροπή τους και αίσχος! Να γίνουν εκλογές αμέσως να αποφασίσει ο λαός! Παράθεση Βεζούβιος Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
SpArchon Δημ. August 16, 2012 Κοινοποίηση Δημ. August 16, 2012 Παιδιά έχει κάνει κανείς undervolt με το tweakerz tool του whirleys? Και αν ναι μπορεί να προτείνει τιμές; αισθητή διάφορα στην μπαταρία? Εγώ μόνο governor έχω αλλάξει κ τώρα θα αρχίσω να δοκιμάζω ρεύματα. Πάντως σε σχέση με το defy αναλογικά στο razr μου φαίνονται υψηλές οι τιμές των εργοστασιακων ρευμάτων για κάθε συχνότητα του επεξεργαστή. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts