Jump to content

Motorola RAZR XT910

sakiss
 Κοινοποίηση

Recommended Posts

jg_sot για το δευτερο μπες στο wifi, πατα το πληκτρο menu, επελεξε συνθετα, διατηρηση στην αδρανεια, και καντο παντα

• Απαντήσεις 6,5χιλ.
  • Δημιουργία
  • Τελευταία απάντηση

Top Posters In This Topic

Δημοφιλείς μέρες

Top Posters In This Topic

jg_sot για το δευτερο μπες στο wifi, πατα το πληκτρο menu, επελεξε συνθετα, διατηρηση στην αδρανεια, και καντο παντα

Το έχω κάνει αυτό από όταν πήρα το τηλέφωνο. Το τσέκαρα ξανά μόλις και το είχα όπως λες.

To έλυσα το πρόβλημα όταν κλότσησα 1-2 εφαρμογές που ζητούσαν πρόσβαση στο ίντερνετ η κάτι τέτοιο..

Υπάρχει app που βλέπει ποιες εφαρμογές εκκινούν αυτόματα και να μπορώ να τις κλείσω να ανοίγουν μόνο όταν τις πατήσω.

Τα 650ΜΒ user RAM είναι φυσιολογικό :lol:

Και και και Υπάρχει τρόπος να οργανώσω τις εφαρμογές σε φακέλους όπως γίνεται στα ΝΟΚΙΑ γιατί έχω ζαλιστεί ποια και αυτή λύση με λίστες δεν βολεύει

Πες μου,σε παρακαλω,τι ακριβως εκανες.Ποια ειναι αυτη η εφαρμογη που λες?Μου εχει κανει τα νευρα καγκελο αυτη η φαση με τα ''ξυπνηματα'':wacko::wacko::mad::mad:

...Xiaomi Mi 8 Lite 4/64...

...LG Gpad 8.3...

Ευχαριστώ και εγώ με τη σειρά μου τον frastgr.

Τρέχω από χθες την ICS 4.0.4 NonEFIGSRetail.

Έχω 2 ερωτήσεις:

1) Έχω την 4.0.4 NonEFIGSRetail αλλά είμαι rooted. Θα μπορώ να πάρω OTA update ή θα πρέπει να κάνω full unroot μέσω SuperSU?

2)Πολλές φορές την ώρα που ξεκλειδώνω το κινητό, ενώ προλαβαίνω να δω ότι είναι συνδεδεμένο στο WiFi, το χάνει και μου λέει πως υπάρχουν διαθέσιμα δίκτυα WiFi και μετά ξανασυνδέεται. Πρόκειται για bug? Πάντως γενικά το WiFi μας πρέπει να είναι το πιο αδύνατο σημείο του RAZR, δυστυχώς. Και λέω δυστυχώς γιατί η Motorola ήταν ένας πρωτοπόρος στις κεραίες, όπως και η Nokia, μάλλον σήμερα δεν είναι.

Στο δικό μου κινητό το wifi είχε πιο δύνατό σήμα με την retail έκδοση παρά με την ΝοnEFIGS 4.0.4. Τώρα μου θυμίζει εποχές 2.3.

Δεν υπαρχει τροπος να αλλαξουμε καποιες ρυθμισεις για να πιανει καλυτερα το wifi? Οτι και να λεμε, ειναι απαραδεκτο το σημα του.

Βρέ παιδιά , να ρωτήσω κάτι,' πως μπορώ να προσθέσω στα ήδη υπάρχοντα μυνήματα που έχει εξ ορισμού το κινητό . Δηλαδή όταν θέλουμε να απαντήσουμε σε κάποια κλήση με δικό μας μύνημα που να το έχουμε αποθηκεύσει στα εξ ορισμού μυνήματα που έχει το κινητό.

Δεν ξέρω αν σας το εξήγησα σωστά , εαν γνωρίζει κάποιος κάτι μπορεί να μας βοηθήσει ??

Βρέ παιδιά , να ρωτήσω κάτι,' πως μπορώ να προσθέσω στα ήδη υπάρχοντα μυνήματα που έχει εξ ορισμού το κινητό . Δηλαδή όταν θέλουμε να απαντήσουμε σε κάποια κλήση με δικό μας μύνημα που να το έχουμε αποθηκεύσει στα εξ ορισμού μυνήματα που έχει το κινητό.

Δεν ξέρω αν σας το εξήγησα σωστά , εαν γνωρίζει κάποιος κάτι μπορεί να μας βοηθήσει ??

Αν κατάλαβα καλά....(ειμαι σε ginger, δεν ξέρω αν είναι αλλιώς σε ICS), πας ρυθμίσεις->ρυθμίσεις κλήσης->Απάντηση με μύνημα κειμένου->Επεγεργασία μηνυμάτων. Με το + προσθέτεις ότι θέλεις.

LG G8s - Lg g6 h870 -- Note 4 N910F(dead) stock 6.0.1 -- Sony Xperia Z 5.1.1 eXistenZ Y 4.0.0 -

Καλησπέρα σε όλους και χρόνια πολλά. Θα ήθελα να σας ρωτήσω το εξής. Ποια ειναι η ποιο σωστή και λειτουργική έκδοση ειδικα για το razr που να εχει τα λιγοτερα bug : 1)Viber 2.2.21 η 2.0.110292 και 2) Skype 2.8.0.920 η 2.7.0.907 η 2.5.4.21.162

Υποψιν εχω android 2.3.5 μαμα!!!Περιμενω την βοηθεια σας γιατι δεν ξερω τι να κανω..!!!

Η ζωή είναι ωραία αρκεί να ξέρεις να την ζεις με εκείνον που σε αγάπησε και θυσιάστηκε για εσένα στην θέση την δικιά σου...

Samsung Galaxy S10+ SM-G975F/DS / Galaxy S9+ ;)

Έχεις κάποια πληροφορία για αυτό; συνήθως κυριακές δεν γίνονται roll outs!!:confused:

Χαχαχα πλάκα έκανα φυσικά!

Με αυτά που έχουμε δει απο την Motorola εώς τώρα σχετικα με την ICS τέτοιες ερωτήσεις μόνο αστείες είναι.

Νίκος

Χαχαχα πλάκα έκανα φυσικά!

Με αυτά που έχουμε δει απο την Motorola εώς τώρα σχετικα με την ICS τέτοιες ερωτήσεις μόνο αστείες είναι.

οκ οι δικές μου οι πληροφορίες λένε ότι θα αρχίσει μεταξύ 17-25 του μηνός, βέβαια άλλο τι λένε και άλλο τι γίνεται στο τέλος θα δείξει..!!!;)

frastgr

καλημέρα! τελικά δεν θα πάρουμε το παγωτο εδώ στην Ελλάδα λόγω κρίσης! Μίλησα τηλεφωνικα με τα κεντρικά και μου το είπανε!
Βεζούβιος

καλημέρα! τελικά δεν θα πάρουμε το παγωτο εδώ στην Ελλάδα λόγω κρίσης! Μίλησα τηλεφωνικα με τα κεντρικά και μου το είπανε!

Trollάρεις τώρα ή μιλάς σοβαρά;

Μάλλον trollάρεις...

Nothing lasts forever, but the certainty of change...

Emperistatomenos' Blog

παιδιά λογικό είναι να μην μας δώσουν το

παγωτο! Ειμαστε για 5η χρονιά σε ύφεση! Τι τις θέλουμε τις αναβαθμισεις!

Βεζούβιος

Guys,καλημερα.Ετσι απλα για ενημερωση,θελω να σας πω οτι ελυσα κι εγω επιτελους το θεμα με τα ''ξυπνηματα'' της οθονης κλειδωματος.Η εφαρμογη που τα προκαλουσε ηταν το simple mp3 downloader:mad:Χρειαζομαι ομως την βοηθεια καποιου για κατι νεο που βρηκα.Ψαχνοντας χθες τα αρχεια μου,ανακαλυψα οτι σε διαφορους φακελους της εσωτερικης sd δημιουργηθηκε ενα αρχειο με την ονομασια ''Fill-In.fin'',με μεγεθος 0 KB και ιδια ημερομηνια εγκαταστασης.Μηπως ξερει καποιος τι ειναι?Δημιουργειται απο εφαρμογη η' ειναι κατι πιο επικινδυνο?Οι πιο προσφατες εφαρμογες που εγκατεστησα ηταν το cpu spy απο το μαρκετ και η trial εκδοση του better battery stats απο xda.Τις εγκατεστησα για να βρω τι προκαλουσε τα ''ξυπνηματα'' της οθονης κλειδωματος.Αν γνωριζει καποιος,ας βοηθησει.

...Xiaomi Mi 8 Lite 4/64...

...LG Gpad 8.3...

παιδιά λογικό είναι να μην μας δώσουν το

παγωτο! Ειμαστε για 5η χρονιά σε ύφεση! Τι τις θέλουμε τις αναβαθμισεις!

Τόσο extra κόπος είναι ή θεωρούν πως δεν έχουμε λεφτά για παγωτά..

Άκυρο αν ισχύει :X

Τόσο extra κόπος είναι ή θεωρούν πως δεν έχουμε λεφτά για παγωτά..

Άκυρο αν ισχύει :X

Μου αρεσει που το συζητατε κιολας...

MyName: Γιάννης.

Samsung s22 ultra ~ Samsung Tab S7 ~ Dell XPS 9350

Παιδιά επειδή κάνει πολύ ζέστη στην Ελλάδα δεν προλαβαινουμε να πάρουμε το παγωτο! Λιώνει μου είπανε απο τα κεντρικά στην διαδρομή! Υπομονή λοιπόν μέχρι τον Δεκέμβρη που θα πέσει η θερμοκρασία!
Βεζούβιος

Παιδιά επειδή κάνει πολύ ζέστη στην Ελλάδα δεν προλαβαινουμε να πάρουμε το παγωτο! Λιώνει μου είπανε απο τα κεντρικά στην διαδρομή! Υπομονή λοιπόν μέχρι τον Δεκέμβρη που θα πέσει η θερμοκρασία!

Ισχυει το διαβασα και στο gsmarena.com

:)

Χαχαχαχαχα!

Ωραίος

Νίκος

Πρέπει η κυβέρνηση και ο πρόεδρος της Δημοκρατίας να πάρουν θέση! Δεν πρέπει να μας το κάνουν αυτό! Να μας αφήσουν χωρίς παγωτο καλοκαιριατικα! Ντροπή τους και αίσχος! Να γίνουν εκλογές αμέσως να αποφασίσει ο λαός!
Βεζούβιος

Παιδιά έχει κάνει κανείς undervolt με το tweakerz tool του whirleys? Και αν ναι μπορεί να προτείνει τιμές; αισθητή διάφορα στην μπαταρία? Εγώ μόνο governor έχω αλλάξει κ τώρα θα αρχίσω να δοκιμάζω ρεύματα. Πάντως σε σχέση με το defy αναλογικά στο razr μου φαίνονται υψηλές οι τιμές των εργοστασιακων ρευμάτων για κάθε συχνότητα του επεξεργαστή.

• The title was changed to Motorola RAZR XT910