Jump to content

Motorola RAZR XT910

sakiss
 Κοινοποίηση

Recommended Posts

Εγώ πάντως βαρέθηκα να περιμένω σε σημείο που δεν με ενδιαφέρει καθόλου αν θα βγει ics ας κάνουν ότι θέλουν.Μια χαρά είναι το κινητό και τα κάνει όλα

• Απαντήσεις 6,5χιλ.
  • Δημιουργία
  • Τελευταία απάντηση

Top Posters In This Topic

Δημοφιλείς μέρες

Top Posters In This Topic

παιδια λυστε μου μια απορια οταν βγει η επισημη 4.0.4 ics για εμας θα ειναι διαφορετικη απο την 4.0.4 ics που εχουμε περασει;;

επισης απαντηστε μου σας παακαλω σε κατι στις επαφες στη συσκευη σας εχει ελληνικη αλφαβητο? εννοω οταν γραφετε μια επαφη με ελληνικα γραμματα σας βαζει σε αλφαβητικη σειρα τις επαφες?γιατι εμενα μονο οσα εχουν αγγλικα γραμματα μου τα βαζει με αλφαβητικη σειρα..

Δες απο τις ρυθμίσεις της γλώσσας να είναι τα ελληνικά εξ ορισμού επιλεγμένα .

Καλησπέρα. Υπάρχει τρόπος στο swype να μην εμφανίζονται οι λέξεις με τόνους στα ελληνικα??

Αυτό γιατί στα μηνύματα που γραφω στα ελληνικά με την μαμισια εφαρμογη μηνυματων δεν εμφανιζονται στο αποστολέα τα τονισμένα γραμματα (εμφανιζονται σαν κενοι χαρακτήρες)

παιδια ερωτηση εχω περασει την custom rom epsilon ολα καλα γενικα! αλλα παρατηρησα οτι δεν μου διαβαζει αρχεια βιντεο mp4 μου γραφει δεν ειναι δυνατο το ανοιγμα αυτου του τυπου του αρχειου και μου εκανε εντυπωση γιατι αν θυμαμαι καλα στην μαμα 4.0.4 ics μου διαβαζε τα mp4. μπρειτε να μου πειτε τι θεμα μπορει να υπαρχει?
Motorola Z8 , Motorola Razr Xt910 ,Lg G2 32gb

Πρώτον δοκίμασες να δεις εαν το αρχείο mp4 τρέχει αλλού πχ στον υπολογιστή σου , μετά δοκίμασε να αντιγράψεις ένα άλλο αρχείο στην εξωτερική σου κάρτα sd του κινητού σου , για να διαπιστώσεις σίγουρα ότι δεν πρόκειται για προβληματικό αρχείο.

Πρώτον δοκίμασες να δεις εαν το αρχείο mp4 τρέχει αλλού πχ στον υπολογιστή σου , μετά δοκίμασε να αντιγράψεις ένα άλλο αρχείο στην εξωτερική σου κάρτα sd του κινητού σου , για να διαπιστώσεις σίγουρα ότι δεν πρόκειται για προβληματικό αρχείο.

το αρχειo τρεχει κανονικα στο pc μου περασα και δευτερο βιντεο το οποιο ηταν σε μορφη wmv και στη συσκευη μου το εμφανησε με καταληξη .mp4 :S δεν ξερω τι στο καλο παιζει μου λεει οπως εγραψα και πριν οτι δεν ειναι δυνατο το ανοιγμα αυτου του τυπου του αρχειου! εντωμεταξυ εαν συνδεθω μεσω motocast απο τη συσκευη στο pc μου τα βιντεακια τα αναπαραγει κανονικα οταν τα κατεβαζω απο το pc μου στη συσκευη τοτε δεν μου τα ανοιγει

Motorola Z8 , Motorola Razr Xt910 ,Lg G2 32gb

μιλησα και με motorola και με cellcom την αλλη βδομαδα το σαντουιτσακι θα ειναι στα κινητα μας. αν μπορει καποιος για εμας τους αρχαριους να ποσταρει εναν οδηγο η κανενα video θα του ειμουν ευγνώμων. αντε να αναβαθμιστουμε μπας και στρωσει το τραγικο της υποθεσης με τη μπαταρια ;)

καλήσπερα..εχω κανα μηνα το κινητο και επειδη δεν του εχω βαλει καποια θηκη μονο που ακουμπαει στο τραπεζι εχουν δημιουργηθει στις γωνιες και στο κατω πλαισιο αρκετες γρατσουνιες οχι βαθιες αλλα φαινονται..γνωριζει καποιος καποιο τροπο που να φευγουν ειτε με καποια αλοιφη η καποιο αλλο τροπο??

Αυτό ακριβώς!

Και τελικα τι εγινε ρε Παναγιωτη?

MyName: Γιάννης.

Samsung s22 ultra ~ Samsung Tab S7 ~ Dell XPS 9350

Καλησπερα!!Απο σημερα ειμαι και εγω ενας κατοχος ενος razr xt 910!!!Το πηρα απο την wind σε μαυρο και με μια πρωτη ματια ειναι τελειο!!!

Ειδα οτι εχει την 2.3.5 με εκδοση 651.73.17.XT910.NonEFIGSRetail.en.EU.Για αρχη εχω 4 ερωτησεις και θα ηθελα την βοηθεια σας.

1)Ποιος ειναι ο ποιο καλυτερος και γρηγοροτερος browser για αυτο το κινητο απο το play store? Ο μαμα o Opera η ο firefox??

Ο opera σωστα??Επισης ποιο ειναι το καλυτερο προγραμμα gps που μπορω να βαλω στο κινητο το οποιο να λειτουργει καλα

με υποστιριξη ελληνικων και αναβαθμισεων χαρτων κλπ κλπ και φυσικα να ειναι free offline να μην χρεωνεσαι δηλαδη!!!

Προερχομαι απο nokia maps που για μενα ειναι σουπερ και θελω κατι καλο-αντιστοιχο να βαλω στο ξυραφι..!! :p

2)Αν δεν κανω λαθος η μνημη του ειναι 16 gb σωστα?Εμενα γιατι μου λεει στον χωρο αποθηκευσης χωρος εφαρμογων 4gb και απο κατω συνολικος χωρος 8gb διαθεσιμος χωρος 8gb εκτος την καρτα sd 8gb που εβαλα εγω δεν θα επρεπε να εδειχνε παραπανω??

3)Το κινητο το πηρα βιτρινα απο wind οπως ειπα ανοιχτο δηλαδη αυτο που εβλεπαν οι πελατες σε αριστη κατασταση με 2 χρονια εγγυηση με περασμενα μεσα μονο τα βασικα και του εβαλα και εγω 8-9 εφαρμογες ετσι για δοκιμη.Μου προτεινεται να του κανω καποιο reset και αν ναι απο που στο μενου η οχι μιας και το κινητο ειναι σε μαμα κατασταση ασχετα που ηταν ανοιχτο δεν ειχε τιποτα μεσα τι λετε????

4)Η 2.3.5 ειναι το τελευταιο επισημο update για αυτο το κινητο η υπαρχει και η 2.3.6 η 2.3.7 γιατι απο της ενημερωσεις του συστηματος μου βγαζει οτι εχω update την εκδοση 651.73.30.En.EU (136.8MB).Αυτο το νεο update ειναι η 2.3.6 η καποια αλλη??Να την περασω μεσο ota ειναι καλυτερη απο την 2.3.5 γιατι καπου στο φορουμ εχω διαβασει που λενε καποια παιδια οτι η νεες εκδοσεις δεν παει να πει οτι παντα ειναι και καλυτερες απο της προηγουμενες και ετσι το σκεφτομαι αν θα την κανω μιας και περιμενουμε το ICS μηπως να περναγα αυτο κατευθειαν η θελει πρωτα αναγκαστικα την 651.73.30 για να μπορει μετα να μου βγαλει και το παγωτο???Τι λετε??

Edited by zerv_5800

Η ζωή είναι ωραία αρκεί να ξέρεις να την ζεις με εκείνον που σε αγάπησε και θυσιάστηκε για εσένα στην θέση την δικιά σου...

Samsung Galaxy S21 Ultra / Galaxy Watch Ultra ;)

Καλησπερα!!Απο σημερα ειμαι και εγω ενας κατοχος ενος razr xt 910!!!Το πηρα απο την wind σε μαυρο και με μια πρωτη ματια ειναι τελειο!!!

Ειδα οτι εχει την 2.3.5 με εκδοση 651.73.17.XT910.NonEFIGSRetail.en.EU.Για αρχη εχω 4 ερωτησεις και θα ηθελα την βοηθεια σας.

Από τους καλύτερους browsers για μένα είναι ο dolphin. Καλό είναι να κάνεις ένα reset πριν αρχίσεις να το φορτώνεις με δικά σου πράγματα. Πάρε πρώτα την ΟΤΑ που σου βγάζει και κάνε μετά reset. Σίγουρα η 2.3.6 ήταν πρακτικά καλύτερη από την 2.3.5 που φοράς. Για τη μνήμη κάνε μια αναζήτηση και θα σου λυθεί η απορία. Για χάρτες για μένα το don't panic ήταν ότι καλύτερο έχω δοκιμάσει σε κινητό τα τελευταία χρόνια. Απλό πολύ ελαφρύ και αξιόπιστο. Αυτό βέβαια σε αττική που το δοκίμασα γιατί άλλου ίσως νa είχα άλλη άποψη. Το λέω γιατί αν θυμάμαι σωστά ο χάρτης ήταν αρκετά μικρότερος σε mb από άλλους. Στο Ics έχω δοκιμάσει μια φορα το navigon. Μου έκανε καλή εντύπωση.

Edited by SpArchon

Από τους καλύτερους browsers για μένα είναι ο dolphin. Καλό είναι να κάνεις ένα reset πριν αρχίσεις να το φορτώνεις με δικά σου πράγματα. Πάρε πρώτα την ΟΤΑ που σου βγάζει και κάνε μετά reset. Σίγουρα η 2.3.6 ήταν πρακτικά καλύτερη από την 2.3.5 που φοράς. Για τη μνήμη κάνε μια αναζήτηση και θα σου λυθεί η απορία. Για χάρτες για μένα το don't panic ήταν ότι καλύτερο έχω δοκιμάσει σε κινητό τα τελευταία χρόνια. Απλό πολύ ελαφρύ και αξιόπιστο. Αυτό βέβαια σε αττική που το δοκίμασα γιατί άλλου ίσως νa είχα άλλη άποψη. Το λέω γιατί αν θυμάμαι σωστά ο χάρτης ήταν αρκετά μικρότερος σε mb από άλλους. Στο Ics έχω δοκιμάσει μια φορα το navigon. Μου έκανε καλή εντύπωση.

Στης ρυθμισεις στο μενου ποιο παταμε για το reset??Στης ρυθμισεις απορρητου και μετα παταμε Επαναφορα εργοστασιακων δεδομενων

η παμε στο χωρο αποθηκευσης λαι απο εκει κανουμς διαμορφωση??? ;)

Edited by zerv_5800

Η ζωή είναι ωραία αρκεί να ξέρεις να την ζεις με εκείνον που σε αγάπησε και θυσιάστηκε για εσένα στην θέση την δικιά σου...

ρυθμισεις απορρητου και μετα παταμε Επαναφορα εργοστασιακων δεδομενων

αυτό.

Επίσης για όσους ενδιαφέρονται για την τελευταία NonEFIGSRetail να την πάρουν από εδώ http://forum.xda-developers.com/showthread.php?t=1737222

Rules are meant to be broken :shifty:

Επίσης για όσους ενδιαφέρονται για την τελευταία NonEFIGSRetail να την πάρουν από εδώ http://forum.xda-developers.com/showthread.php?t=1737222

Προσοχή όμως στην παραπάνω διαδικασία. Αν δείτε τα τελευταία ποστ (ψευδώνυμο frastgr) κατάφερα και γύρισα στο εργοστασιακό ICS της NonEFIGSRetail χωρίς κανένα πρόβλημα - μετά από διάβασμα και ψάξιμο πέντε ημερών.

Έχουμε και λέμε: Όσοι βρίσκονται στην 2.3.5 και 2.3.6 να Μην το επιχειρήσουν διότι το τηλέφωνο πρέπει να είναι root (Φίλε stoupi το τηλέφωνο το αγόρασες καινούργιο; μήπως ήταν επιστροφή από εκεί που το πήρες και ήταν root; απλά αναρρωτιέμαι:worry:). Όσοι έχετε ήδη την 4.0.4 οποιαδήποτε έκδοση μπορείτε να το κάνετε διότι Δεν χρειάζεται να είναι root το τηλέφωνο. Επειδή δεν έχω αυτή τη στιγμή περισσότερο χρόνο για να γράψω λεπτομέρειες για την διαδικασία, δοκιμάστε αν θέλετε (μεγάλη προσοχή γιατί είναι δύσκολη διαδικασία και λεπτομερής, διαβάστε αρκετές φορές τα βήματα) και ρωτήστε για απορίες, θα απαντήσω με όλη μου την καλή διάθεση.;)

Τα λέμε αργότερα!!!!!

ΥΓ

Παραθέτω παρακάτω ένα βίντεο ενός φίλου στο youtube για να δείτε καλύτερα την διαδικασία. Βέβαια ο φίλος φλασάρει την retail.en.eu, ήταν η χρονική στιγμή που δεν υπήρχε ακόμα fastboot αρχείο. Τέλος πάντων, κοιτάξτε την διαδικασία είναι η ίδια δλδ αυτή που χρειάζεται!!!!!!!

Ελπίζω να σας βοηθήσει!!!!!!! καλή επιτυχία!!!!

Edited by frastgr
frastgr

Πρώτα κάνουμε το reset και μετά το update ποτε όμως μετά σωστά? Για ποιο καθαρή εγκατάσταση τού update.. Να προχωρήσω άφοβα? Edited by zerv_5800

Παιδιά χθες έβγαζα σκοπιά και κάτι την διάρκεια της σκοπιάς έσβησε το τηλέφωνο για τον λόγο έλειψε η μπαταρία.μετα από την σκοπιά έβαλα το τηλέφωνο για φορτισμα. Γυρισε η μερα (σήμερα) άναψα το τηλέφωνο και ηταν ξιρυθμισμένο δηλαδη ημερομηνία,ώρα κ.τ.λ. επίσης μου δειχνει τα παλια εικονίδια του μαρκετ γόογλε μοτοπριντ και αλλα. Το μεγαλυτερο προβλημα ειναι οτι μου βγάζει αρκετα force closed και δεν μου ανηγει κανένα από τα προγράμματά βγάζοντας τα μηνύματά force closed of application. Ισα ισα να μπω στο ίντερνετ και να μπω τώρα εδώ πρόσβαση.

Τι έπαθε τωρα το κωλοτηλέφωνο και δεν λειτουργεί ομαλά γμτ?? Τρέχω την έκδοση 2.3.5. και δεν ειμαι ροοτ.

Edited by andreasrazr

Προσοχή όμως στην παραπάνω διαδικασία. Αν δείτε τα τελευταία ποστ (ψευδώνυμο frastgr) κατάφερα και γύρισα στο εργοστασιακό ICS της NonEFIGSRetail χωρίς κανένα πρόβλημα - μετά από διάβασμα και ψάξιμο πέντε ημερών.

Έχουμε και λέμε: Όσοι βρίσκονται στην 2.3.5 και 2.3.6 να Μην το επιχειρήσουν διότι το τηλέφωνο πρέπει να είναι root (Φίλε stoupi το τηλέφωνο το αγόρασες καινούργιο; μήπως ήταν επιστροφή από εκεί που το πήρες και ήταν root; απλά αναρρωτιέμαι:worry:). Όσοι έχετε ήδη την 4.0.4 οποιαδήποτε έκδοση μπορείτε να το κάνετε διότι Δεν χρειάζεται να είναι root το τηλέφωνο. Επειδή δεν έχω αυτή τη στιγμή περισσότερο χρόνο για να γράψω λεπτομέρειες για την διαδικασία, δοκιμάστε αν θέλετε (μεγάλη προσοχή γιατί είναι δύσκολη διαδικασία και λεπτομερής, διαβάστε αρκετές φορές τα βήματα) και ρωτήστε για απορίες, θα απαντήσω με όλη μου την καλή διάθεση.;)

Τα λέμε αργότερα!!!!!

ΥΓ

Παραθέτω παρακάτω ένα βίντεο ενός φίλου στο youtube για να δείτε καλύτερα την διαδικασία. Βέβαια ο φίλος φλασάρει την retail.en.eu, ήταν η χρονική στιγμή που δεν υπήρχε ακόμα fastboot αρχείο. Τέλος πάντων, κοιτάξτε την διαδικασία είναι η ίδια δλδ αυτή που χρειάζεται!!!!!!!

Ελπίζω να σας βοηθήσει!!!!!!! καλή επιτυχία!!!!

Επανέρχομαι, τώρα που έχω λίγο χρόνο, για ένα μικρό οδηγό.

πρώτα κατεβάζετε τα παρακάτω:

1) http://forum.xda-developers.com/attachment.php?attachmentid=1080638&d=1337846142

2) SPDREM_U_01.6.5.1-167_SPU-15-M2-1-CEE_1C.91P_0A.6C_RTCEE_CFC_HWp2b_SIGNED.xml.zip από εδώ: http://sbf.droid-developers.org/umts_spyder/list.php είναι η τελευταία 2.3.6 θα χρειαστούμε το αρχείο system_signed που υπάρχει εκεί.

3) https://rapidshare.com/files/1300838062/Blur_Version.651.167.21.XT910.NonEFIGSRetail.en.EU.zip είναι το αρχείο της NonEFIGSRetail

4) http://forum.xda-developers.com/showthread.php?t=1737222&page=3 από εδώ και στο ποστ 28 κατεβάζετε το αρχείο που βλέπετε και το μετονομάζετε σε boot_new.img

Προετοιμασία διαδικασίας:

α) Μετά τα παραπάνω κάνετε εξαγωγή στην επιφάνεια εργασίας του η/υ το 1)

β) το 2) το κάνετε εξαγωγή σε ένα ξεχωριστό φάκελο και παίρνετε από εκεί το system_signed αρχείο και το τοποθετείται στην επιφάνεια εργασίας μαζί με τα άλλα αρχεία.

γ) το 4) δλδ το αρχείο boot_new.img το τοποθετείται και αυτό στην επιφάνεια εργασίας.

δ) το 3) το τοποθετείται στην εξωτερική κάρτα μνήμης του τηλεφώνου σας.

Τώρα έχετε όλα τα εργαλεία για να ακολουθήσετε το βίντεο που παρέθεσα παραπάνω και να ξεκινήσετε την διαδικασία.:):):)

Καλό είναι να κάνετε ''επαναφορά εργοστασιακών ρυθμίσεων'' στο τηλέφωνο πριν την έναρξη της διαδικασίας, για όσο το δυνατόν πιο ''καθαρή'' εγκατάσταση.

Εκτέλεση Διαδικασίας

1) Σβήνουμε το κινητό, το θέτουμε σε Ap fastboot mode και το συνδέουμε μέσω usb στον Η/Υ.

2) Στον Η/Υ πηγαίνουμε: έναρξη/αναζήτηση και εκεί γράφουμε cmd και το επιλέγουμε.

3) Στην γραμμή εργασιών γράφουμε τις παρακάτω εντολές μία κάθε φορά, όπως φαίνεται στο βίντεο.

cd desktop

eprj-mfastboot flash boot boot_new.img

eprj-mfastboot flash system system_signed

4) Αφού τελειώσουμε τα παραπάνω, αποσυνδέουμε το κινητό από το καλώδιο και πατάμε το πλήκτρο power μια φορά για να κλείσει.

5) Ανοίγουμε το κινητό πατώντας power και πλήκτρα +,- ταυτόχρονα, επιλέγουμε (επιλογή με το πλήκτρο +, κύλιση στο μενού με το πλήκτρο - ) recovery, στην συνέχεια και μόλις εμφανιστεί το ανθρωπάκι του Android Πατώντας τα πλήκτρα (+),(-) ταυτόχρονα, στο μενού που εμφανίζεται κάνουμε wipe cache partition (επιλογή με power button, κύλιση με πλήκτρα +,- ). Αφού τελειώσει το wipe, στη συνέχεια επιλέγουμε apply update from external storage.

6) Εκεί (κύλιση στο μενού με πλήκτρα +,- και επιλογή με το power) βρίσκουμε και επιλέγουμε το zip αρχείο της αναβάθμισης που είχαμε βάλει πριν στην εξωτερική κάρτα. Αρχίζει η διαδικασία της αναβάθμισης (κάνει περίπου 15 λεπτά).

7) Μόλις τελειώσει η διαδικασία αναβάθμισης, κάνουμε πάλι wipe cache partition και επιλέγουμε reboot.

Έχετε πλέον κάνει την αναβάθμιση-επιστροφή στο λογισμικό για Ελλάδα, στην έκδοση λογισμικού 172.180.39.XT910.NonEFIGSRetail.en.EU (ICS 4.0.4). Να σημειωθεί ότι μέχρι στιγμής είναι η μόνη αξιόπιστη διαδικασία και για την επαναφορά σε λειτουργία ''νεκρού'' τηλεφώνου (μόνο για τηλέφωνα με ICS)

Σημαντικό: Εννοείται ότι η επιλογή για την έναρξη της διαδικασίας είναι αποκλειστικά δική σας και δεν φέρω καμία ευθύνη για οποιαδήποτε εμπλοκή που τυχόν σας παρουσιαστεί.

Edited by frastgr
firmware screenshots, Πλήρης ενημέρωση Οδηγού
frastgr

Δεν καταλαβαίνω γιατί να κάνουμε όλα αυτά , αφου σε λίγες ημέρες θα βγεί η επίσημη έκδοση .

Και όσοι έχουν την έκδοση ISC 4.04 - 676.226.3.XT910.Retail.en.EU , έχουν κανένα πρόβλημα , η είναι πίσω , και υπάρχει και κάτι ποιό νέο ?? , δηλαδή σε δουλειά να βρισκόμαστε ??

Εγώ παιδιά νομίζω ότι πρέπει να αναμένουμε την τελική έκδοση απο την motorola , και βλέποντας και κάνοντας .

Δεν καταλαβαίνω γιατί να κάνουμε όλα αυτά , αφου σε λίγες ημέρες θα βγεί η επίσημη έκδοση .

Και όσοι έχουν την έκδοση ISC 4.04 - 676.226.3.XT910.Retail.en.EU , έχουν κανένα πρόβλημα , η είναι πίσω , και υπάρχει και κάτι ποιό νέο ?? , δηλαδή σε δουλειά να βρισκόμαστε ??

Εγώ παιδιά νομίζω ότι πρέπει να αναμένουμε την τελική έκδοση απο την motorola , και βλέποντας και κάνοντας .

Εάν έχεις παρακολουθήσει το φορουμ θα καταλάβεις γιατί τα κάνουμε όλα αυτά. Αυτοί (όπως και γω πριν) που έχουν βάλει την 676.226.3.XT910.Retail.en.EU δεν είναι στο εργοστασιακό λογισμικό που προορίζεται για την χώρα μας και αν πάνε στο service ενδεχομένως να έχουν χάσει την εγγύηση. Επίσης Δεν μπορούν να πάρουν OTA την τελική αναβάθμιση που προορίζεται για την Ελλάδα, μάλλον την άλλη εβδομάδα, άλλα θα πρέπει να περιμένουν να βγει (αν βγει) fastboot αρχείο με το κατάλληλο λογισμικό και να ξαναφλασάρουν τη συσκευή. Επίσης είναι μια διαδικασία που μπορεί κάποιος να επαναφέρει το τηλέφωνο του σε λειτουργία (μόνο για συσκευές που έχουν ήδη ICS) σε περίπτωση μπρικαρίσματος.

Βεβαίως, η επιλογή του τι θα κάνει και ευθύνη του καθενός είναι αποκλειστικά δική του:)

Edited by frastgr
frastgr

εχω ξαναρωτήσει ...

αλλα μήπως υπαρχει καποιο καλο backup ( χωρις να εισαι ροοτ ) που να αποθηκέυει τις επαφές , εφαρμογές , και ρυθμίσεις τηλεφώνου ετσι ωστε όταν φλασαρω η κανω hardreset να τα φερνω ολα πισω χωρις πολλα πολλα ?

backup χωρις ροοτ ομως...

εχω ξαναρωτήσει ...

αλλα μήπως υπαρχει καποιο καλο backup ( χωρις να εισαι ροοτ ) που να αποθηκέυει τις επαφές , εφαρμογές , και ρυθμίσεις τηλεφώνου ετσι ωστε όταν φλασαρω η κανω hardreset να τα φερνω ολα πισω χωρις πολλα πολλα ?

backup χωρις ροοτ ομως...

mybackup pro.

frastgr

Επανέρχομαι, τώρα που έχω λίγο χρόνο, για ένα μικρό οδηγό.

πρώτα κατεβάζετε τα παρακάτω:

1) http://forum.xda-developers.com/attachment.php?attachmentid=1080638&d=1337846142

2) SPDREM_U_01.6.5.1-167_SPU-15-M2-1-CEE_1C.91P_0A.6C_RTCEE_CFC_HWp2b_SIGNED.xml.zip είναι η τελευταία 2.3.6 θα χρειαστούμε το αρχείο system_signed που υπάρχει εκεί.

3) http://goo.im/roms/mattlgroff/Blur_V...tail.en.EU.zip είναι το αρχείο της NonEFIGSRetail

4) http://forum.xda-developers.com/showthread.php?t=1737222&page=3 από εδώ και στο ποστ 28 κατεβάζετε το αρχείο που βλέπετε και το μετονομάζετε σε boot_new.img

Προετοιμασία διαδικασίας:

α) Μετά τα παραπάνω κάνετε εξαγωγή στην επιφάνεια εργασίας του η/υ το 1)

β) το 2) το κάνετε εξαγωγή σε ένα ξεχωριστό φάκελο και παίρνετε από εκεί το system_signed αρχείο και το τοποθετείται στην επιφάνεια εργασίας μαζί με τα άλλα αρχεία.

γ) το 4) δλδ το αρχείο boot_new.img το τοποθετείται και αυτό στην επιφάνεια εργασίας.

δ) το 3) το τοποθετείται στην εξωτερική κάρτα μνήμης του τηλεφώνου σας.

Τώρα έχετε όλα τα εργαλεία για να ακολουθήσετε το βίντεο που παρέθεσα παραπάνω και να ξεκινήσετε την διαδικασία.

Καλή επιτυχία:):):)

Σημαντικό: Εννοείται ότι η επιλογή για την έναρξη της διαδικασίας είναι αποκλειστικά δική σας και δεν φέρω καμία ευθύνη για οποιαδήποτε εμπλοκή που τυχόν σας παρουσιαστεί.

Ευχαριστούμε fastgr για την βοήθεια. :)

To 2 το κατεβάζω από εδώ http://sbf.droid-developers.org/umts_spyder/list.php

Ερωτήσεις

1) Τι είναι καλύτερο να κάνουμε πρίν την περάσουμε (reset to factory settings, wipe everything, από custom recovery, clean devlink);

2) Στο cmd βάζουμε τις ίδιες εντολές με το razrguy στο βίντεο;

3) Το αρχείο που πάει στην SD πρέπει όντως να βγάλω την sd και με αντάπτορα να την βάλω στο pc ή στο βίντεο γίνεται έτσι επηδεί είναι bricked η συσκευή και εγώ απλά θα πρέπει συνδέσω το τηλέφωνο με usb και θα βάλω το αρχείο στην κάρτα;

Νίκος

• The title was changed to Motorola RAZR XT910