spyros96 Δημ. July 9, 2012 Κοινοποίηση Δημ. July 9, 2012 Μηπως ξερετε που να βρω ενα μαυρο razr??? Δεν βρήκα πουθενα οσο κι αν εψαξα ακομη και μεταχειρισμένο... Χρειαζομαι ενα δευτερο μιας και το πρωτο μου κινητο εχει ενα χτυπημα κατω και πλέων το φροντίζω (στην εντατική:cry:). Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
tiestointhemix Δημ. July 9, 2012 Κοινοποίηση Δημ. July 9, 2012 Αν εννοείς σαν να έχουν κυκλάκια μέσα και μένα έτσι είναι το τέρμα δεξιά κ τέρμα αριστερά. Τα δυο μεσαία δεν το έχουν. ετσι ακριβως ειναι και σε μενα. ειναι φυσιολογικο αυτο να μην εχουν την ιδια αποχρωση ολα? θα μας πουνε και κομπλεξικους στο τελος αλλα ειναι φρεσκια αγορα και ανησυχώ για τα παντα :rolleyes: Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
ddr2 Δημ. July 9, 2012 Κοινοποίηση Δημ. July 9, 2012 ετσι ακριβως ειναι και σε μενα. ειναι φυσιολογικο αυτο να μην εχουν την ιδια αποχρωση ολα? θα μας πουνε και κομπλεξικους στο τελος αλλα ειναι φρεσκια αγορα και ανησυχώ για τα παντα :rolleyes: Βγαλτε μια φωτογραφια να δουμε κι εμεις, γιατι δεν μπορω να το καταλαβω οπως το λετε. Παράθεση MyName: Γιάννης. Samsung s22 ultra ~ Samsung Tab S7 ~ Dell XPS 9350 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
drmalliaris Δημ. July 9, 2012 Κοινοποίηση Δημ. July 9, 2012 παιδιά τελικά το θέμα με τη θερμότητα είναι κάπως γνωστό...κάτι για να γελάσετε http://www.droidforums.net/forum/droid-news/210947-qualcomms-new-snapdragon-s4-stays-cool-under-pressure-literally.html παιδιά καλώς σας βρήκα. Αγόρασα πρόσφατα το πολύ όμορφο και καλό Razr xt910 αλλά μου φαίνεται ότι έχω κάποιο πρόβλημα με τη θερμότητα της συσκευής. Με την παραμικρή λειτουργία φαίνεται ότι ζεστένεται αρκετά. Φτάνει πολλές φορές να ζεστένεται και κάπως να καίει και η ίδια η οθόνη. Έχω περάσει από διάφορα smartphones αλλά πρώτη φορά νοιώθω την οθόνη να ζεστένεται. Ίσως να είμαι υπερβολικός δεν ξέρω. καταλαβαίνω οτι η μπαταρια με την οθόνη είναι πολυ πιο κοντά από κάθε άλλο κινητό αλλά δεν το έχω ξαναζήσει αυτό...έχετε ανάλογες εμπειρίες ή να τον επιστρέψω και να πάρω άλλο; Σε όλα τα άλλα φαίνεται μιά χαρά... Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
stelios1981 Δημ. July 9, 2012 Κοινοποίηση Δημ. July 9, 2012 Λοιπον περασα το τελευταιο leak .33 27 june,η μπαταρια φυσαει!!! αυτη τη στιγμη το κντ μου ειναι ανοικτο απο χθες 8/7 απο 09:00 η ωρα εως τωρα που γραφω standby mode με μιση ωριτσα wifi και καμια ωρα κλησης και επεσε στο 90%!!!!!!! Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
papathvas Δημ. July 9, 2012 Κοινοποίηση Δημ. July 9, 2012 Λοιπον περασα το τελευταιο leak .33 27 june,η μπαταρια φυσαει!!! αυτη τη στιγμη το κντ μου ειναι ανοικτο απο χθες 8/7 απο 09:00 η ωρα εως τωρα που γραφω standby mode με μιση ωριτσα wifi και καμια ωρα κλησης και επεσε στο 90%!!!!!!! 1 ώρα κλήσεις και μόνο 10%;; :shock: Παράθεση defy+ LG G2 XZ1 Poco F2 pro Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
frastgr Δημ. July 9, 2012 Κοινοποίηση Δημ. July 9, 2012 (edited) Ένας πολύ καλός τρόπος να διαπιστώσετε σε ποιο βαθμό έχει η οθόνη σας το θέμα που αναφέρουμε είναι ο εξής: - Κατεβάστε δωρεάν την εφαρμογή Dead Pixel Test - Κλείστε όλα τα φώτα στο δωμάτιό σας. - Ανόιξτε την εφαρμογή. - Το πρώτο χρώμα είναι το άσπρο. Με ένα άγγιγμα πάμε στο μαύρο. Αφού περιμένε 4-5 δευτερόλεπτα να συνηθίσει το μάτι σας, δείτε τώρα προσεκτικά την οθόνη και πείτε μας λοιπόν αν εδώ βλέπετε στην οθόνη στίγματα η γραμμές. ακόμα και με αυτό το τεστ στο δικό μου razr δεν υπάρχει θέμα με την οθόνη, είναι άψογη!!!!!!:):) Edited July 9, 2012 by frastgr Παράθεση frastgr Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
netblaster Δημ. July 9, 2012 Κοινοποίηση Δημ. July 9, 2012 Με το που έβαλα ics, είτε leak είτε official, μερικά widgets και κυρίως το Beautiful widgets σταματάνε να κάνουν refresh. Δεν χρησιμοποιώ task killers. Το έχει παρατηρήσει κανείς? Αναφέρεσαι σε widgets που έρχονται με τη Rom ή από άλλες εφαρμογές? Ενδεικτικά αναφέρω ότι με τo Beautiful widgets είχα κεγώ πρόβλημα. Αλλά κατεβάζοντας την τελευταία έκδοση κάθε εφαρμογής τα προβλήματα λύθηκαν. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
stif Δημ. July 9, 2012 Κοινοποίηση Δημ. July 9, 2012 μιλησα πριν λιγο με media markt.τα ξυραφια τελος και αποοτι μου ειπε η κοπελα δεν θα ξαναφερουν. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
alnotas Δημ. July 9, 2012 Κοινοποίηση Δημ. July 9, 2012 Όποιος πρόλαβεν, τον κύριον είδεν :lol: Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
pafimal Δημ. July 9, 2012 Κοινοποίηση Δημ. July 9, 2012 μιλησα πριν λιγο με media markt.τα ξυραφια τελος και αποοτι μου ειπε η κοπελα δεν θα ξαναφερουν. Σιγα να μην τελειωνανε σε τετοια τιμη , ενα κινητο που πριν απο 8 μηνες κοστιζε 600e και αυτο που μου αρεσει περισσοτερο ειναι οτι μερικα παιδια εδω ρωτουσαν εαν αξιζει το τλφ στα 279e Παράθεση Παναγιωτης Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
stif Δημ. July 9, 2012 Κοινοποίηση Δημ. July 9, 2012 δεν αανρωτιεσαι γιατι ενα κινητο που βγηκε πριν 7-8 μηνες,εχασε αξια 300+ ευρω?και γιατι σταματησαν να το φερνουν(ρωτησα και στο ebw)?προσωπικα μου κανει εντυπωση.και κυριως γιατι αφου πουλουσε,σταματησε... Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
pafimal Δημ. July 9, 2012 Κοινοποίηση Δημ. July 9, 2012 δεν αανρωτιεσαι γιατι ενα κινητο που βγηκε πριν 7-8 μηνες,εχασε αξια 300+ ευρω?και γιατι σταματησαν να το φερνουν(ρωτησα και στο ebw)?προσωπικα μου κανει εντυπωση.και κυριως γιατι αφου πουλουσε,σταματησε... Να σου πω γιατι ειναι αντιεμπορικο δεν το υποστηριζαν οι xda γιατι ειναι μοτο και οχι samsung ενα σωρο γιατι και μια και το αναφερεις πριν απο 1.5 μηνα ειχα παρει το HTC OneX σε λευκο το πουλησα για να παρω το galaxy s3 λοιπον η αγοραπωλησια αυτη μου στοιχισε 130e διαφορα απο εμενα σε ανταλλαγη δυο κινητων που οι διαφορες τους ειναι σχεδον μηδενικες αλλα το ενα ειναι htc το καποτε κραταιο htc και το αλλο το πιο εμπορικο τλφ αυτην την στιγμη και χωρις να το αξιζει αλλωστε(προσωπικη εκτιμιση) Παράθεση Παναγιωτης Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
lemonlight3 Δημ. July 9, 2012 Κοινοποίηση Δημ. July 9, 2012 (edited) Καταρχας να ευχαριστησω τον taigetos που παρεθεσε τον τροπο με τον οποιον περναει κανεις την ics παραπανω. Δευτερον εχοντας διαβασει καποια posts περι μπαταριας ηθελα να πω οτι η δικια μου βελτιωθηκε σε πολυ μεγαλο βαθμο με την ics. Τριτον, εν αντιθεσει με το menu και τις επιλογες, η γραμματοσειρα στα μηνυματα ειναι τεραστια. Υπαρχει τροπος να την μικρυνω; Τελος, εχω ενα θεματακι. Στην προσβασιμοτητα, στις επιλογες του διπλου πατηματος της αρχικης οθονης, οταν επιλεγω να ανοιγει η μουσικη τοτε ανοιγουν τα μηνυματα. Λογικα αυτο ειναι προβλημα του λογισμικου και δεν διορθωνεται, σωστα; Ευχαριστω. :cool: Edited July 9, 2012 by lemonlight3 Παράθεση MotoLover Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
stif Δημ. July 9, 2012 Κοινοποίηση Δημ. July 9, 2012 Να σου πω γιατι ειναι αντιεμπορικο δεν το υποστηριζαν οι xda γιατι ειναι μοτο και οχι samsung ενα σωρο γιατι και μια και το αναφερεις πριν απο 1.5 μηνα ειχα παρει το HTC OneX σε λευκο το πουλησα για να παρω το galaxy s3 λοιπον η αγοραπωλησια αυτη μου στοιχισε 130e διαφορα απο εμενα σε ανταλλαγη δυο κινητων που οι διαφορες τους ειναι σχεδον μηδενικες αλλα το ενα ειναι htc το καποτε κραταιο htc και το αλλο το πιο εμπορικο τλφ αυτην την στιγμη και χωρις να το αξιζει αλλωστε(προσωπικη εκτιμιση) κοιτα δεν διαφωνω με οσα λες.απλα η διαφορα ειναι τεραστια!!δεν εχω ξαναδει τοσο μεγαλη πτωση σε τοσο μικρο χρονικο διαστημα(δεν ειμαι κανενας ειδικος,αλλα με οσα εχω δει μιλαω).κριμα παντως γιατι ημουν ψημενος να το παρω και τωρα γιοκ Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
ddr2 Δημ. July 9, 2012 Κοινοποίηση Δημ. July 9, 2012 κοιτα δεν διαφωνω με οσα λες.απλα η διαφορα ειναι τεραστια!!δεν εχω ξαναδει τοσο μεγαλη πτωση σε τοσο μικρο χρονικο διαστημα(δεν ειμαι κανενας ειδικος,αλλα με οσα εχω δει μιλαω).κριμα παντως γιατι ημουν ψημενος να το παρω και τωρα γιοκ Η πτωση δεν θα κρατησει για πολυ. Ηθελαν να ξεπουλησουν και ξεπουλησαν. Παράθεση MyName: Γιάννης. Samsung s22 ultra ~ Samsung Tab S7 ~ Dell XPS 9350 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
pafimal Δημ. July 9, 2012 Κοινοποίηση Δημ. July 9, 2012 Ακριβως αυτο ηθελαν να ξεπουλησουν και το εκαναν...πριν απο ενα μηνα το ιδιο εγινε και με το ταμπλετ της samsung το εβαλε το MM 299e οταν η τιμη του ηταν 565 ε!! και τοτε εγινε χαλασμος ολοι ηθελαν να το παρουν και βεβαια καλα εκαναν...ενας απο αυτους ημουν και εγω προλαβα το τελευταιο Σαββατο που εληγε η προσφορα Παράθεση Παναγιωτης Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
R_Bachman Δημ. July 9, 2012 Κοινοποίηση Δημ. July 9, 2012 κοιτα δεν διαφωνω με οσα λες.απλα η διαφορα ειναι τεραστια!!δεν εχω ξαναδει τοσο μεγαλη πτωση σε τοσο μικρο χρονικο διαστημα(δεν ειμαι κανενας ειδικος,αλλα με οσα εχω δει μιλαω).κριμα παντως γιατι ημουν ψημενος να το παρω και τωρα γιοκ Wind στα 299 το έχει στο site. Πάρε κάνα τηλέφωνο μπας και μπορούν να σου φέρουν. Παράθεση LG G8s - Lg g6 h870 -- Note 4 N910F(dead) stock 6.0.1 -- Sony Xperia Z 5.1.1 eXistenZ Y 4.0.0 - Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
OYGKA_3 Δημ. July 9, 2012 Κοινοποίηση Δημ. July 9, 2012 (edited) Καλησπερα παιδια,επειδη ενδιαφερομαι εντονα για την αγορα του συγκεκριμενου κιν, θελω να κανω μια ερωτηση να μου πειτε την γνωμη σας.Πηγα σε ενα καταστημα wind και το ειχε το κιν αλλα ειναι το τελευταιο κομματι και απο οτι μου ειπε η πωλητρια το ανοιξε μια φορα να το δειξει σε ενα πελατη επειδη τα παρουσιαζουν live αν το ζητησει ο πελατης.Το κινητο δεν ειναι σε βιτρινα αλλα κανονικα μεσα στο κουτι του και μεσα στα ντουλαπακια που κρατανε ολα τα κινητα.Μου ειπε οτι αν με ενδιαφερει να μου το δωσει 250 ευρω.Ποια ειναι η γνωμη σας??? Υ.Γ Την ρωτησα για διαθεσιμοτητα του μαυρου,το κοιταξε online και μου λεει οτι δεν υπαρχει,μονο το ασπρο Edited July 9, 2012 by OYGKA_3 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
pafimal Δημ. July 9, 2012 Κοινοποίηση Δημ. July 9, 2012 (edited) Καλησπερα παιδια,επειδη ενδιαφερομαι εντονα για την αγορα του συγκεκριμενου κιν, θελω να κανω μια ερωτηση να μου πειτε την γνωμη σας.Πηγα σε ενα καταστημα wind και το ειχε το κιν αλλα ειναι το τελευταιο κομματι και απο οτι μου ειπε η πωλητρια το ανοιξε μια φορα να το δειξει σε ενα πελατη επειδη τα παρουσιαζουν live αν το ζητησει ο πελατης.Το κινητο δεν ειναι σε βιτρινα αλλα κανονικα μεσα στο κουτι του και μεσα στα ντουλαπακια που κρατανε ολα τα κινητα.Μου ειπε οτι αν με ενδιαφερει να μου το δωσει 250 ευρω.Ποια ειναι η γνωμη σας??? Υ.Γ Την ρωτησα για διαθεσιμοτητα του μαυρου,το κοιταξε online και μου λεει οτι δεν υπαρχει,μονο το ασπρο Νομιζω οτι ειναι της βιτρινας δεν νομιζω οτι ανοιγουν κινητα ετσι απλα για να τα δειξουν σε ενα πελατη τουλαχιστον σε εμενα δεν εχει συμβει ποτε edit:οταν ανοιγει η συσκευη για πρωτη φορα κανει εγκατασταση λογισμικου για τσεκαρε το Edited July 9, 2012 by pafimal Παράθεση Παναγιωτης Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
SpArchon Δημ. July 9, 2012 Κοινοποίηση Δημ. July 9, 2012 Ότι ανοίγουν κινητά για να τα δείξουν ανοίγουν, αλλά δεν μπορείς να ξέρεις αν όντως ήταν βιτρίνας ή όχι. Όπως και να έχει Εγώ προσωπικά το συγκεκριμένο τηλέφωνο, εάν φυσικά είναι άψογο εξωτερικά, θα το έπαιρνα σίγουρα με 250 και ίσως να ζητούσα και καλύτερη τιμή. Στην τελική έχει και την εγγύηση του. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
R_Bachman Δημ. July 9, 2012 Κοινοποίηση Δημ. July 9, 2012 Καλησπερα παιδια,επειδη ενδιαφερομαι εντονα για την αγορα του συγκεκριμενου κιν, θελω να κανω μια ερωτηση να μου πειτε την γνωμη σας.Πηγα σε ενα καταστημα wind και το ειχε το κιν αλλα ειναι το τελευταιο κομματι και απο οτι μου ειπε η πωλητρια το ανοιξε μια φορα να το δειξει σε ενα πελατη επειδη τα παρουσιαζουν live αν το ζητησει ο πελατης.Το κινητο δεν ειναι σε βιτρινα αλλα κανονικα μεσα στο κουτι του και μεσα στα ντουλαπακια που κρατανε ολα τα κινητα.Μου ειπε οτι αν με ενδιαφερει να μου το δωσει 250 ευρω.Ποια ειναι η γνωμη σας??? Υ.Γ Την ρωτησα για διαθεσιμοτητα του μαυρου,το κοιταξε online και μου λεει οτι δεν υπαρχει,μονο το ασπρο Ανοιχτά κομμάτια είχαν και τα ΜΜ αλλά μέσα ήταν σαν καινούρια με τις ζελατίνες τους κτλ(αυτό που λές έτσι είναι;). Τα 250 προσφορά πάντως.....χμμμ.... μάλλον κομμάτι βιτρίνας θα είναι. Προσωπική μου γνώμη. Παράθεση LG G8s - Lg g6 h870 -- Note 4 N910F(dead) stock 6.0.1 -- Sony Xperia Z 5.1.1 eXistenZ Y 4.0.0 - Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
pafimal Δημ. July 9, 2012 Κοινοποίηση Δημ. July 9, 2012 Εαν δεν ειναι βιτρινας και το ανοιξαν μονο και μονο για να το δειξουν σε καποιον δεν νομιζω να εκαναν και εγκατασταση λογισμικου για να του δειξουν πως ειναι το Android του,τωρα ο φιλος εαν το παρει στα χερια του το ανοιξει και δει πως ειναι το λογισμικο εγκατεστημενο τοτε παει να πει οτι κατι βρωμαει τελος παντων προσωπικη εκτιμιση ειναι αυτη Παράθεση Παναγιωτης Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
OYGKA_3 Δημ. July 9, 2012 Κοινοποίηση Δημ. July 9, 2012 Παιδια ευχαριστω για τις απαντησεις σας,το κινητο το επιασα σημερα στο χερι μου και το δοκιμασα,με το που το ανοιξα ζητησε να κατεβασει ρυθμισεις ιντερνετ κτλ,.Το κινητο στανταρ δεν ειναι βιτρινας,ειναι ολοκαινουριο,ετσι μου φενεται τουλαχιστον.Στην βιτρινα εχουν ενα dummy phone,αυτο μου το εβγαλε απο το κουτι,ζελατινα παντως δεν ειχε Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
pafimal Δημ. July 9, 2012 Κοινοποίηση Δημ. July 9, 2012 (edited) Είναι όλα ελαττωματικά και τα πουλάν χρησιμοποιημένα σε ανοιχτά κουτιά...γι'αυτό!:wacko::shock: Σαν να βλέπω το ευρύ Ελληνικό κοινό να μπαίνει πρώτα στο XDA για να δεί τι custom ROMs υπάρχουν πριν αποφασίσουν τι high-end κινητό θα αγοράσουν! :lol: Εδώ στα μισά Android που κυκλοφορούν ακόμη δεν έχουν κάνει λογαριασμό στο Gmail! Χώρια που στις ΗΠΑ η συσκευή πουλάει τρελά! Οι ξύπνιοι βέβαια θα προτιμήσουν ένα Galaxy ACE 2 με 299 ευρώ και με επερχόμενη "υποστήριξη" από τους XDA! To ΧDA είναι μόνο για χομπύστες που θέλουν να "παίζουν" και το 95% τον χρηστών δε θα ήθελαν σε καμία περίπτωση να βρεθούν αντιμέτωποι με ROM που φάτσα-κάρτα στα χαρακτηριστικά όλων αναφέρουν μιά λίστα από "known bugs" ή "does not work". Οποτε έβαλα ROM από το XDA την έβγαλα πολύ σύντομα. Να βράσω ένα κάπως καλύτερο Quadrant score αν λείπουν βασικά χαρακτηριστικά. Είναι εντελώς ηλίθιο να μη λειτουργεί η κάμερα ή το βίντεο ή το 3G κλπ! Ασχολούνται τώτα στο XDA με τη ROM που έβγαλε κάποιος που είναι "υπέροχη" και "σταθερότατη" και "συνιστάται ανεπιφύλακτα", απλά δε λειτουργεί το 3G!!!:dash::wacko: Προσωπικη σου αποψη απολυτα σεβαστη αλλα επετρεψε μου να εχω και εγω την δικη μου,τουλαχιστον στα τελευται 5-6 χρονια που ειμαι μελος στουσ xda δεν εχω αντιμετωπισει ποτε μα ποτε τετοιου ειδους χοντρα προβληματα η τουλαχιστον ξερω να διαβαζω να διαβαζω και να διαβαζω πραγμα που σημαινει οτι εχω μαθει να αποφευγω τις κακοτοπιες και τελος εαν εχεις μια τετοια συσκευη στα χερια σου και το μονο που κανεις ειναι να βαζεις ωραια wallpapers ε τοτε τι να πω παρε και ενα Nokia με κλειστο λειτουργικο να κανεις την δουλεια σου,και βεβαια δεν λεω σε ολους οτι πρεπει να ασχοληθουν ιδιαιτερα με το κντ αλλα ας αφησουμε και τους αλλους να κανουν την τρελλα τους το χομπυ τους οπως θελεις παρτο (και το μονο που δεν με ενδιαφερει ειναι το τι θα γραψει το AnTuTu)...παντα φιλικα:) Edited July 9, 2012 by pafimal Παράθεση Παναγιωτης Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts