Jump to content

Motorola RAZR XT910

sakiss
 Κοινοποίηση

Recommended Posts

Το αντιστοιχο αμερικανικο θα παρει και την Jelly Bean συμφωνα με επισημη λιστα που εδωσε η motorola. Για τα ευρωπαικα δεν εχει ανακοινωθει κατι επισημο ακομη.

https://forums.motorola.com/pages/00add97d6c

- Xiaomi Redmi Note 3

- Asus Vivotab Note 8

• Απαντήσεις 6,5χιλ.
  • Δημιουργία
  • Τελευταία απάντηση

Top Posters In This Topic

Δημοφιλείς μέρες

Top Posters In This Topic

Φαντάζομαι δεν γράφεις αναφορικά με τον ecep που έχει το maxx. Στις 10 ώρες τι έκανες; Προβολή πόση ώρα είχες;

τιποτα δεν εκανα.μονο fb χρησιμοποιησα.αυτο που εχω παρατηρησει οτι με πληρη φορτιση και να το αφησω ετσι το κινητο θα βγαλει μια μερα.την επομενη θελει φορτιση.

η κατανάλωση που περιγράφεις είναι απολύτως φυσιολογική εάν έχεις μόνιμα ανοιχτά τα δεδομένα και ειδικά με πολλούς συγχρονισμούς (Gmail fb κτλ) αν δεν ισχύουν τα παραπάνω, η μπαταρία σου έχει πρόβλημα.

καλησπερα παιδια, εχω το s3 και λεω να το κανω ανταλαγγη,με το razr maxx ξερω οτι ειναι πισω σε στατιστικα, αλλα ειναι ωραιο τηλ, αν θελετε δωστε μια βοηθεια, ευχαριστω.

Βοήθεια σε τι ακριβώς; Ίσως αν πάρεις μια καλή τιμή και μπορείς να κρατήσεις τα χρήματα να περίμενες το razr hd. Κυκλοφόρισε στην verizon ,Γαλλία και Αυστραλία. Φαντάζομαι συντομα και στην υπόλοιπη Ευρώπη. Το απλό έχει 2500 mAh. Ψάχε στο youtube για πρόσφατα review.

Το αντιστοιχο αμερικανικο θα παρει και την Jelly Bean συμφωνα με επισημη λιστα που εδωσε η motorola. Για τα ευρωπαικα δεν εχει ανακοινωθει κατι επισημο ακομη.

Μακάρι αν και δεν βιάζομαι. Όλες οι εφαρμογές τρέχουν μια χαρά σε ICS (ακόμα βλέπω bug fixes σε jelly στις εφαρμογές που ενημερώνω). Προτιμώ μια bugless ,jelly release και ας αργήσει και λίγο.Λίγο όμως....να μην πάει καλοκαίρι :p .

τιποτα δεν εκανα.μονο fb χρησιμοποιησα.αυτο που εχω παρατηρησει οτι με πληρη φορτιση και να το αφησω ετσι το κινητο θα βγαλει μια μερα.την επομενη θελει φορτιση.

Ότι γράφω πιο κάτω έχει ως βάση πως έχεις την official rom.

Να υποθέσω πως κλείνεις wifi, data όταν το κλείνεις για ώρες. Έτσι και αλλιώς, ίσως κάποια εφαρμογή να μην αφήνει την συσκευή να μπεί σε deep sleep. Θα μπορούσες να έχεις και πρόβλημα με την μπαταρία αλλά πριν πας για service, καλό θα ήταν να δοκιμάσεις τα κλασσικά troubleshooting.

Είχες πάντα πρόβλημα με την μπαταρία; Και με gb και ics;

Βάλε το BetterBatteryStats να δεις αν κάποια εφαρμογή κρατάει την συσκευή awake και κάντην απεγκατάστασή. Θα μπορούσες να δοκιμάσεις και ένα task killer https://play.google.com/store/apps/details?id=com.rechild.advancedtaskkiller&feature=search_result#?t=W251bGwsMSwxLDEsImNvbS5yZWNoaWxkLmFkdmFuY2VkdGFza2tpbGxlciJd αλλά μόνο για να δείς πια εφαρμογή ανοίγει με το ζόρι ,μετά που κάνεις kill(μην το βάλεις να κάνει kill αυτόματα). Αν δεν βγάλεις άκρη παμε παρακάτω.....

Δοκίμασε ένα wipe data/cache(κάντο από την recovery- θα χάσεις τα πάντα όπότε πάρε backup ότι μπορείς, αν δεν ξέρεις πως, ρωτάς). Ξανακάνε wipe data/cache(υπερβολή μεν αλλά.... δεν χάνεις και κάτι). Δούλεψε την συσκευή μια μέρα χωρίς να βάλεις extra εφαρμογές. Αν συνεχίσει να σου κάνει τα ίδια, πας service. Αν όχι βάζεις λίγες λίγες τις εφαρμογές που είχες και βλέπεις αν έχεις drain ξανα. Ξεκινάς με τις πιο γνωστές/αξιόπιστες.

Αν δεν κατάλαβες κάτι, ξαναρώτα πριν κάνεις δοκιμές.

Edited by R_Bachman
LG G8s - Lg g6 h870 -- Note 4 N910F(dead) stock 6.0.1 -- Sony Xperia Z 5.1.1 eXistenZ Y 4.0.0 -

φιλε κ εγω το ιδιο τηλ ειχα απο μπαταρια χαλια ημουν ουτε μια μερα κ γενικα σαν ποιοτητα κατασκευη χαλια (νοκιακιας) το μοτο ειναι αψογο πολυ καλη ποιοτητα κατασκευης κ απο μπαταρια σουπερ 2 μερες.

akizaki εγω το θελω το μοτο πρωτον γιατι μου αρεσει σαν κατασκευη.1-2 ερωτησης αν θες απαντας, μικρ/μεγαφωνο ειναι καλυτερα του razr απο οτι του s3; 2:με gsm ενεργο και ανοιχτη την οθονη,να ειμαι συνεχεια opera mini φωτεινοτητα στο αυτοματο ποσες ωρες βγαζει περιπου;για το maxx λεω παντα, 3:τα παιχνιδια τα τρεχει οπως στο s3; αυτα. και αν ειναι ευκολο σε καποιον να δωσει κανενα μαγαζι με θηκες και αξεσουαρ που να εχει motorola.

Εγώ με την 4.0.4 έχω 2 προβλήματα..

α) Καταρχήν το σήμα δεν ειναι σταθερό...ενώ δείχνει να μήν εχει καθολου η 1 γραμμή ξαφνικά πάει στο φουλ..παιζει συνέχεια ενώ το έχω δοκιμάσει και με κινιτά των 30 ευρώ και των 30 εχει φουλ σήμα και εμένα 1 γραμμή ..ξαφνικά παει στο φουλ και παιζει συνέχεια..

β) Τα sms...μια ερχονται μια δεν ερχονται...π.χ μου εχουν στείλει μυνήματα και δεν ερχονται καθόλου παρα την επόμενη μέρα η αργούν πολύ . Μπορει να μου στείλουν 2 άτομα στον ενα να μου ερθει αμέσως και στον αλλον με καθυστέρηση απο 1 λεπτό εώς 1 ημέρα...

Έχω κάνει επαναφορά , recovery , φλασάρισμα , clear cache , clear partition κοινώς τα έχω δοκιμάσει όλα ...ΑΛΛΑ ΤΙΠΟΤΑ!!!...

Αν τα έχεις δοκιμάσει όλα ζήτα μια αντικατάσταση της sim. 5 ευρώ θα σου κοστίσει.

akizaki εγω το θελω το μοτο πρωτον γιατι μου αρεσει σαν κατασκευη.1-2 ερωτησης αν θες απαντας, μικρ/μεγαφωνο ειναι καλυτερα του razr απο οτι του s3; 2:με gsm ενεργο και ανοιχτη την οθονη,να ειμαι συνεχεια opera mini φωτεινοτητα στο αυτοματο ποσες ωρες βγαζει περιπου;για το maxx λεω παντα, 3:τα παιχνιδια τα τρεχει οπως στο s3; αυτα. και αν ειναι ευκολο σε καποιον να δωσει κανενα μαγαζι με θηκες και αξεσουαρ που να εχει motorola.

Πολυ καλυτερο ηχο κ σε ηχειο αλλα κ στην κλίση, βαζει αρκετες δεν καταλαβαί ει το κινητο,με τα παιχνιδια δεν εχω ασχοληθει κ πολυ

Και εγω ειχα ενα όνειρο οτι θα πάρουμε JB :lol:

:ninja:

καλησπερα εχω το προβλημα με το flashboot boot failure και εχω χαμηλη μπαταρια οποτε δε μπορω να κανω τπτ...δοκιμασα και τη μεθοδο με το να φορτισω το κινητο που υπαρχει με το συνδιασμο κουμπιων και μετα το bp tools αλλα παλι με πεταει την οθονη με το boot failure

υπαρχει κανενας που να εβγαλε ακρη με το δικο του αν περασε την ιδια κατασταση με εμενα?κοιταξα στο ιντερνετ και για το φακτορυ καλωδιο που λενε,αν το αγορασω θα δουλεψει το κινητο?υπαρχει Ελλαδα αυτο το καλωδιο?το εχει κανενας που μπορει να βοηθησει??

Στειλε ένα πμ στον baspats. Ίσως μπορεί να σε βοηθήσει με καλώδιο. Μπορείς να φτιάξεις εύκολα μόνος σου αλλά θέλει κολλητηρι. Προσοχή με το factory cable φορτίζουμε μέχρι μισή ώρα το πολύ. Δοκιμασε με το δικό σου καλώδιο πάντα συνδεδεμένο στο τηλέφωνο και φορτιστή μπριζας μόνο, να κάνεις αρκετές φορές reboot με τον συνδυασμό πλήκτρων, και κάθε φορά που ανοίγει περιμενε μήπως σου εμφανίσει την μπαταριουλα που φορτίζει. Κάνε και ένα factory reset από stock recovery εάν αντέχει η μπαταρια

Δεν ξέρω πόσο αξιόπιστο θεωρείται το simplyelectronics.net, αλλά πουλάει το MAXX στα € 390 με τα μεταφορικά μέσα...

ευχαριστω.θα τα δοκιμασω ολα αυτα και θα σου πω.παντως αν ανοιξω wifi ή δεδομενα και σερφαρω η μπαταρια θα εχει τελειωσει σε 3 ωρες πολυ.

Δεν ξέρω πόσο αξιόπιστο θεωρείται το simplyelectronics.net, αλλά πουλάει το MAXX στα € 390 με τα μεταφορικά μέσα...

εχω ψωνισει 2 κινητα απο εκει, ολα μια χαρα

Πώς κάνουμε screenshot παρακαλώ?

Στην τρίτη φόρτιση και έχω υπόλοιπο μπαταρίας 70% με χρήση 31 ωρών εώς τώρα (και όλα ανοικτά - wifi / δεδομένα κλπ)... razr maxx rulez :p

Έχει αρχίσει και με ενοχλεί πολύ η γυναίκα πλέον (θέλει να μου το φάει :lol:)

Όντως φίλε ecep .., δεν υπάρχει το άτιμο!!:D

Δες εδώ σε βίντεο πως θα βγάλεις screenshot!!

""""press and hold both the Power key and down volume key for three seconds, or until you hear the camera shutter click.

To see the screen image, touch Apps http://motorola-global-portal.custhelp.com/euf/assets/images/faqs/ICS/spdrjpn13.png Image > My Files > Internal phone storage >Pictures > Screenshots. Touch and hold the image for files and sharing options.""""

αυτός ο συνδυασμός για screenshot μου ζαλίζει την ένταση ήχου:wacko:

Έχει αρχίσει και με ενοχλεί πολύ η γυναίκα πλέον (θέλει να μου το φάει :lol:)

:lol::lol: Με τέτοια ομορφιά που έχει το Razr :p

:ninja:

Πως συνδεεται αυτο κιν με τον υπολογιστη ρε παιδια για να ανεβαζω και να κατεβαζω αρχεια ?Το συνδεσα με το usb ανοιγει το media player και στην αριστερη εικονα μου ανοιγει 26 αρχεια μονο (απο τις 340 φωτογραφιες που εχω στο κιν) ,απο δεξια δειχνει τις 340 φωτο αλλα δεν τις ανοιγει μονο τις σβηνει.Κατεβασα και το motocast αλλα και με αυτο τιποτα.Με bluetouth συνδεεται ?Κατι ΝΟΚΙΑ που ειχα συνδεονταν ολα με bluetouth,αυτο λεει κανει pair αλλα οχι connected.

Πως συνδεεται αυτο κιν με τον υπολογιστη ρε παιδια για να ανεβαζω και να κατεβαζω αρχεια ?Το συνδεσα με το usb ανοιγει το media player και στην αριστερη εικονα μου ανοιγει 26 αρχεια μονο (απο τις 340 φωτογραφιες που εχω στο κιν) ,απο δεξια δειχνει τις 340 φωτο αλλα δεν τις ανοιγει μονο τις σβηνει.Κατεβασα και το motocast αλλα και με αυτο τιποτα.Με bluetouth συνδεεται ?Κατι ΝΟΚΙΑ που ειχα συνδεονταν ολα με bluetouth,αυτο λεει κανει pair αλλα οχι connected.

Καλημερα.Κατεβασε απο το μαρκετ το airdroid.... και θα με θυμηθεις.Ουτε καλωδια ουτε προγραμματα.Το τρεχεις βαζεις την ip που σου δινει στον explorer τον κωδικο που σου δινει και ΤΕΛΟΣ!!! Οπου κι αν εισαι .Αρκει να εχεις συνδεθει ασυρματα στο δυκτιο.

Καλημερα.Κατεβασε απο το μαρκετ το airdroid.... και θα με θυμηθεις.Ουτε καλωδια ουτε προγραμματα.Το τρεχεις βαζεις την ip που σου δινει στον explorer τον κωδικο που σου δινει και ΤΕΛΟΣ!!! Οπου κι αν εισαι .Αρκει να εχεις συνδεθει ασυρματα στο δυκτιο.

Πολύ καλή λύση το airdroid για wifi συνδεση. Για το usb,όταν συνδεθείς, κατέβασε την notification bar και πάτησε εκεί που λέει για επιλογές usb. Διαλέγεις την 1η και θα βλέπει την συσκευή σαν usb stick.

LG G8s - Lg g6 h870 -- Note 4 N910F(dead) stock 6.0.1 -- Sony Xperia Z 5.1.1 eXistenZ Y 4.0.0 -

παιδια αν μπορει καποιος να βοηθησει....δε μπορω να κανω το ραζρ μου να δουλεψει....εχω δοκιμασει ολες τις μεθοδους που βρηκα στο ιντερνετ....μια βοηθεια αν μπορει καποιος.....δε μπουταρει με τπτ....μου βγαζει συνεχεια το Fastboot Boot Failure.....δε μπαινει recovery και ουτε πουθενα αλλου....υπαρχει λυση η τα κακαρωσε το τηλεφωνο?

παιδια ερωτηση αξιζει να κανεις overclock την συσκευη;

βασικα τι θετικα και τι αρνητικα θεμματα μπορει να εχει;

υγ: απλα πληροφοριακα ρωταω

Motorola Z8 , Motorola Razr Xt910 ,Lg G2 32gb

παιδια ερωτηση αξιζει να κανεις overclock την συσκευη;

βασικα τι θετικα και τι αρνητικα θεμματα μπορει να εχει;

υγ: απλα πληροφοριακα ρωταω

Αξίζει να κάνεις under voltage. Overclock το razr πάει stable μέχρι 1.37. Βαλε το tweakerZ app του whirleys και φορτώσε τα kernel tweaks. Κορυφαίο cpu governor το pegasusq με ιδανική αναλογία αποδοσης/μπαταρίας.

Φίλε SpArchon ετοιμαζόμουν να απευθύνω ερώτηση σχετική με το overclock, αν μπορείς κατατόπισέ με λίγο. Πρέπει να σαι root? παραπάνω απο 1.37 πάει? (ας καταναλώνει παραπάνω),

πως φορτώνεις αυτα τα kernel tweaks? Μπορείς να τα ξαναβγάλεις και να εισαι stock? Χάνεις την εγγύηση

Σε ευχαριστώ προκαταβολικα

Edited by Mak82

• The title was changed to Motorola RAZR XT910