Jump to content

daftfunk

Members
  • Δημοσιεύσεις

    7
  • Εγγραφή

  • Αξιολογήσεις

    0%

About daftfunk

  • Ημ. Γέννησης Μάρτιος 22

Κινητή τηλεφωνία

  • Δίκτυο κινητής
    Cosmote - Ελλάδα

daftfunk's Achievements

Newbie

Newbie (1/14)

10

Φήμη

  1. Καλησπερα σ ολη τη παρεα προσπαθω να βαλω το στικακι της vodafone μεσω otg με το ppp widget αλλα δε τα καταφερνω εχει κανεις καναν οδηγο να με βοηθησει;
  2. Γεια σας και απο εμενα φιλοι μου.Και εμενα φαινονται λιγοτερο τα προβολακια, μετα το update, για τη μπλε γραμμη ακομα δεν το εχω τσεκαρει
  3. παιδια αν μπορει καποιος να βοηθησει....δε μπορω να κανω το ραζρ μου να δουλεψει....εχω δοκιμασει ολες τις μεθοδους που βρηκα στο ιντερνετ....μια βοηθεια αν μπορει καποιος.....δε μπουταρει με τπτ....μου βγαζει συνεχεια το Fastboot Boot Failure.....δε μπαινει recovery και ουτε πουθενα αλλου....υπαρχει λυση η τα κακαρωσε το τηλεφωνο?
  4. καλησπερα εχω το προβλημα με το flashboot boot failure και εχω χαμηλη μπαταρια οποτε δε μπορω να κανω τπτ...δοκιμασα και τη μεθοδο με το να φορτισω το κινητο που υπαρχει με το συνδιασμο κουμπιων και μετα το bp tools αλλα παλι με πεταει την οθονη με το boot failure υπαρχει κανενας που να εβγαλε ακρη με το δικο του αν περασε την ιδια κατασταση με εμενα?κοιταξα στο ιντερνετ και για το φακτορυ καλωδιο που λενε,αν το αγορασω θα δουλεψει το κινητο?υπαρχει Ελλαδα αυτο το καλωδιο?το εχει κανενας που μπορει να βοηθησει??
  5. καλησπερα εχω ακριβως το ιδιο προβλημα με τον φιλο andonisvoug και μαλιστα εχω κανει και αυτο που αναφερει απο κατω ο φιλος aspirin αλλα παλι τπτ,οσα δευτερολεπτα και να το εχω κρατησει......καμια αλλη λυση????
×
×
  • Create New...