TheoX Δημ. September 5, 2012 Κοινοποίηση Δημ. September 5, 2012 Κάτι σε βάση αυτοκινήτου, έχουμε? Κατα προτίμηση, οχι el-cheepo κινεζία του 1-2Ευρο με φορτιστή δώρο. http://www.amazon.com/Motorola-DROID-Vehicle-Navigation-Charger/dp/B005W8NLG0 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
alexanderth1981 Δημ. September 5, 2012 Κοινοποίηση Δημ. September 5, 2012 (edited) παιδια να ρωτησω κατι εγω λεμε που δεν εχω παρει ακομη την αναβαθμιση ics παιζει ρολο να εχει σχεση που εχω το avast απανω στην συσκευη κ ως διαχειριστη!!!! Ειμαι 651.167.21. Παιδες τωρα μιλησα με motorola hellas κ μου λεει η κοπελα οτι ακομη τιποτα προς το παρον αναμενουμε κ οτι αυτοι η 2-3 που πηραν ειναι soak test κ καλα!!!! Edited September 5, 2012 by alexanderth1981 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
lemonlight3 Δημ. September 5, 2012 Κοινοποίηση Δημ. September 5, 2012 http://techblog.gr/b2b/motorola-hellas-off-30222/ τα λογια ειναι περιττα πιστευω κ ο κοσμακης που ακομη δεν πηρε την αναθεματισμενη αυτη αναβαθμιση τι γιινεται τωρα????? ΜΕΓΑΛΗ ΑΠΟΓΟΗΤΕΥΣΗ Η MOTOROLA Αυτο τωρα τι σημαινει. Οχι αναβαθμησεις, οχι επισημο service; Θα δουμε αλλες συσκευες μοτορολα στη χωρα μας; :wacko: Παράθεση MotoLover Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
button Δημ. September 5, 2012 Κοινοποίηση Δημ. September 5, 2012 (edited) Ε οχι ρε πεδία δεν μπορεί να είναι αλήθεια:mad: Αυτο τωρα τι σημαινει. Οχι αναβαθμησεις, οχι επισημο service; Θα δουμε αλλες συσκευες μοτορολα στη χωρα μας; :wacko: Και να δούμε θα είναι άχρηστες χωρίς επίσημο service είναι χάλια το service Edited September 5, 2012 by button Παράθεση :ninja: Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
ddr2 Δημ. September 5, 2012 Κοινοποίηση Δημ. September 5, 2012 http://techblog.gr/b2b/motorola-hellas-off-30222/ τα λογια ειναι περιττα πιστευω κ ο κοσμακης που ακομη δεν πηρε την αναθεματισμενη αυτη αναβαθμιση τι γιινεται τωρα????? ΜΕΓΑΛΗ ΑΠΟΓΟΗΤΕΥΣΗ Η MOTOROLA Δεν έχω λόγια...:this: Και αφήνουν ξεκρέμαστο τόσο κόσμο?! Ούτε σέρβις ούτε τίποτα? Παράθεση MyName: Γιάννης. Samsung s22 ultra ~ Samsung Tab S7 ~ Dell XPS 9350 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
frastgr Δημ. September 5, 2012 Κοινοποίηση Δημ. September 5, 2012 τώρα που ξεστόκαραν αγοράζοντας (στις περιβόητες τιμές ευκαιρίας) όλοι εμείς το razr, μας ''γράφουν'' κανονικά και προφανώς βάζουν σε εφαρμογή το σχέδιο που είχαν από την αρχή. Προσωπικά επειδή δεν πρόκειται να αγοράσω ξανά κινητό μοτο ''χέστηκα'' πλέον για την εγγύηση και όλα τα συναφή και από σήμερα θα του πετάξω τα μάτια στην μοντιφιά, έως τώρα του κρατούσα χαρακτήρα άλλα μετά τα σημερινά δρομολογούνται αλλιώς τα πράγματα. Παράθεση frastgr Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
vortex78 Δημ. September 5, 2012 Κοινοποίηση Δημ. September 5, 2012 Εγώ κατέβασα από εδώ http://forum.xda-developers.com/showthread.php?t=1837971?? το update το πέρασα στη sd card που την είχα κανει format εκανα στο κινητό επαναφορά εργ. ρυθμ. και μετά apply update from sdcard και έτοιμη η αναβάθμιση! χωρίς ροοτ! Αρκετη υπομονη εκανα:mad:Θα περιμενω μεχρι το τελος αυτης της εβδομαδας.Αν ερθει η επισημη ΟΤΑ,εχει καλως.Αν οχι,θα περασω κι εγω αυτη:p:p:p Παράθεση ...Xiaomi Mi 8 Lite 4/64... ...LG Gpad 8.3... Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
button Δημ. September 5, 2012 Κοινοποίηση Δημ. September 5, 2012 Το τηλεφωνικό τμήμα λειτουργεί ακόμα Παράθεση :ninja: Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
cirith Δημ. September 5, 2012 Κοινοποίηση Δημ. September 5, 2012 Μικρύναμε πολύ σαν αγορά... σαν χώρα... 10 μύρια νοματαίοι με αγοραστική δύναμη ψωροκώσταινας του 1978. Ζούσατε το 1978; Θυμόσαστε πώς ζούσε ο κόσμος τότε; Τι περιμένατε; Να παίζουν ξύλο μεταξύ τους οι πολυεθνικές ποια θα πρωτοανοίξει official store στη Λειβαδιά; (τυχαίο το παράδειγμα, μη "κολλήσει" κανείς και παρεξηγηθει). Τράπεζες και εταιρίες τα μαζεύουν και φεύγουν κακήν - κακώς. Η Motorola ουδέποτε είχε σπουδαία παρουσία στην Ελλάδα, απ' όσο μπορώ να θυμηθώ, ιδιαίτερα σε σχέση με άλλους κατασκευαστές. Εξ άλλου, αποσύρεται και από πολύ σημαντικότερες αγορές. Προσωπικά, είμαι ευχαριστημένος που με € 279 απέκτησα μία ικανότατη συσκευή με αξιοπρόσεκτη ποιότητα κατασκευής και λειτουργίας, έστω και με Gingerbread (το είχα γράψει και στο thread του Atrix: το ICS δεν το πολυσυμπαθώ, τουλάχιστον αισθητικά). Συσκευές ακριβότερες από τη δική μας (τουλάχιστον από την τιμή, στην οποία πολλοί από εμάς το αποκτήσαμε...) έχουν σημαντικότερα προβλήματα: Η αναγνωσιμότητα της οθόνης του SGS III σε εξωτερικό χώρο, το γεγονός ότι ετοιμάζεται "βελτιωμένη" έκδοση του τελευταίου λίγους μόλις μήνες μετά την κυκλοφορία του, που θα απαξιώσει τις -πανάκριβες- υφιστάμενες συσκευές, η αυτονομία της μπαταρίας του HOX και του 4X, το ξεφλούδισμα του μαύρου One S, οι κιτρινίλες του Xperia S κ.ο.κ. Η Motorola αδίκησε τον εαυτό της και τη ναυαρχίδα της με την ανεπάρκεια που επέδειξε στην κυκλοφορία μίας σταθερής ICS ROM για το Razr (πιστεύω ότι έπρεπε να είναι ήδη διαθέσιμη εδώ και 6 μήνες, για λόγους γοήτρου τόσο της Motorola, όσο και της "μαμάς" Google). Αυτό δεν μας εμποδίζει να απολαμβάνουμε μια πραγματικά ξεχωριστή συσκευή. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
PetroSalonika Δημ. September 5, 2012 Κοινοποίηση Δημ. September 5, 2012 Hδη ειμαστε στο 1978 και κατεβαινουμε ολοταχως για το 1970 ακομη δεν φαινεται γιατι ζουμε απο τα ετοιμα που συντομα θα τελειωσουν Προσεχως με τις πεινες που θα ελθουν αλλα σοβαροτερα θεματα θα συζυταμε αντι για την κρεμα παγωτο Το 78 που το θυμαμαι πολυ καλα ημουνα τοτε 15 ετων ειμασταν μια χαρα ειχαμε ενα αμαξι ανα δυο η τρεις οικογενειες κυκλοφοριακο μηδεν :) ειχα ποδηλατο Γερμανικο κατσε καλα και οι φιλοι μου το ιδιο καναμε και κοντρες παιζαμε ποδοσφαιρακια σε υπογεια σφαιρηστηρια εχαν βγει και τα πρωτα ασπρομαυρα ηλεκτρονικα παιχνιδια οι ρακετες και καποια ακομη που μου διαφευγουν (τα εγχρωμα ΑTARI ηλθαν μετα το 1980-81) ειχαμε πολυ χαμηλη παχυσαρκια στην ταξη μου απο τα 40 παιδια ειχαμε μονο εναν χοντρο :lol: και αγοραζαμε μαυρα σπορια σε χωνακι χαρτινο που τα τρωγαμε σε παγκακια στα παρκα η μια η δυο φορες τον μηνα σε θερινο σινεμα :lol::lol::lol: Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
not123 Δημ. September 5, 2012 Κοινοποίηση Δημ. September 5, 2012 Εγώ πάντως είχα προλάβει και Service της Moto στη Θεσσαλονίκη... κοντά στο σταθμό ήταν...:p Και τότε είχα χαλαστεί πάρα πολύ που έκλεισε και είχε μόνο Αθήνα! Αλλά μιας και από εκεί όντως δεν υπάρχει χαΐρι μήπως μπορεί να μου δείξει κάποιος κανέναν οδηγό για να περάσω ICS σε Razr χωρίς root και καμία άλλη μοντιφιά με έκδοση 651.167.21.ΧΤ910.NonEFIGSRetail.en.EU δηλαδή 2.3.6 και έκδοση φάσματος U_03.1C.91P, όπως αγοράστηκε δηλαδή... Ευχαριστώ! Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
R_Bachman Δημ. September 5, 2012 Κοινοποίηση Δημ. September 5, 2012 Με το service τι θα γίνει τώρα; Που θα στέλνουμε τις συσκευές; Παράθεση LG G8s - Lg g6 h870 -- Note 4 N910F(dead) stock 6.0.1 -- Sony Xperia Z 5.1.1 eXistenZ Y 4.0.0 - Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
frastgr Δημ. September 5, 2012 Κοινοποίηση Δημ. September 5, 2012 Με το service τι θα γίνει τώρα; Που θα στέλνουμε τις συσκευές; Στον κάλαθο των αχρήστων μάλλον χα χα χα χα:lol::lol:(πλάκα κάνω) Παράθεση frastgr Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
stathakis21 Δημ. September 5, 2012 Κοινοποίηση Δημ. September 5, 2012 παιδιά μην αγχώνεστε...σέρβις θα έχουμε σίγουρα(απλά ίσως πχ όταν το δίνεις εσύ στη μοτορολα αυτοί να το στέλνουν έξω για φτιάξιμο...)επίσης για το ICS δε νομίζω αυτη η είδηση να αλλάξει την ημερομηνία που θα το πάρουμε...εξάλλου δεν είναι μόνο για την ελλάδα τη αναβάθμηση...(μη σας πω ότι πιο πιθανό είναι να την πάρουμε νωρίτερα :p (όχι ότι συμφωνώ με το ότι τόσοι άνθρωποι θα χάσουν τη δουλεία τους)) Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
frastgr Δημ. September 5, 2012 Κοινοποίηση Δημ. September 5, 2012 παιδιά μην αγχώνεστε...σέρβις θα έχουμε σίγουρα(απλά ίσως πχ όταν το δίνεις εσύ στη μοτορολα αυτοί να το στέλνουν έξω για φτιάξιμο...) μισό δλδ για να φτιαχτεί μία συσκευή θα περιμένουμε κανά εξάμηνο; να πάει και να γυρίσει στο εξωτερικό; όχι ρε παιδιά αυτά δε γίνονται ούτε στις Αφρικανικές χώρες, τρόπος του λέγειν......!!!!!!!! Παράθεση frastgr Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
aquarius1 Δημ. September 5, 2012 Κοινοποίηση Δημ. September 5, 2012 http://techblog.gr/b2b/motorola-hellas-off-30222/ τα λογια ειναι περιττα πιστευω κ ο κοσμακης που ακομη δεν πηρε την αναθεματισμενη αυτη αναβαθμιση τι γιινεται τωρα????? ΜΕΓΑΛΗ ΑΠΟΓΟΗΤΕΥΣΗ Η MOTOROLA και τωρα;τι γινεται; Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
R_Bachman Δημ. September 5, 2012 Κοινοποίηση Δημ. September 5, 2012 Η αναβάθμιση δεν με πολυ ανυσηχει. Από κάπου θα την πάρουμε. Σε περίπτωση που δεν υπάρχει service center εδώ είναι το ζόρι. Όποιος θέλει ας spamaρει και στο Moto europe στο facebook http://www.facebook.com/motorolaeurope?ref=ts μπάς και πάρουμε καμιά απάντηση. Τηλέφωνο στην Moto hellas αυριο στάνταρ. Την συσκευή πάντως δεν την αλλάζω. Την έχω καταχαρεί και θα την κρατήσω ακόμα και αν αγοράσω άλλη κάποτε. Παράθεση LG G8s - Lg g6 h870 -- Note 4 N910F(dead) stock 6.0.1 -- Sony Xperia Z 5.1.1 eXistenZ Y 4.0.0 - Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Frpix Δημ. September 5, 2012 Κοινοποίηση Δημ. September 5, 2012 At today's keynote, Motorola head Dennis Woodside has pledged that the company will attempt to upgrade all of its new and existing Android handsets to Jelly Bean "very soon." However, for some units, the latest version of Google's mobile OS is going to be too "compromised" to use properly. In that event, it's pledging to give you $100 credit off one of its brand new handsets, which are being unveiled today. It's not given details about how you go about claiming that credit, or when the program begins, but as soon as we're told, we'll let you know. http://www.engadget.com/2012/09/05/motorola-jelly-bean-upgrades/ Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
tsakozzz Δημ. September 5, 2012 Κοινοποίηση Δημ. September 5, 2012 Cellcom ΕΠΕ Λ.Αργυρουπόλεως 65 , 164 51, Αργυρούπολη, Αθήνα Τηλ: 2109902582 - 21099952742 - 2106621035 Φαξ: 2109952167 - 2106621037 email: info@cellcom.gr url: http://www.cellcom.gr Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
elprimero Δημ. September 5, 2012 Κοινοποίηση Δημ. September 5, 2012 Τελικά τέλος οι αναβαθμίσεις....απίστευτο....απίστευτο.... Από που μπορούμε να πάρουμε μια επίσημη απάντηση? Που θα απευθυνόμαστε αν χρειαστούμε σέρβις? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
R_Bachman Δημ. September 5, 2012 Κοινοποίηση Δημ. September 5, 2012 Cellcom ΕΠΕ Λ.Αργυρουπόλεως 65 , 164 51, Αργυρούπολη, Αθήνα Τηλ: 2109902582 - 21099952742 - 2106621035 Φαξ: 2109952167 - 2106621037 email: info@cellcom.gr url: http://www.cellcom.gr Αυτοί θα αναλάβουν το service της Moto επίσημα; Σε άλλο site η απάντηση που πήρα είναι πως θα επιστρέφουμε τις συσκευές στο κατάστημα που αγοράστηκαν και αυτοί θα κανονίζουν. Πάντως είναι λογικό να αναλάβουν άλλοι το service εδώ Ελλάδα. Δεν νομίζω να στέλνουν τις συσκευές σε άλλη χώρα. Παράθεση LG G8s - Lg g6 h870 -- Note 4 N910F(dead) stock 6.0.1 -- Sony Xperia Z 5.1.1 eXistenZ Y 4.0.0 - Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
zortam Δημ. September 5, 2012 Κοινοποίηση Δημ. September 5, 2012 Αυτοί θα αναλάβουν το service της Moto επίσημα; Σε άλλο site η απάντηση που πήρα είναι πως θα επιστρέφουμε τις συσκευές στο κατάστημα που αγοράστηκαν και αυτοί θα κανονίζουν. Πάντως είναι λογικό να αναλάβουν άλλοι το service εδώ Ελλάδα. Δεν νομίζω να στέλνουν τις συσκευές σε άλλη χώρα. και αν δεν εχουμε αγορασει τις συσκευες απο καποιο καταστημα? πχ την αγορασα απο καποιον γνωστο που ειχε ..αλλον γνωστο στη μοτορολα κλπ! Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
ddr2 Δημ. September 5, 2012 Κοινοποίηση Δημ. September 5, 2012 Αυτοί θα αναλάβουν το service της Moto επίσημα; Σε άλλο site η απάντηση που πήρα είναι πως θα επιστρέφουμε τις συσκευές στο κατάστημα που αγοράστηκαν και αυτοί θα κανονίζουν. Πάντως είναι λογικό να αναλάβουν άλλοι το service εδώ Ελλάδα. Δεν νομίζω να στέλνουν τις συσκευές σε άλλη χώρα. Αυτο ειναι ηδη το σερβις στην Ελλαδα. Παράθεση MyName: Γιάννης. Samsung s22 ultra ~ Samsung Tab S7 ~ Dell XPS 9350 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
zerv_5800 Δημ. September 5, 2012 Κοινοποίηση Δημ. September 5, 2012 Παιδια δεν ξερω τι θα γινει με το service της αργυρουπολης θα τους παρω το πρωι να ρωτησω αλλα αυτο που εχω να πω εγω το οποιο δεν ξερω αν βοηθησει ειναι οτι για οσους δεν το ξερουν υπαρχει η εταιρια arvato αν την θυμαμαι σωστα η οποια ειναι ακριβως επανω απο τα κτελ του κηφισου στον 3ο οροφο ειναι τεραστια πολλα τετραγωνικα η οποια κανει εκατονταδες επισημα service καθημερινα σε ολες της μαρκες κινητων (ειχα παει ενα nokia που ειχα) και αν εχεις αποδειξη και το κινητο ειναι σε εγγυηση στο φτιαχνουν δωρεαν εγω το εχω κανει και δεν μου πηραν τιποτα. Επισης σου κανουν - περνανε και αναβαθμιση - update σε κινητα αν θελεις οποτε αν η εδω motorola κλεισει για τα καλα μια λυση ειναι και αυτη!!! ;) Παράθεση Η ζωή είναι ωραία αρκεί να ξέρεις να την ζεις με εκείνον που σε αγάπησε και θυσιάστηκε για εσένα στην θέση την δικιά σου... Samsung Galaxy S10+ SM-G975F/DS / Galaxy S9+ ;) Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
jimmys Δημ. September 5, 2012 Κοινοποίηση Δημ. September 5, 2012 Δηλαδή πάμε εκεί που λες το κινητο και μας περνάνε επίσημα με εγγύηση το 4.0.4 ? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts